Europa, mama terorismului islamic

Brain-Wash

Pavlov Media își informează publicul: “atentatele teroriste au fost comise de europeni”. Becul s-a aprins și conditionații salivează fericiți – nu islam, nu musulmani, nici imigranți extra europeni. Doar terorism simplu, neaoș, de la mama lui… și europeni teroriști. Adică, belgieni, francezi, englezi, polonezi, români…d-ăștia. Atât. Nu cum zic ăia care dezinformează voit, hrănind cu porții de amalgam toxic, rasismul și islamofobia. Nu!

“Terorism european”, sintagma asta se transformă acum în circumvoluțiune cerebrală.

Da, Pavlov Media nu minte și nu dezinformează. Atentatele teroriste din Anglia, Franța sau Belgia, ori din alte părți, nu au fost comise de pakistanezi, algerieni, marocani, tunisieni, somalezi, ori afgani, ci de europeni.

Pentru că europeni au fost sau sunt, că unii n-au murit încă: Mohammad Sidique Khan, Shehzad Tanweer, Hasib Hussain, Hakim Benladghem, Mujahid Abu Hamza, Ismail Ibn Abdullah, Mohammed Rehman, Sana Ahmed Khan, Oulad Akcha, Mohamed Merah, Cherif Kouachi, Said Kouachi, Amedy Coulibaly, Fouad Mohammed Aghad, Ismail Omar Mostefai, Salah Abdeslam, Brahim Abdeslam, Abdelhamid Abaaoud, Bilal Hadfi, Hasna Ait Boulahacen, Samy Amimour, Abid Aberkan, Najim Laachraoui, Ayoub El Khazzani, Mehdi Nemmouche, Sid Ahmed Ghlam, Mohamed Belkaid, Yassin Salhi. Care au impuscat si au aruncat in aer de-a lungul si de-a latul Europei.

Mai sunt europeni, la fel cu cei de mai sus, care au fost arestați chiar înainte de a arunca în aer gări, metrouri, centre comerciale și aeroporturi, dar nu le mai trec numele pentru ca lista ar fi de zece ori mai lungă. Niciunul nu a trecut Mediterana cu penumatica. Toți au fost obligați de odioasa Europă, să crească cu cereale calibru 7,62 și lapte poluat cu Semtex și TNT. Altfel, dacă nu era Europa, nu ajungeau teroriști. Așadar, nicio legatură cu Islamul sau imigrația musulmană. De vină este “mama” lor…Europa. Ce bine!

Iar când mohamezii, ahmezii, yassinii, salahii, najimii, saizii, brahimii si abdelhamizii, care trec acum marea cu vesta de salvare pe ei, o vor îmbrăca pe cea explozivă – peste 5, 10 sau 15 ani – Pavlov Media va scrie iar, făra să mintă sau să dezinformeze: “atentatele teroriste au fost comise de europeni’.

 

 

22 comentarii

  1. bunica sabela · · Răspunde

    Europenii, niste teroristi din tata-n fiu… iar adevarata civilizatie planetara au faurit-o, de fapt, NU europenii, ci tocmai canibalii africani si mancatorii de rahat de camila din desertul arabesc.
    Cunoastem genu’ asta de raschetare pe creier, in conditiile in care chiar exista creier si nu doar gelatina… si in conditiile in care vorbim de oameni si nu de celenterate.
    Prevad ca, in maxim zece ani, prima fraza scrisa aici de catre mine va fi declarata drept „adevar” fundamental, de care nimeni pe planeta Terra nu va avea voie sa se indoiasca si sa-l critice!
    Altfel, sharia il va manca de viu!

  2. How many more innocent civilians do Muslim terrorists have to kill before the West stops blaming itself?

    It must be incredibly frustrating as an Islamic terrorist not to have your views and motives taken seriously by the societies you terrorize, even after you have explicitly and repeatedly stated them. 

    Even worse, those on the regressive left, in their endless capacity for masochism and self-loafing, have attempted to shift blame inwardly onto themselves, denying the terrorists even the satisfaction of claiming responsibility. It’s like a bad Monty Python sketch:

    MUSLIM TERRORIST: “We did this because our Islamic holy texts exhort us to do it.”
    WESTERN LEADERS: “No, you didn’t.”
    MUSLIM TERRORIST: “Wait, what…yes, we did.”
    WESTERN LEADERS: “No, this has nothing to do with the Muslim religion. You guys are just using religion as a front for social and geopolitical reasons.”
    MUSLIM TERRORIST: “WHAT? Did you even read our official statement? We provide explicit Quranic justification and documentation. This IS jihad: a holy crusade against pagans, blasphemers, and disbelievers.”
    WESTERN LEADERS: “No, this is definitely NOT a Muslim thing. You guys are not true Muslims, and you defame a great religion by saying so.”
    MUSLIM TERRORIST: “HUH? Who are you to tell us we’re not true Muslims? Islam is literally at the core of everything we do, and we have implemented the truest, most literal and honest interpretation of its founding texts. It is our very reason for being.”
    WESTERN LEADERS: Nope, we created you. It’s our fault. We installed a social and economic system that alienates and disenfranchises you, and that’s why you did this. We are sorry.”
    MUSLIM TERRORIST: “What? Why are you apologizing? We just murdered your citizens mercilessly in the streets. We targeted unwitting civilians – ‘disenfranchisement’ doesn’t even enter into it.”
    WESTERN LEADERS: “Listen it’s our fault. We don’t blame you for feeling unwelcome and lashing out.”
    MUSLIM TERRORIST: Seriously, stop taking credit for this. We worked really hard to pull this off, and we’re not going to let you take it away from us.”
    WESTERN LEADERS: “No way. We nourished your extremism and therefore we must accept full blame.
    MUSLIM TERRORIST: SHEESH…ALLAH ABOVE! How many more of your people do we have to slaughter around here to finally get our message across that we are doing this in the name of Islam?”

    1. Da, adevarul este ca asta li se baga in cap de vreo 30 de ani, poate si mai mult: Occ. caca, canibalii papa bun.

  3. salut, s-a intamplat ceva cu contul de fb?

  4. Serdaru Paul – Nu ma asteptam sa se sesizeze cineva, dar s-a intamplat minunea! Multumesc! Da, Facebook a luat hotararea sa-mi blocheze, azi, contul, „din motive de securitate” – nu a mea, ci a lor, bineinteles. :)) Pt. ca nu suntem in Scotia, Olanda sau Belgia, si pt. ca scriu sub pseudonim, nu mi-au trimis politia acasa, ca sa- mi spuna ca trebuie sa-mi revin; doar m-au blocat. Am fost anuntat ca trebuie sa-mi postez numele real. cu poza din CI si datele de identificare – islamofobii trebuiesc fisati :)) Ma asteptam la asta, de mult, chiar ma intrebam cand o sa se intample. Probabil textul „Bruxellistan, capitala Eurabiei” a fost bomboana de pe coliva – a avut in 6 zile peste 125000 de vizualizari – am spus probabil, pt. ca am mai avut eu si alte „bube”. Am o rugaminte: anunta tu daca poti ca mi-a fost blocat contul de catre Facebook, dar ca voi reveni sub o forma sau alta, nu ma las. :)) Iti multumesc din nou!

    1. Salut, probabil ti-au dat dronele report pe motive cretine, ONG-urile au relatii peste tot 🙂

      O sa ti-l recuperezi sau iti faci altul. Nici eu nu am numele real pe FB deci nu cred ca asta e problema, e vorba de lobby agresiv

      1. Serdaru Paul – Da, asa este, ai dreptate. Vad ca spui ceva de „recuperat”. Se poate face asta?!!

  5. Salut.Treaba cu contul poate fi si din cauza unor reclamatii ale altor useri de FB.Am patit-o eu cu trei conturi diferite………

    1. Da, si eu cred asta, am fost reclamat.

  6. Bogdan, m-au atentionat cativa prieteni ca ti-au blocat/suspendat contul feisbuchist astia, teroristii americani (Zuckenberg) pe mana cu teroristii europeni (Merkel) probabil.

    Ei, pai atunci m-am solidarizat si eu cu tine, draga teroristule, cam asa:

    Si daca nu poti accesa feisbucul – in calitate de terorist ce te afli – uite aici textul mesajului meu „terorist”:

    „Putzin ADEVAR RADICAL. Minunata libertatea de exprimare in retelele de socializare! Nu ma pot opri din minunat. Si ma minunez, si iar ma minunez. Pt ca, uite, ma anunta cativa prieteni ca „Bogdan Calehari a fost blocat de FB. Chipurile din motive de securitate….i se cere o noua identificare cu poza etc….”
    Pai sigur ca i se cere o noua identificare. Doar e din asta, dubios, „extremist de dreapta”, „islamofob”. Un „radical” periculos. Unde „radical” vine de la „de baza, fundamental, esential” – sau cel putin asa zice la dictionar.
    Iar Bogdan poate fi acuzat de orice, numai de faptul ca n-ar spune adevaruri de baza, fundamentale, esentiale, despre islam, europa, occident, stanga, corectitudine politica, prostie, psihiatrie politica.
    Or asa ceva nu se face. Dauneaza grava sanatatii si zenului poporului virtual.
    Dar nu-i bai: pana il „identifica” iar feisbucul, puteti citi blogul lui Bogdan. Gen, articolul de ieri, post-Bruxelles:

    [urmeaza articolul tau, text integral, plus link]

    Hai, dati mai departe, pana il „identifica” astia pe Bogdan cu propria persoana – pentru ca pe el chiar asa il cheama.
    Si, cine stie, poate asa va cer si dvs, prieteni, sa va „identificati” cu voi insiva, la un moment dat, pt ca reprezentati un real pericol social. Si se impune vigilentza. Doar ati citit: terorismul este european, nu musulman. Pentru ca, nu-i asa, a decretat doamna Mogherini – sefa socialista a diplomatiei UE – ca „“Islamul apartine Europei. Are un loc in istoria Europei, in cultura, in mancarea si – ce conteaza cel mai mult – in prezentul si viitorul Europei.”(iunie 2015, inainte de invazie). Iar voi sunteti europeni. Fir’ati voi sa fiti de mama teroristilor ….”

    Insh’Allah. Pardon, yours truly, Ioana 🙂

  7. Multumesc mult. Ioana! Stiu ca nu ai vrut sa ma emotionezi, dar ai reusit sa o faci. Un gest ales si o atitudine generoasa. de solidaritate, pe care le intalnesti atat de rar in situatii din astea, chiar daca acum, spre deosebire de alte vremi, nu risti mai nimic. Multumesc din inima! Bogdan Calehari este pseudonimul sub care scriu de pe vremea ILD-ului si l-am pastrat si pe blogul meu, doar nu era sa renunt la brand :)) Asa ca, atunci cand suflete nobile, tolerante, progresiste ce mai tura vura, m-au reclamat si baietii cu ochi albastrii de la FB m-au cautat si nu m-au gasit, mi-au blocat contul ; asa imi inchipui eu ca a fost. Daca nu o fi chip sa o descurc altfel am sa scriu sub numele adevarat, ca tine, pt. ca nu ma las. Multam fain, din nou!

    1. lectia e ca nu trebuie sa ne bazam pe platformele „lor”, ci pe ale noastre

      cenzura FB e bine documentata

      „incepe sa nu-mi mai placa democratia asta” 🙂 (Ticalosii)

  8. Mihaela · · Răspunde

    militie dezgustatoare…
    nu-i nimic. o sa tot share-uim articolele tale pana le vor invata pe de rost! 😀
    spor la scris!

    1. Frumoase vorbe! Multumesc, Mihaela!

  9. Bogdan Calehari, nu-mi vine sa cred ce se intampla! O sa continui sa dau share pe faceboo la toate articolele care vor aparea aici, de asta sa fi sigur. Astept sa faci o pagina si pentru site.

    1. Multumesc, Giani!Eu ma asteptam la asta, dar nu stiam cand o sa se intample. Pt. ca era normal sa se intample si la noi, din moment ce in cateva tari occidentale s-a trecut la cenzurarea retelelor sociale inca de anul trecut. Noi stim asta foarte bine. Nu au cum sa lase FB si Twitter sa devina o alternativa la mainstream media. Retele sociale au fost concepute sa faca bani, multi, nu sa devina un bastion al oponentilor politicii si ideologiei progresiste si sa impinga in plan secund Pavlov Media. Dar nu mor caii cand vor cainii, asa ca nu ne lasam. :)))

  10. Mda, si pe mine m-au blocat (de fapt mi-au sters niste postari mai vechi, fara explicatie si fara nimic). Am intrati cu totii in lumea noua a retardatilor cu puterea de a face legi, e clar.

  11. Blackhat · · Răspunde

    Cred ca ar trebui sa pregatesti o alternativa si pentru blog, cine stie… Pe de alta parte, daca voiau, te gaseau dupa IP, trimiteau drone, teroristi 🙂 existau metode de a depista persoana reala. Cel mai probabil ca vreun tembel pus/nepus de altii, a raportat contul si pac! Oricum, keep walking, mai este lume sanatoasa prin zona.

    1. bunica sabela · · Răspunde

      Dvs. scrieti ca „mai este lume sanatoasa prin zona.”
      Corect, din fericire mai este. INCA !

  12. tot vreun roman a facut-o; si eu am patit-o in urma cu citeva luni.
    chiar banuiesc cine a fost!

    +

    http://jewtube.tv/islam/fearless-ex-muslim-psychologist-reveals-how-the-islamic-mind-thinks/

  13. E suprarealist ce ti se intampla, Bogdan. Nu-mi vine sa cred, pai adica cum fac astia? Astia de la fb trimit pe cineva la evidenta populatiei, sa intrebe „domne, exista sau nu in Romania unul, penume Bogdan Calehari, locuind in Bucuresti”? Asa fac? Si bine, mai departe, ce, aia de la Politie le dau datele asa, fara sa-i intrebe, bine, dar voi cine sunteti, cum, cu ce drept? Da, recunosc, sunt eu mai naiv, dar atunci, daca orice entitate privata gen fb poate face lucruri din astea, inseamna ca si eu, proprietar de firma, pot merge la Politie si sa obtin datele personale ale oricui, doar printr-o simpla cerere, nu? Suprarealist, si, mai ales, zic eu, complet ilegal. Merita, ma gandesc, sa investighezi si, posibil, chiar sa dai pe cineva (statul? evidenta populatiei? ) in judecata. Sunt naiv, stiu, si imi asum asta.

  14. Sa nu cadem prada imaginatiei. :)) Cu siguranta ca scenariu este mult mai simplu: cineva a reclamat vreuna din postarile „islamofobe” , „extremiste”, incorecte politic, baietii de la FB au verificat si s-au convins ca am deviat rau de la linia trasata de Mark, si mi-au blocat contul. Cam asa cred ca s-a intamplat.

Lasă un comentariu