Trumpgate

Mai intai o sursa din interiorul CIA, “a carei identitate nu poate fi dezvaluita”, a informat Washington Post ca atacurile cibernetice rusesti au fost destinate sa-l ajute pe candidatul republican Donald Trump sa castige alegerile din Statele Unite. Prin urmare, Washington Post, in virtutea transparentei si liberei circulatii a informatiei, a dat-o mai departe, si toata media internationala a facut, la randul ei, asta. Profesionalism!

Asadar, s-a aflat ca Kremlinul l-a facut presedinte pe Donald Trump, cu toate ca, asta se stia déjà, Hillary castigase “votul popular”. Multa lume a realizat in momentul acela, ca nu e corect ceea ce s-a intamplat in America, unde, in loc ca dupa Obama sa vina Hillary, cum era obligatoriu, normal si democratic, a fost ales, cu sprijinul Kremlinului si votul unor electori, Donald Trump!

Dupa ce, multumita presei, mai toti au inteles asta, James Clapper – directorul serviciilor de informatii americane – a dat un comunicat, care a fost publicat de Oficiul Directorului Informatiilor Nationale (ODNI), care spunea asa: “Cercetarea efectuata in cadrul comunitatii de informatii americane nu confirma existenta unei declaratii a CIA, ca atacurile cibernetice rusesti au fost destinate sa-l ajute pe candidatul republican Donald Trump sa castige alegerile din 2016.”

Dar pentru ca presa serioasa nu distribuie “fake news”, ci numai stiri adevarate, din surse secrete, a caror identitate nu poate fi dezvaluita, comunicatul lui James Clapper, pe care daca acesta nu ar fi stiut ce soarta va avea nu l-ar mai fi dat, nu a mai ajuns la urechile marelui public. Care a ramas cu perceptia cea buna: Trump este omul Kremlinului.

Vinerea trecuta, seful spionilor americani i-a remis lui Donald Trump, in cadrul unei intalniri confidentiale, un document secret, de 35 de pagini, care continea informatii aduse la cunostinta autoritatilor americane de un vechi agent MI6! Care agent MI6 a fost angajat de rivalii lui Trump sa stranga informatii compromitatoare despre acesta, care document a ajuns in mainile senatorului republican John McCain (care se astepta ca Trump sa-l numeasca ceva, dar Trump nu l-a numit nimic), care McCain, din patriotism, l-a remis, in decembrie, lui James Comey, seful FBI!

Dupa ce “presedinte ales”, Donald Trump, a primit documentul secret, cum era si normal, in virtutea transparentei si liberei circulatii a informatiei, cat si a bunei colaborari dintre CIA – FBI si media americana, documentul a ajuns, nu se stie cum, in redactiile tuturor marilor ziare si televiziuni americane! Asta chiar inainte ca Trump –  “presedintele ales” – sa aiba prima conferinta oficiala de presa.

Acum urmeaza ca media sa-l faca public, in virtutea, trebuie sa repet, transparentei si a dreptului la informare, pentru ca toata lumea are dreptul sa afle ca in America ceva e putred – Donald Trump, “presedintele ales”. Doar el!

Care, daca totul decurge normal, isi va da demisia, ca Nixon, inainte sa ajunga presedinte in exercitiu.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: