Jurnal de martie

Prin Europa au ucis si ucid zilnic “dezechilibratii psihic”, in Noua Zeelanda a ucis un suprematist alb!

Intrebat de ziaristi in avionul care-l aducea din Polonia ce parere are despre violenta islamica, Papa Francisc a spus ca nu-i place sa vorbeasca despre violenta islamica pentru ca si crestinii sunt violenti: “rasfoind ziarele, vad zi de zi dovezi de violenta, unele chiar in Italia: cineva isi omoara logodnica, altcineva soacra si un altul…iar acestia sunt catolici botezati, da?!! Sunt catolici si violenti.” – a spus el.

In Noua Zeelanda, BrentonTarrant a intrat intr-o moschee si a omorat 50 de musulmani cu o arma automata. Adica, in Noua Zeelanda, Brenton Tarrant le-a facut musulmanilor ce le-au facut si le fac acestia crestinilor in bisericile din Malayesia, Pakistan, Siria, Irak sau Nigeria si pana in cele din Egipt si Franta. Papa Francisc a avut dreptate: nu doar musulmanii sunt violenti!

Islamistul Recep Tayyip Erdogan zice ca atacul ucigas comis asupra a 2 moschei din Noua Zeelanda, reprezinta dovada cresterii islamofobiei si a rasismului in tarile occidentale; zice ca s-a ajuns la „ucidere in masa”! Acestora el le cere sa ia masuri urgente; lucrul pe care ele il vor face. Cand islamistii au mitraliat la Paris 132 de oameni, sau au transformat in asfalt, la Nisa, alti 86, iar francezii au reactionat cantand la pian si aprinzand lumanari, cand la Londra, la Manchester, la Bruxelles, Barcelona, Madrid, Berlin sau Stockholm s-a intamplat la fel – morti, raniti, Allah Akbar, lumanari si flori – Recep Tayyp Erdogan n-a zis nimic. N-a condamnat pe nimeni. Pentru ca atunci a fost asa cum trebuie sa fie – ca la Coran!

Conform „Manifestului” sau, BrentonTarrant a fost mai intai comunist, pe urma anarhist, dupa aia libertarian si cand a intrat cu pusca in mana in moschee era eco-fascist. Si dintre toate natiunile lumii ii placea Republica Populara Chineza. Cand a iesit din moschee, a iesit, conform mainstream media, suprematism alb!

Christchurch, nu a avut numai moschei si pe Brenton Tarrant, are si echipa de rugby – “Canterbury Crusaders” se numeste. Inca, dar nu pentru mult timp. Conducatorii “Cruciatilor din Crusaders” s-au consultat deja cu reprezentantii comunitatii musulmane in scopul schimbarii numelui echipei. Nu e pentru prima data cand numele asta, deranjant, a suscitat discutii, dar dupa ce 50 de musulmani au fost ucisi intr-o moschee, de parca ar fi fost niste crestini amarati intr-o biserica din Nigeria sau Egipt, numele va fi, cu siguranta, schimbat. Acum, adevarul este ca, daca este sa se faca curatenie pana la capat, nici numele orasului, “Christchurch”, nu mai are zile multe. Ar fi mult mai bine, mai inclusiv, mai tolerant, daca pe viitor i s-ar zice, „Church al Islam”.

Dupa atentatul de la Christchurch, presedintele Turciei, Recep Tayyp Erdogan, a convocat o reuniune in care tarile musulmane membre ale Organizatiei de Cooperare Islamica (OCI) au emis o declaratie comuna prin care cheama la lupta impotriva islamofobiei. Dupa atentatele de la Londra, Manchester, Paris, Toulouse, Nisa, Strasbourg, Madrid, Barcelona, Bruxelles, Utrecht, Stockholm, Munchen si Berlin, tarile occidentale s-au convins ca Islamul este „religia pacii” si transmit aceeasi chemare.

Oana Maria Bogdan, membra a Biroului National al partidului bruxellez PLUS, zice: “Cred că un pas important al omenirii va fi cel al renunțării la proprietate. Când nu vor mai exista teritorii care să aparțină unui om, trib, neam sau corporație, vom reuși să conviețuim armonios pe planeta Pământ. Eu am încredere că acest lucru se va întâmpla în timpul vieții mele.”
Despre Oana Maria Bogdan, Teodor Baconschi, “conservatorul” neomarxist Teodor Baconschi, spune tot pe pagina lui de Facebook :“Ați văzut „scandalul” zilei din bulița noastră: o doamnă de la Plus, arhitectă repatriată din Olanda, e acuzată de comunism, pentru că – potrivit interpretării unora dintre postările sale – vrea desființarea proprietății private. E tânără, simpatică, urbană, educată… După ce a fost pusă la punct – pe tonuri vindicative, disprețuitoare și definitive – domnia sa a dat o explicație de bun simț: are proprietăți, nu vrea naționalizări sau exproprieri. Se referea la o tendință tot mai vizibilă în sânul bogatei civilizații occidentale: emergența așa-numitei ”sharing economy”!
Asadar, spune Baconschi despre aia care vrea, din nou, disparitia proprietatii, ca e tanara , simpatica, urbana si educata! Mare noroc are asta ca nu-i conservatoare: o facea Baconschi praf! Si mare noroc avem noi, ca am aflat, datorita ei, ca Marx, Lenin , astia, erau cu „sharing economia”, nu cu comunismul!

La Teodor Baconschi, la neo marxistul acoperit Teodor Baconschi, am observat ceva: poti sa vorbesti, daca esti Obama, Hillary Clinton, Macron, Papa Francisc…. ori Oana Maria Bogdan, ca Marx si ca Lenin, sau in cliseele liberal stangiste moderne, e ok, n-are treaba Baconschi cu tine. Te lauda, chiar! Sa nu fii insa conservator, ca te arde! Neamul tau de izolationist dacopat, de maximalist, de dogmatist, de purist doctrinar, de fundamentalist crestin si de dusman al dreptei! Al „dreptei” lui Baconschi!

„Daca religia tot e inevitabila in istorie, stau și mă întreb de ce n-avem și creștini cu opțiuni politice de stânga. Dumnezeu pare, la noi, ”de dreapta”. Suntem dereglați și din acest unghi.” – Teodor Baconschi

Din fericire, si domnul Baconschi stie asta, in alte parti, cu crestini normali, de stanga, nedereglati, Dumnezeu e asa cum trebuie: seamana cu Allah, cu Marx si cu Papa Francisc.

Dreapta europeana (PPE) a decis cu o larga majoritate (190 voturi pentru, 3 contra) sa suspende FIDESZ, partidul condus de premierul Viktor Orban. PPE ii reproseaza lui Viktor Orban si FIDESZ atacurile impotriva celui mai eminent reprezentant al sau, presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker.
Vechiul comunist trotkist, Jean Claude Juncker, cel care a participat anul trecut, la Trier, la omagierea lui Karl Marx, a devenit neoficial „cel mai iubit fiu european”, asa ca supendarea FIDESZ era asteptata inca de cand a fost facuta propunerea. Cum au votat reprezentantii partidelor romanesti membre PPE? Se stie! Le vor mai vota alegatorii nostri de dreapta? Se stie! Viitorul sef al PPE, bavarezul Manfred Weber, a conditionat anularea suspendarii FIDESZ din „Internationala PPE”, de reintoarcerea la Budapesta a universitatii neo-marxiste fondata acolo de radicalul de stanga George Soros! A ajuns dreapta europeana de stanga? Se stie!

„Nu mai exista stanga si dreapta” – asta-i o sintagma lansata pe piata de Stanga, pt. a-si masca hegemonia politica si culturala. „Fii victorios in secret” spunea Sun Tzu, si Stanga asta si face. O sa repet chestia asta la infinit. Cand toate organizatiile si structurile internationale – de la ONU, UNESCO si UNICEF pana la NATO si UE au fost impanate si sunt conduse de fosti comunisti, maoisti si trotkisti, actuali socialisti, iar aia de dreapta, cati mai sunt, sunt etichetati drept nazisti si fascisti, sa spui ca nu mai exista stanga si dreapta e ca si cum a-i spune ca nu mai exista rau si bine, exact atunci cand raul te strange de gat.

Crestin democratul Ralph Brinkhaus, liderul grupului parlamentar CDU-CSU in Bundestag, zice ca e de acord cu un cancelar musulman in 2030, daca acesta va imbratisa principalele valori ale partidului: demnitate umana, responsabilitate personala si solidaritate. Si crestinismul, ca e in titlu? Vax! Omul, Ralph, nu e un idiot care bate campii, cum ar spune multi, e un tip realist, care stie ce spune. Desi stanga germana (SPD si Verzii) are un avans serios in atragerea voturilor comunitatii musulmane, „dreapta” (CDU/CSU) vine tare din urma, dornica sa recupereze terenul pierdut. Pentru asta actioneaza, programat, conform dictonului enuntat de Anwar El Sadat: „Islamistii pun inainte credinta lor? Atunci sa fim mai musulmani decat ei!”.
Si in Germania, Angela Merkel i-a aratat stangii, in ultimii ani, ca in materie de incurajare a imigratiei musulmane si multiculturalism poate sa fie mult mai de stanga, chiar, decat aceasta!
Totusi, deoarece „conservatorii” britanici au deja o traditie in domeniu (deputati, primari si ministri musulmani) cred ca Marea Britanie va avea un premier musulman, inainte ca Germania sa aiba un musulman cancelar. Oricum, si intr-o tara si-n alta, problema nu mai e „daca”, ci „cand”.

Aia care cred ca nemtii s-au desteptat, sau se vor destepta, dorm si nu s-au trezit inca.

Malek Chekat, fratele mai mare al lui Cherif Chekat – cel care a omorat, de Craciun, in atacul de la Strasbourg, 5 oameni si a ranit 11 – a postat vineri pe Facebook o fotografie cu doua arme de asalt, o pusca si doua pistoale, insotita de mesaje ce anunta ca va comite un atac terorist. Politia franceza a reactionat cu promptitudine si l-a arestat 16 ore mai tarziu. Dupa asta, a venit randul justitiei franceze sa reactioneze la fel de eficient. Procurorul Republicii a cerut, cu severitate maxima, 1 an de inchisoare, iar judecatorii l-au condamnat pe Malek la 6 luni cu supendare si 6 cu executare! In Franta, terorismul islamic a primit o noua lovitura! Cat de curand francezii vor conjuga din nou „Je suis….”!

Gigantul Google a refuzat sa suprime de pe platforma sa, Google Play, aplicatia Absher care permite guvernului saudit si barbatilor din Arabia Saudita sa le supravegheze in permanenta pe femeile din Regat. In rest, ramane cum stiti: Google va continua sa lupte in continuare impotriva discursului care instiga la ura, a rasismului, homofobiei, si discriminarilor de orice fel si va milita mereu pentru egalitatea de sanse.

Facebook a inchis zeci de pagini ale filialelor „Rassemblement National”, formatiunea condusa de Marine Le Pen. Franta se pregateste pentru alegerile europene. Mark Zuckenberg se implica in alegerile din Franta! Nu se pune. Se pune doar daca o face Putin.

Scoala comunitara Parkfield, din Birmingham, a renuntat la cursurile LGBT despre homosexualitate, dupa ce 600 de elevi musulmani au fost retrasi de la scoala de parintii lor, in semn de protest. Luna trecuta, parintii elevilor semnasera o petitie prin care cereau directorului sa renunte la cursurile LGBT, menite sa combata homofobia, dar n-au fost bagati in seama. Asta conform mai noului principiu, complet democratic azi, “cand majoritatea cere ceva, majoritatea renunta si se supune”! In Marea Britanie, sunt scoli, nu putine, unde elevii musulmani sunt majoritari. Autorul cartii “Challenging Homophobia in Primary Schools”, selectionat pentru titlul de “cel mai bun invatator din lume”, profesor pana de curand la alta scoala din Birmingham,Chilwell Croft, a fost nevoit sa demisoneze, dupa ce musulmanii au organizat un protest similar. Deputata laburista Shabana Mahmood a tinut, bineinteles, partea musulmanilor din circumscriptia sa, cerand ca drepturile minoritatilor sa fie protejate, inclusive cele religioase. In fata musulmanilor, LGBT-istii devine majoritari, asa ca autoritatile nu au avut nicio reactie, nici macar celebra politie britanica, care a arestat de curand o mama chiar in fata copiilor ei – din nefericire pentru ea, nu era musulmana – pentru ca declarase pe Facebook despre o femeie transgender ca este barbat.
Ce nu stiu, sa nu vor sa creada, marxistii multiculturali, este ca tocmai aia pe care ii imbratiseaza azi, le vor interzice, maine, ideologia.

La Anvers – altadata, linistitul si frumosul Anvers – o masina a explodat in noaptea de luni spre marti. Alte 4 masini si fatada unei locuinte au fost atinse de forta exploziei. Servicul de deminaj al armatei s-a deplasat la fata locului. De mai multe saptamani exploziile si incendieriile se tin lant in Anvers, mai ales in cartierul Parc Spoor Nord. Mai multe masini au fost distruse de grenade plasate sau aruncate sub ele. Si in aceste situatii, Serviciul de deminaj al armatei si-a facut datoria. Dupa a patra explozie in cateva zile, s-a ajuns la linistitoarea concluzie ca este vorba de bandele de traficanti de droguri. “Reglementari de conturi” . In ultimii doi ani, in altadata linistitul si frumosul Anvers, au avut loc 60 de explozii si incendii, adica de “reglementari de conturi”. Anvers este legat de Amsterdam, si el o importanta “placa turnanta a importului de droguri”. Asa se zice “placa turnanta”. In ultimul timp, la Amsterdam, se desfasoara un razboi intre bandele de traficanti. Bilant – 30 de morti ( traficanti, martori, trecatori). Dar toate astea sunt puse in umbra de vestea cea buna: locuitorii flamanzi ai Anvers-ului au devenit minoritari in orasul lor. Scuze, “in fostul lor oras”! Actuala “placa turnanta”. S-a anuntat oficial. In 2018, 53, 2 % din populatia Anvers-ului era formata din straini. Din partea asta de 53,2 % cel mai important segment il reprezinta nord –africanii. Intre prima stire, rea, si cea de-a doua, buna, extrem de buna, nu exista nicio legatura.

Navele operatiunii “Sofia” s-au intors la mal. Misiunea europeana “Sofia”, insarcinata cu demantelarea retelelor de traficanti de fiinte umane si salvarea imigrantilor clandestini de pe Mediterana (adica cu transportarea acestora in spatiul Schengen) a fost temporar suspendata. Din cauza de Salvini. Care blocheaza porturile italiene. Intr-un comunicat, Amnesty International a denuntat “abdicarea scandaloasa a guvernelor UE”. Saptamana aceasta au murit in apele Mediteranei 4 imigranti clandestini. Europenii ucisi, violati, batuti, jefuiti, taiati cu cutitul,aruncati in aer, saptamana aceasta, de cei adusi in Europa de-a lungul anilor, nu sunt contabilizati.

Klaus Johannis, guvernatorul Romaniei, zice ca “premierul a reusit sa puna pe butuci si relatia cu Iordania”. (Pe Veorica a pus-o Dragnea sa mute, iar, retoric, ambasada Romaniei la Ierusalim si, din cauza asta, regele Iordaniei si-a anulat vizita.) Guvernatorul a mai remarcat ca s-a ales astfel praful si de “relatia de incredere foarte buna cu lumea araba”. Are dreptate! Asa se explica de ce nici Mahmoud Abbas, de la Fatah, si nici Ismail Hanyeh, de la Hamas, nu au de gand sa ne viziteze.
Pentru ca presedintele Romaniei e la Berlin, explica si de ce Trump s-a oprit la Varsovia. Bine, asta nu-l deranjeaza pe guvernator, pentru ca relatia cu America, se stie, n-a fost mereu una de incredere. Au fost vremuri cand America ne-a retras “clauza natiunii celei mai favorizate”.

Cine e surprins de bruxelleza neo-marxista in care slugareste guvernatorul Klaus Johannis sa nu fie, e vorba de traditie: la fel lingea si Gheorghiu Dej, doar ca ouale erau sovietice.

Multi sunt derutati de chestia asta cu “ambasada Romaniei”, care e mutata, retoric, de la Tel Aviv la Ierusalim, ca sa se aleaga praful de relatiile noastre diplomatice, foarte bune, cu Bruxelles-ul, Berlinul si lumea araba.
Sa nu fie! Cat timp conducerea Romaniei va fi cand la Bruxelles, cand la Berlin, ambasada nu-si va schimba locul.

Aflu din presa neo-marxista (scuze pentru pleonasm) ca ala caruia ii place politica eficienta, o administratie cinstita, viata ordonata, strazi fara criminali si hoti, un loc de munca stabil, o societate bazata pe ordine, cinste si onoare, unde binele este clar delimitat de rau si adevarul de minciuna, unde traditiile nu sunt interzise, credinta este respectata, iar votul majoritatii nu este considerat dictatura, dar caruia nu-i place corectitudinea politica, ideologia de gen, globalizarea, imigratia fara limite si fara frontiere si dictatura minoritatilor cu nevoi speciale, ei bine, ala este fascist !

Erau doi si veneau spre mine. Azi, in parcul Herastrau. Sau erau doua. Azi, nu mai poti fi sigur de nimic. Ce e cert, e ca aveau 1, 85 – 1,90 m, 120-130 de kg, burti mari si barbi pe masura. Pana in 30 de ani. Din cap si pana in picioare erau imbracate/incaltati “de firma”. Amandoi/Amandoua. Hipsteri/hipstere. De ce zic amandoua? Pentru ca in maini aveau, fiecare, niste lese lungi, care se terminau la capete cu niste pechinezi albi, mici si scumpi foc. Pechinezii se plimbau inainte, si ei/ele vaginau, umar langa umar, in urma lor. Agale. “Doamna cu catelul” in varianta post moderna! La plural. Sau o parte din armata europeana in permisie!

 

 

2 comentarii

  1. O sursa pt demografia din Anvers?

    1. CIUBOTARIU TUDOR · · Răspunde

      Am mai spus-o de zeci de ori când am avut ocazia. Este atât de simplu să căutaţi pe google ceea ce aveţi nevoie cu două, trei cuvinte cheie.

      https://fr.express.live/anvers-allochtones/

Lasă un comentariu