Japonia își face seppuku, iar Europa un viitor

seppuku9

Japonia nu dispare fizic, ci se prăbușește psihic; ceea ce este la fel de rău. Refuză cu încăpățânare să se salveze, să mai spere în șansa ei și să-și asigure viitorul. Cu o populație de 127 milioane de locuitori, care îmbătrânește vizibil (23% din populație are peste 65 de ani; procentul era în 1935 de 4,7%), cu o rată a fertilității de 1.4, când rata de supraviețuire este de 2.1, Japonia va pierde 1 milion de locuitori/ an în următoarele decenii, astfel încât se estimează că va avea în 2060 doar 86 milioane de locuitori. Și aceștia vor fi, ca și până acum, în proporție de 99% japonezi, ceea ce înseamnă că Japonia va fi lăsată corijentă de Organizația Națiunilor Unite (Liga Arabă n.tr.) la materia, obligatorie azi, “melanj rasial și multicultural”. Să recunoaștem: un tablou apocaliptic.

Da, refuzând să se deschidă în fața invaziei imigraționale ce pleacă din bloc – starturile musulmane ale Africii și Asiei, Japonia își refuză, conform viziunii împărtășite de ONU, UE, Soros sau Merkel, șansa la supraviețuire. Cu doar 1% imigranți, Japonia este pe moarte. Și când constatăm că din numărul total al imigranților aflati acolo doar câteva zeci de mii sunt musulmani, realizăm că moartea Japoniei nu are cum fi altfel decât înfiorătoare.

Recent, guvernul condus de premierul Shinzo Abe a aprobat un buget record pentru perioada aprilie 2016 – martie 2017, unul dintre obiectivele principale fiind lupta contra declinului demografic ce a lovit arhipelagul nipon. Din cele 732 de miliarde de euro ale noului buget, 242 de miliarde vor fi alocate pentru protecția și întărirea familiei, pentru combaterea deficitului de natalitate și a îmbătrânirii populației. Așadar, Japonia – forță economică mondială, unde 80% din populație face parte din clasa de mijloc –  arată că este decisă să nu-i primească în casă și la masă pe fomiștii ce fug din țări mult mai bogate decât ea în resurse de tot felul, dar cărora le lipsește total tocmai ceea ce Japonia are din belșug: calitatea resursei umane.

Da, Japonia pare mai hotărâtă să-și facă harakiri, decât să se predea. Așa că, va “produce” japonezi mai mulți și va plăti doar petrolul adus din pământurile lui Allah, nu și pe cei care-și sforăie lenea, acolo, întinși pe covorașe. „Rasiștii” de la soare răsare resping astfel “norocul” reprezentat de uriașul val imigrațional și refuză binecuvântarea metisării globaliste. Vor, ca și peste o sută sau două de ani, să se bucure de ceremonia ceaiului, să se plimbe prin grădinile – opere de artă, să practice Ikebana, să admire doamnele îmbrăcate în kimono și nu în burqa, să rostească, dacă e nevoie, banzai și nu Allah Akbar, să sărbătorească Sakura și nu Ramadanul și să-și reconstruiască imediat orașele devastate de cutremure, fără să se împiedice de gaijinii în djellabale puși pe jefuit. Așadar, japonezii – intoleranți, xenofobi, singuri și nefericiți – își așteaptă în liniște extincția prognozată de experții ONU. Mai mult, de anul acesta, au început chiar să investească în propria înmormântare!

Decisă să nu împărtășească soarta Japoniei, Uniunea Europeană a luat hotărârea înțeleaptă să-și mute granițele umanist sociale dincolo de nisipurile Saharei și de crestele munților Hindu Kush. Somalezi și afgani, nigerieni și sirieni, pakistanezi și eritreeni i-au devenit cetățeni sau sunt pe cale s-o facă. Purtând veste de salvare, Speranța, Norocul și Viitorul trec cu pneumatica, Mediterana. Pe țărmul Europei, baștinași bucuroși le aplaudă intrarea în cetate. Văzându-și “salvarea” sosind, răsuflă ușurați: ei nu vor avea soarta japonezilor. Europenii nu se vor stinge bătrâni și bogați, dar singuri. Toleranți, deschiși, anti-rasiști si multiculturali, vor trăi veșnic într-un viitor metisat, ecologic și fără clase sociale, în care, fericiți că au scăpat de endogamie, se vor descălța la intrarea în moschei și se vor ruga cu fața la Mecca.

Pentru asta au început, programat, să-l pregătească de acum. Mâncare halal în cantine scolare, studiul islamului în programa de învățământ și al limbii arabe în madrasse și universități, vizite cu școala la moschee, Hijab Day. Tribunale Sharia. Ramadan – sărbătoare tradițională – un pas înainte. Paștele și Crăciunul, că rănesc sensibilități culturale, un pas înapoi. Imamii se roagă în catedrale, iar Papa se roagă pentru musulmani. Normal, aceștia vor face din Europa “prima putere a lumii”, asigură Jaques Attali. Și asta pentru că sunt generoși, așa că dezastrul pe care l-au făcut de unde au plecat, îl vor face și aici, unde au venit. Iar Europa va deveni “un continent mai puternic și mai drept, datorită imigranților care trăiesc, muncesc și plătesc impozite”, exact așa cum spune Martin Schultz. Cine crede altfel este japonez! Germania și Suedia nu sunt. Prima a cheltuit pentru ca s-o violeze norocul în noaptea Anului Nou, la Koln, 17 miliarde euro în 2015 și va mai cheltui încă cel puțin 20 de miliarde în 2016, iar Suedia a dat pe tratamentul de întinerire cu hormon afgano – somalez, 14 miliarde numai anul trecut.

Așa, fiecare după posibilitati, toate țările UE, cu excepția câtorva care vor să se sinucidă cu tot dinadinsul, și-au făcut transfuzii cu sânge proaspăt fără să mai țină cont că grupa sangvină este incompatibilă. Cu toate acestea, n-are cum să le fie decât bine, pentru că Răul a fost desființat printr-o rezoluție dată de Bruxelles, asta înainte de a declara starea de asediu. Pentru că “Islamul politic va fi viitorul Europei”, cum atât de bine și de protector a tras cortina, Federica Mogherini.

Până atunci, “speranțele de la Dumnezeu”, cum le spune Papa imigranților musulmani, schimbă vestele de salvare cu alea explozive și își cheltuie diurna socială pe bere, arme, droguri și prezervative. Că potolul, patul și “carnea blondă” sunt gratis într-o Europă atât de hotărâtă să investească în viitorul și nu în funeraliile ei, ca Japonia.

http://www.latribune.fr/economie/international/japon-un-budget-record-pour-combattre-le-vieillissement-de-sa-population-538571.html

http://www.welt.de/newsticker/news1/article151824736/Schaeuble-fordert-wegen-Fluechtlingskrise-strikte-Ausgabendisziplin.html#disqus_thread

 

 

 

Reclame

136 comentarii

 1. Prea multe figuri si mistouri in articolu tau, 'blogarasule' · · Răspunde

  Sunt de acord cu parerea ta si cu ce scrie in articol, dar prea mult o arzi ‘mistocareste’. Normal ca multi cititori nu au inteles din prima la ce te referi, din moment ce primele 3 sferturi dintre randuri scrii plin de sarcasm si mistouri.
  Nu trebuie sa o dai in ‘dastea’ ca sa te dai destept. Eu personal urasc oamenii care incearca prea mult sa iasa in evidenta cu chestii de genul asta. Daca esti inteligent, poti sa scrii foarte frumos un articol normal si la subiect, nu sa o dai in mistouri tot articolul si dupa sa ai impresia ca esti dat draq de destept si ca cei care au citit vezi doamne or fi niste prostalai ca nu au inteles de prima data.

  1. bunica sabela · · Răspunde

   Cine nu (poate) intelege subtilitatile lingvistice si ironia amara din articolele domnului Calehari, nu are decat sa paraseasca acest blog si sa citeasca altceva!

 2. Fiecare are dreptul la o opinie fara sa fie marginalizat sau atacat imediat de „adversari”…oricum mi se pare ca s-a spus cam tot despre acest articol, de acum inainte batem calul mort

 3. Transsylvania P · · Răspunde

  Bun articol Bogdan.
  Excelenta folosirea sarcasmului și a ironiei pentru a demonstra cretinitatea sinucigașă a politicienilor de stânga europeni.
  Cat despre cei care te ataca, ce este de spus decât atât: proasta lume anul asta…dar sa vezi ce-o sa fie la anu’

  1. Multumesc, Transsylvania P.! :))

  2. Care politicieni de stânga???

 4. Viitorul nostru a inceput mai devreme cu minoritatea aproape majoritara a tiganilor. Poate urmeaza o analiza pe tema asta. Departe de ne face harakiri, Bucurestiul, ca orice capitala oglinda viitorului oricarei tari, incepe sa semene tot mai mult cu New Delhi. Si numeroasele romance ce contruiesc viitorul prin generatii de semipuradei sunt viitorul ce ne bate deja la usa

 5. Am ajuns sa ma intreb ce ar fi mai bine, sa am nepoti musulmani sau tigani.
  Poate nu e prea tarziu si mai pot sa aleg.
  Sa am nepoti japonezi

  1. Mare dreptate aveti, si cu groaza ma gindesc la viitorul pruncului meu, ne simtim invadati, tiganizarea feroce, dincolo in Transilvania la ai mei crunta maghiarizare hortista, ambele sunt insinuase si perfide pentru ca STERG ISTORIA, memoria colectiva, dezbina si distrug.Nu ramane piatra DACICA; totul incepe cu MEDIATIZAREA PROSTIEI, DEGRADAREA MORALA, de aceea au pus mana pe MEDIA…..PROPAGANADA PSIHOLOGICA….distrugerea tineretului…

 6. Anghel Claudiu-Daniel · · Răspunde

  Genial, imi place ironia pe care o pui atat de evident in acest articol pentru a-l infrumuseta intr-o maniera atat de… excelenta. 🙂

 7. Decat sa fiu obligat in curand sa invat araba si tiganeasca mai bine invat dreaq japoneza si ma duc sa ma sinucid cu aia pe insulele lor.

 8. Pacat ca Europa, in dorinta ei de a rezolva problema natalitatii negative, isi creeaza o alta problema de care nu va mai scapa, anume musulmanizarea sa. Asa ca, avand in vedere
  „civilizatia” musulmana, sub toate aspectele sale, prefer sa-mi fac harakiri decat sa fiu obligata, eu sau fiica mea, sa port burqa si sa fiu invesmantata ca o mumie pentru ca acestea sunt cerintele religioase. Ca sa nu mai vorbesc de celelalte aspecte ale acestei societati patriarhale.

 9. Mulțumesc pentru analiza-pamflet. Mie îmi place foarte mult stilul

 10. Tzaigher · · Răspunde

  Bine spus, cu sarcasm sau nu, expozeul este pe cat de real pe atat de ingrijorator.

 11. Nicolae · · Răspunde

  Da este o alegere, inca nu stiu ce e mai bine .. ai descris Japonia doar dintr-un punct de vedere, din cate stiu sunt destul de nefericiti. Si planul mega colosal nu stiu daca are sa schimbe ceva.
  daca ai timp citeste si cum o civilizatie poate sa moara http://www.bursa.ro/utopia-rosie-196966&s=print&sr=articol&id_articol=196966.html

  Legat de europa, cred ca istoria se repeta. O data crestinii, aia saraci si sclavi au ajuns sa condua tot Imperiu Roman pentru ca la fel romanii autentici, cei cu zeci de zei au refuzat sa se mai imperecheze si tot au adus sute de sclavi. Crestinii dupa preluarea puterii ( adica devenind majoritari ) au distrus tot ce era de la romani si a urmat perioada neagra. Diferenta este ca Crestinizmul este mai pasnic cumva.

 12. Mulţumesc, bun articol! De mult timp nu am mai lecturat un astfel de articol. Felicitări!
  Cât despre comentarii…sunt OAMENI şi oameni. O zi frumoasă!

 13. Eşti un dobitoc care susţine „marele” plan mondial făcut de unii indivizi şi organizaţii de a amesteca forţat rasele şi popoarele…astfel devenind toţi nişte legume, pierdute de identitatea naţională, numai bune de manevrat şi controlat. Adică ce vrei să spui că trebuie neapărat să se amestece rasele între ele..ca să se înmulţescă populaţia unei ţări? De unde şi până unde? Idiotule..Pământul deja este suprasaturat de oameni..deja nu prea mai poate să susţină populaţia actuală

  1. De obicei astfel de comentarii merg direct la gunoi. Comentul lui sfynx reprezinta exceptia. Cine citeste textul incriminat si ceea ce scrie sfynx despre el o sa inteleaga de ce. Sfynx este cea mai buna dovada ca pentru unii dintre semenii nostri faptul ca stiu sa citeasca nu-i deosebeste cu nimic de analfabeti – si pentru unii si pentru altii intelesul textului scris este la fel de greu de decodificat.

   1. Roxana · ·

    Excelent, Bogdan! Ai dreptate, cititul printre rânduri nu este pentru toată lumea 🙂

  2. altcineva · · Răspunde

   …sau poate stie ce spune ?!?

   1. Este normal sa susti ca „stie ce spune” – doar esti pe acelasi nivel cu el.

 14. altcineva · · Răspunde

  Eram cat-pe-ce sa plang Japoniei de mila insa, daca as avea posibilitatea m-as muta in Japonia in secunda asta.
  De ce? Pentru ca pare sa fie singura tara ramasa pe Terra care isi urmeaza drumul ei.
  Articolul asta e cat se poate de aberant. Bate campii sperand sa ajunga formator/oare de opinie insa e prea jalnic! Dragilor, rahatul asta cu „infuzie de…” sau „mai bine moare decat sa….” si mai ales (asta mi-a placut cel mai mult): „in anul 245789648 populatia Japoniei va fi de doar -24985455 locuitori” mi-a starnit rasul. Sigur ca e plina lumea de destepti care pretind ca stiu ce va fi peste 1 – 100 de ani si fac predictii mai ceva ca un profet biblic dar nu iau in calcul acel mic mic lucru: in secunda urmatoare lucrurile se pot schimba cu atat mai putin poti pretinde ca sti ce va fi in 10 sau nu-stiu-cati ani. Da, „in ritmul asta” dar ce te face sa crezi ca asta va fi ritmul ??
  Oricum, Japonia are ceva ce noi, occidentalii nu avem suficient de adanc inradacinat in noi asa ca are toate seperantele sa nu dispara depe fata pamantului asa cum se dau unii (precum autorul articolului) de ceasul mortii.
  Sau cum spunem noi: „Nu mor caii cand vor cainii.” Japonia are mai multe demnitate si sanse sa supravietuiasca decat avem noi romanii. Asa ca inainte sa ne punem noi sa analizam/judecam pe altii…avem prea multe rahaturi in propria ograda.
  „Noi, epigonii…”

  1. @altcineva „Oricum, Japonia are ceva ce noi, occidentalii nu avem suficient de adanc inradacinat in noi asa ca are toate seperantele sa nu dispara depe fata pamantului….” – Pai, asta este si mesajul textului meu, dar cand nu esti in stare sa intelegi ce citesti- decat chestii gen „Ana are mere” – atunci apar confuzii nu numai regretabile dar si de tot rasul. :)))

 15. Multi citescputin pricep!
  Felicitari pentru articol, adica vreau sa spun pentru idee, pentru abordare si pentru „mistocareala”.
  Europa se duce de rapa pentru ca politicienii de astazi fac confuzii multiple, fiind interesati doar de voturi, propria pozitie si banii adusi de aceasta.
  Sa speram ca Marea Britanie ar putea schimba ceva cat nu este prea tarziu!
  LF

 16. Da, frumos ne sta, coana Europa !

 17. Felicitări, e o satiră superbă. Aș aduce însă două amendamente: primo, contează și ce orientare are respectiva populație musulmană: salafiștii sînt, se pare, printre cei care creează într-adevăr probleme. Probleme mari: instigări la omor grav și ură, antrenament și asociere în vederea săvîrșirii infracțiunilor de terorism și genocid. În rest, este o evidență istorică că musulmanii de extracție etnică turanică (tătari crimeeni/dobrogeni, turci, kazahi, uzbeci, kirghizi, etc.) sau de extracție indoeuropeană (kurzi, azeri, iranieni), au un respect înnăscut pentru toleranța și diversitatea etnică și religioasă. Dacă nu mă credeți, mergeți în satele dobrogene, căutați bătrîni turci și tătari, includiv imami, și vedeți ce influență moderatoare au avut întotdeauna acești oameni și familiile lor, mai mult prin firea etniei lor dar și prin islamul moderat pe care îl practică, asupra comunităților dobrogene mici. Nu mai vorbesc de diversitatea genetică a raselor ovine și mai ales cabaline locale de calitate, de care au fost responsabili, cînd încă locuiau în Dobrogea, excelenții păstori și țărani tătari.
  Secundo, lumea arabă medievală a fost un vector mai mult decît necesar pentru pătrunderea științei și filosofiei, antice, elenistice, iudaice, în greaua de cap și violenta Europă francolatină. „Noi”, glorioșii europeni albi și creștini (cică!), folosim știința pentru a stoarce cît mai mult planeta asta de resurse și a distruge lumea vie și pe noi înșine. Alții au știut să nu facă precum ucenicul vrăjitor al lui Goethe.
  În rest da,aveți dreptate, „euroconducătorii” îmi provoacă și mie aceeași scîrbă pentru ipocrizia lor lașă și criminală. Faptul că massele umane (!!!) behăitoare, feisbucizate și pokemonizate, ca să nu zic îndrăcite de dracul prostiei, au aceleași (ce întîmplare, domnule!) „idei” și tendințe ca și așa-zișii lor conducători (care au agende ascunse, care nici măcar ale lor nu sînt, ci ale băieților din culise), nu mă obligă să mă aglutinez sub același steag cu ei, doar ca să o duc bine sau fiindcă așa zic niște legi sau decizii strîmbe. Adevărul e, mai întotdeauna, mai întotdeauna, la mijloc.

 18. BIG LIKE pentru articol, sarcasm…etc.! Foarte corect pusa problema. Sa luam exemplu de la japonezi si nu numai. Totusi, cel mai mult mi-au placut comentariile dasteptilor lumii care au inteles din articol exact…..! D’aia suntem cum suntem, pentru ca dastepti d’astia au iesit ca paduchii-n frunte pe la Guvern, Parlament, prin ONG-uri…alea-alea….Am totusi o intrebare: burka poate fi confectionata din voal transparent si colorat? Ca as incerca…glumesc, evident si amar deopotriva. Sa le vedeti imbracate in piscina, cu carpele lor negre si jegoase….Si mai vreau sa vad tiganii interlopi, cum se vor descurca ei cu noii jmekeri, va fi care pe care? Va fi lupta pentru teritoriile de influenta? Asa un spectacol as vrea! Sa se…intre ei, vorba aia: mai taie din ei, da-i dreaq!

 19. Bogdan, interesant articolul. In general imi place sarcasmul deep si complex. Inca mai procesez mesajul aticolului tau. ::))

  1. Multumesc, Adriana! :)))

 20. Superb!

 21. Pentru imbecilii care ma fac nazist sau islamofob pentru textul asta, un text scris de un musulman, unul dintre putinii care iubesc civilizatia pe care ceilalti vor sa o distruga: „.Scrisoare deschisa catre un soldat al lui Allah-inceteaza sa mi te mai adresezi cu „frate”
  Fa-ti valiza.Cumpara-ti biletul. Muta-te in alta tara.Inceteaza sa te comporti ca un scelerat.Nu vei regreta..Aici nu iti vei gasi linistea sufleteasca.Occidentul nu e de tine.Valorile lui te racaie.Aici, femeile sunt libere.Nu isi acopera parul. Libere sa poarte ce vor.Libere sa se machieze in metrou.Sa fuga prin parcuri.Sa bea whiskey.Aici nu li se taie mana hotilor.Femeile adultere nu sunt omorate cu pietre.Poligamia e in afara legii.O afirma tribunalele.Fapt sustinut de democratie.Legile sunt votate de cetateni.Statul e puterea care conduce poporul.La carma tarii nu e Allah.
  Te rogi in exces.Lovesti covorul de rugaciune cu capul de prea multe ori.Ia uite ce ditamai pata neagra ti-a rasarit pe frunte!IExagerezi cu pietatea pana la fanatism.Prea multa violenta iti ineaca privirea. Barbia ti-a disparut sub barba stufoasa.Esti tot timpul la moschee.Vizionezi video-uri suspecte.Vorbirea ti-e acrita.Nu mai simti nimic.Ai fost spalat pe creier.Ti s-a ascutit barbia.Bratul tau sta pregatit sa loveasca.Calmeaza-te.
  Stiu prea bine de unde vii.Esti omul care nutreste ura .Adevarul e greu de suportat.Dar azi am mare chef sa ti-l spun verde in fata.Deschide-ti bine urechile.Am sa iti marturisesc ceva.Nu ai realizat nicicand nimic.Aportul tau la civilizatia umana e nul. Altii ti-au pus sub nas totul:lumina,hartia.pantalonii.avionul., masina, calculatorul…De asta te-ai ofticat.Ranchiuna iti macina maruntaiele.Respira adanc.Civilizatia e o opera colectiva.Toti suntem egali in fata misterelor vietii. Aceeasi durere ne macina pe toti in fata nenorocirilor.Nu poti sa te inconjori cu ura pentru un timp indelungat.Ura naste cadavre si sange.
  Descoase-ti mortii.Sapa printre ruine.Rasfoieste-ti manuscrisele.Esti in urma cu cateva revolutii.Vorbesti fara incetare despre eopca de aur a Islamului.Despre cifra zero, pe care, spui tu, au inventat-o stramosii tai.Vorbesti despre astronomie si matematica, care datoreaza atatea, spui tu, stramosilor tai.Vorbesti depre filozofii greci, tradusi, spui tu , prin filiera alor tai.Atatea si atatea mituri, bazate pe incertitudini si aproximatie.
  Inceteaza sa ne mai prostesti.1001 de nopti sunt o creatie persana.Inceteaza sa iti aduci osanale.inceteaza sa te victimizezi.Inceteaza sa pretinzi sa ne punem cenusa in cap.Cei care ti-au ucis strabunicii sunt in morminte , ei insisi , de mult timp Nu suntem noi, stranepotii lor, cei care purtam vreo vina pentru colonialism.Nu e drept sa fim invinuiti pentru crime pe care nu le-am comis.
  Stramosii tai au fost si ei cuceritori., au colonizat berberi, kurzi,copti, fenicieni, persani.Au decapitat barbati si violat femei.Cu mana pe sabie si Coran au exterminat culturi intregi.De ce ma privesti asa?Nu fac decat sa povestesc lucrurile asa cum s-au intamplat.Totul e veridic.N-ai decat sa cercetezi .Pamantul . de altfel. e la fel de rotund ca o minge.Cu toate ca potrivit hadith-ului tau , se spune ca ar fi plat.Ar fi trebuit sa citesti povestea lui Galileu.Ai fi avut multe de invatat de acolo.
  Schimba un pic rutina,Exista opere mai importante decat cele religioase.Incearca sa-l citesti pe Dostoievski,Rasfoieste” Crima si pedeapsa”.Avanta-te pana la Shakespeare .Indrazneste sa il citesti pe Nietzsche.Ce e, ti se pare ca exagerez,?Bine, dar asa cum tu ai libertatea de a te ruga, eu o am pe cea de a gandi.Eu am dreptul de a hui, asa cum tu ai dreptul de a ingenunchia.Fiecare cu Mecca si reperele lui.Fiecare cu Dumnezeul si versetele lui.Nu exista un adevar unic.Cine are dreptate si cine se inseala?E loc pentru amandoi in democratie.
  Nu esti nici in Arabia Saudita, nici in Yemen.Aici, libertatea tine loc de religie de stat.Putem sa spunem tot ce ne trece prin cap si putem ironiza sacrul , sau sacrilegiul.Lasa-ti zeii sa locuiasca tara de unde ai plecat.
  Fratii tai raman un mister de nepatruns pentru mine.In capul lor se ciocnesc prea multe contradictii.Prea multe gloante in mitralierele lor.Au privirea atintita catre Mecca, dar viseaza despre Hollywood.Ii vezi conducand Chrysler.Purtand in picioare Nike.Vorbesc la iPhone.Se indoapa cu hamburgeri.Le cam plac firmele americane.Urasc „Imperiul”, dar au o mare slabiciune pentru produsele lui.
  Si-apoi, inceteaza sa mai imi spui „frate”.Nu avem nici aceeasi mama, nici aceleasi repere.Te-ai indepartat prea mult de mine. M-am saturat de tampeniile tale. Nu ne mai leaga nimic.Nu mai am incredere in tine.Nasti haos.Te defineste razbunarea.Trudesti pentru taramul lui Allah.Viata asta . de aici. nu te preocupa.Esti altfel decat mine,Esti un monstru.Nu te pot intelege.Azi integrist, maine terorist,Poimaine vei ingrosa randurile Statului Islamic..
  Va veni si ziua cand vei ucide nevinovati. Te vei transforma in martir.Apoi, vei iajunge in Iad.Nici o virgina nu te va va cauta,O sa fi devorat de viermi.De flacari. O sa te ineci in raurile de vin pe care ti le-au promis.Demonii prostiei tale te vor tortura pe vecie.Vei fi cenusa.Vei fi praf.Vei fi excrement.Vei fi saliva.Vei fi rusine.
  Vei fi un caine.Vei fi mizerie.” – Karim Akouche

  http://amazigh24.ma/5784-2/

  1. Toate bune si frumoase pana cand da cu mucii.n fasole la treaba cu cainele..Evident pt ei sunt animale ‘ murdare’..Cu alte cuvinte si el inclusiv mai avea de lucru cu sine..Deh,reminiscente….

 22. Dac Liber · · Răspunde

  articolul mi se pare o mizerie, japonia e inaintea naostra cu cel putin 300 ani .tara arde si babele se piaptana !!!!

  1. Analfabet functional e ala care stie sa citeasca dar nu intelege ce citeste. Asadar esti un analfabet functional! :))

 23. […]                                                                                                                              Bogdan CALEHARI […]

 24. Felicitari! Un articol extraordinar!

 25. Bine scris.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: