In Algeria, imigrantii nu vaneaza, sunt vanati

 

De saptamana trecuta, la Alger a inceput vanatoarea de oameni. “Snapap” , un sindicat autonom, a anuntat ca este “cea mai mare vanatoare de negri de dupa obtinerea independentei”, iar RAJ, un colectiv de militanti pentru drepturile omului, a cerut pe 4 decembrie oprirea expulzarilor. Fortele de politie si jandarmerie au arestat pana acum cateva mii de imigranti clandestini proveniti din tarile Africii subsahariene, 1500 dintre ei fiind déjà trimisi intr-un lagar de langa Tamanrasset, in sudul tarii, in vederea expulzarii. Alti 1400 sunt inchisi intr-o tabara situata langa complexul turistic Zeralda, asteptand convoiul de autocare ce ii va transporta la Tamanrasset. Alte cateva mii s-au ascuns, dar politistii si jandarmii continua cautarile in cartierele in care se stie ca sunt masati. Autoritatile au anuntat ca vor gasi o “solutie definitiva” in 48 de ore.

Unii spun ca Algeria se intinde de la Tamanrasset pana la Dunquerque si ca Franta ar fi jumatatea ei din nord. Dar nu este asa, asta si pentru ca obiceiurile francezilor difera foarte mult de cele ale algerienilor. Ziarul “La Republique de Pyrenees” anunta intr-un articol ca mai multi refugiati, originari din Sudan, au vazut pentru prima data in viata lor zapada. Sudanezii au fost dusi in excursie in statiunea La Pierre Saint Martin, de membri asociatiei “Piemont urgenta pentru refugiati”. Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, comerciantii din statiune le-au daruit sudanezilor bocanci, manusi, caciuli si sanii. “La Republique de Pyrenees” anunta, deasemenea, ca reactiile la articol au fost sterse.

Pe 28 octombrie, la Bordeaux, o tanara frantuzoaica de 25 de ani, a fost acostata in fata casei, la amiaza, de un domn din Coasta de Fildes. Asta s-a aflat mai tarziu… ca era din Coasta de Fildes. Ca era un domn, frantuzoica a realizat din prima, pentru ca purta o maceta in mana. In Franta, din ce in ce mai multi domni poarta maceta drept accesoriu, sa-i spunem… “vestimentar”. Cu maceta la gat, frantuzoaica l-a invitat pe ivorian in casa, unde acesta a violat-o odata si dupa ce s-a odihnit  a mai violat-o inca odata. A fost un fel de sex in trei, pentru ca “refugiatul” nu s-a despartit de maceta. Apoi, domnul din Coasta de Fildes i-a luat frantuzoaicei telefonul si laptopul si a plecat insotit doar de credincioasa sa maceta. Dupa ce a reusit sa-si revina, victima, care a vazut moartea cu ochii, a anuntat politia. Dupa portretul robot, politia a realizat ca violatorul cu maceta era o cunostiinta mai veche de-a sa, acesta comitand inainte si alte infractiuni. Ivorianul a fost retinut zilele trecute si plasat in detentie provizorie.

Pana acum, in afara de vanatoarea asta de imigranti barbati, in Algeria nu s-a semnalat vreo vanatoare de femei – vanatoare din asta, cum se desfasoara de atatia ani in Suedia si din noaptea de Revelion si in Germania, unde, mai nou, femeile nu sunt doar violate, ci si ucise. Mai mult, in Algeria nu s-a auzit pana acum ca vreo algeriana sa fie violata de vreun imigrant, clandestin sau nu. O posibila explicatie ar fi ca Algeria nu are niste statiuni de ski, vestite, cu zapada, ca Franta, unde sa-i plimbe pe posesorii de macete, si nici nu organizeaza, ca Germania, cursuri de seductie pentru “refugiati”. Organizeaza doar vanatori de clandestini. O alta explicatie, de data asta mult mai buna, este ca algerienii nefiind claponizati, un ivorian cu maceta, care ar fi atat de “inspirat” incat sa comita un viol, ar constata ca maceta poate fi folosita, atunci cand este prins, si pentru taierea membrului vinovat, cat si a capului care a hotarat violul. Iar capul, cu “membru” in gura, ar fi infipt in parii unui gard, ca la Raqaa. Solutia asta, definitiva, o stiu foarte bine imigrantii clandestini din Algeria. Din cauza asta nu “vaneaza” niciodata, ci doar sunt vanati din cand in cand.

http://www.maghrebemergent.info/actualite/maghrebine/66414-algerie-vague-d-arrestations-de-migrants-dans-la-capitale.html

http://www.larepubliquedespyrenees.fr/2016/12/05/des-refugies-decouvrent-la-neige-a-la-pierre-saint-martin,2076846.php

http://www.lenouveaudetective.com/bordeaux-sdf-ivoirien-viol-seine-saint-denis/

 

Lasă un comentariu