Vești din viitorul califat Germanistan

Merkel-migrant

În urmă cu doar câteva zile, jihadiștii au atacat pentru a două oară într-un an Parisul, iar astăzi, drept răspuns, forțele speciale franceze i-au atacat pe jihadiștii în fieful lor din fallujahul Saint Denis – aflat la marginea “Orașului Luminilor”. Cel puțin așa i s-a mai spus, până de curând, Parisului. Dar dacă altădată Beirut-ul era numit Parisul Orientului Mijlociu, astăzi Parisul este numit Beirutul Europei. Cu toate că atenția tuturor este îndreptată spre Beirut-ul de pe malurile Senei, am hotărât totuși să public acum ultimele vești trimise de prietenul meu stabilit în Germania. Așadar, un nou episod cu informații din țara totalitarismului democratic, acolo unde Mutti Multikulti a primit anul acesta, cu brațele deschise, circa 1,5 milioane de “refugiați”. Că așa a vrut ea! Nu contează nici că a căzut câteva zeci de procente în sondaje, de când își face selfie-uri cu  chipeșii sirieni, pentru că simpatia de care se bucură în Siria, Irak sau Afganistan a ajuns la 90%. Așa că anul viitor, mai mult ca sigur, brațele lui ‘Um Merkel vor rămâne deschise. Și dacă Bismarck a unit pentru prima dată Germania, Merkel va uni pentru prima dată Turcia, Siria, Irakul și Afganistanul pe mormântul lui Bismarck.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

Ne așteaptă vremuri grele pentru că suntem sub jugul unei dictaturi soft, umanisto-stângiste. Poliția, armata și organele de asigurare a ordinei au dispoziții stricte ca în orice situație să reacționeze doar pasiv și prin deescaladare, adică nici măcar furtunuri de apă, doar megafoane și retragere în caz de dezvoltare a conflictului. Asistăm la o creștere treptată a impozitelor mascate, la inițiative și acțiuni ale administrațiilor locale de desproprietărire în favoarea migranților, la inducerea în eroare a populației autohtone, la amplificarea cenzurii și domnia autocenzurii în mai toată media, la restricționarea asupra internetului – există deja planuri concrete, ce urmează a fi distribuite și țărilor est-europene pentru conformare. Totul treptat- treptat, fără mare tam-tam, cu intimidarea partidului de opoziție prin acțiuni bine plănuite, de defăimare înaintea alegerilor și intimidarea liderilor opoziției: s-a trecut déjà la incendierea mașinilor acestora, în situatia asta aflandu-se Beatrix von Storch și scriitorul Akif Pericci.

De luni și pâna azi, 50.000 de “refugiați” au dat buzna în Germania și 50% dintre ei refuză să se identifice și să se înregistreze. Asta nu împiedică Statul german să le acorde din start câte 139 euro săptămânal, deci 556 euro pe lună! Culmea, când tipii ies de la casierie cu bancnotele în mâna, le fotografiază pe loc cu smartphonul de 800 de euro și trimit poza, via Internet, în Siria, la familie.

Azi, guvernul ăsta retardat a anunțat că a sistat acordarea sumelor de bani, dar nu-l mai crede nimeni. Cu toate acestea, sondajele arată că Merkel se bucură încă de încrederea a 48% dintre germani. Fie sunt falsificate, fie avem de-a face cu cretini naivi și spălați pe creier.

Pentru că nu mai au unde să-i cazeze pe refugiați, au recurs la o idee “genială”. Au scos toate avioanele de vânătoare din hangarele aeroporturilor militare – unde au pus paturi – iar avioanele au fost parcate în Franța și UK. Bineînțeles, piloții s-au întors acasă cu trenul și au fost lăsați la vatră pe timp nelimitat! Glumind un pic: dacă Albania ar declanșa un atac aerian contra noastră, ar fi un dezastru pentru noi.

Eu am avut timp de 40 de ani de-a face cu pacienții mei și am un simț precis de caracterizare a individului. Așadar, Merkel îmi lasă impresia unei persoane total debusolate, depășită de situație și care în fiecare zi spune altceva. Crește zilnic numărul vocilor ce se ridică contra ei și unii ziariști vorbesc de posibilitatea unui „puci”, bineînțeles totul spus foarte figurativ. Nimic nu se poate urnii în Germania: guvernul Merkel are 76% dintre mandate, iar „opoziția” formată din Verzi și comuniști o susține totalmente cu mici excepții declarative…că doar e opoziție domnule, ce dracu’! Câteodată mă ciupesc de piele când mă uit la televizor – cred mereu că trăiesc un coșmar. Ca să nu mai spun că toata planeta a pierdut total respectul și admirația pentru germani. Și de ce să nu se întample așa, când vezi aici că un individ, german, smulge drapelul german, îl aruncă pe jos și urinează pe el și vezi că și cei din jurul lui, vreo 30 de inși de stânga, toți germani, îl aplaudă pentru asta! Poți realiza atunci ce vremuri grele ne așteaptă.

Am crezut că după atentatele de la Paris se va schimba ceva în modul în care mass- media percepe realitatea (imigrație, atentate islamiste etc), dar nimic nou, nimic surprinzător și de bun augur. Dimpotrivă! Mă uit cu atenție la televiziunile germane, franceze și britanice. Aștept să apară la un talkshow niște tipi duri, generali, comandori de forțe speciale, tipi de la serviciile secrete. Aștept să aud că se fac „ridicări” în masă în cartierele pline cu islamiști de la periferia Parisului și deportări nu expulzări, că alea-s mofturi. Vine islamistul înapoi și iar pune o bombă. Deportare în junglă, în Guyana Franceza. Nimic dintr-astea. În schimb, pălăvrăgeală cât cuprinde. Se anunță convocarea unei conferințe; la Tv apar tot soiul de labagii: sociologi și popi. Există aici, în Germania, o meserie specială, un fel de personal bisericesc, care de fapt n-are cu religia nimic comun, este mai degrabă un instrument care a confiscat numele cultelor transformându-le într- o adunătură stangisto-progresistă, unde se predică pacea și paralizia totală în fața inamicului.

O singură apariție marcantă, precisă, logică și combativă, cea a generalului de aviație, în retragere, și fost inspector general al Bundeswehrului, Harald Kujat, care a descris un plan concret de luptă într-o coaliție, pe care nu are însă impresia că Germania, Franța sau Obama o doresc. Nu a fost huiduit, însă nici aplaudat, dar a fost privit de spectatorii aleși special din categoria imbecili progresiști de stânga, cu ură evidentă. L-au huiduit însă pe Harald Kujat când acesta a afirmat că bombardamentele rusești asupra Statului Islamic dau rezultate!

După el a apărut un istoric pacifist, care a respins orice acțiune militară împotriva ISIS, dând drept exemple rezultatele războaielor din Iraq,Libia și Siria. Întrebat „dar atunci cum să combatem ISIS ?” a răspuns : „Mit Augenmaß (cu măsură luată din ochi….) mit sanfte Gespräche (cu discuții blânde)… și bineînțeles cu…Rugăciuni – a adăugat cineva din public! Ca atare, la televiziunile germane vezi mai departe slujbe religioase, unul cântă la un pian pe stradă și altele, dar nu ai să vezi că se pune întrebarea „de ce atentatorul a fost condamnat de 8 ori, dar era liber ?!

Germania, până acum, a scăpat de atentate. Un arab a pus la gara din Frankfurt o bombă, dar nu a știut s-o activeze tehnic, a subliniat un comisar -șef de poliție aflat într-un platou de televiziune, adăugând „weil er zu doof war”, adică: pentru că era prostănac. Afirmația lui a provocat revolta faunei stângiste care forma publicul talkshowului …cum să jignești un musulman spunând că-i tâmpit ?! Păi măi cretinilor, a vrut să vă arunce în aer, vitelor! Nu contează, aici lumea este strict corectă politic; asta-i foarte important.

Gurile rele spun că ar fi fost reactivați foști ofițeri din STASI și că datorită lor ne bucurăm de absența unui atentat până acum. Nu știu ce să cred. Dar cert au fost zeci de încercări, toate eșuate. Un grup de islamiști a depozitat într-un loc o substanță explozivă. Serviciul german a gazat casa noaptea, cu un gaz hipnotic, a intrat în beci și a înlocuit substanța cu una asemănătoare fizic. Ăia au făcut bombele cu sârguință, dar n-a explodat nici una, cum era și firesc. Era pregatită o serie de 4-5 explozii simultane. Tipii au luat închisoare pe viață.

Serviciile germane au arestat ieri un terorist infiltrat în masa de refugiați și încartiruit într-un lagăr din Arnsberg. Ghinionul lui a fost că vorbea în somn. Vorbea clar și răspicat cu trei zile înainte de Paris: Paris în flăcări, paradisul ne așteaptă, nu te lăsa Ahmed. A fost auzit de alți refugiați, care au anunțat imediat poliția. Abia atunci tipul a fost percheziționat și asupra lui s-au găsit dovezi clare de amestec în rețeaua teroristă. La interogatoriu a dezvăluit numele altor 3, care au fost arestați în secret, fără anunțarea mass-media. Pregăteau un atentat de anvergură în Germania, dar Parisul nu a mai putut fi evitat, deși Germania a anunțat Franța de posibilitatea unui atac.

Ceva foarte îngrijorător este că după informații israeliene, Statul Islamic nu e format doar din barbari care decapitează, ci și din elemente extrem de dotate. Serviciile israeliene au aflat prin agenții lor din Statul Islamic (sunt singurii care pot asta !), că IS pregătește un mega-dezastru electronic, un masiv break down a sistemelor de computerizare a marilor orașe. Îți imaginezi urmările: comunicațiile, curentul electric, rețeaua de apă, de alimentare de furnizări diverse, toate la pământ. În doua zile avem haosul total. Îți stă mintea în loc când realizezi că această mână de barbari, cu câteva capete dotate, reprezintă un pericol mai mare decât tot URSS-ul pe o perioadă de 50 de ani. Incredibil! Reacția Occidentului rămâne însă una de compasiune, de jale aranjată mediatic și convocări de conferințe si summituri, unde se decid chestii ridicole, ca de pildă: „tăierea resurselor financiare ale Statului Islamic”, de parcă ele se fac prin virament bancar. Niște idioti!

Draga Bogdan, muftiul de care-ți vorbeam aseară că a fost chemat să vorbească la tv, este de fapt imam și numele lui inițial era Horst Meyer, acum se numește Abdulhammid Meyer. S-a convertit în Africa /Etiopia când avea 25 de ani. Impresionat de Religia Păcii s-a hotărât sa studieze Coranul din scoarță în scoarță, apoi a aprofundat cunoștințele despre Islam la diverse universități din lumea arabă. Este actualmente, printre altele, si un Seelensorger  – termenul românesc îmi scapă, așa ceva nu exista în RSR, când eu încă trăiam acolo. Tradus mot-a-mot ar însemna “ocrotitor de suflet”. Nu pot să spun că nu a transmis lucruri interesante. În orice caz, este un adept al Islamului adevărat, cum l-a numit, neagresiv, care nu are nimic de-a face cu wahhabismul cultivat de 200 de ani în Arabia Saudita și mai ales cu Jihadul.

Deci concret, spunea el, islamul de bază nu face nici un fel de problemă nimănui. Pot confirma asta din practica mea de medic. Am avut câteva zeci de musulmani de peste tot : turci, sirieni, algerieni, egipteni și marocani. Toți oameni cumsecade, simpli, destul de amărâți, făceau muncile cele mai de jos și dezideratul lor era ca ai lor copii să jungă mai bine. La majoritatea s-a și întâmplat asa. Copii lor născuți în Germania sunt azi, înșir din memorie: funcționar bancar, medic chirurg, manager la Simens, asistentă medicală, copilot la Lufthansa, germanist.

Nu am auzit decât de două cazuri de golani neisprăviți, dar fără alură islamistă, niște simpli bătăuși. Doi în 40 de ani într-o localitate de 25.000 de locuitori. Am citit recent niște studii foarte aprofundate, care arată că astăzi în Belgia sunt 40 de teroriști jihadiști la un milion de locuitori, în Franța 29, iar în Germania doar 7,4. De ce? Pentru că Germania a făcut substanțial mai mult ca să-i integreze. Nu a reușit total, însă substanțial mai bine decât francezii și belgienii. Integrându-i, au reușit foarte probabil (este speculația mea) și să-i coopteze ca informatori ai serviciilor secrete, asta explică și rezultatele substanțial mai bune în acest sens în Germania. Nici un atentat până acum, însă foarte multe detectate la timp. Nu m-aș mira ca și acest Imam să fie un informator al BfV.

În spectrul de neo-naziști cifra este de 50% informatori, de ce n-ar fi la fel în cel musulman, unde și 20% ar ajunge. Nota bene: neo-nazismul nu reprezintă nici un pericol în Germania: sunt doar câteva mii de oligrofeni rași pe cap, care urlă din când în când pe străzi. Nivelul lor de inteligență este atât de scăzut încât la toate încercările de fapte violente s-au auto-demascat în modul cel mai infantil posibil.

Ca atare, frica mea nici nu mai este în legătură cu Statul Islamic din Siria și Iraq. Eu cred că tipii din conducerea “Califatului” au părăsit zona demult, iar cei rămași sunt dispersați și greu de atins de loviturile lui Putin, ale englezilor și francezilor. Cineva spunea : “Al Raqqua este în Paris, Marseille și Toulousse”. Puținii teroriști infiltrați printre imigranți au un rol secundar, de “comis-voiajor”, nu se pot învârti lejer pe parchetul west-european, precum cei născuți în Paris sau Bruxelles.

Serviciul secret francez a categorisit periculozitatea jihadiștilor pe care-i avea în vizor după categorii. Categoria “S” îi conținea pe cei cel mai puțin periculoși. Ironie: capul logistic și organizatorul atacurilor din Paris se afla în categoria “S”. DST-ul francez are substanțial mai puțin informatori printre jihadiști, tocmai pentru că nu au avut programele de integrare ale germanilor, care le-au permis mai apoi să îi apropie și să-i  recruteze. Și Germania mai are un avantaj: musulmanii din Germania sunt în majoritate din Turcia și Siria. Ambele țări cu tradiție laică, unde religia nu a avut mare rol. Printre turci sunt o mulțime de kurzi și aleviți, care n-au nimic în comun cu Islamul wahhabit. Nici cu cel moderat. Sunt persecutați în țările lor. Nu este așa în Franța și Benelux; acolo este plin de magrebieni fanatizați.

Îmi imaginez că sunt și mult mai greu de integrat decât “ai noștri” din Germania. Asta nu înseamnă că Germania va scăpa la infinit de acte teroriste, ca până acum. Odată și odată tot se va întampla, e imposibil să faci securitate totală. Chiar dacă triplezi forțele de ordine și sunt toți însoțiți de câini dresați să simtă dinamita dela 50 de metri, tot se va întâmpla ceva și poate chiar foarte curând. Și chiar dacă nu vor fi decât alarme false, valize suspecte uitate în tren sau pe aeroporturi, e suficientă o alarmă de 2 ore ca să isterizeze populația. Și din când în când se mai aruncă un idiot în aer, ca să puie sare și piper pe haos. Până acum, soluția lui Viktor Orban a fost cea mai inteligentă și sigură. Ungaria este acum închisă ermetic, mai abitir decât pe vremea comunismului. Când vede la granițe unul care arată a arab, îl bruschează atât de rău că ăla nici nu mai vrea să intre în Ungaria. Uniunea Europeana urlă și Orban zice destins: “Câinii latră, caravana trece”.

‘UM – mamă în arabă

 

Anunțuri

3 comentarii

 1. – Paris France „Terrorist Attack” Psyop Hoax – Cafe Suicide Bombing Scene „Forensic Experts” Exposed

  Ce se urmareste si unde vor sa ajunga de fapt:
  http://www.europarl.europa.eu/meetdocs/2009_2014/documents/libe/dv/11_revframework_statute_/11_revframework_statute_en.pdf

  http://ectr.eu/

  http://europeandignitywatch.org/de/home.html

  1. bunica sabela · · Răspunde

   Hmmm…
   Yoram Dinstein „chair”…
   Doar ignorantii (ca sa nu scriu „proshtii”) NU vor sa vada de unde si de la cine ni se trage toata treaba asta cu „toleranta”.
   Ce spuneam ca aparea pe un mesaj scris la unul din locurile indoliate din Paris ?
   TOLERANCE EST INTOLERABLE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: