Merkel va sluji Germania inca patru ani

 

Angela Merkel a vorbit marti la Congresul Partidului Crestin Democrat, desfasurat la Essen – locul unde a fost aleasa pentru prima oara sefa partidului, in 2000. Mai intai au fost 7 minute de ovatii prelungite si cand nimeni nu se mai astepta ca acest record sa fie doborat, Merkel a reusit, la sfarsit, sa scoale sala in picioare pentru inca 10 minute de urale inflacarate! Vorbise 1h20’ in total! Fidel Castro vorbea si sapte ore, dar Fidel – cel putin asa se spunea pe vremuri – a fost un dictator, si astia nu au simtul masurii. Merkel nu este si-l are.

Si din cauza asta, Congresul a votat-o pentru a patra oara liderul partidului, cu doar 89.5% din voturi. Adica mult mai putin ca in 2012, cand Merkel a obtinut 96,7% din voturi. Kim Jong-un a avut atunci un frison rece, simtind, de la inaltimea celor 101% din voturile poporului coreean, rasuflarea lui Merkel in ceafa. Asadar, 96,7% in 2012, si doar 89,5% in 2016 – analistii au avut dreptate: din ce in ce mai multi membri ai CDU sunt nemultumiti de Angela Merkel.

Pentru ca tot suntem la procente, si se vorbeste atata despre nemultumirea crescanda a germanilor fata de politica lui Merkel, sa spunem ca un recent sondaj al institutului Emnid – dar cine mai crede in sondaje? – publicat duminica, arata ca CDU si aliatii sai de la Uniunea Social Crestina (CSU) s-au prabusit, asta-i cuvantul, in preferintele nemtilor cu doua procente (2%), avand acum, dupa 1,2 milioane de refugiati in 2015 si 300 000 in 2016, doar 37% sustinere populara. Si socialistii o duc rau, ei avand doar 22%. In schimb, “extrema dreapta”, adica Alternativa pentru Germania (AfD) creste si tot creste, bineinteles amenintator, ajungand la 12-13%! Exact atat cat i-a lipsit lui Merkel sa-l intreaca pe Kim Jong- un! Numai ca 12 %, hai 20, sa batem palma la 25% – pentru ca in Germania speranta moare ultima, dupa ce a fost violata de unul sau mai multi afghani – nu fac cat 37% +22%=59%.

Vreau sa spun ca inca 4 ani, dupa astia patru care au trecut, Germania va fi condusa de alianta crestin democrati – socialisti democrati, sustinuta in Bundestag de voturile comunistilor si ecologistilor, cu Angela Merkel cancelar. Inca 4 ani,  in care Merkel va arata, spre multumirea Siriei, Somaliei si Afganistanului, ca vorbele spuse de ea in 2005 “Vreau sa servesc Germania”, sunt sfinte. Inca 4 ani, care vor demonstra tuturor ca austriacul Norbert Hofer batea campii atunci cand sustinea ca nemtii sunt cel mai imbecil popor din Europa.

http://www.lefigaro.fr/international/2016/12/06/01003-20161206ARTFIG00334-allemagne-merkel-mobilise-son-camp-pour-sa-reelection.php

Anunțuri

Un comentariu

  1. bunica sabela · · Răspunde

    Angela Merkel si poporul! Ovatii prelungite si aplauze furtunoase.
    Ceausescu n-o muritu’, numa’ l-or inlocuitu’!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: