In Germania, “Plisetskaya” continua sa danseze

maria-ladenburger

După ce, de Revelion, centrul orasului Koln a devenit Piața Tahrir din Cairo, iar femeile din Koln au avut soarta  ziaristelor străine care in piata Tahrir au trecut prin mâinile a sute de bărboși din Frăția Musulmană, prinse într-o uriașă sarabandă sexuala, televiziunile germane s-au comportat vreo cateva zile ca televiziunea sovietică în timpul puciului de la Moscova, când Gorbaciov a fost înlocuit.

Atunci, pe bulevardele Moscovei, tancurile își turau motoarele la maxim, trupele KGB-ului ocupau intersecțiile, iar pe ecranele televizoarelor rusii se uitau cum Maia Plisetskaya dansa in Lacul Lebedelor pe muzica lui Ceaikovski!

Cam la fel a fost și în Germania, numai că, aici, după “Plisetskaya”, n-a apărut Elțîn să vorbească poporului, ci organizatoarea celui mai mare “Sex-Mob” din istoria Germaniei, de la sosirea armatei ruse si pana la venirea, acum, a celei arabe – Angela Merkel.

Si asta s-a intamplat, pentru ca, dupa 4 zile de auto cenzura, sau cenzura ca tot aia este, cotidianul BILD – ziarul cu cel mai mare tiraj din Europa: 2 milioane de exemplare tipărite zilnic – s-a decis sa rupa tacerea si a inceput sa-si informeze publicul despre ce se intamplase in centrul Koln-ului in noaptea de Revelion. Tot atunci, televiziunile ZDF si ARD si-au cerut spasite scuze germanilor pentru ca le ascunsesera adevarul atatea zile. Atunci s-a aflat ca, din cauza de Corectitudine Politica, locul redactorului de stiri a fost luat in Germania de un ideolog responsabil cu auto-cenzura.

Pe 16 octombrie, Maria Ladenburger, o tanara studenta la medicina in varsta de 19 ani, a fost violata si ucisa. Cadavrul ei a fost a aruncat pe malul raului Dreisam, in spatele stadionului Schwarzwaldstadion din Fribourg. Ucigasul ei a fost prins de politie. Este un refugiat afgan intrat in Germania in 2015. Si-a recunoscut fapta. Cu cateva zile inainte ca asasinul sa fie prins, complicele lui, Angela Merkel, cel care l-a invitat si l-a primit in tara impreuna cu alti violatori si ucigasi, si-a anuntat dorinta de a candida pentru un nou mandat de cancelar.

Desi stirea prinderii asasinului s-a raspandit rapid in toata Germania, sambata, cenzorul ideologic de la televiziunea ARD nu a introdus stirea in sumarul popularei emisiuni “Tagesschau”, urmarita de 10 milioane de germani. Arestarea monstrului afgan a fost, voluntar, trecuta sub tacere. Au urmat protestele telespectatorilor si a venit raspunsul ARD. In el se anunta ca asasinarea Mariei Ladenburger este de “importanta regionala”, iar pentru ca este vorba de un suspect minor trebuie sa se tina seama de “protectia particulara acordata tinerilor” si, mai ales, “trebuie respectata prezumtia de nevinovatie.”! “Plisetskaya” continua sa danseze, dar vremea scuzelor a trecut.

La 19 ani, statul german a refuzat sa-i acorde Mariei Ladenburger, si altora ca ea, vreo “protectie particulara”, ba dimpotriva i-a luat si dreptul la “prezumtia de nevinovatie”. A condamnat-o la moarte, iar drept calau a folosit un “refugiat” afgan. Timp de cel mult 10 ani, acesta va fi cazat intr-un loc care in Afganistan ar trece drept hotel de lux, dar in Germania se numeste puscarie.

1612050256520108

Numai murind a putut afla Maria Ladenburger ca era de importanta secundara si ca, din cauza asta, moartea ei nu va schimba nimic. Televiziunile vor continua sa se “auto-cenzureze”, familia ei sa continue sa-i sprijine pe “refugiati”, apeland sa se doneze pentru acestia chiar la inmormantarea ei, iar complicele asasinilor, pentru ca si alte “Marii” vor fi violate si ucise, sa conduca Germania.

https://www.welt.de/vermischtes/article159963535/Darum-liess-die-Tagesschau-die-Freiburg-Meldung-weg.html

http://www.bild.de/news/inland/mord/eltern-der-getoeteten-maria-baten-um-spenden-statt-blumen-49062642.bild.html

Reclame

Un comentariu

  1. in anuntul mortuar publicat in Frankfurter Allgemeine Zeitung din 26 Okt. 2016 parintii roaga participantii la ceremonie sa nu dea banii pe flori ci sa-i doneze pentru o biserica din Bangladesh sau pentru Weitblick Freiburg e. V., un ONG studentesc, care se ocupa printre altele si cu integrarea sobolanilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: