Bruxellistan, capitala Eurabiei

Molenbeek

Statul Islamic are capitala și cartierul general la Raqaa, în Siria. Și școlarii știu acum lucrul acesta. Cu excepția celor din serviciile secrete europene, puțini știu însă că Statul Islamic are un cartier general și în Europa, la Bruxelles, în cartierul Molenbeek, la nici doi kilometri de sediul Uniunii Europene. De aici au plecat cei 8 teroriști, care au ucis pe 13 noiembrie, la Paris, 132 de oameni și aici s-a refugiat vestitul Salah Abdeslam – singurul  terorist care a scăpat.

De altfel, imediat dupa Bataclan, Sindicatul Polițiștilor Francezi (SPF) a pus degetul pe rană, cerând  ca Molenbeek să fie plasat sub tutelă europeană, deoarece este, spunea comunicatul, “cartierul general al Statului Islamic în Uniunea Europeană.” Constare corectă, dar propunerea nu constituia decât un paliativ, dacă nu era pusă sub supraveghere și Belgia – țară care a furnizat, raportat la numărul populației, cel mai mare număr de jihadiști, Statului Islamic și Europei. Însă a pune Belgia sub monitorizarea UE, în scopul eradicării terorismului islamic, este același lucru cu a pune o gașcă de nebuni, for tutelar la un ospiciu.

Pentru că Belgia nu a făcut altceva de-a lungul timpului, decât să aplice cu consecvență politica UE în materie de imigrație musulmană, multiculturalism și comunitarism etnic și religios. Imigrația masivă și necontrolată a fost promovată și încurajată de sus, de la nivel guvernamental, Belgia cunoscând în ultimii 15 de ani un adevărat șoc imigrațional, social și cultural, peste 1 milion de musulmani intrând într-o țară cu 10 milioane de locuitori. Așa se explică de ce, la ora actuală, aproape jumătate din populația Bruxelles-ului este formată din musulmani. Regruparea familiilor (circa 50% din imigrație), căsătoriile false, legalizarea clandestinilor, dobândirea cetățeniei pe baza unei simple dovezi de reședință, generozitatea sistemului de ajutoare sociale (sute de jihadiști au continuat să beneficieze de ele, în timp ce ucideau în solda Statului Islamic, în Siria și Irak !), au transformat cartierele Molenbeek, Forest, Schaerbeek, Jette, Ixeles, Saint Josse și Saint Gilles în teritorii ale Islamului, care seamănă azi mai mult cu Kandahar sau Mogadiscio, decât cu niște localități europene.

Adevărate laboratoare, în care politica de ingineria socială promovată de socialiștii și ecologistii belgieni și-a definit utopia și și-a proclamat falimentul. Ani de zile, politicienii, presa și intelectualitatea belgiană au cultivat mitul “traiului împreună” și al “diversității multiculturale”, Bruxelles-ul și casbah-urile sale fiind evocate ca exemple de urmat, cu toate că puținele voci raționale vorbeau despre “Mollahbeek” și calificau Bruxelles-ul drept un Waterloo al politicii de stânga.

Molenbeek – Saint- Jean l-a avut primar, timp de 20 de ani, pe socialistul Philippe Moureaux, timp în care și-a pierdut nu numai numele incorect politic, “Saint Jean”, ci și pe toți locuitorii de origine belgiană. A devenit astfel o “no go zone”, un pământ al islamului, populat în totalitate de magrebieni și turci – noul “proletariat” și electorat al lui Philippe Moreaux și al Partidului Socialist. Vestit pentru inițierea și susținerea legii “contra rasismului și xenofobiei” (1981), lege adoptată în perioada când era ministru al Justiției și reformelor instituționale, odată ajuns primar, Philippe Moreaux a finanțat asociațiile musulmane și constructia de moschei (50 numai în Molenbeek), a pus la dispoziția școlilor coranice (madrassa) locațiile publice și a promovat pe listele electorale ale socialiștilor atât predicatori ai islamului salafist, cât și oamenii de încredere ai traficanților de droguri. Mohamed Abdeslam, fratele mai mare al lui Salah Abdeslam, s-a numărat printre membri cabinetului său. Urmându-i exemplul, Partidul Socialist își editează azi manifestele electorale în urdu, arabă și turca, iar la nivelul Bruxelles-ului peste jumătate din candidații săi sunt musulmani. În 2010, Moureaux a divorțat, iar în 2011, la 72 de ani, s-a căsătorit cu marocana Latifa Benaicha (35 de ani), o colaboratoare a ministrului bruxellez, Charles Picque.

Molenbeek_Marktdag_2009_3410-copy-714x474

Așa a adevenit Molenbeek, dintr-o zonă urbană model, un cartier în intregime musulman, un fief al islamului radical și o placă turnantă a traficului de droguri. Un Afganistan in miniatură. Sub conducerea socialiștilor și a ecologiștilor, celelalte cartiere i-au urmat exemplul, în aplauzele unanime ale establishmentului politic și indiferența abulică a belgienilor. Totul s-a întâmplat, repet, la câțiva pași de sediul Uniunii Europene, într-o țară ce a trimis-o în Parlamentul european pe Mahinur Ozdemir, nu numai prima deputată europeană cu hijab, ci și o mare suporteră a dictatorului islamist, Recep Erdogan. O țară al cărui ministru de interne a tratat plecarea jihadiștilor belgieni în Siria și Irak dintr-un unghi umanitar, prezentându-i drept victime ale societății, când ei erau doar niște teroriști periculoși, și care a facilitat reîntoarcerea din Siria a unui jihadist, pentru ca soția acestuia “să poată naște în condiții bune”! O țară ca un ospiciu.

În aceste condiții, era normal ca Bruxelles-ul – dopat fiind cu un drog letal, obținut prin sinteza dintre negarea realității și multiculturalism – să “sărbătorească”, în genunchi, reîntoarcerea de la jihadul din Franța a fiului său iubit, Salah Abdeslam. Zile întregi metroul nu a circulat, iar creșele, grădinițele, școlile și universitățile au rămas închise. La fel și marile centre comerciale, sălile de sport, piscinele, sălile de cinema, teatrele și muzeele. Întâi s-a anulat meciul de fotbal cu Spania, după aia etapa de campionat, iar când s-au anulat sărbătorile Crăciunului si ale Anului Nou, bruxelezii, care au stat mult timp închiși în case, s-au gândit că se vor revanșa postind de Ramadan. S-au înregistrat pierderi economice imposibil de calculat. Bruxelles-ul a fost umilit, dar era fericit: Islamul dobândise o mare victorie. De aia nu s-a înregistrat nici cel mai mic semn de mânie sau de revoltă, iar sentimentul de indignare a lipsit cu desăvârșire. Chiar și atunci când Salah Abdeslam a scăpat, iar, de urmărirea poliției, pentru ca aceasta nu are voie să facă percheziții în timpul nopții; nici chiar atunci când este vorba de terorism!

Marți după amiază, în casbah-ul Forest din Bruxelles, o operațiune mixtă a polițistilor belgieni și francezi a fost întampinată de gloanțele teroriștilor islamiști. Era a o suta operațiune de acest fel, din ultimele 4 luni. Patru politiști au fost răniți ușor, iar islamistul algerian Mohamed Belkaid – aflat ilegal pe teritoriul Belgiei, dar condamnat pentru furt în 2014 – a fost ucis de un lunetist. Alți doi teroriști au scăpat! S-au găsit arme, muniție și un steag al Statului Islamic lângă cadavrul lui Mohamed Belkaid. Primul ministru, Charles Michel, a cerut miercuri belgienilor, deși nu era nevoie, “să-si pastreze calmul și sângele rece”.

Vineri, după 126 de zile de urmărire, Salah Abdeslam a fost prins, după un puternic schimb de focuri, într-un apartament dintr-un imobil situat chiar în mijlocul Molenbeek-ului – cartier în care a crescut și a locuit. La aflarea veștii capturării eroului local, tineri musulmani, toți locuitori ai cartierului și adepți ai Statului Islamic, au atacat cu pietre forțele de poliție!

În condițiile în care Comisia Europeană, Angela Merkel, lideri europeni marcanți, precum și oligarhia media și patronală sprijină necondiționat invazia imigrațională, considerând-o o șansă pentru Europa, deși aceasta a intrat sub tutela Islamului, mulți europeni își manifestă ingrijorarea, neștiind ce le rezervă viitorul. Pentru cei curioși și nelămuriți, un singur sfat: cine vrea să cunoască viitorul Europei, nu are decât să se uite atent la prezentul Bruxelles-ului.

 

http://www.lefigaro.fr/vox/societe/2015/08/31/31003-20150831ARTFIG00353-la-belgique-base-arriere-du-terrorisme.php

https://fr.wikipedia.org/wiki/Philippe_Moureaux

https://fr.wikipedia.org/wiki/Mahinur_Özdemir

http://www.lefigaro.fr/vox/monde/2016/03/18/31002-20160318ARTFIG00299-arrestation-de-salah-abdeslam-comment-molenbeek-est-devenu-un-etat-dans-l-etat.php

http://www.rtl.be/info/belgique/societe/plus-de-200-djihadistes-belges-touchent-des-allocations-sociales-pendant-qu-ils-combattent-en-syrie-765438.aspx

52 comentarii

  1. bunica sabela · · Răspunde

    Nici in Romania nu este voie (sic!) sa se faca perchezitii intre orele 22:00 si 06:00.
    Va intrebati de ce?
    Pen’ca, cica, ar avea „dreptul la odihna” si interlopii, si talharii, si criminalii.
    Deci si teroristii.
    Traim in perioada cea mai sumbra a umanitatii, in care toate leprele minoritare au infinit mai multe drepturi decat oamenii normali…

    1. catalinx · · Răspunde

      Nu d-aia , nu pentru ca infractorii au drept la odihna (da, au) , ci pentru ca o perchizitie se face , in general, INAINTE, de stabilirea statutului de infractor al unei persoane , pentru a aduna probe. Deci, practic, ar putea intra si peste tine in casa , cu minime indicii care sa justifice mandatul , sau din greseala de adresa, cum s-a mai intamplat, fara sa ai vreo culpa. In plus , poate vrei sa soliciti asistenta unui avocat , martori, sau sa ai dreptul la o procedura transparenta , nu una executata in bezna cand toata lumea doarme , in circumstante in care abuzurile autoritatilor sunt usor de mascat.
      Nu in asta consta discriminarea pozitiva si drepturile exploatate abuziv ale leprelor minoritare.

  2. […] Sursă: Bruxellistan, capitala Eurabiei | Bogdan Calehari […]

    1. atat de adevarat..! In prezent in UE se extrapoleaza drepturile omului, se creaza impresia ca nu vor sa-i supere pe ‘bietii’ teroristi…dar pot oare sa beneficieze de protectia drepturilor omului, cei care nu sunt oameni? Ar fi mai bine sa faca ca rusii- batuti, persecutati fara discutie, sa le treaca dorul..!

    2. Nu,”nu d-aia”,asa cum spunea cineva mai sus,ci de asta:

    3. Isaila Gabriela · · Răspunde

      Draga domnule Bogdan Calehari,

      Articolele dumneavoastra pline de adevar sunt citite inclusiv de romanii, care lucreaza in China.
      Ne bucuram, de fiecare articol nou al dumneavoastra. Ultimul, pe care l-am citit a fost cel, despre ” Japonia si imensul pericol”, in care se afla aceasta tara. Ne-a placut tuturor si l-am trimis mai departe si altor romanasi, inclusiv celor din Deutschland, ca sa nu se lase inselati de aparente.
      Noi, cei din China, nu avem acces la Facebook, Youtube, Twitter sau Google.
      Cum ati putea fi contactat ? Care este adresa dumneavoastra de e-mail ?
      V-am trimite si noi articole, speram la fel de interesante…
      Ultimul, pe care l-am citit cu placere, a fost ” Discursul premierului Orban, cu ocazia zilei independentei din Ungaria „. Articolul se refera mai ales la migrantii islamici si Bruxelles.

      Salutari din China !
      Gabi

  3. […] Sursă: Bruxellistan, capitala Eurabiei […]

  4. […] de ieri nu era făcut de imigranți și a omorât mai mulți oameni. Să pui o legătură de cauzalitate între imigranți și terorism denotă o gravă ignoranță. La fel, să propui o soluție pur-europeană denotă o gravă ignoranță. Pur și simplu, s-a […]

  5. Reblogged this on artdaimer.

  6. Reblogged this on Il tempo che passa non cancella i ricordi and commented:
    Adevarul doare.

  7. „ci și o mare suporteră a dictatorului islamist, Recep Erdogan”
    Nu te mai lua de dictatorii islamisti. Aia erau singurii care tineau „cainii” astia sub control. Ii tineau sub control mult mai bine decat poate europa si america la un loc.

  8. Un articol documentat, obiectiv si scris cu profesionism.

  9. Cryssy – Nu mai folosi pluralul cand nu este nevoie! Nu m-am luat de „dictatorii” islamisti, ci am nominalizat UN DICTATOR – Recep Erdogan. In al doilea rand, daca insinuezi ca Erdogan ii tine pe turci in frau, altfel s-ar alege praful de Turcia si de noi cu ea, inseamna…..inseamna multe. Oricum, a deschide gura doar pt a deschide gura e si asta o preocupare intelectuala, dupa unii.

    1. Este pacat de evolutia (involutia Turciei) sub Erdogan… Cat am studiat despre Kemalism si despre toate coups d’etat militares, facute cumva pt siguranta mentinerii laicitatii, iar acum sa ajung la Istanbul si sa vad invazia de Burqa pe strazi… Mi se pare absolut dramatic. Deci da, Erdogan e un dictator sub care Turcia laica este in mare pericol…

      1. Mihai Mihaila · ·

        Maria, evolutia Turciei spre islamism nu a inceput sub Erdogan; mai curand Erdogan este produsul acestui proces inceput cu multi ani in urma. Am fost prima oara in Turcia acum 10 ani si am putut sa observ de atunci ”inflorirea” islamismului si slabirea efectului reformelor lui Ataturk. Si eu am vazut, dar acum 10 ani, invazia de Burqa pe strazile Istanbulului si mi s-a parut absolut dramatic. Am vazut si multi barbati purtand acea palarioara islamica (nu stiu cum se cheama) si chiar salvari! Am aflat si o versiune referitoare la finantarea construirii de nenumarate moschei – banii ar proveni din tarile arabe bogate.

      2. Mihai Mihaila – Corect comentul!

  10. Mitul “traiului împreună” și al “diversității multiculturale”, am inteles, pentru tine astea sunt mituri. Deci islamul e diabolic, imigrantii sunt naspa, nu exista multiculturalitate, xenofobismul e ok, si esti mandru ca traiesti in UE…

  11. […] Like Loading… SOURCEbogdancalehari.wordpress.com […]

  12. asa e cand traiesti in Moolembeek, incepi sa le cunosti bine.
    In rest, Moolembeek are si foarte multi tigani, dar si romani. E locul unde se poate inchiria fara documente, fara inregistrat la primarie, fara sa fii verificat de politie si confirmat ca locuiesc acolo.

    P.S. toata belgia are aprox 10% musulmani. Si 1% romani. Minoritatea principala sunt marocanii, veniti in anii 60 cand natalitatea era jos si fost adusi la construit drumurile (la fel cum nemtii au acceptat turcii in anii 50). Economia belgiei e sus, peste cea a romaniei, si datorita lor (comertul, munci grele, export, totul e plin de marocani, la cursurile de comert exterior e plin de marocance).
    Au inceput verificari stricte in Moolembeek, sa ne asteptam sa se intoarca mii de romani expulzati ( tiganii prima data).

  13. Intamplarea faceca am ajuns acum cativa ani prin Bruxelle si vteau sa va martutisesc ca poti gadi ca te afli in Africa sau in orient, nicidecum intr-o tara europeana, in metrou, pe strada, oriunde. Si apoi ar cam trebui sa-i multumeasca lui Merkel ca a lasat hoarde de migranti sa intre dupa nunul plac in europa fara ca macar sa-i fi legitimat, si pe langa asta mai impune si altora sa faca aceeași tâmpenie, iar conducatorii nostri pupincuristi si slugarnici s-au grăbit sa aceepte, si uite asa niste debili si fanatici criminali patrund si se cuibăresc in europa

    1. CRESTINI,treziti-va odata ,oferirea celuilalt obraz nu e o solutie!
      Toleranta nu mai poate fi Tolerata!
      Asumati-va greseala primaverii arabe,
      si cititi istoria ,
      ROATA SE INTOARCE,
      dar pe alt fagas,

    1. Super informat autorul, felicitari. Prapastia culturala intre cele doua lumi,este atit de evidenta ,incit pe mine ma socat in urma cu un an aceasta capitala a Europei ,cind am vazut evidenta mizeriei arabe ,africane din cartierele cucerite de ei. Trebuie ” ajutati” sa se intoarca in tarile de origine. Europa trebuie sa redevina crestina.

  14. Articol aparut pe 19 Mar 2016…semnat Bogdan Calehari!Probabil ar fi fost util de tradus in Franceza,*Belgiană veche, Flamanda contemporana* sau ce alte dialecte prefera serviciile din BEL. Insa nu e vina lor! Dezamagitor si dramatic pentru *inima* UE/NATO. Politica ne omoara,efectiv. Exista super oameni in domeniu, in aceste servicii CT (counter terrorism),exista baza si stiu ca ar face ceva DACA nu ar exista politichia UEEEE.

  15. Pot cita un paragraf de aici pe siteul meu? Urmat de link catre articolul dvs, fireste.

    1. Eugen – Bineinteles, nu este nicio problema.

  16. Dumitru Geaur · · Răspunde

    Excelenta analiza, probabil cra mai buna pe care am citit-o despre situatia Belgiei. Neagu Djuvara a pronosticat de multa vreme ca viitoarea Europa o sa fie a arabilor si a tiganilor. Iar putinii albi vor trai in batustane! Europa se sinucide zi de zi.

  17. Bun articolul, pacar ca nu ai si o varianta in engleza.

  18. Ecumenismul se dovedeste pana la urma o chestie care nu va functiona dupa cum unii au crezut .

  19. Eu zic ca un simplu cetatean al UE ori suntem tampiti ori batuti in cap Stam inerti la tot ce se intampla nu prindem atitudine din puctul lor de vedere emigranti saracuti de ei fug din calea razboiul de cand cretini care conduc Europa au deschis granitele uitativa bine c’è se intampla in plus le dau si bani ca sa nu faca nimic noi platim taxe peste taxe ca sa c’è sa intretinem o Europa care din puctul meu de vedere se in dreapta cu pasi repezi catre faliment platim taxe ca Europa sa intretina putorile de emigranti stati fratilor ca nu este asa 😤😤😤😤😷😷😷

  20. Shaitan este pe val!… Va veni și ceasul final!…

  21. […] Sursă: Bruxellistan, capitala Eurabiei […]

  22. […] 19 martie 2016 · de bogdancalehari · in Fără categorie · 26 comentarii […]

  23. cum iti asterni asa dormi . europa prin politicienii naivi creduli si tampiti(aici sunt mare parte din europarlamentarii romani ) a adoptat o legislatie care te lasa fara aparare in fata celor care stiu sa profite

  24. E vorba de planul kalergi. Politicieni nu sunt tampiti, sunt rau intentionati. Chiuar se doreste . la un anume nivel falimentarea regionala si apoi globalizarea. Filmuletele cu David Wood sunt bune. Am intrat insa din link in link si am ajuns la unul imi care imi „dovedea ” ca ” Jesus” este fiul lui Dumnezeu. asa ca l-am lasat in …plata Domnului.Tipul e predicator crestin, are si el o credinta intr-un Zeu Suprem , mai bun decat al „celorlalti”; deci nu e obiectiv. Islamistii fundamentalisti isi justifica crimele prin crimele istorice ale cruciatilor si prin bomabardamentele actuale ale unor state pe cre ei le percep crestine, desi nu este asa. USA e multireligioasa, Franta si Anglia sunt idem , inclusiv atee, Rusia e ortodoxa si n–a participat la cruciadele istorice.

  25. Mici obiectii

  26. […] În condițiile în care Comisia Europeană, Angela Merkel, lideri europeni marcanți, precum și oligarhia media și patronală sprijină necondiționat invazia imigrațională, considerând-o o șansă pentru Europa, deși aceasta a intrat sub tutela Islamului, mulți europeni își manifestă ingrijorarea, neștiind ce le rezervă viitorul. Pentru cei curioși și nelămuriți, un singur sfat: cine vrea să cunoască viitorul Europei, nu are decât să se uite atent la prezentul Bruxelles-ului. – bogdancalehari.wordpress.com […]

  27. Cică vine la primărie un arab tipic, creţ, păros şi cu keffiyahul pe cap.

    – Numele?
    – Abu Zina Mohammed ibn Ayyub.
    – Profesia?
    – Imam.
    – Studii?
    – La medresă.
    – Ţara de origine?
    – Glumiţi!? N-am ieşit în viaţa mea din Bruxelles!

  28. „Mohamed Abdeslam, fratele mai mare al lui Salah Abdeslam, s-a numărat printre membri cabinetului său. „-Dumnezeule, mi se face pielea de gaina!!!! Daca ar mai exista presa libera, undeva, pe glob (nu mai exista!), fraza asta ar fi aparut in toate ziarele, cu litere cat jumatate de pagina, imediat dupa atentatele de pe 22 martie.

  29. Articolul este scris cu buna credinta si documentat din cate inteleg eu care am cunoscut de aproape orasul Bruxelles si Molembek-ul idem. As vrea sa-l intreb pe autor daca nu s-ar putea organiza o masa rotunda pentru romanii care traim in Belgia si care ar trebui sa avem o viziune clara despre ce este si unde duce politica aberanta a clasei politice belgiene – si, asa cum pe bune s-a spus – politichimea europeana ?!

    1. Multumesc! Din pacate, daca va bazati pe mine pt. organizarea unei „mese rotunde” cu romanii din Belgia, va marturisesc ca nu sunt de niciun ajutor si asta nu pt. ca nu am dorinta, ci pt. ca nu am puterea si posibilitatea. Ramane sa luati dvs. initiativa acolo.

Lasă un comentariu