Pentru că nu gândește ca Hitler, Pegida este o organizație nazistă!

1026032608

Ancheta efectuată de “Institul Göttingen pentru Studii Democratice”, de pe lângă prestigioasa Universitate Göttingen, în rândurile manifestanților și membrilor PEGIDA, a dovedit, cu obiectivitate, ca PEGIDA nu este o organizație de extremă dreapta, neo-nazistă, așa cum a fost și este etichetata de întreaga mainstream media europeană.

Studiul anchetă întreprins de Institutul Göttingen arată că 44,8 % dintre susținătorii PEGIDA votează pentru “Alternativa pentru Germania” – un partid euro-sceptic de centru dreapta, adept al unei economii liberale, favorabil UE, dar opus monedei Euro, care poate fi comparat cu Partidul Republican din Statele Unite, așadar fără nici o legătură cu extrema dreaptă. Studiul mai arată că 22, 8 % dintre susținătorii PEGIDA votează Partidul Creștin –Democrat și Uniunea Social-Creștină din Bavaria, alte două formațiuni politice de centru dreapta, aflate la guvernare, care nu au nici o legătură cu neo-nazismul. Că 35% au o diplomă universitară, 77% au diverse slujbe, iar 9,2% sunt pensionari. Așadar, membri și votanți ai unor partide de centru-dreapta, unele aflate la guvernare în Germania, sunt clamați și reclamați de toate canalele mass-media europene, deoarece participă la manifestațiile anti-imigrație organizate de PEGIDA, drept neo-naziști! Asta este realitatea!

Marele admirator al Islamului, care a fost Hitler, scria cu peste 70 de ani în urmă:

“Dacă la Poitiers, Charles Martel ar fi fost bătut, lumea ar fi arătat altfel. Deoarece lumea era deja condamnată de influența iudaică (și produsul său, creștinismul, este un lucru atât de searbăd) ar fi fost mult mai bine ca mahomedanismul să triumfe. Această religie recompensează eroismul, ea promite războinicilor bucuriile celui de al șaptelea cer…Animați de un astfel de spirit, germanii ar fi putut cuceri lumea.”

Azi, prezentul politic european este sufocat de declarațiile pro Islam, făcute de marea majoritate a conducătorilor europeni, susținători vehemenți ai imigrației musulmane de sorginte extra-europeană. Cu toții afirmă că invazia imigrațională este o șansă pentru Europa, pentru viitorul ei și renașterea ei economică. De la creștin democrata Angela Merkel, cu al său “Islamul apartine Germaniei”, la socialista Federica Mogherini, care declară că “Islamul politic va fi viitorul Europei”, și până la socialistul Jacques Attali, care susține că “musulmanii vor face ca Europa să ajungă prima putere a lumii.” Cu toții condamnă ce a condamnat Hitler și-și doresc ce-și dorea Hitler! Și nimeni nu-i acuză de nazism!

Nazistă este însă PEGIDA (Patrioții Europeni contra islamizării Occidentului). Și naziști sunt toți cei care protestează contra unei politici imigraționale sinucigașe, care pune în pericol identitatea europeană, având sloganuri ca: „Uniți contra războiului religiilor pe pământ german…. Securitatea țării mai presus decât islamizarea sa…Contra fanatismului religios… Pentru viitorul copiilor noștri”!

PEGIDA este o organizație care nu propovăduiește, asemenea lui Hitler, ateismul și anti-semitismul fanatic, ci are o platformă care susține, în punctele ei principale:

” PEGIDA este pentru menținerea și protejarea culturii noastre occidentale și iudeo-creștine.

PEGIDA este pentru primirea solicitanților de azil din zonele de război sau victimelor persecuțiilor politice și religioase. Este o datorie umană

PEGIDA este pentru toleranță zero față de solicitanții de azil și imigranții vinovați de crime în Germania

PEGIDA este împotriva înființării de societăți paralele, de jurisdicții paralele, ca legea Șharia, poliția Șharia, tribunale Șharia.”

PEGIDA este contra radicalismului religios, indiferent de motivele religioase sau politice.”

Dar, pentru că nu sprijină, asemenea elitei politico-mediatice germane si europene, colonizarea si enclavizarea Europei și introducerea legislației Sharia, combate fundamentalismul islamic și lipsa totală de reacție, ba chiar complicitatea autorităților statale și europene, în fața crimelor și infractiunilor comise de imigranții clandestini, este considerată o organizație neo- nazistă!

Pegida-Dresde-1

Neo naziști nu sunt însă membri Frontului de Stânga francez, nici Antifas și nici Verzii francezi și germani, care terorizează străzile Parisului și ale Berlinului, alături de membri organizațiilor islamiste, strigând: Jos Israelul, Moarte Evreilor și Jos Frontierele, si arzând steagul Israelului într-o tăcere mediatică generală, sub privirile placide ale forțelor de ordine, nu! Nazistă este PEGIDA și naziști sunt susținătorii și adepții ideilor ei – cei la ale căror adunări steagul Israelui flutură liber!

Am ajuns să trăim într-o realitate halucinantă, în care demența ideologică îi etichetează drept “neo naziști” pe toți cei care luptă contra ideologiei totalitare a Islamului – apărând valorile identitare ale civilizației europene iudeo-creștine – și în care adversarii lor – cei care susțin și promoveaza transpunerea în realitate a fantasmelor unui Fuhrer dement- sunt priviți și considerați drept modele de democrație!

Surse: http://www.dreuz.info/2016/02/10/pegida-nest-pas-dextreme-droite-avoue-a-regret-une-universite-allemande/

http://www.demokratie-goettingen.de/blog/studie-zu-pegida

 

6 comentarii

 1. bunica sabela · · Răspunde

  Realitatea pe care, din pacate, am ajuns sa o traim nu mai este halucinanta de catva timp.
  Este de-a dreptul dementa!
  Nu stiu cine a ordonat deschiderea usilor stabilimentelor de nebuni.
  Au ajuns sa traiasca (si sa-si bata joc de noi) mult prea multi dintre ei printre oamenii normali la suflet si la minte, care nu pot sau nu vor sa-i inchida pe vecie unde le e locul… si sa le dea foc, Doamne iarta-ma!

 2. Aparentele pot insela: unii flutura steagul Israelului, altii ii dau foc si teoria conspiratiei spune ca cel doua grupuri sunt impinse la razboi (civil). Bun, cui prodest? Care e al treilea grup care priveste acum linistit, asteptand sa se coaca fructele, cele doua grupuri initiale sa se sleiasca si sa se ucida una pe alta iar ei, la final, sa culeaga roadele?

 3. Reblogged this on Germania Evanghelica and commented:
  Despre Pegida, intr-o alta cheie decat cea care ne-o prezinta de zor ARD si ZDF!

 4. dor de veşnicii · · Răspunde

  Reblogged this on O Inimă Pentru România.

 5. Puteti sa dati va rog exact sursa citatului din Hitler? multumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: