Eliberați-l pe tânărul soldat israelian care a ucis un terorist

IDF

“Da, noi vrem pacea, dar pacea înseamnă: fără evrei” – declara, nonșalant, un arab palestinian intervievat de un reporter israelian pe una din străzile Ierusalimului. Nu făcea altceva decât să repete mesajul transmis, de atâtea ori, de conducătorii Hamas și ai Autorității Palestiniene. Un evreu nu ar declara la Bagdad, Jeddah sau Kabul “noi vrem pacea, dar pacea înseamnă: fără musulmani”, decât daca ar intenționa să moară cu tot dinadinsul. Și nici un american sau european nu ar face asta acolo, decât dacă ar fi mânați de aceeași dorință. Dar un musulman poate să spuna adevărul în Israel, pentru că acolo este democrație, deși ni se spune ca este apartheid. Adevărul despre “pacea” musulmană, care este cu totul altceva decât ideea despre pace pe care o avem toți. Pentru că pax islamica înseamnă pentru musulmani convertirea, supunerea sau moartea nemusulmanilor, doar atât. S-a întâmplat de-a lungul întregii istorii, iar dacă am uitat sau nu cunoaștem istoria, să ne uităm în jurul nostru la ce se întâmplă azi.

În luna februarie, Gadi Eisenkot – șeful Statului major israelian – și-a prevenit trupele să nu folosească “forța excesivă” împotriva teroriștilor palestinieni. Repet: să nu folosească forța excesivă împotriva teroriștilor! Este o dovadă că autoritațile israeliene încep să se clatine sub uriașa presiunea diplomatică și mediatică a Antantei islamo-socialiste internaționale. Cea care asigură acoperirea diplomatică și financiară a organizației teroriste Hamas și a “moderat” teroristei Autorități Palestiniene.

Dimineața zilei de 24 martie, punctul de control Tel Rumeida, Hebron, West Bank, temperatura 30 de grade. În incercarea de a grăbi “procesul de pace”, doi teroriști palestinieni atacă cu cuțitele pe unul dintre soldații israelieni. Cum o fac acum la Londra, Paris sau Berlin. În timpul luptei, acesta este înjunghiat de mai multe ori. Ceilalți deschid focul doborându-i pe teroriști. Sosește, imediat, echipajul salvării. Unul dintre teroriști, îmbracat într-o jacheta groasă, închisă până la gât (afară sunt 30 de grade) și cu o ciudată umflatură în dreptul burții, se mișcă – nu este mort. Se aud strigăte care avertizează asupra pericolului. Unul dintre soldați trage, asigurându-se că teroristul nu se va arunca în aer, ucigându-i pe cei din jurul său, așa cum s-a întâmplat și în alte cazuri. Totul este filmat pe ascuns de radicalii de stânga din ONG-ul B’Tselem, care-și coordonează acțiunile cu teroriștii palestinieni, postându-se la punctele de control, filmând și difuzând apoi pe internet imaginile care pun într-o lumină proastă acțiunile “forțelor de ocupație” israeliene.

În Israel este democrație, așa că acțiunile “coloanei a cincea” (finanțată de Uniunea Europeana și de miliardarul George Soros) sunt permise.

Filmul, editat și fără sonor, este făcut public. Trompetele islamo-socialiste acoperă cu un uriaș val de critici și proteste, glasul realității. Primul ministru, ministrul apărării și șeful Statului major pun o distanță de siguranță, corectă din punct de vedere politic, între ei și scaunele lor și “fapta imorală” a soldatului israelian. Acesta este arestat și aruncat în închisoare! Roosevelt, George Marshall și Eisenhower aruncând în pușcarie un soldat american care a dat lovitura de grație unui inamic periculos. Nu ne putem imagina așa ceva, este? De ce? Pentru că lumea aceea, care nu mai este, nu concepea ca nebunii și criminalii să aibă ultimul cuvânt.

Guvernanții israelieni au desfăcut un deget din pumnul strâns, dând astfel satisfacție Antantei islamo-socialiste. Au uitat, se pare, că atunci când desfaci un deget, pumnul nu mai este pumn. Iar dacă Israelul alege să nu mai fie “pumn”, riscă să piardă războiul. Prin urmare, conducătorii Israelului ar trebui să-și amintească de vorbele lui Golda Meir: “Prefer reproșurile voastre, condoleanțelor voastre, pentru că, dacă vreodată Israelul va pierde un război, singurul lucru pe care îl va face ONU, va fi să păstreze un minut de reculegere.” Iar dacă vreunul dintre conducătorii de azi ai Israelului își închipuie că vorbele lui Golda Meir și-au pierdut valabilitatea, se înșeală amarnic.

 

Jean Vercors a publicat pe site-ul dreuz.info un emoționant text, intitulat “Eliberați-l pe tânărul soldat israelian care a ucis un terorist”

“Mi-e rușine cu factorii de decizie politică, cei care guvernează statul Israel, care se grăbesc să condamne, fără nicio dovadă, (și chiar înainte ca o anchetă să fie finalizată) un soldat evreu care și-a făcut datoria cea mai elementară: aceea de a neutraliza un terorist, care a înjunghiat un soldat la Hebron.

Mi-e rușine să am în țara mea niște halucinați, care se definesc de stânga, și acest ONG anti-israelian –B’Tselem – finanțat de Uniunea Europeană și de New Israel Fund.

Țin să-mi exprim susținerea totală față de acest tânăr soldat, care a fost încarcerat la închisoarea militară din Kiriat Malachi. Ieri, dupa amiază, am manifestat în fața acestei închisori, împreună cu frații mei, pentru eliberarea imediată a acestui soldat. Am fost aproape 800 de persoane. Nu am fost niște “ultra naționaliști de extremă dreaptă”, cum a declarat agenția de presă Reuters, canalul i24 News și alte oficine media, dar suntem obisnuiți cu această insultă.

Magen David Adom (Serviciul Național de Urgențe Medicale n.tr.), experții, îl susțin deasemenea pe tânărul soldat. Judecătorul militar știe că nu există nicio dovadă împotriva lui. Moshe Ayalon, ministrul apărării, este responsabil de toată această mascaradă.

De mai multe luni, atacurile cu cuțitul și cu mașina se numară cu sutele. Colonii arabi teroriști lovesc întotdeauna pe la spate sau prin surprindere – cum a făcut-o Amalek. Guvernul vorbește de un val de teroare, dar nu a găsit întotdeauna răspunsul adecvat. Suntem în război, trebuie să o spun.

Atunci cand Avigdor Lieberman a vrut să-i facă o vizită tânărului soldat, a fost refuzat. Din contră, deputații arabi nu au nicio problemă să facă vizite teroriștilor închiși. Îi îngrijim pe teroriști în spitalele noastre, trimitem mii de tone de hrană, medicamente, materiale de construcție în Gaza, și asta în fiecare zi (rămânând însă fără  reacție când media internațională ne acuză că facem o blocada inumană).

Unii dintre teroriști își fac studiile superioare în inchisorile noastre, mii de coloni arabi din Iudeea, Samaria și Gaza vin în fiecare zi să muncească în Israel, pentru că în alte țări arabe nu sunt bineveniți.

Fiul meu va face în curând stagiul militar. Știe că a-și servi patria este o datorie. Mii au făcut-o înaintea lui cu mândrie. În Israel, daca asta va continua, mai bine te lași apărat de o armată de avocați, decât sa folosești o armă pentru a te apăra contra teroriștilor.

Mahmoud Abbas și inamicii Israelului știu că noi suntem o țară democrată. Așa că atunci când intentează un proces evreilor, calificându-i drept teroriști, toată lumea își freacă mâinile, mai mult, jubilează. Conducătorii noștri ascultă de alte națiuni, care vor să ne slăbească, nu de poporul Israelului. Nu avem nicio socoteală de dat, “profesorilor” de la Uniunea Europeană, din Statele Unite sau din alte țări, dar conducatorii noștri îi ascultă în liniște.

Acest tânăr militar a fost trimis de poporul Israelului, pentru a proteja poporul Israelului. Chiar dacă a greșit, nu avem niciun drept să-l abandonăm și să-l acuzăm de uciderea unui terorist. Am inebunit?! Suntem în război contra terorismului. Și dacă teroristul avea asupra lui o încărcătură explozibilă? Au fost precendente, în situații similare, când soldații noștri au fost uciși. Noi, cetățenii Israelului, trebuie să-l onorăm pe acest soldat pentru actul său de bravură și să-l decorăm cu medalia pentru curaj.

În caz contrar, soldații nostri vor fi uciși, pentru că le va fi teamă să mai ucidă.”

Libérez ce jeune soldat israélien qui a tué un terroriste

 

20 comentarii

  1. Ma tulbura astfel de evenimente, astfel de greseli ale Israelului. Istoria lor recenta a demonstrat cat de fatale au fost unele greseli pe care le-au facut. Dzeu ii apara si ii ajuta numai daca se apara si se ajuta ei insisi. Sper sa ramana lucizi si pragmatici si sper sa apara lideri tot mai buni care sa gireze securitatea si propasirea acestui popor -far.

    1. Berea Florina · · Răspunde

      La fel am gandit si eu. Va multumesc.

  2. Am impresia ca, din pacate, citatul Goldei Meir si-a pierdut valabilitatea. Daca Statul Israel ar disparea si evreii ar fi macelariti pana la ultimul, lumea ipocrita si pervertita de ideologii subversive ar deschide mai degraba sampania la lumina focurilor de artificii. Lumea in care traim este absolut intoarsa pe dos. ONU nu ar oferi condoleante nimanui, pentru ca nimeni nu ar indrazni sa deplanga pe fata exterminarea evreilor fara a risca sa fie decapitat de islamisti sau ridiculizat/criticat amarnic de stangisti.

    1. Daca s-ar intampla acest scenariu de cosmar, s-ar stinge lumina pe Terra si ar urma prapadul absolut, extinctia speciei umane.

      1. israelianca – daca Netaniahu si ceilalti din jurul lui gandesc altfel decat gandea Golda Meir, atunci, si numai atunci, vorbele ei isi pierd valabilitatea.Daca tin mai mult la imaginea lor,decat la siguranta Israelului, atunci nu au decat sa danseze pe muzica Stangii – pt. ca asta fac in cazul acestui soldat – marsul funebru.

  3. Poate ar fi fost utilă postarea un link către filmulețul cu pricina.

    1. Utila pt. cine? Pt. soldatul israelian? Pt. Netaniahu? Pt. noi? Pt. cei de stanga?

      1. Mă gândeam că de vreme ce ai supus judecăţii celor care citesc opiniile tale o „situaţie” este normal să vedem şi filmarea respectivă mai ales că nu se pune la îndoială presiunea enormă sub care soldatul respectiv a acţionat.

      2. Cu scuzele de rigoare, trebuie sa mentionez ca nu am scris ca sa supun judecatii cuiva ceva, dar recunosc dreptul si dorinta tuturor sa judece. Cine doreste sa o faca gaseste filmul si editat si needitat pe internet. Eu l-am vazut in vreo 2-3 locuri, si daca eu ma fost in stare de performanta asta si un copil de 5 ani ar fi in stare, ca sa nu mai vorbesc de ceilalti. :))

  4. Bogdan, nu cred ca iti dai seama ce se petrece aici – media zbiara la fiecare 15 min si se erijeaza in instanta suprema. Este absolut gretos. Banuiesc ca exista si presiuni externe. Un senator american a cerut Departamentului de Stat sa lanseze o ancheta a ceea ce ei numesc executiile extra-judiciare ale teroristilor cu arme americane. Really? N-ar fi mai potrivit sa investigheze soldatul american care a impuscat mortal un baiat afghan care se apropia de o baza militara american tinand in mana un obiect care semana cu o arma automata? http://www.theguardian.com/world/2016/mar/28/afghanistan-us-soldier-shoots-kills-boy-bagram-airfield
    Zic si eu, asa, intr-o doara.
    Eu ma refeream la atmosfera de ura si incitare impotriva Israelului si a guvernului bun sau rau dar ales democratic, practicate de ONU, de administratia americana, de stanga europeana, de intelectuali s.a.m.d. si cel mai grav, de presa noastra evident angajata de aceste cercuri funeste.

    Alex, filmuletul este o unealta de propaganda. Filmat de un activist arab, aflat „din intamplare” la locul potrivit la momentul potrivit, montat si editat, si fara sunet. In plus, partea superioara a corpului teroristului este pixelata. Si eu am remarcat canadiana inchisa pana la gat a teroristului, si mai ales am remarcat cat de umflata era, mai ales in comparatie cu picioarele relativ subtiri ale teroritstului. Putea sa ascunda acolo o centura cu explozibil, o arma automata improvizata, dupa cum s-a vazut si in alte cazuri soldate cu israelieni morti.

  5. Israelianca – Spui „nu cred ca iti dai seama”!! Atunci spun si eu : nu cred ca ai citit ce am scris eu, ai citit doar ce a scris Vercors. Pt. ca, daca ai fi citit ce am scris eu, atunci ai fi realizat ca sunt foarte constient de ce i se intampla Israelului si in Israel. Altfel nu scriam articolul asta, logic! Asta una la mana, a doua: un guvern nu este bun-rau ( „luxul” asta si-l pot permite americanii, si „luxul” asta i-a adus pe europeni in halul in care sunt acum), un guvern este ori bun, ori rau. Si Israelul nu-si poate permite decat guvernari bune, nu guvernari rele – care „pun botul” la momeala progresista a OCC. Eu am avut, pana azi, o parere fantastica despre Netaniahu – un om, un lider politic de calibrul lui Ronald Reagan – dar ce a permis sa se intample cu baiatul asta nu poate fi explicat si justificat, decat de cineva care ar fi in stare sa explice orice, pana si moartea a 6 mil. de evrei, sau crimele in masa comise de ISIS. Sper ca am reusit sa ma fac inteles acum, pt. ca textul pe care l-am scris este greu de descifrat. :)))

    1. Am citit si recitit textul scris de tine si nu am gasit referiri la media israeliana, probabil ca intr-adevar sunt greu de descifrat :))).

      1. israelianca – am scris clar: „presiunea diplomatică și mediatică a Antantei islamo-socialiste internaționale” , „coloana a cincea” (din Israel, normal), „trompetele islamo-socialiste”. Pentru ca Israelul nu e pe Marte sau Saturn, desi unii ar vrea asta, credeam ca se intelege. Vad ca m-am inselat.

  6. Eu, intotdeauna am considerat Israelul ca un model de lupta impotriva terorismului si a fanatismului islamic, dar sa faca un asemenea pas in spate de dragul imaginii si a opiniei publice mondiale mi se pare descurajator pt viitorii soldati care trrbuie sa apere acel stat. Oticum, Europa ar trebui sa ia exemplu de la Israel, iar SUA va ramane aliatul sau indiferent de maneaua care o canta acuma pt imagine.

  7. Israelianca – Uitam – si nu, gasca de imbecili de la Departamentul de Stat, pe care o indemni sa-l investigheze pe soldatul american, nu ar trebui sa investigheze nimic, daca am mai trai intr-o lume normala. Soldatii americani platesc cu viata, sunt anchetati, condamnati si bagati in puscarii de mult, de comandantii lor de la Washington si Pentagon, pentru ca nu au respectat ad-litteram regulamentele umaniste, pe care sunt obligati sa le tina in ranita, dar acolo ciuma progresista a facut deja ravagii.

    Razboiul uman, un razboi in care dusmanul nu va fi infrant niciodata

    1. Da, indemnul meu era retorico-sarcastic.

  8. Pana acum aprox un an, consideram Israelul un stat terorist,care omoara arabi nevinovati.Dupa incidentul Deir Yassin am considerat ca nu am ce dialoga despre acest stat.
    Dupa valurile de semisalbatici arabi ,dupa incidentele de la granite sau din tarile in curs de cucerire , mi-am schimbat radical opinia.
    Forta bruta e singurul lucru care poate tine la respect hoardele astea…

    1. Arkan – Un om care, pus in fata realitatii, realizeaza ca trebuie sa-si schimbe vechile convingeri, este demn de respect. Pt. ca astfel de oameni sunt rari.

  9. Am citit articolul si pot sa spun ca am ramas cu un gust amar.Sunt o persoana neimplicata si am urmarit filmarea cu atentie de mai multe ori.Nu cred ca cineva poate crede cu adevarat ca ranitul putea avea centura exploziva sub haina si asta pentru ca in mod sigur fusese deja perchezitionat.Soldatii israelieni sunt profesionisti si n-ar fi lasat civilii si personalul medical sa se apropie fara sa fie siguri ca nu mai era nici un pericol.Material de propaganda sau nu, pentru mine -o persoana aflata in afara conflictului ,lucrurile se vad cam asa: fara alt motiv in afara de furia provocata de ranirea unui coleg soldatul israelian a executat un om ranit si inofensiv in acel moment.Chiar daca pot sa- i inteleg sentimentele el nu poate fi absolvit de vina .Asta bineinteles daca Israelul nu vrea sa fie perceput ca un stat care foloseste metode asemanatoare cu cele practicate de inamicii sai.

Lasă un comentariu