Într-o societate progresistă, cancerul are drepturi și imunități

taubira-dégage

O societate progresistă, și Belgia adăpostește spre lauda ei una, este societatea în care progresul a atins ultimul său stadiu, cel apoteotic, al metastazei. Într-o astfel de societate, infractorii știu că beneficiază de protecția unui sistem legislativ, care le garantează nu numai drepturile, dar și imunitățile. Pentru că, atunci când infractorii sunt arestati de zeci de ori, fără să facă o zi de închisoare, nu ai cum să numești chestia asta  altfel decât imunitate. Care trebuie acordată, deoarece “închisoarea nu este un remediu”, cum bine a constatat Christiane Taubira – o figură marcantă a justiției progresiste. Și este déjà un drept al infractorilor ca, în cazul infracțiunilor grave, să fie pedepsiți cu suspendare sau eliberați cu mult înainte de termen.

Și e normal să fie așa, din moment ce societatea progresistă consideră în nemarginita și patologica ei toleranță, că aceia care fură, incendiază, jefuiesc și atacă, sunt în realitate nu indivizi care o agresează, ci victimele ei, pentru că i-a tratat cu indiferență, i-a marginalizat, discriminat și complexat sub diferite forme, obligându-i astfel să încalce legea. A-i pedepsi cu cruzime, după ce el a fost cel care i-a impins în brațele răului, este un act de barbarie, pe care progresul nu-l poate accepta. Așa că, dacă nu i-a putut integra înainte de a comite crime, încearcă să-i recupereze pe infractori chiar în timp ce aceștia le săvârșesc.

Pentru că Belgia și Franța sunt țări civilizate – nu ca “sălbaticia” de peste ocean, care-și obligă, se spune, 10% din populație să trăiască într-un univers concentraționar – figuri notorii ale “marelui banditism” au putut deveni – după ce societățile progresiste le-au ajutat să evadeze dintre zidurile ce le îngrădeau idealurile, repunându – le la sanul lor – piese de bază ale mașinăriei terorismului islamic.

Dacă frații Cherif și Said Kouachi nu ar fi fost eliberați înainte de termen, s-ar mai fi bucurat Charlie Hebdo de o faimă mondială? Dacă Amedy Coulibaly (jefuitor de bănci și traficant de droguri), fișat de autoritățile franceze drept “islamist radical” și condamnat, în 2013, la 5 ani pentru deținere de armament și complicitate la evadarea unui islamist periculos, nu ar fi fost eliberat înainte de termen, ar mai fi putut el să ne arate, în ianuarie 2015, cât de bine pregătite sunt trupelor RAID? Ar mai fi putut Said, Cherif și Amedy să ucidă câțiva zeci de francezi, dând astfel altor zeci de milioane prilejul să se comporte eroic în fața terorismului islamic, arborând un afiș pe care scria “Je Suis Charlie”? Nu!

Ei, la fel este și în Belgia! O Franța mai mică ca teritoriu, dar la fel de virusată de progres. Nu i-a crescut pe Cherif și Said, dar i-a avut pe Ibrahim și Khalid El Bakraoui – tot frați. În 2010, Ibrahim a fost condamnat la 9 ani, pentru că a tras în polițisti cu kalashnikovul, în timpul unui jaf de bancă, și a băgat 3 gloanțe în unul dintre ei. Așadar, în 2016 ar fi trebuit să fie în închisoare. Nu mai era, demult! La sfârșitul lui 2011, Khalid a fost condamnat la 5 ani pentru furt de mașini. Asupra lui s-a găsit un kalashnikov. Și Khalid trebuia să fie în pușcărie în 2016, dar a fost redat societății înainte de termen, ca și fratele său. În barbara Americă, care, deabia acum, sub Obama, a început să faca primii pași spre orizontul progresului socialist, și-ar fi petrecut următoarele 3 vieți într-o celulă. Dar, pentru că democrația progresistă îi garantează cancerului dreptul de a o ucide, pe 22 martie 2016, Ibrahim s-a aruncat în aer pe aeroportul Zaventem, iar Khalid i-a urmat exemplu în stația de metrou Maelbeek – 31 de belgieni au fost uciși, 270 răniți.

Belgienii, ca și francezii, s-au comportat eroic – nu au reacționat. Ca și închisoarea pentru infractori, reacția hotărâtă și violentă în fața islamismului nu este un remediu, consideră multi. Pentru că, dacă ar fi, ar însemna ca s-a progresat degeaba.

 

 

 

 

12 comentarii

 1. Blackhat · · Răspunde

  Zic gurile rele ca, de fapt, nu s-au aruncat in aer, au detonat explozibil ascuns in bagaje. Nu stiu ce sa cred. Vad din ce in ce mai multa lasitate in randul lor. Intai s-a razgandit abdeslam ala, acum astia doi…Chiar si pe astia ii moleseste bunastarea occidentala.

 2. „Gurile rele” sunt bune, dar nu mereu. :)) Bunastarea occidentala i-a molesit pe cei care au creat-o nu si pe astia. Spun asta, pentru ca exista o majoritate europeana in randurile jihadistilor kamikaze care activeaza in Siria si Irak. Uimitor este ca multi dintre cei care s-au aruncat in aer sunt europeni neaosi convertiti la islam. Sa nu-i banuim de lasitate pe cei care iubesc mai mult viata decat moartea si care dau spaga ca sa fie trecuti pe lista de sinucigasi mai repede. Ca printre ei mai sunt si exceptii este de inteles.

 3. Nu vreau sa spun tampenii dar nu cumva Taubira a fost maritata cu un individ care a fost condamnat in anii 80 pentru ca a vrut sa arunce in aer nu stiu ce cladiri?

  1. Nu m-ar mira, mai toti ca ea au fost anarhisti in tineretea lor sau s-au invartit prin mediile anarhiste ale stangii radicale.

 4. Ar merita o lamurire ceea ce este scris intre ghilimele pe poza doamnei. Sper ca nu este un citat din putul gandirii acestei fiinte caci daca ar fi asa ar fi grav.

  1. Vorbele nu ii apartin, dar rezuma intocmai activitatea acestei progresiste la carma justitiei franceze.

 5. Libtarzi progresisti sunt si peste ocean, stai linistit. Citeam zilele astea despre unul dintre cei mai groaznici criminali in serie, Lawrence Bittaker, care a violat, torturat si ucis 5 adolescente si a fost condamnat la moarte in 1981. Traieste si acum, bine merci, intr-o celula rezervata condamnatilor la moarte din California. Imediat o sa moara de batranete ca a trecut de 75 de ani, dintre care aproape jumate in inchisoare.

  http://www.thelatestnews.com/why-are-these-men-still-alive/

  1. Fara discutie, progresistii sunt si „peste ocean”, cum bine spui. Sunt multi si puternici, dar n-au reusit inca sa le asigure drepturi si imunitati criminalilor. Din cauza asta, Lawrence Bittaker, si altii ca el, sta intr-o celula de peste 30 de ani, timp in care nu a mai omorat pe nimeni.

 6. Interesant de citit este şi site-ul APADOR – CH. Iar raportul lor în ceea ce priveşte dispunerea măsurii arestării preventive în România este un „deliciu”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: