Colonialiști francezi, jos labele de pe Bretania! Breizh Dizalc’ h !

Autoccbil2

Pe 18 noiembrie, teroriștii musulmani, de data acesta palestinieni, au comis un adevărat masacru în sinagoga din cartierul Har Nof din Ierusalim: 5 morți și 7 răniți. Au folosit ca arme: cuțitul, toporul și pistolul. La fel ca la New York și Londra, sau ca la Mossul. În cele din urmă, cei doi teroriști au fost împușcați. Parlamentul iordanian a păstrat un moment de reculegere în memoria “martirilor care i-au ucis pe sioniști.”

Pe 2 decembrie, a reacționat și Parlamentul francez sau, mai bine spus, deputații socialiști, ecologiști și comuniști. Pentru a celebra memoria “martirilor” din Hamas, 399 de deputați francezi n-au păstrat un minut de reculegere – aparențele trebuiesc salvate – ci au votat! Au votat pentru recunoașterea unui stat palestinian! Au votat, așadar, pentru recunoașterea terorismului și legitimarea asasinării evreilor! Au votat pentru recunoașterea unui stat rasist! Și asta pentru că, Mahmoud Abbas a declarat că viitorul stat palestinian va fi unul fără evrei. “Nu va fi acceptată prezența nici unui israelian, civil sau militar, pe pământul nostru” – a spus el. Hitler ar fi fost mulțumit! Și de teroriștii palestinieni și de socialiștii francezi. Și de rasismul unora și de anti-semitismul celorlați.

Ce s-ar întâmpla dacă Benjamin Netanyahu ar spune: “Nu vom mai accepta prezența nici unui arab pe pământul Isralelului?”. “Comunitatea internațională” și-ar pierde vocea urlând și de revoltă, dar și de fericire. De fericire că are în sfârșit un motiv legitim ca să urle. Numai că, Netanyahu nu spune și n-a spus așa ceva niciodată, și nici vreun alt lider evreu n-a făcut-o vreodată. Ba, mai mult, cetățenii israelieni arabi au drepturi egale cu cei evrei, iar parlamentarii arabi stau pe băncile Knesset-ului. Cu toate acestea, stânga internațională clamează că Israelul practică o politică de apartheid. Și nu numai asta, dar și că o denumire geografică și un “popor palestinian” inventat de KGB au dreptul la autodeterminare și la recunoaștere internațională!

În timpul acesta, socialista Federica Mogherini – șefa diplomației europene – pledează neîncetat pentru dreptul popoarelor la autodeterminare. Bun, e conform Cartei Drepturilor Omului. Așa că, dacă parlamentul socialist francez a recunoscut prin vot “statul palestinian”, și a recomandat guvernului francez ca în decurs de 2 ani să facă același lucru, de ce nu ar recunoaște și Knesset-ul independența poporului breton și a celui corsican? Ce, bretonii si corsicanii n-au acces la Drepturile Omului? Dacă n-au acces, e apartheid!

Colonialiștii socialiști francezi trebuie să înțeleagă ca a venit timpul să-și ia labele de pe Corsica și Bretania! Cele două popoare au dreptul la autodeterminare! Și dacă corsicanii dându-l pe Napoleon, care a cucerit Europa, nu mai vor, poate, să-și cucerească și independența, bretonii au vrut și vor să fie liberi. Sau cum o spun chiar ei “BREIZH DIZALC ‘ H” – adică “Bretania independentă”! Bretania nu este invenția KGB-ului. Bretania acum 600 de ani era la fel de bogată și puternică ca Portugalia! Palestinienii acum 40 de ani nu existau. Poporul breton nu este o adunătură de refugiați care n-au avut niciodată o țară, ci un popor care nu și-a părăsit niciodată pământurile. Bretonii nu se trag din gali, ci din vitejii celți. Bretonii trebuiesc sprijiniți să scape de sub jugul colonialismului francez.

Benjanim Netanyahu spunea de curând într-un interviu, referindu-se la votul dat de Parlamentul francez: “Și, în plus, Israelul dă ordine în alte țări? Le spunem noi francezilor să părăsească teritoriile pe care le ocupă? Le spunem noi spaniolilor să acorde independența Țării Bascilor?”.

Nu, Netanyahu nu a spus așa ceva, cum nu le-a spus nici arabilor să se care. Dar, urmând exemplul parlamentului francez, Knesset-ul ar trebui să recunoască, cel puțin, independența Bretaniei și să-i ceară lui Netanyahu să facă același lucru. Pentru că, în loc să recunoască organizații teroriste drept stat independent, colonialiștii francezi trebuie să învețe să le acorde popoarelor subjugate libertatea! S-ar putea ca unii să-mi reproșeze că le cer francezilor tot felul de chestii tâmpite. Da, se știe, astfel de lucruri este normal să le ceri numai evreilor.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: