Uniunea Europeana si antifascismul

Mai 2016 – Aflat in fata Adunarii Nationale,  Patrick Calvar, directorul general al Serviciilor de Securitate Interna,  declara in fata parlamentarilor  francezi: “Europa este  in mare pericol, extremismele se dezvolta pretutindeni si noi suntem, noi, serviciile interne, pe cale sa ne deplasam toate resursele, pentru a ne concentra atentia pe EXTREMA DREAPTA, cea care nu asteapta altceva decat confruntarea.”

Iulie 2016 – Dupa 2 luni, la Nisa, islamistul Mohamed Lahouaiej Bouhlel, ucide 85 de oameni ! Impreuna cu alti 5 complici pregateste sangerosul atentat timp de cateva luni, fara ca Serviciile de securitate interna, a caror atentie era deplasata spre cvasi inexistenta extrema dreapta, sa-l deranjeze cu ceva, desi era fisat S!

2017 – La Meylan, militantii francezi de extrema stanga incendiaza mai multe vehicule ale jandarmeriei.

2017 – La Limoges, 5 vehicule ale jandarmeriei sunt incendiate in cursul noptii de catre militanti de extrema stanga.

2017 – La Grenoble, cazarma jandarmeriei si 12 vehicule sunt incendiate de militanti de extrema stanga. Atacurile au loc ca raspuns la judecarea la Paris a anarhistilor de extrema stanga care au dat foc masinii in care se afla 2 politisti, cu scopul de a-i ucide

2017 – In Drôme, in Ardèche si in Isère, extremistii de stanga revendica incendierea mai multor relee, actiuni care lasa fara telefon si radio sute de mii de abonati.

1 mai 2018 – La Paris, 1200 de membri ai organizatiei de extrema stanga Black Bloc se ciocnesc cu fortele de politie, incendiaza magazine, sedii de banca, masini si mobilier urban, pe principale bulevarde din centrul Parisului.

2018 – La Saint Andre, extremisti de stanga il ataca si il bat pe Robert Menard, primarul orasului Beziers.

2018 – Extremistii de stanga blocheaza luni de zile cursurile in 15 universitati franceze.

2018 – La Rennes, 50 de membri ai organziatiei de extrema stanga Black Bloc ataca un autocar care transporta participanti la Marsul pentru viata de la Paris, ii dau jos pe calatori si incearca sa-i dea foc cu rachete incendiare. Mai multi calatori sunt raniti.

Germania, aprilie –octombrie 2018:

Casa și biroul lui Karin Wilke, membra AfD în Landtagul din Saxonia a fost vandalizata de catre membri organizatiei de extrema stanga ANTIFA.

Casa lui Andreas Licherts, candidat AfD în Landtag a fost vandalizata de catre membri organizatiei de extrema stanga ANTIFA.

Mașina lui Wilhelm von Gottberg,deputat AfD în Bundestag, a fost incendiata de catre membri organizatiei de extrema stanga ANTIFA

Casa lui Volker Münz, deputat AfD în Bundestag, și sediul AfD din Göppingen au fost vandalizate de catre membri organizatiei de extrema stanga ANTIFA.

Uwe Kamann, deputat AfD în Bundestag, a fost batut la un info-stand AfD de catre membri organizatiei de extrema stanga ANTIFA. Uwe Kamann a fost internat in spital.

Beatrix von Storch, lider AfD, a fost atacata cu acid butiric de catre membri organizatiei de extrema stanga ANTIFA.

Götz Kubitschek și soția, membri AfD, au fost atacati si batuti la Frankfurt de catre membri organziatiei de extrema stanga ANTIFA.

Biroul AfD din Gotha a fost vandalizat de catre membri organizatiei de extrema stanga ANTIFA.

Octombrie 2018 – Parlamentul European adopta cu 355 de voturi pentru, 90 contra si 30 de abtineri o rezolutie impotriva “gruparilor de extrema dreapta, neo- naziste si neo-fasciste”, ale caror actiuni violente “afecteaza societatea in ansamblul ei și vizeaza anumite minoritati, cum ar fi negrii europeni, evreii, musulmanii, romii, cetateni non-UE, persoane LGBT si persoane cu dizabilitati.”

16 noiembrie 2018 – Thomas Haldenwang, noul sef al Serviciilor secrete germane (BfV) declara in fata Comisiei de control din Bundestag ca serviciile secrete „vor acorda o atentie deosebita dezvoltarii terorismului de dreapta” si promite, totodata, parlamentarilor care cereau punerea sub supraveghere a „extremistilor ” de la Alternativa pentru Germania (AfD) o „evaluare profesionista a riscului impus de AfD”

3 ianuarie 2019, sediul AfD din Doebeln –Saxa este atacat cu explozibili de catre extremisti de stanga, ANTIFA! Trei persoane sunt arestate, dar sunt judecate in stare de libertate!

7 ianuarie 2018 – Deputatul AfD Frank Magnitz, este internat in coma in spital dupa ce cativa ANTIFA il bat cu batele de baseball si-l calca in picioare.

In Europa, sistemul politico mediatic si  serviciile secrete continua lupta impotriva terorismului de dreapta.

 

 

2 comentarii

  1. lobby-isti marelui business din vestul europei cer guvernelor imigranti ilegali care sa munceasca pe bani putini. politicienii cumparati accepta si persecuta pe oricine se opune.

  2. Pentru extremismul progresist, dacă nazismul n-ar fi existat, atunci el ar fi trebuit inventat. Așa că au tot interesul să-l mențină în perfuzie.

Lasă un comentariu