Românul va fi frate cu gambianul!

italy-immigration-1_wide-a714e0276487a4dfdd2b922301757001b9f6c165-1456x648

Uitați-vă bine la cei din poză! Unii dintre ăștia, sau unii la fel ca ăștia, ne vor fi mai întâi oaspeți. După aia, compatrioți. Acum, doar câteva mii. Cotă! A zis Comisia Europeană. Adică, Juncker. Claude Juncker. Creștin – democrat și popular. Nu l-a ales nimeni. Nici pe el, nici pe Comisia Europeană unde e președinte. Așa-i în democrația UE! După aia vor veni cu zecile de mii, apoi vor fi sute de mii și când ne vom scula din somn peste câțiva zeci de ani, vom vedea deasupra patului cum câteva milioane dintre ei se uită la noi, holbați, întrebându-se nedumeriți: ce dracu caută aștia aici?! Da, de noi va fi vorba! Cum se întreabă acum musulmanii uitându-se la gazde. În Franța. Sau în Anglia. Și francezii sau englezii se șterg somnoroși la ochi. Pentru că, România, care are o rată de fertilitate de 1.4, va avea în 2050, opt milioane de locuitori…români! Restul vor fi din ăștia. La “ăștia”, rata aia de care pomeneam este de 3.2 sau 4.7 sau, direct, 7.0 – ca în Niger! Vorbeam de democrație? Am uitat să vă spun că demografia o va bate la cur!

Nu m-aș mira ca românii, ăia din 2050, să fie la fel de dăștepți ca moșii și stramoșii lor. Adică, să tremure și atunci de frica „bozgorilor”, care le vor lua Ardealul, și a „jidanilor” ce le vor șuti și vinde la bursă ce a mai rămas din România. Cum tremură cei de azi. Ăștia, patrioții. Dacii. Asta în timp ce înfulecă șaorme și kebaburi și se uită la televizor cum îi salvează Raed Arafat pe sinucigași, sau cum sărbătoresc musulmanii Ramadanu’ pe stadioane.

Ce nu știu dacii de azi, încă, e că nu romanii vin acum peste ei, ci gambienii, nigerienii, sudanezii, sirienii și eritreenii. Vin să ne civilizeze pe toți. Cum au făcut-o la ei. Sunt o șansă pentru Europa! A zis-o Comisia Europeană! O zice orice politician care se respectă. Normal, ține la cariera lui. Acum, asta-i o afirmație fără legătură cu realitatea, dar venind de la UE ajunge să se transforme într-un fapt bine stabilit. Devine adevăr! La fel de adevărat ca și “viitorul luminos” al socialismului.

În condițiile astea, Ponta și Klaus Merkel au fost de acord cu cota fixată. Nu au întrebat pe nimeni! Ca și Comisia Europeană. V-am spus că-i democrație? Da? Nu-i nimic, mai repet. O minciună repetată de multe ori se transformă în adevăr: “E democrație!” Și mă aștept, adică sunt chiar sigur, ca Ponta și Klaus Merkel să ceară suplimentarea cotei. Dă bine! Să arate că romanii sunt proș…primitori. Așa, cum îi cerea Hrușciov lui Stalin să-i mărească cota de oameni care trebuiau împușcați lunar.

Viktor Orban nu e de acord! E contra! Nu vrea cotă! Un dictator! Normal, e de dreapta. Nu există dictatori de stânga. Stânga este democrată. Prin urmare, democratul Juncker – popular, de centru, de-al nostru, de stânga-dreapta – i-a spus-o pe șleau când l-a întâlnit: “Dictatorule!”. Și i-a dat, prietenește, o palmă peste față! S-a filmat asta.

Așadar, dictatorul Viktor Orban a hotărât să întrebe poporul dacă vrea cotă de ghanezi, sudanezi, malieni etc. Dacă poporul vrea imigrație. Dacă Ungaria mai vrea sa aibă o șansă. Adică, tradus, dacă ungurii vor terorism islamic, mult mai multe violuri – așa, ca în Suedia – trafic de droguri, intifade urbane și impozite mai mari, asta ca să-i țină pe ajutoare sociale pe noii sosiți. Sau nu. Dacă ungurii vor să mai fie unguri. Sau nu. Pentru că Orban a declarat: “Noi vrem ca Europa să rămâna continentul Europenilor și ca Ungaria să aparțină Ungurilor: este dreptul nostru”.

Recunosc că politicienii cu co..e, ca Orban, nu au orientare geopolitică. Doar castrații din posturile de decizie au așa ceva. Le ține loc de.

http://www.la-croix.com/Actualite/Monde/En-Hongrie-la-population-consultee-sur-l-immigration-2015-05-29-1317435

Nici David Cameron nu este de acord cu cotele. Nu este de acord nici cu încurajarea imigrației clandestine masive, provenită din țările aflate în sudul Mediteranei. Adevărul este că Marea Britanie a promovat demult din liga asta, inferioară. Auzi: cotă! Joacă, de ceva vreme, numai în Champions League. Semifinale și finală. Are jde milioane de musulmani. Mii de moschei. Tribunale Șharia. Sute de madrasse. Mii de copile, albe, violate de gangurile pakistaneze și somaleze doar în ultimii ani. Mii de fetițe excizate forțat. Atentate teroriste sub pământ și la suprafața lui. Decapitări pe stradă. Mii de tineri plecați la jihad. Ce-i mai trebuie cotă?! Cameron este de înțeles. Și este. Mai ales că va organiza referendum de ieșire din UE! Nici ăsta nu-i un democrat pur, așa cum scrie la cărticica roșie de la Bruxelles, dar “pălmuța” lui Juncker n-ar îndrăzni să-i atragă atenția.

Australia are vreo 23 de milioane de locuitori. Pe 7,6 milioane kilometri pătrați! Cu toate acestea a hotărât să stopeze invazia. Și a stopat –o! Numai vineri și sâmbătă oamenii puși de Juncker  au salvat în Mediterana, și au adus în Italia,  vreo 5000 de clandestini care veneau din Libia. Australia n-a mai salvat pe nimeni de luni de zile. Pentru că n-a mai fost nevoie. Pentru că guvernul de dreapta australian le-a spus clar irakienilor, somalezilor, afganilor și pakistanezilor: Australia nu va fi țara voastră! Nu doar le-a spus, le-a și arătat-o. NO WAY! Și n-a mai venit nimeni!

Premierul australian Tony Abbot a încercat să-i sfătuiască și pe “democrații” de la Bruxelles. I-au dat cu flit! Comisia Europeană avea de ales între a distruge marea afacere a milițiilor Statului Islamic – care se îmbogățesc  “exportând” clandestini peste Mediterană în Europa – sau a o sprijini în continuare. A ales a două variantă! A ales să fie partener de afaceri cu Statul Islamic! Prin urmare, acesta trimite oamenii, iar Comisia Europeană îi distribuie sub forma “cotei” în țările asupra cărora dictează. Decât să distrugă bazele de îmbarcare și să blocheze accesul navelor plecate, trimițându-le înapoi, Juncker și ai lui fac tot posibilul să le înlesnească accesul! Asta nu-i o afirmație. E realitatea.

https://bogdancalehari.wordpress.com/2015/04/26/citadela-australia-si-turnul-babel/

Imigranții sunt o șansă pentru economia Uniunii Europene. Altă afirmație. Făcută de clasa dominantă europeană – politicieni, tonomate mass-media, patronat, mediul academic. Economia UE, ca să reziste concurenței uriașe pe plan mondial, are nevoie, în primul rând, de producători și consumatori. Cu o rată de fertilitate de 1.3 demografia europeană nu-i poate asigura la nesfârșit – zic ei. Soluția? A fost găsită: deschizi frontierele și transformi “continentul națiunilor” în “continentul azil”. Și Australia, Japonia, Israel, Coreea de Sud – astea care mai au încă frontiere și sunt și forțe economice? De ele se va alege prafu’! Din cauza asta, socialiștii de la ONU, plus Organizatia Cooperării Islamice, nici nu le prea bagă în seamă. Fac analize, studii și emit previziuni mai mult pe si pentru Uniunea Europeană. Cobaiul!

Și previziunile zic că, pentru a-și asigura creșterea economică, UE are nevoie de 32 de milioane de imigranți pâna în 2025. Și de încă 61 milioane până în 2050! De unde? Experții ONU nu indică și nu dictează. Nici nu-i nevoie, se știe déjà. Din țările Maghrebului, din Africa subsahariană și Orientul Mijlociu. În majoritate zdrobitoare – musulmani. Și tot previziunile zic: în intervalul 2050-2060, populația Franței va fi în proporție de 66% de origine musulmană! Acum, doar 20%. Pe bune! Și Germania, Suedia, Marea Britanie, Olanda…alea, alea, în 2050 ? Stau bine și ele: 40-50%! Aceeași origine! A nu se pune la suflet! De chestiile astea nu vorbesc amplificatoarele media ce distribuie mesajele ce trebuiesc receptate, musai, de “opinia publică”. Prin urmare, problema nu există.

Așadar, economia europeană va sta din ce în ce mai bine numai la capitolul “consumatori”. Ăștia dau navală. Spun asta pentru că nu înțeleg cum vor putea fi încadrați ca producători, și asta într-o economie super tehnologizată, agricultorii, pescarii, vânătorii, tăietorii de capete și culegătorii ghanezi, gambieni, sudanezi, nigerieni, eritreeni, somalezi, afgani si pakistanezi. Aici, nimeni n-a mai făcut nici o afirmație. Nimeni nu spune cum. Nu credeți că va fi o problemă?! Atunci, uitați-vă încă odată la „producătorii” din poză!

PS. Îi rog pe prietenii unguri și evrei să citească de două ori, numai dacă este nevoie, pasajul cu „bozgori” și „jidani” LOL

13 comentarii

 1. Adrian · · Răspunde

  Hrusciov nu-i cerea nimic lui Stalin ! Atentie la istorie. O greseala de acest fel face sa scada foarte mult credibilitatea intregului articol .

 2. Adrian – Acum depinde de ce istorie citim , ca n-ai cum sa fi atent la toate :)) In cea scrisa de marele istoric rus, generalul Dmitri Volkogonov – presedinte al comisiei prezidentiale pt. examinarea arhivelor secrete sovietice in timpul presedintiei lui Boris Eltin – scrie asa cum am scris si eu, ca dupa Volkogonov m-am luat 🙂 Culmea este ca si Soljenitzin si Bukovski par a fi de acord cu Volkogonov. Si eu, normal, sunt de acord cu ei. Exista chiar fotocopii ale documentului cu pricina, semnat de manuta lui Hrusciov. Dar am sa va urmez sfatul si am sa incerc sa fiu mai atent ca sa nu-mi scada credibilitatea. Sunt curios totusi, asa ca permiteti-mi o intrebare: dvs. ce istorie ati citit?

 3. bunica sabela · · Răspunde

  Adica DE CE Japonia, Coreea de Sud, CANADA si Australia POT si REFUZA primirea acestor „producatori” africani (de CRIMINALITATE), iar UE pur si simplu NU VREA ?!?
  CAT castiga UE din treaba asta, as vrea sa stiu ?!
  CE se urmareste de fapt ?!?
  CINE are interesul sa se DISTRUGA civilizatia europeana ?!?
  P.S- daca facem si relationarea cu defrisarile isterice de pe la noi, ca pentru o „terraformare” a teritoriului Romaniei in scopul unei mai bune „adaptari” la noul mediu a acestor populatii africane, parca se leaga ceva-ceva !!! Si sa nu-mi spuneti ca am in cap „teoria conspiratiei” !

 4. cine sunt mare parte din acesti oameni si de ce prefera moartea aproape sigura pe mare decat sa ramana in tarile lor ravasite de razboi si foamete…http://www.theguardian.com/…/id-rather-die-at-sea-than… Romanul nu are nici un drept sa judece! Suntem printre natiile care au plecat in toate colturile lumii in cautarea unei vieti mai bune! Un articol discriminatoriu!

  1. bunica sabela · · Răspunde

   Adicatelea, potrivit mentalitatii Dvs., EU sa nu am nici un drept de a primi ca musafir in CASA MEA pe cine doresc eu ?!?
   Este CASA MEA, asa incat EU sunt cel mai in masura sa decid cine intra in ea, NU administratorul blocului, da ?!?
   Si mai scutiti-ne de bla-bla-ul discriminarii cu care umbla in gura haitele de hiene globaliste europene !
   P.S. – „The Guardian” e un fel de „Click” sau „Cancan”, daca (inca) nu stiati !

   1. bunica sabela – ati sesizat foarte bine: nu prea mai avem dreptul sa spunem pe cine vrem sa primim sau pe cine nu vrem, in propria noastra casa!!

  2. bunica sabela · · Răspunde

   Si atata timp cat ei vin la noi ca sa traiasca bine PE MUNCA NOASTRA (mai bine poate decat chiar copiii si batranii nostri !), pe spatele nostru, am tot dreptul din lume sa-i judec !

 5. Laura – De ce nu au unii drept sa judece, in cazul asta romanii? Cine hotareste asta? Se face pe baza discriminatorie sau corecta? Cine decide? Ati citit cu atentie art.? Daca da, doar atat puteti spune: discriminare? Bazele de imbarcare ale acestor clandestini, de pe coastele Libiei, sunt in mainile unor militii islamiste care au jurat supunere Statului Islamic. Anul trecut au trimis in Italia peste 200000 clandestini! Anul asta Statul islamic a anuntat de doua ori ca va trimite 500000. Si se tine de cuvant. Stiti ce fac clandestinii astia odata ajunsi in Italia sau alta tara gazda? Nu, probabil ca Guardian nu a scris despre asta. Nu noi, europenii, suntem vinovati de foametea, saracia, razboaiele civile, macelurile inter-etnice din Africa si nici de prabusirea unor state arabo islamice sub loviturile extremismului islamic. Desi, sunt destui care reproseaza europenilor asta. Chiar dintre europeni! Elita politica, mediatica si academica europeana insa nu intelege pt. ca este minata mental de internationalism, universalism abstract, multiculturalism si deznationalizare. jos natiunile, jos frontierele, traiasca satul global – asta are in cap elita de care vorbeam, cea care transforma azi Europa intr-un continent azil. Asa ca, desi nu noi suntem vinovati (repet), daca in Eritreea si Siria este razboi civil, nu conteaza: se muta Eritreea si Siria in Europa. Daca Irakul cade sub loviturile ISIS, not problem, mutam Irakul sau Afganistanul in Europa!! Sa fim generosi, umani, toleranti, deschisi – asta-i mesajul care ni se impune. Ce se va intampla cand Europa va fi un melanj de Eritreea, Somalia, Afganistan, Sudan Irak si Siria? Pentru ca va fi! Nu ai voie sa intrebi asta, esti cetatean european si daca o vei face vei etichetat ca rasist si xenofob. Avem dreptul insa sa ne tinem gura si sa induram! M-ati trimis catre Guardian 🙂 Studiez problema imigratiei musulmane in Europa de ani de zile, asa ca Guardian ma lasa indiferent cu stereotipurile debitate vis -a vis de problema. Cum se comporta cei care invadeaza Europa odata ajunsi in tarile gazda? Nu cititi textul scris de mine, discriminez si sunt subiectiv, uitati-va la linkurile de la sfarsitul lui. A, si inca ceva: va urez sa nu ajungeti sa stati pe strada, sau in cartier cu EI! De ce? Lasati The Guardian si uitati-ca ce se intampla cu francezii de origine in Roubaix, primul oras francez in care musulmanii au devenit majoritari. Si nu numai acolo, si in Bruxelles sau in cartierele oraselor engleze unde ei au preluat controlul. Cititi si despre Sammie Sunter sau despre „cazul Rotherham”, asta ca sa vedeti daca puteti sa faceti comparatia, dupa aia, intre romanii care au imigrat si EI . Cititi si de ce a ajuns Suedia pe locul 2 dupa Lesotho la numarul de violuri raportate: cu 6620 de violuri in 2014. Civilizata Suedie a avut in 1975, inainte de a incepe sa fie colonizata cu EI, doar 475 de violuri. Ma opresc aici, nu eu va pot deschide ochii. Asta o faceti singura numai daca vreti. La buna vedere!

  https://bogdancalehari.wordpress.com/2015/05/14/in-italia-pentru-clandestinii-africani-meniu-a-la-carte/

 6. Richard · · Răspunde

  Na mai v-o fost frica de Secui (Bozgor esti tu incultule)… iata ca vin altii putin mai inchisi la culoare ,care insa nu vor ave bunul obicei de a sta in cateva judete ci vor asalta toata romania ca un cancer cu metastaze. Zonelel populate de Secui , sincer nu le consider a fi in mare pericol…deoarece de atatia ani se incearca Romanizarea lor si nu merge , ba nici tiganiolor nu le merge ca in Secuime nu sant ma nu le place ordinea, s-apoi astia noi venitii nu au sanse mai multe decat au auvut romanii si tiganii in mi de ani. Macar vor simtii si romanii cum e sa fi asaltat pe strada ta , in orasul tau unde ai radacini de cateva veacuri bune sa apara peste noapte vecini noi, si peste 2 ani au deja gradinita , apoi is fac o biserica de2 ori mai mare decat cea a populatiei bastinase , caci doar vor avea bani si astia , daca nu de la BOR , cum e obiceiul in Harghita si Covasna atunci apeleaza ei la Com Europeana si se rezolva ….Ne-ati crezut cea mai mare problema a Romaniei noi care muncim si platim taxe , noi care stateam pe curu’ nostru in cateva judete. Sa va vad acuma desteptilor . Vin astia , mai aveti si tiganii vai de capul vostru … Roata se invarte , vreti nu vreti. Cat timp va certati cu noi veti fi invadati de tigani si imigranti dornici sa lucreze si sa manance…dar nu stiu ce , ca in ce situatie e Romania actuala …. Oricum eu ii astept cu drag . PS Sigur nu in cea mai friguroasa zona a tarii vor sa vina asa ca multa bafta cu ei …

 7. Richard, prietene, pai sunt de acord cu tine: nu ungurii sunt pericolul si nici evreii. Daca ai citi pasajul din text, atent si nu in „diagonala”, ai intelege ca in pasajul respectiv ii atac, ironic, tocmai pe cei care se cred „patrioti” – isi mai zic si daci – si care nu realizeaza acum , cum nu vor realiza nici urmasii lor (zic eu in text), ca pericolul nu sunt „bozgorii” si „jidanii” ( am folosit , voit, limbajul lor), oameni civilizati care apartin civilizatiei iudeo-crestine, ci taman astia care vin peste noi, musulmanii din Africa si Orient, si nimeni nu-i baga in seama. Dimpotriva, spune eu in text, „dacii” mananca linistiti shaorme si kebaburi si se uita la teve la sarbatoarea Ramadanului pe stadion – abulici dar „patrioti” 🙂 Totul e in regula , zic ei! Ai inteles acum, dupa ce ti-am explicat ce-am scris? 🙂 Un evreu din Israel a citit la fel ca tine pasajul, si a sarit pe mine, si el. I-au explicat alti evrei despre ce este vorba si si-a cerut omul scuze 🙂 N-ai vazut ca-l laud pe Viktor Orban pt. pozitia adoptata?!! Noi, europenii de origine, trebuie sa fim solidari, pt. ca tzunamiul imigrational vine peste noi. E ok? Ce zici?

 8. Richard – Si nu te culca pe o ureche ca-i va opri frigul. In Canada, musulmanii si-au ridicat moschee dincolo de Cercul Polar, iar in Suedia si Norvegia somalezii si eritreenii au colonizat zone fata de care Covasna si Harghita sunt locuri tropicale :)) Ti-o spune „incultul”, ca studiaza asta ( imigratia islamica) de ani de zile.

 9. Dl. Bogdan, dar cei 4 miilioane de romani aflati acum in Occident nu-s tot parte din aceeasi speta? Nu tot foamea ii mana pe toti intr-acolo?

 10. Don Pedrino – Domnul meu, un publicist englez spunea ca din Scotia si pana la bisericile de pe tarmul Marii Negre suntem aceeasi civilizatie. Eu cred ca avea dreptate, dvs. ce credeti? Daca romanii pleaca sa munceasca in Anglia, asa cum italienii au plecat sa munceasca impreuna cu portughezii in Germania in anii ’60, este normal. Suntem pe continentul nostru, si apartinem, chiar daca unii nu o stiu, aceleeasi civilizatii. Aici insa este vorba despre colonizarea continentului european cu populatii de alta matrita civilizationala decat a noastra, si mai ales de alta religie. Pt. ca c.m mare parte a imigratiei este origine musulmana. Asistam, chiar daca unii dintre noi nu-si dau seama de asta, la cel mai mare transfer etnic si civilizational din istorie, din ultimii 2000 de ani, si civilizatia europeana va fi inghitita de acest tzunami imigrational. Europa are in prezent circa 50 de milioane de musulmani – adusi in ultimii 40 de ani, care in majoritatea lor zdrobitoare refuza sa se integreze ( acum fiind si sub influenta devastatoare a islamului fundamentalist wahabbit), iar in urmatorii 40-50 de ani vor mai veni conform studiilor ONU, inca cca 100 milioane! Si dvs, comparati asta cu imigratia romaneasca sau poloneza in OCC. ?!! Daca aveti in jur de 30 de ani, veti apuca Franta, Marea Britanie, Germania, Olanda, Belgia, Suedia, devenind pe rand state islamice si nici alte popoare ale Europei nu vor fi intr-o situatie diferita. Valurile de imigrantii + natalitatea lor dubla vor asigura acest lucru. Si elita politica a Europei stie si incurajeaza asta. S-au scris zeci si sute de carti pe subiectul respectiv, s-au facut studii stiintifice, nu este vorba de „teoria conspiratie”. Ma opresc aici, cred ca m-am facut inteles.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: