Va infrange Donald Trump terorismul islamic cu oamenii lui Obama?

 

“Tot ceea ce este bun există datorită sabiei și în umbra sabiei! Oamenii nu pot fi făcuți ascultători fără sabie! Sabia este cheia către paradis, cel care poate fi deschis numai războinicilor sfinți! Sunt sute  de alți psalmi coranici și hadithuri care încurajează musulmanii să prețuiască războiul și să lupte. Oare toate acestea înseamnă că Islamul este o religie care îi impiedică pe bărbați de a purta război? Scuip pe sufletele proaste care pot să susțină așa ceva!” – Ayatollahul Khomeini

La sfarsitul lunii ianuarie, Donald Trump semna un decret prin care solicita Comitetului sefilor de stat-major inter arme sa-i puna la dispozitie, in termen de 30 de zile, un plan pentru infrangerea Statului Islamic. In 6 luni, Raqaa, capitala Statului Islamic, trebuia cucerita. Donald Trump vroia sa arate ca este omul care-si tine promisiunile facute in campania electorala. Iar cu generalul James “Mad Dog” Mattis, secretar la Aparare, si cu generalul Michael Flynn, Consilier de Securitate Nationala, promisiunile celui care s-a declarat un dusman al fundamentalismului si terorismului islamic aveau toate sansele sa se indeplineasca inainte de termen.

Mai ales ca, pe 17 noiembrie, Trump il propusese pentru importantul post de Consilier pe Probleme de Securitate Nationala pe Michael Flynn, cel pentru care lupta impotriva jihadismului islamic era un imperativ absolut. Generalul a condus, timp de 2 ani (2012-2014), Agentia de Informatii Militare (DIA), care Agentie l-a informat  incă din august 2012 pe Barack Obama ca: “Statul Islamic din Irak (ISI) – predecesorul ISIS – poate să declare în Siria și Irak un Stat Islamic cu ajutorul altor organizații teroriste”!

Deasemenea, tot atunci, DIA atrăgea atenția, cu doi ani înainte de ofensiva ISIS și proclamarea Califatului, că mai multe orașe irakiene (printre care Mossul și Ramadi) sunt în pericol de a fi cucerite de către forțele jihadiștilor! In 2014, cand ceea ce prevazusera analistii din subordinea lui Flynn s-a intamplat in realitate, Michael Flynn, seful DIA, a fost data afara! “Adevarurile Flynn”, cum numeau cu sarcasm previziunile generalului, cei din Departamentul Apararii, n-au mai fost suportate. Cel care ar fi trebuit decorat si inaintat in grad, a fost demis!

Michael Flynn era, fara discutie, un personaj incomod si greu de suportat. Pozitia sa intra intr-un dezacord total cu cea a  administratiei Obama – de a coopera cu monarhiile sunnite din Golf si de a sprijini organizatiile islamiste wahabbite si salafiste din Egipt, Libia, Siria, si Irak. Discursul lui Barack Obama de la Cairo, din 2009, un discurs pro Islam – pe care Michael Flynn a marturisit ca l-a ascultat siderat – nu a facut decat sa pregateasca si sa anunte actiunile administratiei Obama, ale Secretarul de Stat Hillary Clinton – de sustinere a Fratiei Musulmane, cu scopul cuceririi puterii in Egipt, Siria, Libia si Tunisia.

Iar Michael Flynn, cel care declara public “Islamul este o ideologie politica. El se ascunde doar in spatele notiunii de “religie”. Este ca un cancer…ca o metastaza” si vorbea despre razboiul neintrerupt, de-a lungul a 14 secole de istorie, intre civilizatia occidentala si islam, nu putea fi mult timp in structura acestei administratii, ai carei membri importanti (Hillary Clinton) se bucurau ca “In Siria, AlQaeda a trecut de partea noastra.”!

Trecut pe linie moarta, Michael Flynn a continuat sa-si exprime, in repetate randuri, pozitia fata de islam. Intr-o cuvantare tinuta in biserica baptista din San Antonio-Texax, Flynn a declarat: “Eu nu vad islamul ca o religie. Este vorba de o ideologie politica aflata in expansiune sub masca unei religii, in principal in Occident si in particular in Statele Unite. Si aceasta ideologie politica se ascunde si se protejezeaza in spatele a ceea ce noi numim libertatea de religie.”

Iar in august 2016, intr-un discurs tinut la sinagoga Stoughton-Massachusetts, Michael Flynn afirma: “Aveam de-a face cu un alt “ism”, asa cum am avut de-a face cu nazismul, fascismul si comunismul. Este vorba despre islamism, un cancer periculos in corpul a 1,7 miliarde de oameni, cancer care trebuie excizat.”

In cartea sa “Terenul de lupta:cum putem castiga razboiul mondial contra islamului radical si a aliatilor sai” Michael Flynn scrie: “Suntem angrenati intr-un razboi mondial impotriva unei miscari de mase mesianice, condusa de personaje diabolice, de persoane care in marea lor majoritate au aderat la o ideologie totalitara:islamul radical…Trebuie sa incetam sa ne mai simtim vinovati sa le spunem pe nume si sa le denuntam ucigasii fanatici, care actioneaza in numele unei civilizatii in descompunere.”

In iulie 2016, intr-un editorial publicat in New York Post, Michael Flynn marturisea: “Sunt convins ca putem si trebuie sa castigam. Acest razboi trebuie dus pe plan militar si politic. Trebuie sa distrugem armatele inamicului si sa-i combatem doctrina. Amandoua lucrurile sunt posibile….Avem mijloacele, dar nu avem vointa si acest lucru trebuie sa se schimbe. Este greu sa ne imaginam ca aceste schimbari vor avea loc cu conducatorii actuali, dar viitorul presedinte va trebui sa actioneze.”

Si, hotarat sa actioneze, Donald Trump l-a numit pe generalul rebel intr-o functie care sa-i permita acestuia sa-si implementeze strategia menita sa aduca victoria in razboiul pe care Islamul l-a declarat lumii occidentale. Asta a fost si cauza pentru care, abia numit, Michael Flynn a fost atacat imediat de sistemul mediatic aflat in serviciul aliantei islamo-socialiste.

Pe 13 februarie, in urma unor scurgeri de informatii de la serviciile secrete catre presa, Michael Flynn, acuzat ca ar fi colaborat cu rusii, a fost obligat sa demisioneze. Omul care credea in existenta unui razboi al civilizatiilor si care, conform acestei realitati, a militat pentru extinderea si intesificarea razboiului contra terorismului islamic, a fost inlocuit. Internationala islamo-socialista a obtinut astfel o mare victorie. Mai ales ca, Donald Trump l-a numit in locul lui Flynn pe generalul Herbert Raymond « HR » McMaster. Putea, la fel de bine, sa-l numeasca pe Obama! Si nu exagerez cu nimic cand spun asta!

Iata cum il descrie pe noul numit in functia de Consilier pentru Securitatea Nationala, intr-un text excelent documentat, autorul Soeren Kern:

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

<<Printre recentele nominalizari, cea mai funesta este fara indoiala cea a generalului locotenent Herbert Raymond « HR » McMaster….Aceasta schimbare a pus in miscare o cascada de alte numiri, care, departe de a seca mlastina, o face sa existe in continuare….Succesorul lui Flynn, McMaster, respinge categoric ideea unui razboi al civilizatiilor. Declaratiile sale asupra islamului sunt foarte nuantate si, tehnic, foarte putin diferite de cele ale vechilor presedinti: Barack Obama si George W. Bush.

McMaster si-a exprimat deschis divergentele, in ceea ce priveste islamul, fata de opiniile lui Flynn si Trump. El respinge orice legatura intre islam si terorism, chiar daca textele islamice arata clar ca adevaratul musulman are datoria sa poarte jihadul pana ce toti nemusulmanii se supun Islamului si Sharia.

Pe 23 februarie, cu ocazia primei sale reuniuni in calitate de Consilier de Securitate Nationala, in fata unei echipe in intregime schimbate, a cerut colaboratorilor sa evite utilizarea termenului “terorism islamic radical”. El a afirmat ca grupari asemenea Statului Islamic reprezinta o “pervertire a islamului” si sunt deci “neislamice”! McMaster a adaugat ca el “nu este partizanul” utilizarii unui termen care biciuieste “o religie intreaga”, lucru care poate duce la alienarea aliatilor musulmani din Orientul Mijlociu.

O saptamana mai tarziu, McMaster a insistat ca toate referintele la “terorismul islamic radical” sa fie suprimate din discursul presedintelui Trump, pe care acesta urma sa-l pronunte in fata Congresului, pe 28 februarie. Dar dorinta presedintelui a prevalat. “Noi vom lua toate masurile necesare pentru a ne proteja tara contra terorismului islamic radical’ – a spus Trump.

Inainte de a deveni consilierul lui Trump, Mc Master s-a facut in permanenta ecoul retoricii administratiei Obama, care a decuplat terorismul musulman de islam. In noiembrie 2016, cu ocazia unui discurs tinut la Institutul militar din Virginia, McMaster  a declarat ca Statul Islamic “utilizeaza in mod cinic o interpretare pervertita a religiei pentru a incita la ura si a-si justifica oribila cruzime fata de cei nevinovati.”

In 2016, in timpul unei conferinte la Centrul de studii strategice si internationale, el a declarat: “Grupari ca Statul Islamic isi justifica violenta in baza unei ideologii nereligioase, o interpretare pervertita a religiei. Ei se sprijina pe ignoranti si o certa capacitate de recrutare in mijlocul unei populatii vulnerabile, pentru a indemna la ura. In sfarsit, ei utilizeaza aceasta ura pentru a-si justifica violenta contra nevinovatilor.”

In august 2014, McMaster, conferentiarul vedeta al Ciclului de Conferinte ale Presedintelui la Universitatea Nationala a Apararii a declarat: “Statul Islamic nu este islamic.”!

In 2010, McMaster a organizat promovarea entuziasta a unei carti intitulate “Ideologia islamista militanta: Intelegerea amenintarii mondiale” a comandantului  Youssef H. Aboul-Enein, din US Navy, publicata de Naval Institute Press…. Obiectivul principal al autorului era sa convinga factorii de decizie americani ca exista o distinctie clara intre “islamistii militanti” ai Statului Islamic si “islamistii nemilitanti” ai Fratiei Musulmane….Aboul-Enein sugera, deasemenea, ca daca un singur soldat american profaneaza Coranul, armata Statelor Unite nu trebuie doar sa-l indeparteze din functiile detinute, ci sa-si si ceara “scuze neconditionate”! Sustinerea lui Mc Master aparea in prefata cartii : “Organizatiile teroriste utilizeaza o ideologie marginita si nereligioasa pentru a recruta marginali si tineri aflati in abandon scolar…Cartea lui  Youssef H. Aboul-Enein este in aceasta privinta un excelent punct de plecare…in studierea terorismului international si a ideologiei sale si a luptei noastre contra organizatiilor care ameninta generatii de musulmani si nemusulmani, actuali si viitori.”

Vederile lui McMaster asupra Islamului intra, deasemenea, in contradictie cu cele aparate de Stephen K. Bannon, inalt consilier al lui Trump pentru strategie politica. Bannon a aparat intotdeauna ideea ca Occidentul iudeo –crestin este in conflict de civilizatie cu islamul. Pe 29 ianuarie, presedintele a semnat un decret care facea din Bannon un invitat permanent la toate intalnirile Consiliului National de Securitate si un membru regulat al Principals Committee, un comitet care reuneste responsabili din diverse agentii aflate sub directia Consiliului de Securitate Nationala, si care decide in chestiunile de politica externa care nu ajung la presedinte. Acest decret crestea in mod considerabil influenta puterii lui Bannon in procesul de luare a deciziilor la Casa Alba.

Potrivit zvonurilor, McMaster urmareste sa-si asigure controlul asupra politicii externe a Statelor Unite, reorganizand echipa dedicata, de la Casa Alba. Sean Spicer, secretarul de presa al Casei Albe, a declarat ca Mc Master are deplina autoritate pentru a regandi organizarea personalului sau, dar ca toate schimbarile in statul lui Bannon trebuiesc aprobate de presedinte. Inevitabilul conflict dintre McMaster si Bannon s-a sfarsit prin infrangerea ultimului. Pe 4 aprilie, Bannon a fost indepartat din Consiliul de Securitate. >>

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Cand, oamenii Fratiei Musulmane din America i-au cerut lui Barack Obama sa instaureze un “embargo” sau o “intrerupere” a diseminarii “informatiilor sau materialelor care se refera la terorismul islamic”, acesta s-a executat si, la ordinul lui, cuvintele “terorism” si “islam” nu au mai fost folosite in aceeasi propozitie, iar termenul “terorism islamic” a disparut din toate documentele CIA si FBI. Dar, mai inainte, John Brennan, i-a asigurat pe coreligionarii sai ca documentele sau persoanele considerate de Fratia Musulmana “partinitoare, false, sau extrem de ofensatoare vor fi inlaturate.” Si s-a tinut de cuvant!

Dupa atentatele din 11 septembrie 2001, raportul Comisiei de investigare a atentatelor de la 11 septembrie a folosit cuvantul jihad de 126 de ori, musulman de 145 de ori si islam de 322 de ori. Datorita lui Obama, un deceniu mai tarziu aceste cuvinte au fost practic interzise in documentele oficiale al guvernului Statelor Unite. Counterterrorism Analytical Lexicon si National Intelligence Strategy din 2009, documentele redactate de FBI, nu mentioneaza deloc termenii jihad, musulman sau islam! In locul acestora, se refera la “extremismul violent” in general.”

In ianuarie 2017, presedinte a ajuns insa Donald Trump, care i-a numit la randul lui, in functii deosebit de importante, pe Michael Flynn si pe Stephen K. Bannon. Suntem in aprilie: Michael Flynn nu mai este, iar Stephen Bannon mai este doar cu numele. Pe cai mari a ajuns insa Herbert Raymond « HR » McMaster, cel  care reinterzice in 2017, sub Trump,  ceea ce a interzis Barack Obama la inceputul presedintiei sale: rostirea adevarului despre islam!

Acolo de unde a fost eliminat Stephen K. Bannon, din Consliul National de Securitate, a ramas, ne spune Soeren Kern, unul dintre oamenii lui Obama, Yael Lempert – “un stangist, in mod particular ostil Israelului”!

KT McFarland a fost adusa de Michael Flynn. Ea scria dupa atentatul de la Bruxelles: “Jihadul islamist mondial a declarat razboi civilizatiei occidentale. Presedintele Obama si alti lideri occidentali nu il vad ca pe un razboi, dar nu asa il privesc si islamistii. Nimic nu s-a facut in acesti ultimi sapte ani, cand islamul radical a explodat efectiv in lumea intreaga.”

KT McFarland a ajuns ambasador in Singapore, dar la Washington a ramas, la Departamentul de Stat, tot un om de incredere propulsat de Obama, Sahar Nowrouzzadeh. Pe vremea lui Obama negocia cu Iranul acordul nuclear, in administratia lui Trump se ocupa cu planificarea politicii cu Iranul si tarile Golfului!

Asadar, Donald Trump pare hotarat sa demonstreze ca, impreuna cu oamenii lui Obama, va obtine inainte de termen victoria pe care acesta s-a ferit atata timp s-o obtina.

http://therese-zrihen-dvir.over-blog.com/2017/04/conflits-internes-a-la-maison-blanche-sur-l-islam-l-etat-islamique-israel-et-l-iran.html

https://www.gatestoneinstitute.org/10158/white-house-islam-isis-israel-iran

 

 

 

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: