Islamofobul Hollande cenzurat de imamul de la Casa Albă

151124-obama-hollande-hug-1224p_fcdef36346c6539e6bd98b8c5c15f66e.nbcnews-ux-2880-1000

Invitat la Casa Albă, Francois Hollande a uitat ca nu ai voie să vorbești de funie în casa spânzuratului, așa că s-a trezit, pe bună dreptate, cenzurat. Adică, îl lasă Barack Hussein să intre încălțat în sala de rugăciune, de i se zice  Biroul Oval, și el ce face?! El spune “Terorismul islamist se află la rădăcinile terorismului”! Asta e ca și cum cineva îți face cadou un bonsai de 500000$, iar tu vii beat acasă și te p.și la rădăcinile lui.

Adevărul este că Hollande nu trebuie să fie matol ca să spună tâmpenii, e dăruit de la natură, dar să nu știe el că primul lucru pe care l-a făcut Barack Hussein, când a intrat în Casa Albă, a fost să-și ascundă covorașul de rugăciune, ca Nicholas Brody în Homeland, și al doilea a fost să ordone CIA și FBI să șteargă toate referințele la Islam, din toate dosarele din arhivele cu teroriști? Poftim, că nu știe! Bine că nu au știut nici musulmanii francezi cu ce prost au de-a face, că îl alegeau președinte pe Sarkozy și rămânea Julie Gayet nemăritată.

Cum să te uiți în ochii celui care a spus “Cel mai dulce sunet pe care-l cunosc este cel al muezinului care cheamă la rugăciune”  și să scuipi în paharul cu șampanie cuvintele “terorism islamist”?! Noroc cu translatorul profesionist, care a tradus ce gândea Obama și nu ce spunea Hollande. Oricum, mai mult ca sigur că și libertatea de expresie a fost convertită la islam, din moment ce au ajuns ăștia să se cenzureze între ei.

http://mrctv.org/blog/video-wh-censors-reference-islamist-terrorism-french-president

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: