Cinism blazat

In “Manifestul” sau de 73 de pagini,  Brenton Tarrant a scris ca atacul asupra moscheilor din ChristChurch este motivat de dorinta de a o “razbuna pe Ebba Akerlund”:

“A fost o perioada, cu doi ani inainte de atac, care mi-a schimbat complet punctul de vedere. … Primul eveniment care a provocat aceasta schimbare a fost atacul terorist asupra orasului Stockholm, pe 7 aprilie 2017. A fost un nou atac in seria de atacuri, aparent fara sfarsit, care mi-au marcat viata de adult. Cu toate acestea, acest atac a avut ceva diferit. Cinismul blazat cu care am primit atacurile anterioare nu mai era valabil. Acest lucru care a fost o parte din viața mea de cand imi aduc aminte, acest cinism in fata atacurilor comise impotriva Occidentului de către invadatorii islamici nu mai exista. Fața mea nu mai putea să afișeze acel rânjet cinic, nu puteam sa mai intorc nepasator spatele acestei violente. De data aceasta, ceva a fost diferit. Aceasta diferenta a fost Ebba Akerlund. Ebba, atat de tanara, atat de nevinovata, a fost omorata. Ebba se intorcea acasa de la scoala si urma sa se intalneasca cu mama sa, cand a fost ucisa de un atacator musulman care a condus un vehicul furat pe strada pe care ea mergea. Ebba era partial surda surda, ea nu l-a auzit pe atacator venind. Ebba ucisa de mainile invadatorilor, infamia mortii sale brutale si incapacitatea mea de a o impiedica, mi-au distrus cinismul blazat ca pe un joc de cuburi. Nu mai puteam ignora acele atacuri. Erau atacuri impotriva poporului meu, a culturii mele, a credintei si a sufletului meu. Nu le mai puteam ignora. ”

Ebba Akerlund, 11 ani,  s-a numarat printre cei 5 oameni omorati de islamistul uzbek Rakhmat Akilov, membru al Statului Islamic. Dupa atac, parintii, rudele apropiate si prietenii au cautat-o cu disperare, pana a doua zi cand politia i-a anuntat ca Ebba se numara printre cei ucisi. Rakhmat Akilov, care in momentul atacului ar fi trebuit sa fi fost expulzat demult, a fost condamnat la inchisoare pe viata – asta inseamna in Suedia 16 ani! Dupa trecerea celor 16 ani, Rakhmat Akilov va fi, in sfarsit, expulzat. Altii ii vor lua insa locul. In ultimele 6 luni ale anului 2018, mormantul Ebbei a fost vandalizat de 30 de ori! Tot de un imigrant ilegal, care, ca si Rakhmat, ar fi trebuit expulzat! Dar in Suedia asta nu se face!  Tatal Ebbei Akerlund l-a prins pe imigrant  in momentul cand acesta  profana pentru a 30-a oara mormantul, si l-a predat politiei. Politia l-a laudat, i-a multumit si l-a eliberat pe profanator dupa o ora de interogatoriu! Cinism blazat.

https://meaww.com/to-take-revenge-ebba-akerlund-who-is-the-11-year-old-schoolgirl-new-zealand-mass-shooter-manifesto

https://bogdancalehari.wordpress.com/2018/11/06/justitie-siguranta-stat-de-drept-suedia/

 

 

5 comentarii

 1. Tot e bine ca nu l au condamnat pe tata ca si-a depasit atributiile!

 2. Horațiu · · Răspunde

  E posibilă și varianta lui Rush Limbaugh preluată într-un articol din American Thinker:
  httpsw.teaparty.org/rush-limbaugh-new-zealand-shooter-leftist-trying-smear-conservatives-left-insane-351621/
  Oricum, in ambele variante aroganța elitistă a stângii progresiste e mediul care precipită, după caz, disperarea unora ori diversiunea altora. In caz că e un act de disperare inspirat de cazul Breivik exasperarea e datorată cordonului sanitar de omisiuni, îngăduințe sau chiar propagandă pro-islamica in răspăr cu realitatea, amnezii suspecte și chiar cenzurii insidioase cu care stânga și presa mainstream înconjoară problemele grave ale invaziei. Și se mai miră că unii pot pune mâna pe armă ca să facă ceea ce guvernele statelor încă suverane refuză să facă legal: s-o stopeze.

 3. […] – ce anume l-a motivat in mod real pe Brenton Tarrant,  motivatie descrisa in manifestul de 73 de pagini publicat in media sociale, care incepe cu razbunarea Ebbei Akerlund, o fetita de 11 ani, una din victimele ucise in 2017 de teroristul musulman Rakhmat Akilov, azilant in Suedia: https://bogdancalehari.wordpress.com/2019/03/16/cinism-blazat/ […]

 4. bunica sabela · · Răspunde

  Cel mai tare ma oftica faptul ca Tarrant a fost declarat de la inceput ca „terorist”, pe cand musulmaniacii criminali care au ucis (si, din pacate, mai ucid INCA in chiar acest moment!) sute de europeni neaosi DOAR in ultimii trei-patru ani sunt, saracutii de ei, numiti ba „depresivi” pentru ca „nu se pot adapta” la civilizatia europeana, ba persoane cu „probleme mentale”… mititeii de ei, criminalii…
  Eu, pana acum, atata TICALOSIE gretoasa din partea mass-media si a nemernicilor care ne conduc pe bune „spre comunism in zbor” inca nu am vazut!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: