Democrata, săraca și cinstita doamnă Angela Merkel

Merkel-und-Islam

Am aflat datorită unei binevenite postări pe Facebook, că săptămânalul “Le Point” a publicat “o excepțională analiză a omului politic Angela Merkel”. “Le Point” remarcă nu numai “privirea proaspată” pe care o aruncă actualul cancelar german asupra lumii democratice, asta în pofida celor 35 de ani petrecuți în comunism, dar și stilul vestimentar și de viață. “Simplitatea ei este uimitoare”, ne spune postarea care citează din “Le Point”. Explicabil din moment ce lucrează într-un birou modest, aflat în apropierea unei ușii. Locuiește într-un apartament, tot modest, în centrul Berlinului, împreună cu soțul ei. Nu se îmbracă de la Prada, ba chiar își gătește singură supa de cartofi pentru masa de prânz. Nu are prieteni bogați, propietăți și nici n-a fost implicată vreodată în vreun scandal financiar sau politic. N-a avut amant și nici nu-și propune să aibă vreunul.

Așadar, trăiește atât de modest încât poporul german nu cheltuie mai nimic cu ea. Asta e foarte bine, pentru că numai anul acesta nemții trebuie să cheltuiască 10 miliarde euro (alți șase fiind pregătiți pentru cel viitor) pentru a primi cum se cuvine pe cei 800000 de “oaspeți” pe care Angela Merkel i-a invitat, definitiv, la masă. La aflarea veștii, alții, mult mai mulți, li se vor alătura în viitorul apropiat, dar germanii sunt generoși, au de unde să dea, mai ales că Angela, spune “Le Point”, își plătește singură cele două vacanțe anuale.

Și “Le Point” nu lucrează singur la aplicarea unui verniu cât mai strălucitor pe imaginea celei care este acum și cancelarul Europei. Îi spun astfel pentru că Europa trebuie să fie mai întâi germană, înainte de a deveni cu totul musulmană. În timp ce organul de presa al socialiștilor francezi, “Le Monde”, s-a gândit ca Angela Merkel trebuie neapărat să primeasca următorul Nobel pentru Pace, comunistul Jeremy Corbyn, care a fost ales în fruntea laburiștilor britanici, are numai cuvinte de laudă pentru deschiderea totală propovăduită de Merkel în fața valului imigrațional islamic. Și socialista Segolene Royal – ministrul francez al Mediului – a realizat brusc că doamna Merkel constituie un model demn de urmat pentru toți politicienii de dreapta francezi. Doar a călcat în picioare atât acordul de la Dublin privind acordarea dreptului de azil, cât și tratatul Schengen privind frontierele.

E normal, prin urmare, ca Angela Merkel să primească Premiul Nobel, și asta cât mai repede. L-a primit Obama, cu toate că nu coborâse încă pe pământul Orientului “pacea” care a produs și produce atâția “refugiați”? Atunci este este obligatoriu să-l primească și Merkel, care are atâta grijă de ei! Cum tot normal este ca marxistul Jeremy Corbyn – prietenul Hamas-ului, al Hezbollah-ului și susținător fanatic al imigrației musulmane în Europa – să aiba numai cuvinte calde față de cea care și-a etichetat opozanții din stradă drept “haite brune” în același moment în care ministrul său de justiție – socialistul Heiko Mass – îsi dorea să-i vadă pe toți în spatele gratiilor.

Și cum să n-o promoveze socialista Segolene Royal drept model, când Angela Merkel i-a anunțat pe germanii care îi spun acum “Mutti Multikulti, în timp ce interzicea manifestațiile anti-imigrație: “Cei care nu acceptă fenomenul migrației, se împotrivesc constituției germane și față de unii ca aceștia nu trebuie să fie toleranța! Aceștia sunt rasiști si extremiști de dreapta!”?

Și cum să nu o privească ayatollahii de la Teheran – cei care au primit în 2008 de la Siemens tehnologia necesară pentru blocarea comunicațiilor pe internet, telefonie mobilă și identificarea indivizilor care cârtesc în front – cu un zâmbet mulțumit pe buze, când Angela Merkel cere Facebook-ului să instaureze cenzura, luând măsuri împotriva comentariilor rasiste și incitatoare la ură?

Cât de “proaspată” este privirea pe care Angela Merkel o aruncă acum asupra lumii democratice! La fel de “proaspată” ca aceea a dinozaurului comunist Ion Iliescu, cel care își eticheta opozanții de pe străzile Bucureștiului drept fasciști și legionari, în timp ce, la ordinul lui, “milițiile populare” devastau sediile presei independente. Altfel, numai deosebiri între săracul și cinstitul promotor al “democrației originale” și uimitor de modesta Angela Merkel, cel mai reprezentativ exponent al unei elite politice ce transformă Uniunea Europeană într-o anti democrație, pregătind-o astfel pentru unirea pe viață cu Islamul.

 

 

 

 

 

 

 

 

22 comentarii

  1. Merkeloaia este o comunistă deghizată- dar rămasă tot cu idealurile comuniste în cap.

  2. Toată lumea o înjura pe Merkel, pe buna dreptate până la urmă, dar este posibil ca imigrația masiva să fie pusa la cale de Rusia utilizând drept cal troian Ungaria. Ungaria are de procesat peste aproape 100000 de cereri de azil (găsiți pe site-ul comisiei UE), majoritatea venite în ultima perioada. Până acum nu le-a respins ci a trimis imigranții către Germania. Ma gândesc că, pusă în fata faptului împlinit, Germania nu a avut altceva de făcut sa le ofere azil și să încerce să îi redistribuie, și, în același timp sa facă presiuni asupra Ungariei să ia masuri pentru a preveni fenomenul imigraționist. Și uite așa, Viktor Orban, care se lăuda că apără frontierele UE, de fapt îi introducea în UE și în Germania. Țările prin care trec rutele imigranților (Ungaria, Serbia, Macedonia, Grecia) sunt mai apropiate, de facto, de Rusia decât de Occident.

  3. Sa nu coboram stacheta pt. a sustine lucruri care nu au nicio legatura cu realitatea. Viktor Orban a fost stindardul anti imigratie in jurul caruia s-au adunat Polonia, Cehia si Slovacia. El a vorbit inca de anul trecut, cand a inceput invazia din Libia peste Mediterana in Italia, despre pericolul urias pe care-l reprezinta pentru civilizatia europeana imigratia islamica. Orban si-a ridicat glasul inaintea tuturor pt. apararea valorilor iudeo-crestine care stau la baza civilizatiei europene, valori amenintate de numarul urias de musulmani stabiliti in Europa. Cum si cand a facut Germania presiuni asupra lui Orban ca acesta sa previna imigratia?!!! Dvs. de unde aveti informatia asta? Cand Merkel ameninta Ungaria, Polonia, Cehia si Slovacia cu santiuni economice daca nu accepta cotele si cotinua sa se importiveasca imigratiei, dvs. sustineti tocmai contrariul?!! Si cum de nu stiti ca „extremistul de dreapta” Viktor Orban a fost aspru criticat de Franta si Germania pt. ca indrazneste sa ridice un zid de sute de kilometri la granita cu Serbia pt. a stavili invazia? Ungaria a fost obligata sa cheltuiasca anul acesta peste 250 mil. euro. pe curul clandestinilor din cauza islamo-socialistilor de la Bruxelles, care au refuzat sa urmeze exemplul Australiei si au deschis larg frontierele. Nu Orban a cerut dezincriminarea imigratiei clandestine, ci Juncker – seful Comisiei Europene. Nu Juncker, Hollande sau Merkel au fost acuzati de rasism si xenofobie de inaltul comisar al ONU pt. refugiati, ci Orban! Am scris zeci de texte contra lui Putin de-a lungul anilor, dar nu voi putea sa scriu niciodata, oricata boala am pe dictatorul asta, ca el a pus la cale imigratia islamica.Nu vreau sa ma fac de ras. Si asta o spune un om care studiaza fenomenul imigrational extraeuropean de ani de zile. Pt. ce se intampla de ani de zile in Europa, si exp-lozia deacum, este vinovata oligarhia politica europeana, mare sustinatoare a multiculturalismului si Islamului. Daca vreti sa aveti o idee cat de cat corecta despre originile valului imigrational si sustinatorii lui cautati pe blogul meu textele pe care le-am scris anul trecut si anul acesta despre imigratie. Daca nu, puteti sustine in continuare „teze” din astea, conspirationiste,numai ca nu doar ca veti fi intr-o grava eroare, dar le veti faceti involuntar si jocul adevaratilor vinovati.

  4. Va multumesc pentru raspuns. Nu sunt foarte bine documentat in legatura cu fenomenul imigrationist, abia acum, cu valul de imigranti, mi-a atras atentia. Ideea expusa, conspirationista sau nu, mi-a venit la ieri dupa ce am rearuncat o privire aupra celor intamplate. Si incercam sa inteleg modul de a actiona al Angelei Merkel, nu prea bine inteles de populatia obisnuita, inclusiv de mine. Mi s-a parut ciudat de mare numarul de imigranti care au solicitat azil in Ungaria, faptul ca au intrat asa de usor in aceasta tara, dar si faptul ca V. Orban nu a mobilizat din prima armata (desi se stia despre numarul lor si despre faptul ca vin in Europa), construind, in schimb, un gard despre care de la inceput au fost critici ca nu va fi util (si nu a fost) si care a fost considerat de multi drept o miscare politica (sa opreasca caderea FIDESZ in sondaje in defavoarea Jobbik). La fel de ciudata mi s-a parut si graba cu care au fost trimisi in Germania si faptul ca nu au fost intorsi inapoi in tarile din care au venit si care nu erau in razboi (in special Turcia). Cu toate ca, intr-adevar, pot foarte bine fi la mijloc probleme tehnice, de legislatie etc. Daca este adevarat ceea ce sustineti (si inclin sa cred ca da), atunci, fie macar si din acest punct de vedere, politicienii maghiar ar trebui, sincer, apreciati. Iar exemplul lor urmat macar de politicienii est-europeni.

    P.S. Intre timp m-am uitat si peste CV-ul lui Werner Faymann (de fapt pe Wikipedia eng), premierul austriac, unul dintre primitorii cu bratele larg deschise a imigrantilor. Un astfel de om nu are cum sa fie de capul lui acolo, este doar o marioneta care executa deciziile venite de la cei care l-au pus de fapt in aceasta pozitie. Presupun ca prin aducerea de imigranti are de castigat si mafia socialista prin intermediul organizatiilor lor (ceva de genul celor care doreau maidanezii in strade pe la noi), dar obtin si voturi in plus si in acelasi timp dilueaza si populatia de dreapta.

  5. Intre timp vad ca politicienii maghiari vor sa construiască un gard si la granita cu Ronania. Nu știu cat mai este seriozitate si cat politica ieftina.

  6. V-am pus niste linkuri lamuritoare. Si inca ceva, ati scris: „construind, in schimb, un gard despre care de la inceput au fost critici ca nu va fi util (si nu a fost) ”

    Gardul care „nu a fost util” a fost terminat de-abia in urma cu cateva zile, asa ca… :)) Acum gardul este terminat, este pazit de armata ungara si incepand cu noaptea trecuta oricine incearca sa-l treaca va fi arestat. S-a dat deja o lege in sensul asta. Tot in legatura cu zidul de protectie, scriam in urma cu aproape 2 luni: „Asta pentru început, pentru că vor urma și alte tranșe. Acestora li se vor adăuga “ceilalți” – cei care vor veni forțând frontiera sârbo-română. Asta se va întâmpla imediat ce ungurii vor termina de construit zidul la granița cu sârbii. Și-l vor termina repede, așa cum au terminat de construit autostrăzile. Oprite de noul zid, masele de clandestini vor trece atunci din Serbia în România. Al cărui guvern este mai ocupat cu edificarea celei mai mari moschei din Europa, decât cu construcția autostrăzilor. Așa că, să nu ne gândim că va încerca să ridice și un zid în calea invaziei.” https://bogdancalehari.wordpress.com/2015/07/26/ultimile-vesti-de-pe-frontul-invaziei-ce-ameninta-europa/

    Acum vad ca si Traian Basescu vorbeste despre pericolul asta: ca imigrantii sa ocoleasca zidul intrand in Romania! Inseamna ca am avut dreptate, desi nu am surse in servicii care sa ma informeze :)) Daca se va intampla asta ungurii vor face un zid si la granita cu noi, pentru ca a-ti apara tara de invazie nu e „politica iefitina”. Politica ieftina fac numai politicienii ieftini, de doi bani, gen Ponta si Iohannis, care s-au declarat la inceput gata sa accepte orice le dicta UE in legatura cu asta. Acum , Iohannis s-a sucit un pic, pt. ca vede cat de tari se tin tarile din vecinatatea noastra, dar Ponta a ramas pe pozitie si ii eticheteaza drept xenofobi si rasisti pe cei care se opun imigratiei musulmane. Interviul dat de el postului de televiziune qatarez Al -Jazeera, spune de fapt totul despre politicienii ieftini care ne conduc pe drumul gresit.

  7. „Presupun ca prin aducerea de imigranti are de castigat si mafia socialista prin intermediul organizatiilor lor (ceva de genul celor care doreau maidanezii in strade pe la noi), dar obtin si voturi in plus si in acelasi timp dilueaza si populatia de dreapta.” Aici aveti perfecta dreptate. Asa este! Imigratia extraeuropeana este un proiect al stangii europene, vechi de mai bine de 50 de ani. Sunt multe de spus aici, dar unul dintre principalele obiective urmarite este marirea bazinului electoral al stangii. Si l-a atins deja partial, pt. ca „votul etnic” joaca de vreo zece ani un rol din ce in ce mai important in victoriile electorale ale stangii. Ultimul exemplu : Francois Hollande. Acesta a castigat in turul 2 la mustata datorita musulmanilor francezi, care l-au votat in proportie de 90%!

  8. Au si politicienii romani un „merit” in a ne apara de imigranti ◔_◔ . Romania a ajuns in fel de sperietoare pentru imigranti (si sper sa ramana asa),

    „Dacă nu eram de acord cu ce ne spuneau, ne-ar fi aruncat în România. (…) Ce să facem în România? Nu e nimic de făcut acolo!”

    http://www.money.ro/imigrant-din-ungaria-ce-sa-facem-in-romania-nu-e-nimic-de-facut-acolo/

  9. Cu tot respectul pt. napoca.news, dar cand intr-un text decent scrii ca „Viktor Orban face treburile murdare în interesul Angelei Merkel, care nu recunoaşte public că a greşit când le-a dat speranţe false milioanelor de imigranţi musulmani. În subsidiar sunt mai mult ca sigur că serviciile secrete germane se bucură şi-l sprijină pe Viktor Orban să blocheze culoarul imigranţilor spre inima Germaniei. ” ai o problema pe care trebuie musai sa ti-o rezolvi. Apropos de V. Orban si Merkel, pt. care acesta face treburile murdare ( ca nu le mai face pt. Putin nu-i asa 🙂 ? ). Tom Gallagher un politolog, autor si publicist cu o excelenta si bine informata viziune asupra lumii actuale a scris un text pe care vi-l recomand
    http://www.contributors.ro/global-europa/razboiul-populismelor-virtuoasa-merkel-vs-odiosul-orban/

  10. Frumos spus. Ar merita citit de cat mai multa lume.

  11. IoanP. Din pacate lumea nu mai citeste, lumea se uita la televizor. Si acolo asculta si vede ce vor EI – astia despre care vorbeste Tom Gallagher.

  12. Care credeti ca este rolul Turciei in povestea cu imigrantii?

  13. Dupa umila mea parere, raspunsul este simplu: Asa cum a permis trecerea pe teritoriul ei a zeci de mii de voluntarii care s-au inrolat in randurile ISIS, asa permite acum plecarea de pe teritoriul ei a sute de mii de clandestini care invadeaza Europa. Din punctul asta de vedere, Turcia este o a doua Libie. Condusa de un guvern islamist si un presedinte la fel, Turcia viseaza si ea la islamizarea Europei si redobandirea gloriei de altadata. Liderii ei islamisti au marturist-o in repetate randuri.

  14. In aceste conditii este posibil sa fi existat o intelegere intre Merkel si Erdogan cu privire la refugiati, iar ungurii au ramas sa scoata castanele fripte din foc. Abia de curand am vazut ca politia turca a inceput sa ii opreasca, dupa ce Germania a anuntat ca nu ii mai poate primi. Oficialii nemti cred in continuare ca au nevoie de refugiati:

    http://www.gandul.info/international/mesaj-surprinzator-al-presedintelui-bancii-centrale-germane-imigrantii-reprezinta-o-sansa-pentru-noi-14714564

    Sunt curios sa vad cum o vor da la intors cand vor aparea probleme in germania din cauza imigrantilor (deja s-au manifestat violent in Dresda, nu numai la granita ungara). Si in ce masura (nu) vor reusi sa ii integreza.

  15. Propaganda pro imigranti este in floare peste tot, dar mai cretina ca cea din Romania nu cred sa gasesti:

    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/EXODUL/Cum+vede+Guvernul+Romaniei+imigrantii

Lasă un comentariu