Broastele europene si acordul lor de securitate cu scorpionii islamisti

La sfarsitul anilor ’80 si inceputul anilor ’90, la initiativa guvernului sau, Marea Britanie si-a deschis, in numele drepturilor omului, portile pentru islamistii si jihadistii din intreg Orientul musulman, devenind, asa cum remarca si vestitul teoretician al jihadului, Abu Musab Al-Suri, el insusi oaspete protejat al guvernului britanic, sediul si centrul global de comunicatii al celor mai importante grupari jihadiste din vremea aceea: Hizb ut Tahrir, Grupul Islamic Algerian (GIA) si Al –Qaeda.

Era perioada cand Londra oferea azil politic tuturor refugiatilor jihadisti din intreg Orientul musulman, ce fusesera condamnati de guvernele seculare din tarile lor la pedepse grele cu inchisoarea sau chiar la moarte. Astfel, guvernul britanic a gazduit si a finantat mari predicatori ai jihadului, care si-au propovaduit ideologia salafista la Londra – in moschei si centre culturale islamice, in adunari si colocvii – si de la Londra, prin intermediul ziarelor, revistelor si diverselor publicatii, in intreaga lume, promovand jihadul global drept unic vector de expansiune al renasterii islamice.

De aici, din capitala britanica, sub ochii si cu stiinta serviciilor secrete, Abu Qatada – “ambasadorul spiritual Al-Qaeda in Europa” – i-a inspirat pe pilotii implicati in atentatul de la 11 septembrie. Aici, la Londra, in moscheea din Finsbury Park, mii de tineri musulmani britanici, dintre care unii au devenit teroristi cunoscuti, au invatat de la Abu Hamza al-Masri cum sa lupte în jihad pentru alungarea necredinciosilor si instaurarea Califatului pe pamant britanic. Si tot aici, Omar Bakri si Abdullah El- Faisal, beneficiind de generoasele ajutoare sociale oferite de statul britanic, au putut sa creeze, nestanjeniti de nimeni, retele teroriste care au raspandit teroarea islamica in lumea intreaga.

Islamistii au numit aceasta relatie cu serviciile secrete britanice “un acord de securitate”! Erau liberi sa-si promoveze ideologia criminala, cu conditia sa nu intreprinda acte teroriste in Marea Britanie! Dar, in final, asa cum era si normal sa se intample, totul a scapat de sub control, islamistii lovindu-si, mortal, propriile gazde. In 2007, la doi ani dupa ce zeci si zeci de englezi au fost ucisi de creatia propriului guvern, Jonathan Evans, directorul serviciului de securitate interna britanica (MI5), a dezvaluit intr-o dramatica declaratie publica, ca in Marea Britanie erau 2000 de persoane despre care se stia ca “sunt implicate in activitati legate de terorism” si ca erau “tot atatea despre care nu avem inca nicio informatie.”

Acum, in 2017, dupa ce o alta serie de atacuri teroriste au lovit Londra si Manchester, si dupa ce primul ministru, Theresa May, a dat vina pentru ceea ce s-a intamplat pe Internet (!), aceleasi servicii vorbesc de 20 000 de radicalizati islamici, gata oricand sa treaca la actiune! Autoritatile britanice au descoperit ca adevarul din fabula cu broasca care salveaza scorpionul de la inec, trecandu-l apa in spate, pentru a muri intepata mortal de acesta odata ajunsa la mal, are corespondent si in realitate.

“Asa ne este firea”  ar putea sa spuna, aidoma scorpionului, si islamistii. Si cine ar putea sa le reproseze ceva?!

Cazul islamistului salafist Ahmed Seklab a provocat recent o uriasa polemica in Germania. Adept al doctrinei takfiriste a Statului Islamic (forma a islamului radical prin care sunt considerati apostati toti cei care nu urmeaza intocmai precepetele islamului salafist), islamistul Ahmed Seklab s-a facut cunoscut in Algeria pentru apelurile sale la exterminarea fizica a mouzabitilor ibaditi (populatie berbera de origine siita care traieste in regiunea Ghardaia din sudul Algeriei). Arestat in 2015 de serviciile secrete algeriene, si apoi eliberat, Ahmed Seklab a fugit in Europa, fiind judecat si condamnat in lipsa la 5 ani de inchisoare pentru “incitare la ucidere voluntara si la ura rasiala si sectara, pe criterii etnice si religioase, contra concetatenilor.”

Dupa ce a “vizitat” Franta si Belgia, Ahmed Seklab s-a stabilit in Germania ca refugiat, urmand exemplul tunisianului Anis Amri.( Acesta, a fost primit in Germania, in iunie 2015, dupa ce statuse 4 ani in puscariile italiene pentru ca incendiase o scoala! Pana in decembrie 2016 – cand a omorat intr-un atac terorist, cu complicitatea guvernului german, 12 persoane si a ranit alte 50 – a mai fost retinut de trei ori pentru violente, trafic de droguri si ranire, dar n-a fost expulzat). Acum Ahmed Seklab traieste ca si Anis Amri pe cheltuiala si sub protectia statului german, asteptand sa i se aprobe cererea de azil politic!

Ahmed Seklab a fost demascat nu de serviciile secrete, sau de vreo alta institutie a statului german, ci de cunoscutul scriitor si politolog de origine egipteana, Hamed Abdel Samad, care a alertat opinia publica si media dupa ce i-a gasit si tradus postarile in araba. Ahmed Seklab, scria pe Facebook, unde apare admirandu-si sabia: “Maine este ziua taierii capetelor si, oh, cat de mult imi place sangele varsat in numele lui Allah.”

Daca “broasca britanica”, are o scuza: nu stia ce o sa se intample cand a salvat “scorpionul jihadist” de la moarte, “broasca germana” poate spune in apararea ei ca “asta este firea broastelor”!

http://observalgerie.com/actualite-algerie/societe/polemique-autour-dun-islamiste-algerien-demandeur-dasile-allemagne/#.WfmHKFuCyUl

 

 

Reclame

3 comentarii

  1. […] Source: Broastele europene si acordul lor de securitate cu scorpionii islamisti […]

  2. bunica sabela · · Răspunde

    Sa nu uitam nici de ayatollahul Ali Khomeyni (sau cum s-o fi scriind), care primise, in anii 70, „azil politic” in cea mai liberala tara europeana, Franta, la Paris. Asta pana a reusit sa puna Iranul pe butuci islamici!

  3. Imi pare rau ca te contrazic, Bogdan, dar englezii n-au nici o scuza fiindca au deja traditie in postura de,,broaste”. Gandeste-te la episoadeleMunchen 1938 si Yalta 1944. In cele din urma,atunci,i-a scos din mizerie americanii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: