Cine se află în spatele invaziei imigraționale?

semn-intrebare

Răspunsul la întrebarea din titlu se găsește în text.

Ianuarie 2000 – Cotidianul Liberation dă publicității un raport al Diviziei populație a Organizației Națiunilor Unite. Raportul scoate în evidență că Europa, care se confruntă cu un declin demografic accentuat, are nevoie de 160 de milioane de imigranți în următorii 25 de ani. Experții ONU împart, pe țări, “cotele” necesare păstrării echilibrului demografic: Franța – plus 23 milioane imigranți până în 2025; Italia – plus 26 milioane; Germania – plus 44 milioane.

Secretarul general al ONU, Ban Ki – moon, invocând respectarea securității și a drepturilor omului pentru imigranții clandestini, declară la începutul anului 2015, într-un interviu acordat ziarului La Stampa: “Nu există soluție militară pentru tragedia pe cale să se întâmple în Mediterana. Încurajarea imigrației legale reprezintă soluția globală…Trebuie să avem canale legale și regulate de imigrație. ONU este gata să colaboreze cu partenerii noștri europeni în acest scop.”

Adrian Edwards, purtătorul de cuvânt al Înaltului Comisariat ONU pentru imigranți (HCR) cere “punerea în funcțiune de “circuite migratoare substanțiale și realiste pentru a răspunde nevoilor persoanelor care doresc să trăiască în siguranță”, iar Zeid Ra’ad al Hussein acuză, într-un comunicat al HCR, unele țări europene de rasism: “rasismul care caracterizează dezbaterea asupra imigrației într-un număr crescând de țări europene, sabotează răspunsurile UE la rezolvarea crizei.”

Antonio Gutteres, Înaltul Comisar ONU pentru refugiați, le reamintește țărilor membre UE că sunt obligate să participe la programul de primire și repartizare a refugiaților.

Vincent Cochetel, directorul Biroului European al Înaltului Comisariat ONU pentru refugiați, critică modul în care UE înțelege să se ocupe de primirea refugiaților, spunând “Aceasta este UE și situația este inacceptabilă. Lucrez de 30 de ani pentru UNHCR, am vizitat multe țări africane și asiatice și nu am văzut niciodată o astfel de situație.”

Aprilie 2013 – Rețeaua Europeană de Luptă contra Rasismului (ENAR) dă publicității un raport care evidențiază faptul că imigrația extra europeană este indispensabilă pentru asigurarea viitorului Europei. “Europa va pierde fără minoritățile etnice…Imigranții joacă un rol crucial în sectorul de îngrijire protectie si în menținerea sistemului de sănătate pe ansamblul Europei.”

Iulie 2013 – Papa Francisc “biciuiește” indiferența conducătorilor europeni față de soarta refugiaților, de pe altarul ridicat pe o ambarcațiune venită din Libia. El spune: “Este important să-i considerăm pe imigranți nu numai în funcție de legalitatea sau ilegalitatea condiției lor, ci mai ales ca persoane care, fiindu-le asigurată demnitatea, pot să contribuie la binele și progresul tuturor.”

Octombrie 2013 – Europarlamentarul și liderul Verzilor din Franța, Daniel Cohn – Bendit, denunță la o televiziune franceză, “politica aberantă față de imigrație” a miniștrilor de interne europeni și cere “deschiderea frontierelor europene”, pentru ca să fie evitate astfel naufragiile ambarcațiunilor cu imigranți, din Mediterana.

Martie 2014 – Parlamentul spaniol votează o lege care autorizează forțele de ordine să respingă prin forță asalturile valurilor de imigranți, care atacă zidurile enclavelor fortificate Ceuta și Melila. Uniunea Europeană reacționează și Comisarul pentru Imigrație cheama la ordine Spania – imigranților li se va permite să ia cu asalt barierele de protecție, iar celor care vor reusi să le treacă, li se va înregistra cererea de azil!

Curtea Europeană a Drepturilor Omului condamnă Ungaria la plata unor despăgubiri morale în valoare de 22 500 euro. În 2011, autoritățile ungare au arestat la frontiera cu Serbia 3 somalezi, pe care i-a închis timp de 4 luni.

Curtea Europeană a Drepturilor Omului condamnă Italia la plata unei despăgubiri în valoare de 10000 euro, pentru reținerea pe insula Lampedusa și expulzarea în Tunisia, în 2011, a unor clandestini tunisieni.

Aprilie 2014 – Andrew Norlen, membru al Parlamentului suedez, înaintează un proiect de lege care va penaliza criticarea imigrației. El asigură că la sfârșitul anului această lege va intra în vigoare și avertizează că “vor exista mai multe procese, acesta fiind un semnal pentru comunitățile de pe Internet că acest spațiu nu este fără lege și că șeriful s-a intors în oraș.”

Mai 2014 – Martin Schultz – președinte al Parlamentului European și al Alianței progresiste a socialiștilor și democraților – scrie în documentul intitulat “Pentru o politică de imigrație europeană”: “În ceea ce privește gestionarea solicitărilor de azil, un lucru este clar: Europa trebuie să fie un refugiu sigur pentru toți cei care sunt persecutați, cei care nu pot trăi în pace și securitate….Europa este un continent mai puternic și mai drept grație imigranților care trăiesc, muncesc și își plătesc impozitele”

Noiembrie 2014 – Papa Francisc declară în fața Parlamentului European: “Nu putem tolera ca Marea Mediterană să devină un cimitir uriaș.”

Nunzio Galantino, secretarul general al Conferinței episcopilor din Italia, îi atacă pe politicienii italieni care vorbesc despre “ numărul insuportabil de solicitanți de azil” și dă ca exemplu Iordania “o țară cu 6,5 milioane de locuitori, care găzduiește 2 milioane de refugiați.”

Aprilie 2015 – Jean Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, cere imperativ țărilor membre ale Uniunii facilitarea imigrației legale pentru evitarea dramelor din Mediterana. El cere, ca și Ban Ki-moon, ca imigratia ilegală sa fie decriminalizată: “Trebuie să ne axăm pe imigrația legală. Dacă vom inchide porțile, imigranții vor intra, prin efracție, pe fereastră.”

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, invită milioanele de refugiați din Orientul Mijlociu să vină în Germania.  „Sunt fericită că Germania a devenit o țară pe care mulți oameni de afară o asociază cu speranța”, spune Merkel într-o conferintă de presă la Berlin. Francois Hollande, președintele Franței, îi susține poziția.

Șefii serviciilor secrete din Franța și Germania avertizează, fără efect, asupra prezenței în rândurile refugiaților a jihadiștilor Statului Islamic.

Premierul Ungariei, Viktor Orban – considerat de multi „omul Moscovei” – dispune construirea unui zid la granița cu Serbia, pentru a opri invazia imigrațională.

August 2015 – Laurent Fabius, ministrul de externe al Franței, denunță, într-o emisiune televizată, atitudinea scandaloasă a unor țări europene care se împotrivesc invaziei imigraționale și nominalizează  inițiativa lui Viktor Orban, spunând că “Ungaria nu respectă valorile Europei.” El declară: “Sunt șocat să văd că se vorbește de imigranți ca despre niște produse. Nu trebuie să uităm că sunt bărbați, femei și copii cu neliniștile și speranțele lor…Noi le vom oferi sirienilor care o vor cere, vize de sejur pe termen lung.”

Cancelarul Austrei, Werner Faymann, anunță că în Europa vor intra în următorii câțiva ani circa 7,5 milioane de refugiați și acuză guvernul ungar de “practici naziste”.

Septembrie 2015 – Papa Francisc se pronunță, din nou, în favoarea clandestinilor și cere parohiilor din Europa să primească familiile de refugiați.

Parlamentul ungar adoptă o rezoluție care afirmă că actuala criză provocată de valul de imigranți ilegali este rezultatul direct al „politicilor iresponsabile” ale Uniunii Europene, solicitând ca frontierele blocului comunitar să fie apărate „prin toate mijloacele posibile”.

Uniunea Creştin-Socială din Bavaria (CSU), formaţiune aliată cu CDU (Uniunea Creştin-Democrată a cancelarului Angela Merkel), își arată sprijinul faţă de premierul ungar Viktor Orban în demersul de a securiza graniţele Uniunii Europene în faţa imigranţilor ilegali proveniţi din ţările arabe, africane şi asiatice și îl invită pe acesta în Bavaria. Horst Seehofer – premierul landului Bavaria – afirmă cu această ocazie că Angela Merkel joacă rolul “generozităţii, moralităţii şi umanităţii în timp ce alţii trebuie să plătească pentru valul de refugiaţi.”

Octombrie 2015 – Miliardarul George Soros propune Uniunii Europene un plan global ca răspuns la criza migrației și cere stabilirea unor “căi de circulație securizate pentru solicitanții de azil, care să le permită acestora să treacă mai ușor din Grecia și Italia spre țările de destinație”. Solicită, deasemenea, primirea a cel puțin 1 milion de refugiați pe an, o reformă a legislației europene privind dreptul de azil și acordarea de către UE a 15000 euro/an/refugiat pentru primii doi ani petrecuți de aceștia în Europa.

În Belgia, Biserica catolică lansează prin vocea episcopilor săi un apel la “deschiderea frontierelor” și la “o politică solida de primire a imigranților… fără să se țină cont de religia și rentabilitatea lor economică”.

Angela Merkel îi solicită lui Mark Zuckenberg, ca Facebook să șteargă comentariile și să blocheze conturile celor care își manifestă în rețea, opoziția față de politica imigrațională a guvernului.

Noiembrie 2015 – Christine Lagarde, șeful FMI, cere țărilor europene “să-și largească deschiderea” pentru a primi cât mai mulți refugiați, al căror aflux în Europa, subliniază ea, este benefic pentru creșterea economică.

Jean Pierre Moscovici, comisar european, solicită statelor membre să folosească mai multe mijloace de integrare a imigranților și anunță “Refugiații nu au venit în Europa ca să plece.”!

La Paris, teroriștii jihadiști – doi sirieni, restul belgieni și francezi veniți din Siria – ucid într-un lanț de atentate 132 de oameni.

Decembrie 2015 – În alocuțiunea televizată din seara Anului Nou, Angela Merkel îi anunță pe germani că afluxul record de refugiați “reprezintă o șansă” și îi pune în gardă în fața mișcarilor “populiste” ostile imigrației.

În noaptea Anului Nou, la Koln, circa 2000 de refugiați agresează sexual peste 800 de femei.

Ianuarie 2016 – Dieter Zetsche, șeful Daimler – Benz, declară despre sosirea refugiaților în Germania: “Sunt exact oamenii de care aveam nevoie la Mercedes” și anunță că Germania va cunoaște “un al doilea miracol economic” după cel din anii ’50 –’60, când au sosit imigranții italieni și turci.

Peter Sutherland, consilier special pentru probleme de imigrație la ONU, declară: “Germania trebuie să primească câte 1 milion de imigranți pe an, timp de 30 de ani… Uniunea Europeană trebuie să facă mai mult pentru a slăbi omogenitatea națională”

 

1 martie 2016 – Generalul Philip Breedlove, șeful fortelor NATO în Europa, acuză Rusia și Siria că utilează mișcările migratoare ca o armă pentru destabilizarea Europei.

 

http://www.liberation.fr/planete/2000/01/06/l-immigration-un-remede-pour-la-vieille-europe-selon-l-onu-il-faudrait-160-millions-d-immigres-pour-_315225

http://www.huffpostmaghreb.com/2015/04/26/onu-militaire-clandestins_n_7145520.html

http://www.liberte-algerie.com/international/lonu-plaide-pour-limmigration-legale-224639

http://therese-zrihen-dvir.over-blog.com/2015/04/migrants-l-onu-pointe-le-racisme-des-pays-de-l-ue.html

http://www.europe1.fr/international/lonu-demande-des-quotas-pour-repartir-200000-migrants-en-europe-2509765

http://epochtimes-romania.com/news/unhcr-cere-greciei-sa-ia-masuri-urgente-in-privinta-crizei-imigrantilor–236763

http://www.saphirnews.com/L-Europe-perdante-sans-les-talents-des-minorites-ethniques_a16567.html

http://www.lefigaro.fr/flash-actu/2015/09/22/97001-20150922FILWWW00311-migrants-la-cedh-condamne-la-hongrie.php

http://www.fdesouche.com/641141-la-cedh-condamne-litalie-payer-10-000-euros-des-migrants-de-lampedusa-expulses-vers-la-tunisie

http://www.lepoint.fr/monde/juncker-reclame-une-immigration-legale-et-fache-les-droites-europeennes-29-04-2015-1925061_24.php

http://www.liberation.fr/planete/2014/05/18/pour-une-politique-d-immigration-enfin-europeenne_1020339

http://www.lefigaro.fr/flash-actu/2015/11/11/97001-20151111FILWWW00186-lagarde-appelle-a-accueillir-plus-de-migrants.php

http://www.lepoint.fr/politique/emmanuel-berretta/migrants-moscovici-un-refugie-ne-vient-pas-en-europe-pour-repartir-26-10-2015-1976743_1897.php

http://www.europe1.fr/politique/migrants-fabius-denonce-lattitude-scandaleuse-de-certains-pays-europeens-2507293

https://www.project-syndicate.org/commentary/rebuilding-refugee-asylum-system-by-george-soros-2015-09?barrier=true

http://www.medias-presse.info/le-jubile-des-migrants-lors-de-la-journee-mondiale-des-migrants-et-des-refugies-du-17-janvier-2016/47458

http://www.20minutes.fr/monde/1235601-20131012-20131012-drames-immigration-il-faut-ouvrir-europe-estime-cohn-bendit

http://www.lavoixdunord.fr/france-monde/migrants-le-torchon-brule-entre-l-eglise-et-les-ia0b0n2997959

http://www.lefigaro.fr/flash-actu/2015/10/13/97001-20151013FILWWW00242-l-eglise-belge-appelle-a-l-ouverture-des-frontieres.php

http://www.fdesouche.com/643477-paris-lappel-du-pape-en-faveur-des-clandestins-ete-entendu

http://www.activenews.ro/externe/Parlamentul-ungar-Politicile-iresponsabile-ale-UE-au-provocat-actualul-val-de-imigranti-ilegali-124987

http://www.stiripesurse.ro/viktor-orban-o-ingenuncheaza-pe-merkel-la-ea-acasa-sprijin-nea-teptat-din-germania_967928.html

http://www.ledauphine.com/france-monde/2015/12/31/les-refugies-une-chance-selon-merkel

http://www.lepoint.fr/monde/refugies-un-miracle-economique-pour-l-allemagne-01-02-2016-2014358_24.php?google_editors_picks=true

http://www.dreuz.info/2016/02/16/angela-cette-heroine/

 

 

 

Anunțuri

5 comentarii

 1. Reblogged this on radupopescublog.

 2. Inca un raspuns:

  si inca :

  Eurabia

  It could have been funny, but it is not, really:

  Stupidity versus blind hate:

  Building the Eurabian Dystopia: French Islamic Converts

  The European Grammar of Self-Intolerance

  And some really retarded PC propaganda /Project Consent is a non-profit, volunteer-based campaign that aims to combat and deconstruct rape culture by raising awareness of the harmful way with which it is regarded in society, educating our audience about the disparity of discussion of sexual assault, and promoting positive dialogue about the importance of consent. Our mission is to advocate for a future in which sexual abuse is not trivialized by the world around us. Through our work, we hope to inspire our followers to join our movement in the hope of ending rape culture once and for all. (WTF?????)/:

  Tacerea vinovata –

  MUSLIM ATTACKS GERMAN MAN FOR EXPLAINING QURAN MUNICH GERMANY

 3. The new and improved La Marseillaise (sa facem haz de necaz???? Nu cred ca mai avem PREA mult/ timp pentru asa ceva… /

  Victims of peace sing and UNESCO makes a mosque (atentie mai ales de la min 6.39 pana la final.)

 4. truthaboutschmidt · · Răspunde

  Mai exista si o alta explicatie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: