Faptul divers multicultural

Finale Emilia, Modena – Trei tineri au batut la usa batranei in varsta de 79 de ani, pentru a-i cere un pahar cu apa. Aceasta, crezandu-se inca in Italia tineretilor ei, le-a deschis. A fost ucisa cu lovituri de sticla in cap. Cei 3 imigranti marocani au furat apoi 30 de euro si un pandantiv. Au fost arestati pentru omor si furt. Statul italian va plati o pensie mai putin. Cu banii economisiti lunar va intretine un “refugiat”.

Florenta – Un imigrant senegalez in varsta de 19 ani, fara adapost dar care sustinea economia italiana vanzand bratari, a fost arestat de politie dupa ce a incercat sa violeze o studenta americana care a refuzat sa cumpere podoabe senegaleze. Studenta, aflata in stare de soc, a fost salvata de 2 tineri care au alertat politia. “Bijutierul” senegalez va fi identificat si …eliberat.

Bologna – Un imigrant din Republica Centrafricana, fara domiciliul fix, care traieste in parcul din fata colegiului Zanotti, a fost reclamat de catre parintii elevilor ca se masturbeaza in fata copiilor cand acestia ies de la scoala. Imigrantul centrafrican a fost retinut de politie pentru identificare si apoi eliberat. S-a reintors in parc, pentru a nu-si pierde jobul pentru care a venit in Italia.

Sau, cum spunea Laura Boldrini – presedinta Camerei Deputatilor – “Imigrantii de azi sunt elementul uman aflat in avangarda globalizarii, care ne daruiesc un stil de viata ce in curand va fi si al nostru.”

Sassari, Sardinia – In urma unei incaierari intre 10 rezidenti din Sassari si 30 de imigranti africani veniti din afara orasului pentru a-l razbuna pe unul de-al lor, politia locala a operat doua arestari in tabara “sassarezilor” : un ivorian de 18 ani si un gambian de 19. Deasemenea, au fost confiscate si armele unora dintre combatanti: sulite, macete si bare de fier. Sassari a fost pana nu demult un orasel frumos cu un aer medieval, acum, este, vorba primarului sau, un oras deschis, inclusiv.

Anvers, Belgia – In centrul orasului a avut loc o confruntare intre cateva sute de kurzi si turci, inarmati cu bate, lanturi si bare de fier. Fortele de ordine care s-au interpus intre cele doua tabere au folosit gaze lacrimogene si au operat arestari, iar ambulantele au ridicat ranitii pentru a-i transporta la spital.

Anderlecht, Belgia – Potrivit politiei, in apropierea parcului de la Rosée, a izbucnit o violenta incaierare la care au participat peste 100 de persoane. Nu se stie de ce, nici de data asta cei implicati nu au fost valoni, flamanzi, polonezi, romani, rusi sau ucrainieni. S-au folosit boxuri metalice, ciomege , cutite si, potrivit declaratiilor martorilor uluiti, panouri de semnalizare! Dupa interventia fortelor de politie, care au retinut mai multe persoane, in cartier s-a reasternut linistea.

Liege, Belgia – Un refugiat sirian, tunisian sau libian – mai nou, in Occident se poarta ori mai multe neveste, ori mai multe identitati – a fost condamnat de catre Tribunalul din Liege la 10 ani de inchisoare. El a patruns prin efractie in casa unei batrane in varsta de 86 de ani, pe care a torturat-o si a supus-o perversiunilor sexuale. In urma violului, victima a ramas cu sechele grave.

Beauvais, Franta – Dupa doua zile de incaierari intre solicitantii de azil si tinerii din cartierul Saint Jean, terenul de fotbal a ramas in stapanirea acestora din urma. Unul dintre cei raniti grav este Abdallah, un solicitant de azil sudanez, care a fost atacat la iesirea din sala de rugaciune. Daca tinerii din cartier ar fi fost francezi de francezi, si nu francezi de a doua generatie, Abdallah si ai lui si-ar fi putut face un nume in fotbalul din Hexagon, antrenandu-se pe terenul ai caror proprietarii de drept ar fi devenit.

Rennes, Franta – Dupa ce in cateva zile au fost inregistrate 4 infractiuni grave (printre care si o crima), directorul departamentului de securitate publica a declarat: “Suntem pusi in fata delicventei minorilor straini, marocani si algerieni.” In Franta, seniorii pun fortele de ordine si serviciile secrete in fata unor chestii mult mai serioase.

Calais, Franta – Un imigrant eritreean a atacat o infirmiera pe bulevardul Jacquard. Acesta a reusit sa scape si sa se refugieze in casa pacientului. Imigrantul a fost arestat. Va fi eliberat in regim de urgenta, pentru ca politia franceza ii va acorda circumstante atenuante – in cultura eritreeana nu exista infirmiere.

Bourg- En- Bresse, Franta – Un imigrant eritreean, gazduit de “Asociatia pentru formarea profesionala a adultilor” din Vennes, a patruns pe un teren de fotbal si si-a exhibat in repetate randuri organul sexual in fata copiilor. A fost dus la spital pentru un consult psihiatric. Psihiatrul l-a gasit in neregula, desi pana atunci eritreeanul se comportase normal, fugarind doar, sau lovind cu pietre, femeile de serviciu de la asociatia unde isi desavarsea formarea profesionala.

Montreuil, Franta – Squatterii africani din oras, care au fost evacuati abuziv in urma cu 3 saptamani dintr-un imobil al primariei, pe care-l ocupasera in virtutea drepturilor omului, s-au organizat intr-un colectiv si, sprijiniti de asociatia “Dreptul la locuinta”, au dat primaria in judecata. La cum merg treburile, intr-un viitor nu prea indepartat, la Montreuil, africanii vor sta in primarie, iar….

Bottrop, Germania – O practicanta a joggingului, in varsta de 21 de ani, a fost pandita, atacata si batuta cu bestialitate, in parcul orasului, de 8 tineri imigranti, toti in jurul varstei de 18 ani. A fost gasita in stare grava de niste trecatori. Un caz fericit: pana acum, in Germania, practicantele de jogging atacate de imigranti au fost violate si, uneori, chiar ucise. Multumita Cancelarului, in Germania, joggingul practicat de femei a devenit sport extrem!

Werl, Germania – Asteptand sa plateasca la casieria Lidl din Werl, un preot al comunitatii din oras, imbracat in vesmintele preotesti, a fost interpelat in araba de sotul doamnei acoperite de o haina lunga pana in pamant si de un hijab, care statea la coada exact in fata lui. In timp ce continua sa-l certe in araba, sotul doamnei i-a luat caruciorul preotului si i l-a aruncat cat colo. La cererea preotului, care l-a rugat politicos sa-i vorbeasca in germana, domnul nemultumit i-a citat din Coran, strigandu-i in fata: “Neam de necredincios” si “Neam de porc”. “Porcul necredincios” a sunat la politie si a relatat ce se intampla, cerand ajutor. Afland ca nu e vorba de rasism, de islamofobie, sau de discurs ce instiga la ura, politia din Merl si-a declinat competenta. Niciunul din cei aflati in magazin n-a reactionat in vreun fel!

Fostul imigrant congolez Serge Menga le spunea, cu mare dreptate, nemtilor: “ Si, pe bune, gagiii vostri nu au coaie. Barbatii vostri nu au coaie. Politia voastra este neputincioasa. Pot sa –i trag una in bot fara probleme. Nu este adevarat? Pot sa ma apuc sa-l lovesc pe unu’ pana il fac zob, nimeni nu misca. Ce-o sa faceti? Ce-o sa faceti? Nu aveti niciun drept in propria voastra tara.  Ma pis pe voi!”

Urmarind “faptul divers multicultural”, realizezi ca Serge Menga e greu de contrazis!

http://gazzettadimodena.gelocal.it/modena/cronaca/2017/10/24/news/tre-ragazzi-accusati-di-omicidio-per-la-morte-di-mirella-ansaloni-1.16032614

http://www.secoloditalia.it/2017/10/bologna-migrante-si-masturba-davanti-ai-ragazzini-la-rivolta-delle-mamme/

http://www.unionesarda.it/articolo/cronaca/2017/10/28/scontri_fra_migranti_e_cittadini_sassari_identificati_4_ragazzi-68-660461.html

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/firenze-prova-vederle-braccialetto-senegalese-poi-tenta-1457648.html

https://www.rtbf.be/info/belgique/detail_des-kurdes-sont-victimes-d-une-bagarre-a-anvers?id=9748811

http://www.rtl.be/info/regions/bruxelles/bagarre-impliquant-une-centaine-de-personnes-a-anderlecht-ils-se-battaient-avec-des-panneaux-de-signalisation–965871.aspx

http://www.rtl.be/info/belgique/faits-divers/proces-de-l-horreur-dans-une-maison-de-repos-a-liege-il-avait-fait-subir-a-une-dame-agee-des-sevices-sexuels-sordides-964856.aspx

http://www.leparisien.fr/oise-60/beauvais-deux-rixes-pour-un-city-stade-26-10-2017-7357149.php

https://www.ouest-france.fr/bretagne/rennes-35000/agresssions-rennes-la-police-voudrait-qu-elle-soit-partout-5342407

http://www.lavoixdunord.fr/251640/article/2017-10-23/une-infirmiere-agressee-boulevard-jacquard

http://www.leprogres.fr/ain-01-edition-bourg-et-environs/2017/10/27/un-homme-qui-s-exhibait-devant-des-enfants-a-ete-arrete

http://www.leparisien.fr/seine-saint-denis-93/montreuil-la-mairie-assignee-en-justice-par-des-squatteurs-25-10-2017-7355175.php

https://rtlnext.rtl.de/cms/bottrop-joggerin-21-wurde-von-sieben-maennern-umzingelt-und-zusammengeschlagen-4130964.html

http://www.fdesouche.com/899755-espece-de-mecreant-espece-de-porc-pretre-insulte-a-caisse-dun-supermarche-allemand

Serge Menga catre germani: Ma pis pe voi! Nu aveti niciun drept in propria voastra tara!

 

4 comentarii

  1. Citeva remarci.Filozofice.
    La o populatie de cca 7 miliarde ce conteaza citeva violuri,crime sau tilharii daca asa se plamadeste ( era sa scriu otelul dar aia i din alta epoca) fericirea si pacea pe pamint.
    Papa Badoglio ( parca) spunea ca in rai nu i chiar asa frumos.In conditiile astea de ce sa nu mai pacatuim?
    Occidentul este totusi bine intentionat atita timp cit exista asociatii pentru formarea profesionala a adultilor.Faptul ca aceste asociatii papa bani degeaba si sunt conduse de indivizi fara o calificare anume nu este decit o scapare de moment.
    Ultima cugetare se refera la cei ce ne conduc.Vremelnic da si vremea noastra trece.Atita timp cit un politician nu stie sa faca altceva decit politica,atita timp cit un politician nu raspunde decit prin eventuala pierdere a functiei sau manfatului la ce vreti sa ne asteptam?

    1. Manole Mesteru · · Răspunde

      Ce zici, domnule?
      Ce are prefectura cu ce spui dumneata!?

  2. Asa e, ca sa faci omleta trebuie obligatoriu sa spargi niste oua. Cat despre politicieni, vad ca, mai nou, politicianul poate sa greseasca oricat de grav, e reales! Cazul Merkel e o dovada. Poate si pentru ca greseste atat de bine, si greseala nici nu mai e considerat greseala, ci o realizare meritorie.

  3. Bogdan Calehari.
    Daca politicianul greseste nu mai este reales.Groaznic.Daca ministrul greseste este schimbat.Infiortor.
    Eu daca greseam intram in puscarie pentru ca statul socialist nu admitea sa risipesc banii poporului.
    Probabil ca de aia mi am dorit atit de mult sa vina capitalismul.Sa am si eu ocazia sa risipesc banii. poporului fara sa mi se intimple nimic.Nu a fost sa fie pentru ca dobitoc fiind m am apucat sa lucrez pe banii mei.

Lasă un comentariu