Interviu cu un zombi

zombie-lawyer1

Fredrick Reinfeldt, fost prim ministru, este convins că Suedia trebuie să continue să primească imigranti, pentru a deveni astfel “o super putere a umanității”. Jacques Attali declară că imigrația musulmană va transforma Europa “în prima putere a lumii”. Jean Christophe Cambadelis își dorește ca “Franța să devină o mare națiune de primire” (sic).  Dan Eliasson, șeful poliției suedeze, își manifestă compasiunea față de “ororile” și “traumele” prin care a trecut și pe care le-a suferit, în copilărie, azilantul somalez care a ucis cu lovituri de cuțit o tânără suedeză. Procurorul suedez Daniel Jonsson refuză să ceară expulzarea unui somalez care a continuat să-și violeze victima suedeză și după ce aceasta murise. Odata ajuns în Somalia, criminalul ar reprezenta un pericol pentru femeile de acolo – justifică procurorul! Dacă lui Reinfeldt, Attali, Cambadelis, Eliasson, Jonsson, și celorlați, mulți, ștanțați cerebral aidoma lor, li s-ar cere să răspundă rațional unor întrebări și să-și explice declarațiile, reacțiile și faptele, raportându-se la realitate, aceștia ar avea același tip de “discurs” standardizat ca și funcționara suedeză intervievată de Gatestone Institut. Într-o Europă, în care mankurtizarea elitelor a devenit o realitate, zombificarea birocrației îi este pandant logic. Autorul Rosaly a publicat pe site-ul dreuz.info un articol ce dezvăluie o realitate pe cât de halucinantă pe atât de înfricoșătoare.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

“Sub pretextul de a compensa o demografie europeană în bernă – stare mult favorizată, în realitate, de măsurile propriilor politici menite a accelera deficitul nașterilor – Uniunea Europeană continuă să încurajeze, în ciuda haosului care se generalizează, imigrația de masă, și face asta nu numai din considerente umanitare.

Cu scopul de a calma popoarele și de a evita creșterea rapidă a popularității mișcărilor calificate cu dispreț drept “populiste”, infernalul trio din fruntea UE a anunțat câteva decizii cosmetice, fără prea mare importanță, pentru stoparea fluxului de imigranți.

Dar ce gândește în realitate guvernul suedez? Își va menține el nebunia umanistă, care pune dreptul de azil deasupra securității propriului popor? Citiți acest interviu siderant, realizat de Gatestone Institut pe subiectul în cauză. Răspunsurile zombi-ului intervievat, Sofia Häggmark, o funcționară imparțială de la Biroul Drepturilor Migranților din Departamentul Justiției, cu creierul lobotomizat de reglementările UE, ilustrează perfect modul în care responsabilii politici duc, în cunoștiință de cauză, țările noastre spre sinucidere, fără nici o mustrare de conștiință.

 

Întrebare: În Suedia, dreptul de azil ar trebui acordat oricui, chiar cu riscul ca acest lucru să ducă la pierderea Suediei?

Sofia Häggmark: Dreptul de azil este foarte puternic. Avem reguli internaționale și reguli ale UE, care stipulează că o persoană care sosește în UE are dreptul să ceară azil.

Ați putea spune “Nu”, dacă, de exemplu, există grupuri în țara dumneavostră – ca tigani, evrei și alte grupuri minoritare indigene – care sunt puse în pericol de către solicitanții de azil? Sau Suedia nu poate să-și permită acest lucru?

Sofia Häggmark: Nu! Dacă o persoană are motive întemeiate pentru a solicita azil, dacă ea riscă pedeapsa cu moartea sau tortura în țara sa de origine, nu-i puteți refuza dreptul la azil.

Prima datorie a guvernului suedez nu este aceea de a proteja Suedia și pe suedezi?

Sofia Häggmark: Noi trebuie să respectăm regulile internaționale; suntem obligați să facem asta. Putem fi chemați în fața Curții de Justiție europene, dacă nu le permitem oamenilor să ceară azil.

Ce este mai important? Viața Suedezilor sau riscul de a fi chemați în fața Curții de Justiție a UE?

Sofia Häggmark: Nu vă pot răspunde la această întrebare. Există reguli, acesta este singurul lucru pe care vi-l pot spune.

Așadar, sunteți pe cale să spuneți că, dacă 30 de milioane de indivizi sosesc aici pentru a ne ucide, noi suntem lipsiți de apărare, pentru că nu-i putem aresta?

Sofia Häggmark: Ceea ce va pot spune, este că dreptul de azil va acorda o foarte mare protecție.

Dar nu și pentru Suedezi?

Sofia Häggmark: Dacă o persoană ucide pe cineva în Suedia, sistemul judiciar penal se va ocupa de caz și va emite o sentință. Noi trebuie să examinăm fiecare cerere de azil în parte.

Credeți că în istoria umanității a existat vreodată o țară care să aibă mai multă grijă de străinii veniți de aiurea, decât de propriii cetățeni?

Sofia Häggmark: Nu pot să raspund la această întrebare. Dar nu există nici o regulă care să limiteze numărul de solicitanți de azil, pe care Suedia îi poate accepta.

Așadar, nu este prevăzut niciun plan, în cazul în care țara este acoperită de imigranți, prin care să se vină în sprijinul cetățenilor înspăimântați?

Sofia Häggmark: Nu, nu există.

Dumneavoastră, personal, credeți ca aceasta situație este normală?

Sofia Häggmark: Nu pot să răspund la această întrebare. Nu este treaba mea.

Dacă milioane de musulmani sosesc aici și instaurează Sharia, înseamnă că dreptul de azil va contribui efectiv la abolirea democrației în țara noastră, la înlocuirea poporului suedez și la anihilarea a însuși conceputului de Suedia. Nimeni dintre voi nu s-a gândit la aceste consecințe fatale?

Sofia Häggmark: Vă înțeleg gândurile.

Răspunsuri stupefiante, care par date de un robot.”

© Rosaly pour Dreuz.info.

Sweden : Death by immigration! by Ingrid Carlqvist

http://www.dreuz.info/2016/02/05/suede-le-droit-dasile-passe-avant-la-securite-de-son-peuple/

Anunțuri

3 comentarii

 1. Sweden: A brave new world!

  Immigrant industry

  Goodbye Sweden

  Sweden – Ship of fools

  From paradise to nightmare: Sweden’s collapse and the declining west [CC AVAILABLE]

  Si apropo de noua lege anti-defaimare, propusa de Dragnea, de ale carei grave repercusiuni putini par ca isi da seama

  Laughing at the new Inquisition (desi ma tem ca nu vom mai putea rade…)

  A society of cowards

 2. bunica sabela · · Răspunde

  Schizofrenica aia tupeista spune ca „nu e treaba ei”.
  OK, atunci a cui treaba este sa apere populatia suedeza si europeana de scursurile islamiste deghizate in refugiati?
  A klingonienilor?!
  Deocamdata nu-i platim pe ei sa ne asigure securitatea in Europa!
  In schimb platim o groaza de institutii si de „oameni” de genul acestei jigodii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: