Jihadul va fi spravegheat la domiciliu

islam

Guvernul de la Paris dorește ca tuturor cetățenilor francezi întorși din Siria și Irak să li se impună “condiții de supraveghere drastice la revenirea lor în țară”, cum ar fi “arestul la domiciliu” – anunță mass-media.

Când executivul francez și presa vorbesc de  “cetățenii întorși în țară din …” , unii ar putea crede că se referă la niște turiști care revin acasă după o călătorie în exoticul Orient, unde, să spunem, au fost implicați total accidental în traficul de droguri. În realitate, “cetățenii” despre care vorbesc sunt niște monștri care au participat la execuții în masă ale civililor și prizonierilor de război, la violuri în grup, la acțiuni de purificare etnică, la decapitarea, crucificarea sau arderea în cuști a creștinilor sirieni și irakieni, la distrugerea monumentelor aflate în patrimoniul umanității, la jefuirea și incendierea localităților cucerite. Adică, vorbesc despre niște fanatici religioși care au comis în mod voluntar crime împotriva umanității. Aflăm acum că aceștia, odată reveniți în democrația franceză, vor fi “supravegheați la domiciliu”! Pentru toate cele de mai sus, sau numai pentru o parte din ele, arest la domiciliu!

Dar asta nu-i totul. Bernard Cazeneuve, cel care joacă încă de la numirea în funcție rolul “jandarmului din Saint Tropez”, a anunțat că “un proiect de hotărâre pentru disoluția moscheilor radicale va fi studiat în consiliul de miniștri.” Și că guvernul este “ferm hotărât” să meargă până la capăt. Așadar, nu o OUG a intrat déjà în vigoare, ci un “proiect de hotărâre” va fi studiat. Se simte că Hollande a declarat vineri starea de urgență în întreaga Franță. Oricum, nu-i grabă, nici poporul francez n-o cere. Conform tradiției este ocupat acum să se reculeagă. După aia vine Ramadanul, iar după el se va reculege iar.

În Franța sunt peste 3000 de moschei, dintre care 1500 se află sub controlul Frăției Musulmane – organizația sunnită moderată, umanistă și orientată către valorile democrației occidentale, care are încă de la inființarea sa în 1928 un crez care s-a transformat în timp într-un slogan celebru: “Allah este adevărul nostru suprem. Profetul este conducătorul nostru. Coranul este legea noastră. Jihadul este drumul nostru.”

Prin urmare, dacă ținem cont că ministrul vesel, dar cu o fața tristă (vorbesc tot de Bernard Cazeneuve), spunea că “a chema la jihad nu constituie o infracțiune” – asta chiar înainte ca unii reveniți din jihadul sirian să îndolieze Parisul în ianuarie – înseamnă că deja jumătate dintre moscheile franceze sunt în regulă. Și dacă moscheile Frăției Musulmane nu sunt radicale, pentru că guvernanții nu vor avea curajul să le eticheteze astfel, cu atât mai puțin sunt celelate. O veste bună!

Sunt sigur însă că executivul francez va găsi după o matură analiză si câteva moschei în neregulă și asta pentru că politicienii care au inaugurat atâtea moschei radicale, că azi ar fi in stare să se descalțe și la intrarea în catedrale, sunt, după cum vedem, extrem de hotărâți să supravegheze jihadul la domiciliu.

 

 

 

 

 

 

Anunțuri

Un comentariu

  1. bunica sabela · · Răspunde

    Monstrii astia de politicieni merita „arest la domiciliu”, sa nu le mai vada nimeni mutrele tembele, pe o perioada minima de cinci ani !
    Cat priveste pe ceilalti monstri, jihadistii si TOTI cei cu potential de „radicalizare”, merita domiciliu fortat.
    Daca m-ati intreba pe mine unde i-as duce, as raspunde fara sa clipesc: in Antarctica !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: