Treziți-vă români! Se întoarce Mona Muscă!

mona musca

Între 2000 și 2004 – când peste țară, găini și numărătorii de ouă, Guvernul Adrian Năstase așternuse liniștea ca umbra unei păsări de pradă – trei politicieni au continuat să vorbească tare și cu mult curaj. Am să-i numesc într-o ordine, poate, subiectivă: Traian Băsescu, Mona Muscă și Emil Boc.

Ca om ce iubește mult liniștea, m-am „bucurat” când unul dintre „zurbagii” (Mona Muscă) a fost pus la colț, acolo unde îi era de fapt locul de la bun început. Mona Muscă dăduse note nu numai studenților dar și Securității! Adică, mai bine zis, scrisese note informative despre  studenții arabi.  Onorabila Lavinia Șandru a dat-o în gât. PNL, la presiunea expresă a onorabilului Crin Antonescu, a dat-o afară!  Partidul a rămas curat, ca și președinte de onoare, onorabilul Quintus!  Și asta pentru că notele informative pe care acesta le-a dat la SECU, la vremea lui, n-au fost despre studenții arabi. Și nici n-au fost multe, doar 188!

A ramas în politica mare, crema: Crin Antonescu… împreună cu bunul său prieten și mentor , Dan „Crescent” Voiculescu. Nici acesta nu i-a turnat pe arabi – și-a turnat rudele. Cei doi și alte persoane aidoma lor, tot onorabile, au încercat după aceea să le ia gâtul și celorlalți doi zurbagii. Au reușit parțial. Unul a fost alungat acum câțiva ani, altul, Traian Băsescu, pleacă acum.  “Rănit”, dar în viață. Prin câte a trecut și din câte a scăpat! N-au reușit să-l facă! Ar merita numit, “Nemuritorul”.

Se întoarce însă Mona Muscă! După șapte ani de tăcere, după șapte ani de exil, a cutezat să vorbească! Într-o țară în care zilnic vorbesc Bogdan Chirieac, Gâdea, Badea, Vadim sau Adrian Năstase, ea ar trebui să tacă! Ca să nu murdărească! Într-un loc în care păsările de pradă trec drept porumbei, este normal ca Muscă să treacă drept pasăre de pradă.

Un fior străbate țara: se întoarce Mona Muscă! Ce ne facem? Va aduce cu ea, din nou, scandalul și mizeria morală în politica românească. Să sperăm,  alături de “persoanele onorabile”, că soarta noastră va fi alta.

Reclame

2 comentarii

  1. ## AM CITIT (CU ATENTIE ) SI DE MAI MULTE ORI POSTAREA DV. MARTURISESC : MI-A PLACUT ENORM SI MI-AS DORI SA FIE MAI MULTI CARE SA GANDEASCA IN ACEST MOD . NU VREAU SA VA FUR TEMA .VA ROG INSA- SA FITI CEVA MAI DIRECT-SA SPUNETI CE E INTR-ADEVAR DEMN DE SPUS .”ALEGORIA ” NU PRINDE LA TOATA LUMEA SI -S-AR PUTEA CA ,TOCMAI CEI CITATI (pomeniti), LANGA VADIM – SA RASTALMACEASCA (in favoarea lor ) TOT CE SPUNETI CU BUNA CREDINTA SI -DUPA PAREREA MEA -CORECT .CU STIMA !

    1. Va multumesc pt. lectura textului si apreciere! Aveti dreptate, alegoria nu prinde la „toata lumea”, adica la cei din gasca lui Vadim. La astia insa nu prinde nici adevarul strigat in gura mare. Stiu eu ce ar prinde, dar nu spun ca sa nu fie interpretat ca un indemn la violenta.:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: