Ultimele vești de pe frontul invaziei ce amenință Europa

migrants1-1269x648

În timp ce Bulgaria aproape a terminat construcția zidului de sârmă ghimpată, pe care-l ridică la granița cu Turcia pentru a se apăra de imigrația clandestină, Ungaria a început ridicarea unui zid asemănător la granița cu Serbia. El va avea o înălțime de 3 metri și se va întinde pe o distanță de 175 de kilometri, în încercarea disperată de a opri masele de imigranți clandestini din Africa și Orientul Mijlociu, care pătrund zilnic pe teritoriul ungar. De la începutul lui 2015, peste 90000 de clandestini au forțat frontiera ungară, guvernul de la Budapesta estimând că până la sfârșitul anului vor intra în țară circa 300000 de imigranți, în marea lor majoritate musulmani.

https://www.washingtonpost.com/world/europe/hungary-doubles-migrant-estimate-300000-expected-in-2015/2015/07/21/8f1371ba-2fb6-11e5-a879-213078d03dd3_story.html

Anul trecut au fost “doar” 150000, dar socialiștii ungari, susținători ai imigrației și adversari ireconciliabili ai politicii premierului Viktor Orban, se pot declara mulțumiți: cu aproape o jumătate de milion de clandestini musulmani în doar 2 ani, și asta la o populatie de doar 10 milioane de locuitori, Ungaria se va afla, în sfârșit, pe “drumul cel bun”. Care poate deveni si ultimul! Trebuie evidențiată și activitatea Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiați (HCR), una dintre reușitele notabile ale acestei organizații fiind integrarea prin sport a numeroșilor refugiați afgani și pakistanezi, prezența unora dintre ei în echipa națională de cricket a Ungariei fiind demnă de remarcat.

http://fr.euronews.com/2015/06/17/bataille-d-affiches-en-hongrie-sur-fond-d-immigration-en-hausse/

Notă discordantă în acest “peisaj idilic” face doar premierul Viktor Orban, cel care se opune din răsputeri transformării Ungariei într-o tabără de refugiați. Declarațiile lui din ultimul timp împotriva valului imigrațional ce acoperă Europa, punând în pericol chiar fundamentele civilizației europene, au provocat discuții aprinse, el fiind acuzat de stânga ungară și de cea europeană, de extremism și xenofobie. Recent, la Tușnad, premierul ungar a declarat din nou că “imigrația ilegală reprezintă o amenințare la adresa Europei”, contribuind la “pierderea identității culturale europene”, el afirmând cu tărie că “masele de extracomunitari clandestini contribuie la amplificarea terorismului, șomajului și infracționalității.”

Viktor Orban are de ce sa fie îngrijorat. Pe 18 iunie, parlamentul Macedoniei a votat o lege care le permite imigranților clandestini veniți din Grecia să folosească mijloacele de transport pentru a-și continua drumul către Ungaria și Uniunea Europeană. Și nu sunt puțini cei care se folosesc de prevederile acestei legi: 4000 de clandestini traversează zinic teritoriul Macedoniei! Una dintre cele mai sărace țări din Balcani, Macedonia a înlocuit Bulgaria – care a luat măsuri dure de protecție – devenind țară de tranzit pentru zecile de mii de africani sau asiatici veniți din Grecia, acolo unde guvernul socialistului radical Tsipras a deschis larg porțile în calea invaziei.

http://www.rts.ch/info/monde/6960086-environ-4000-migrants-traversent-la-macedoine-chaque-jour.html

Dacă poziția “extremistului” Viktor Orban este cunoscută, cea adoptată de guvernele ceh și polonez a constituit o surpriză pentru “geneticienii” de la Bruxelles, atât de ocupați cu experimentele complexe ce urmăresc schimbarea structurii ADN-lui european. Prim – ministrul Cehiei, Bohuslav Sobotka, a declarat luna trecută:”Nu trebuie să deschidem porțile spațiului Schengen refugiaților economici”.

Asta ar însemna stoparea imigrației clandestine – circa 90% din totalul imigranților clandestini fiind refugiați economici -, dar Bohuslav Sobotka n-a mai specificat lucrul acesta. În schimb, a adăugat: “Europa nu are suficientă forță pentru a face față numărului de imigranți ilegali, care nu încetează să crească. Sistemele sociale ale statelor europene pot să se prăbușească daca valul imigrațional nu va scădea în timp de câteva luni.”

http://fr.sputniknews.com/international/20150617/1016584923.html?utm_source=t.co%2FXivfFwRP1b&utm_medium=short_url&utm_content=usD&utm_campaign=URL_shortening

Dar țunamiul imigrațional nu scade, dimpotrivă, cu complicitatea Bruxelles-ului, care a refuzat să urmeze exemplul Australiei, crește neîncetat! Astfel, în numai 20 de zile (23 iunie-12 iulie), 28260 de clandestini au debarcat pe coastele Greciei, traversând Marea Egee! Ei s-au alăturat celor peste 50000 de clandestini (sirieni, irakieni, afgani, pakistanezi) care au intrat în Grecia de la începutul anului. Și valul continuă să crească!

http://www.breitbart.com/london/2015/07/21/invasion-28260-illegals-have-landed-on-greek-islands-in-just-20-days/

În Italia au debarcat anul trecut, cu ajutorul marinei italiene, circa 200000 de clandestini, în marea lor majoritate musulmani de origine africană. În primele 6 luni ale acestui an au sosit déjà 150000! Numai în cursul zilei de ieri au debarcat în Sicilia, salvați de doua nave comerciale, 1200 de imigranti veniți din Africa Subsahariană. Ei vor intra, ca și ceilalți de până acum, sub aripa protectoare a statului italian, fiind hrăniți și găzduiți pe socoteala contribuabililor: 1200 euro/ imigrant/lună! Numai că italienii știu acum de ce sunt în stare “oaspeții” lor, așa că au început să se opună. La Roma și Veneția, locuitorii cartierelor în care trebuiau aduși sute de imigranți au atacat apartamentele déjà pregătite pentru aceștia, incendiind paturile, televizoarele și mobilierul din interior. S-au format lanțuri umane care au împiedicat sosirea autobuzelor încărcate cu imigranți clandestini.

http://www.lastampa.it/2015/07/16/italia/cronache/materassi-tv-e-mobili-bruciati-esplode-la-rabbia-dei-residenti-contro-i-profughi-a-treviso-RFAGajusmBEBmQyF0QmPnL/pagina.html

http://www.ilgiornale.it/news/profughi-casale-san-nicola-tensione-e-blocchi-pure-roma-1152743.htm

Sâmbătă, la Varșovia, unii, care nu știu încă ce-i așteaptă, au ieșit în fața Gării centrale, cu pâine și sare, pentru a-i întâmpina pe imigranții clandestini. Scena seamănă mult cu cea din filmul “Independence Day”, aia în care pământenii fericiți ies să-i întâmpine, cu gura până la urechi și pancarte cu mesaje de bun venit în mâini, pe extratereștri care îi “prăjesc” instant. Viața e ca filmul! În același timp, câteva sute de manifestanți au scandat în centru orașului “Astazi imigranți, mâine teroriști” și au afișat pancarte pe care scria “Polonia nu are mijloacele necesare pentru a-i primi pe imigranți.” Bineînteles, comportându-se astfel au fost etichetați imediat de către media ca “extremiști de dreapta”, adică, pe scurt, naziști!

http://www.lefigaro.fr/flash-actu/2015/07/25/97001-20150725FILWWW00124-varsovie-manifestation-anti-migrants.php

Potrivit unui studiu realizat în 2013 de Centre for Research on Prejudice, 69% dintre polonezi nu doresc imigranți “non-albi” în țara lor. Un politician polonez spunea: “Polonia nu dorește imigranți străini pe teritoriul său. Nu îi înțelege, nu îi tolerează.” Grav, “extremismul de dreapta” e la largul său în Polonia! Iar dacă ne amintim că, recent, guvernul polonez a respins “cota” de imigranți clandestini fixată de către UE, manifestându-și clar dorința de a primi numai refugiați creștini din Siria, pe motivul că Polonia este o țară creștină, putem realiza gravitatea  situației de acolo. Se pare că polonezii n-au aflat că așa zisele “țări europene” nu mai sunt în viziunea ONU și UE decât niște teritorii geografice ce trebuiesc repopulate.

http://www.gandul.info/international/politician-polonez-polonia-nu-doreste-imigranti-pe-teritoriul-sau-nu-ii-intelege-nu-ii-tolereaza-14535263?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+gandul%2FMJcu+%28Gandul%29&utm_content=FaceBook

Unde se situează România în contextual actual? Ultimele vești sunt foarte bune. Atât guvernul cât și președinția au acceptat, fără să comenteze, “cota”  fixată de Bruxelles. Prin urmare, peste 2000 de clandestini originari din Africa și Asia, în marea lor majoritate musulmani, vor beneficia de tradiționala ospitalitate românească. Asta pentru început, pentru că vor urma și alte tranșe. Acestora li se vor adăuga “ceilalți” – cei care vor veni forțând frontiera sârbo-română. Asta se va întâmpla imediat ce ungurii vor termina de construit zidul la granița cu Serbia Și-l vor termina repede, așa cum au terminat de construit si autostrăzile. Oprite de noul zid, masele de clandestini vor trece atunci din Serbia în România. Al cărui guvern este mai ocupat cu planul de edificare al celei mai mari moschei din Europa, decât cu construcția autostrăzilor; cu atat mai putin a unui zid de protectie. Așa că, să nu ne gândim că va încerca să ridice un zid în calea invaziei. Au trecut vremurile când aici poarta se închidea în fața invadatorilor. Oricum, nici nu mai e corect politic să faci așa ceva. Azi, Vlad Țepeș sau Ștefan cel Mare ar fi considerați niște extremiști de dreapta!

Anunțuri

8 comentarii

 1. bunica sabela · · Răspunde

  Cat de cutremurator !
  Da’-mi vine sa si rad…
  Adicatelea, cum ar veni, Viktor Orban, ungur neaos si cu …oole in perfecta stare (iertati-mi expresia total neacademica !), verisor genetic (daca nu chiar frate !) cu …turcii si cu multe alte triburi asiatice, ii “baneaza” pe migranti, care intamplator (sic!) sunt, in covarsitoarea lor majoritate, isla… pardon, musulmaniaci.
  Mai frate, ce “extremist” are UE in ograda, si ce tupeu pe capu’ lui, de numa’-numa’ !
  Io zic una, da’ buna, cred io: degeaba are gardul ala trei metri, daca nu e si electrificat cu tot dichisu’, degeaba !
  Se vor gasi degraba niscaiva “sponsori” cu dare de mana…pardon, de MITA, care sa doteze migrantii in cauza cu oaresce trambuline ca sa-l poata sari !
  1200 de euro/imigrant/luna ?!?!?!?!
  Pai io castig banii astia in taman TREI luni juma’, daca nu chiar in PATRU luni de munca asidua de-mi sar toate capacele de pe creier !
  Deci munca MEA pe trei-patru luni mi-o FURA, cu largul “concurs” al statului eminamente idiot, impotent si decerebrat, UNUL dintre jegosii ASTIA de migranti ?!
  Cum ar veni, eu sa muncesc ca prostu’-n targ UN AN de zile ca sa traiasca BINE de tot un nemernic de migrant trei/patru luni pe banii MEI ?!
  Si cu mine cum ramane ? EU pe banii CUI sa mai traiesc si eu BINE, hmm ?
  Interesanta chestiune… Dar tot e bine ca STIM treaba asta.
  Si, dupa ce-s primiti acesti “migranti” in tarile europene, isi aduc si toate neamurile pu turoase, ca sa se inmulteasca absolut NECONTROLAT, nu-i asa ?
  Ce sa mai spunem despre infractionalitatea care va creste exponential DUPA ce-s primiti “cu paine si sare” ?
  Furturi, jafuri + asasinate (cum a facut vreo cateva zeci de ani, in desert, “vajnicul” mohamed cu toate caravanele care-i picau sub ochi !), incendieri de case, blocuri, scoli crestine, mall-uri, trafic de arme SI droguri SI carnita vie din rasa ALBA, acte de pedofilie, sodomie, violuri etc., etc., etc.
  Citeam pe undeva ca, in Suedia, una dintre “patriile democratiei europene”, in urma primirii in decurs de cativa ani buni a “migrantilor” musulmaniaci, procentajul violurilor efectuate de “migrantii” musulmaniaci asupra suedezelor (inclusiv copile de 11-12 ani !!!) a crescut cu vreo TREI SUTE LA SUTA !!!
  Bravos, Romanie, mai dormi in dulcea nesimtire ca purcica’-n papusoi ?
  Treci de te scoala odata, ca-i mare de tot baiu’ chiar la usa ta !!!

 2. Reblogged this on ARIAN.

 3. Nu tin minte ca in istorie un zid sa fi rezolvat situatia. Mai ales ca acum se poate trece si prin el. Pana la urma orice pasare pe limba ei piere. Bruxelles-ul stie de ce. Si Macherii au tot interesul. Pana la urma geschäftu-i geschäft. Pentru noi emigrantii astia ar putea fi o binecuvantare. Sigur intr-o anumita masura. Mai ales ca la noi istoria a fost o intamplare. Sau mai bine spus o credinta. Dar nu vom stii sa gestionam situatia. Si cei care vor putea sa faca ceva nu vor fi lasati.

  1. bunica sabela · · Răspunde

   „Pentru noi emigrantii astia ar putea fi o binecuvantare.”
   Dezvoltati, va rog frumos !

   1. Da, chiar, si pe mine m-ar interesa sa inteleg partea cu binecuvantarea. Insh’Allah….

  2. Totusi, zidul chinezesc… Sau na,, poftim, mai incoace: zidul Berlinului. Asta daca tot ne mananca (sa nu mai zic unde) si ne dedam la referinte istorice si la amintiri – pe care unii le au, altii nu le au, depinde pe la ce scoala au invatat, daca au invatat, daca nu cumva mai mult au dormit, chiulit…. 🙂

 4. […] via Ultimele vești de pe frontul invaziei ce amenință Europa. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: