Invazia imigrațională și proiectul nostru de țară

291E762600000578-3099736-image-a-22_1432752243331

Încă o veste bună: cu cei 6000 aduși la malul însorit al Italiei în weekendul trecut, cifra imigranților și refugiaților intrați ilegal în Uniunea Europeană în primele cinci luni ale anului a atins 103000 de persoane. O spune Înaltul Comisariat pentru Refugiați al Națiunilor Unite (HCR). Când e vorba de colonizarea continentului european cu seminții aduse de pe alte continente, din alte religii și culturi, totul merge ca pe roate.

Pentru UE, care-și urmează neabătută planul. Pentru Mafia italiană, care s-a implicat încă de anul trecut, în zona de sud a Italiei, în manipularea uriașelor sume de bani necesare pentru asigurarea cazării și hrănirii clandestinilor; în distribuirea lor pe piața neagră a muncii și în trimiterea acestora, la cerere, către alte locații din Europa. Pentru Statul Islamic, ale cărui miliții asigură îmbarcarea imigranților pe coastele Libiei contra unor sume uriașe de bani. Le urăm celor trei structuri de putere colaborare fructuoasă și în continuare. E doar spre binele lor. Și numai al lor.

Majoritatea italienilor are ceva de cârtit, dar cine mai ascultă sau consultă majoritatea?! Duminică însă, când cu salvarea celor 6000, trei regiuni din nordul Italiei au anunțat că ele nu vor mai primi imigranți: Liguria, Lombardia și Veneția. Gata! Bomboana pe colivă! Angelino Alfano, ministrul de interne, s-a grăbit să declare că acțiunea celor 3 regiuni nordice este “profund injustă și denotă o atitudine insuportabilă de ură față de cele din sud”. Prin urmare, dacă refuzi să mai găzduiești în casa ta clandestini africani, nu se consideră o dovadă de dragoste față de familia ta, ci una de ură față de vecinii din celelalte case de pe stradă, care continuă să o facă! Aici s-a ajuns!

Roberto Maroni, guvernatorul Lombardiei, a cerut primarilor și prefecților din regiune să nu mai primească imigranți ilegali decât dacă țin cu tot dinadinsul să le fie tăiate fondurile alocate de la nivel regional. Lombardia, regiunea cea mai bogată a Italiei, adăpostește doar 9% din numărul clandestinilor stabiliți în Peninsulă anul trecut, Veneția 4% și Liguria 2%. Comparativ, săraca Sicilie găzduiește și hrănește 22%! Mafia să trăiască!

Ca și italienii, grecii implicați în industria turistică din insula Kos strâmbă și ei din nas. În plin sezon turistic au năvălit peste ei aproape 7000 de clandestini – afgani, sirieni și irakieni. Aceștia se dedau zilnic la  “schimburi culturale” cu zecile de mii de turiști englezi și germani. Guvernanții greci, care sprijină invazia imigrațională, nu-și fac probleme. Poate își închipuie că anul viitor, când insula Kos va fi tabără de refugiați, vor avea barem satisfacția ca aceștia să-i ajute să înapoieze datoria de 230 de miliarde de euro. Că de aia au venit: să ajute! Dealtfel, Comisia Europeană nu a impus “cotă de clandestini” și Greciei. N-a fost nevoie. Numai anul acesta au debarcat pe țărmurile ei, trecând Mediterana, peste 40000 de refugiați.

Nefiind membri ai UE, norvegienii n-au primit cotă de clandestini de la Bruxelles. Ghinion! Dar s-au scos pentru că sunt membri ONU și le trimite aia. UNHCR a expediat de curând Norvegiei un lot de refugiați, așa că serviciile secrete – PST – au avut posibilitatea să-și demonstreze încă odată utilitatea. Au dejucat de-a lungul timpului câteva atentate islamiste, dar acum s-au autodepășit. Au descoperit în rândurile celor care au venit în Norvegia să-și schimbe viața, 10 jihadisti ai Statului Islamic și ai Frontului Al- Nosra – grupare siriană afiliată Al-Qaeda. Teroriștii veniseră  cu misiunea de a schimba Norvegia. Acum nu mai pot, dar coreligionarii lor ce sosesc în flux continuu în țara fiordurilor o vor face în cele din urmă. Vor profita și de faptul că atenția norvegienilor este îndreptată mai mult asupra românilor și bulgarilor. Aceștia n-au voie să intre în spațiul Schengen. De ce? Nu numai pentru că sunt europeni, dar nu-s în stare nici măcar să-și asigure granițele. Așa, cum o fac Frontex, italienii și grecii.

Și guvernul de centru-dreapta spaniol a refuzat săptămâna aceasta să se supună hotărârii Comisiei Europene. Nici Madridul nu vrea să-i primească pe cei 4288 de eritreeni și sirieni distribuiți de UE. Invocă rata ridicată de șomaj – 24%. Un pretext ieftin. De parcă ar crede cineva, în afara UE, că eritreenii și somalezii au venit ca să muncească. Așadar, n-au cum să pună în pericol locurile de muncă ale spaniolilor. Nu vin să muncească la cules de căpșuni, vor doar să le mănânce.

Și când te gândești că de vină pentru spiritul ăsta de nesupunere în fața ordinelor venite de la Bruxelles sunt Marea Britanie și Ungaria. Conservatorii David Cameron și Viktor Orban. Ei au fost primii care au mișcat în front. Se opun multiculturalismului, vorbesc despre civilizația europeană și păstrarea identității ei.

Singurii care nu zic nimic sunt francezii și românii. În Franța, pe 22 mai, câteva sute de clandestini africani s-au strâns în fața Adunării Naționale pentru a cere acte și locuințe. Au bătut în tobele tradiționale și au răcnit în cor “Suntem la noi, suntem la noi”. Secretarul general al Partidului Socialist, tovarășul Jean Christophe Cambadelis, a declarat pe 7 iunie la Poitiers: “Ne dorim acum ca Franța să devină o mare națiune de primire”! Și anul acesta Franța va primi, ca în ultimii treizeci de ani, peste 300000 de imigranți veniți de pe continentul african.

Iar guvernanții români, pe care mulți îi acuză că le stă gândul numai la furat, dovedesc că nu-i așa. Au, în sfârșit, un “proiect de țară”!  Au aprobat fără să crâcnească prima cotă de câteva mii de eritreeni, somalezi, sudanezi și ce-o mai vrea Allah și Uniunea Europeană să ne trimită. Și câți vor mai vrea vor fi bine primiți. Vor face împreună cu aceștia autostrada Comarnic – Brașov. Și toate autostrăzile care nu le-au făcut până acum. Iar împreună cu Turcia  – noi cu pământul, turcii cu banii – vor construi la București și cea mai mare moschee din Europa. Să aibă și românii unde cunoaște Religia Păcii. Pentru convertire. Mai bine așa decât să aibă soarta lui Brâncoveanu.

Asta în timp ce românii umblă brambura prin UE, iar copiii le ajung golani și nevestele curve. Cum bine a zis Ioan Rus, unul dintre cei cu proiectul. Când se vor întoarce acasă, rătăcitorii vor găsi numai surprize plăcute. Poftim, încă o veste bună!

http://www.lefigaro.fr/international/2015/06/09/01003-20150609ARTFIG00338-mediterranee-plus-de-100000-migrants-sont-arrives-en-europe-depuis-janvier.php

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3099736/Holidaymakers-misery-boat-people-Syria-Afghanistan-seeking-asylum-set-migrant-camp-turn-popular-Greek-island-Kos-disgusting-hellhole.html

http://www.24heures.ch/monde/europe/rome-desapprouve-attitude-trois-regions-italiennes/story/11159972

http://www.welt.de/politik/ausland/article141769204/Geheimdienst-entdeckt-Islamisten-zwischen-Fluechtlingen.html

http://www.euractiv.fr/sections/justice-affaires-interieures/lespagne-en-desaccord-avec-bruxelles-sur-limmigration-315209

http://adevarul.ro/locale/constanta/cea-mai-mare-moschee-europa-crestina-ridica-bucuresti-detaliile-unui-proiect-urias-propaganda-fundamentalista-1_5576fce9cfbe376e35196fc7/index.html

Reclame

4 comentarii

 1. „Când se vor întoarce acasă, rătăcitorii vor găsi numai surprize plăcute. Poftim, încă o veste bună!”
  Vesti bune la asternut la drum de seara… Pe ici-colo, prunci in dungi, daca il extrapolam pe Rus.

  Bogdan, chiar asta cu primirea cotei de infiltranti inca nu mi-o inchipuisem. Este oare Romania obligata sa accepte? Si daca guvernul nu ar accepta, s-ar intampla ceva?

 2. Nu se pune problema ca guvernul sa nu accepte. Ar trebui sa aiba coloana vertebrala, coaie, sange-n instalatie, inima – chestii grele si rare pe care nu prea le gasesti pe la romani – dar n-are, asa ca …. Romanii au implementat o forma de comunism a carei duritate i-a lasat si pe rusii cu gura cascata: lagare, canal, colectivizare totala si fortata, urmarirea tuturor cetatenilor, foamete, ratii de mancare, televizor doar 2 ore pe zi samd. Stai sa vezi cand s-or apuca sa implementeze islamul! O sa ai surprize mari.

 3. bunica sabela · · Răspunde

  Cu pop0narii si oligofrenii de la conducerea UE nici nu ma mai mira ca europenii (deci si noi) au ajuns in aceasta „situatie” !
  Scuze pentru exprimarea „incorecta politic” !

 4. Cand spui adevarul nu trebuie sa te scuzi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: