Amestecarea raselor nu este o alegere, este o obligatie

“Refuzul de a primi refugiati este, in principiu, scuzati-ma ca o spun atat de franc, un pericol pentru Europa” – Angela Merkel

In ianuarie 2000, cotidianul Liberation a dat publicitatii un raport al Organizatiei Națiunilor Unite – Divizia Populatie. Raportul scotea in evidenta ca Europa, confruntata cu un declin demografic accentuat, are nevoie de 160 de milioane de imigranti in urmatorii 25 de ani. Expertii ONU, care au intocmit raportul, au mers pana acolo incat au impartit,  pe tari, “cotele” necesare pastrarii echilibrului demografic: Franța – plus 23 milioane imigranti până în 2025; Italia – plus 26 milioane; Germania – plus 44 milioane.

Un Raport oficial al ONU de care europenii, in zdrobitoarea lor majoritate, nu au avut cunostinta, iar cei putini care au aflat de el nu i-au acordat nicio atentie.

Pe 17 decembrie 2008, la Palaiseau, aflat la tribuna summitului “Egalite des chances et diversite”, Nicolas Sarkozy, presedintele Frantei, a spus:

“Care este scopul? Asta trebuie spus: scopul este metisajul! Provocarea amestecarii raselor este provocarea secolului XXI. Nu este o alegere, este o obligatie! Este un imperativ! Nu putem sa facem altfel, decat cu riscul de a ne confrunta cu probleme considerabile. Trebuie sa ne schimbam, asa ca o vom face! Vom schimba toate în același timp: in intreprinderi, in administratie, in educatie si partidele politice. Vom indeplini obligatiile asumate.  Dacă acest voluntarism republican nu va functiona, atunci vom trece la metode de constrangere”

Asadar: amestecarea raselor, obligatie, imperativ, indeplinirea obligatiilor asumate, metode de constragere!

Aceasta declaratie nu a provocat reactii notabile sau majore. Dupa ea a fost la fel de liniste ca si inainte de ea. Intrebarea “ obligatii asumate, fata de cine?” nu a fost pusa!

In luna octombrie 2017, de la tribuna summitului “Uniunea Europeana – Africa”, Jean Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, declara: “Daca nu le vom oferi (imigrantilor n.a.) mijloacele legale de imigrare catre Europa si in interiorul Europei, vom fi pierduti.”!

In luna decembrie 2017, intr-un interviu acordat Politico, Dimitris Avramopoulos, comisarul european pentru Imigratie, declara: “Imigratia  de masa este o chestiune in care Bruxelles a angajat Europa pe termen lung. Imigratia este profund legata de politicile noastre in materie de economie, de comert, de educatie, de locuri de munca…A-i programa pe Europeni sa accepte imigratia de masa este nu numai un imperativ moral, dar, deasemenea, si un imperativ economic si social pentru un continent care imbatraneste si una dintre cele mai mari provocari ale viitorului apropiat.”

Asadar: programarea europenilor si imigratia “o chestiune in care Bruxelles a angajat Europa pe termen lung”! Sarkozy vorbea despre “obligatii asumate”. La intrebarea “obligatii asumate, fata de cine?”, raspunsul l-a dat Dimitris Avramopoulos: fata de Bruxelles – cel care a angajat Europa pe calea asta!

Pe 11 decembrie 2018, la Marrakech, va fi semnat Pactul Global de imigratie. Imigrantilor li se va oferi, asa cum isi dorea presedintele Comisiei Europene, si cum isi doreste de atata timp ONU, “mijloace legale de imigrare catre Europa”. Amestecarea raselor, “provocarea secolului XXI”, despre care vorbea Nicolas Sarkozi in urma cu 10 ani,  va intra in linie dreapta.

In timpul acesta, unii continua sa sustina ca in spatele acestui proiect de dimensiuni globale se afla ori evreii, ori Putin, ori americanii. Sau toti impreuna! In rest, in Europa, tot cu unele exceptii notabile, este relativ liniste. Multi europeni au fost deja programati!

http://www.liberation.fr/planete/2000/01/06/l-immigration-un-remede-pour-la-vieille-europe-selon-l-onu-il-faudrait-160-millions-d-immigres-pour-_315225

https://francais.rt.com/international/46101-juncker-europe-a-clairement-besoin-immigration-annees-a-venir

19 comentarii

  1. Nu stiu daca lucreaza toți împreună dar sigur niciunul dintre ei nu-i impotriva cand e vorba de Europa!

  2. Cizer Tudor · · Răspunde

    a-l considera pe Putin raspunztor pt acest lucru inseamna sa fii cel putin idiot …

    1. Habar n-ai cat de multi idioti sunt!

  3. Unul din motivele Globalismului este scăderea dramatica a natalității . Occidentul , țările occidentale nu au o natalitate viguroasa , astfel incit in 20/30 de ani nu vor avea forța de munca suficientă care sa producă , deci sa contribuie la taxe . Guvernul nu produce nimic , el colectează taxe pe care apoi le distribuie mai departe in diferite proiecte , asistenta socială , etc . Politicienii simpatizează cu arabii pt ca prin natura lor și viziunea socială , se reporoduc mult mai mult decit familiile tradiționale europene . Așa ca dragii mei europeni , mai lăsați televizorul , și timpeniile liberalilor de STI ga sau dreapta , stingeți lumina , și Iubiți-vă . Faceți copii și învățării conduictele morale creștinești . Aproape toate societățile care sint civilizate , au la baza creștinității .

  4. Lucian Bacoș · · Răspunde

    nu vreu sa primim pe nimeni,..

  5. Foarte bine scris, bravo.

  6. ion popescu · · Răspunde

    George Soros, pe site-ul / blog-ul oficial:
    https://www.georgesoros.com/2015/09/26/rebuilding-the-asylum-system/

    First, the EU has to accept at least a million asylum-seekers annually for the foreseeable future. And, to do that, it must share the burden fairly – a principle that a qualified majority finally established at last Wednesday’s summit.

    Adequate financing is critical. The EU should provide €15,000 ($16,800) per asylum-seeker for each of the first two years to help cover housing, health care, and education costs – and to make accepting refugees more appealing to member states. It can raise these funds by issuing long-term bonds using its largely untapped AAA borrowing capacity, which will have the added benefit of providing a justified fiscal stimulus to the European economy.

    It is equally important to allow both states and asylum-seekers to express their preferences, using the least possible coercion. Placing refugees where they want to go – and where they are wanted – is a sine qua non of success.

    Fourth, safe channels must be established for asylum-seekers, starting with getting them from Greece and Italy to their destination countries.

    Finally, to absorb and integrate more than a million asylum seekers and migrants a year, the EU needs to mobilize the private sector – NGOs, church groups, and businesses – to act as sponsors. This will require not only sufficient funding, but also the human and IT capacity to match migrants and sponsors.

  7. România nu are nici un scut de apărare împotriva imigrației – și președintele încurajat de securiști și partidele parlamentare o doresc (am auzit și pesediști și peneliști spunând că avem nevoie de imigranți). Românii sunt prea ocupați cu facebook-ul, bârfele și seriale tv ca să vadă ce se întâmplă în jurul lor, și nu în țările din Europa de vest ci chiar în Bucureștiul în care la fiecare 5 minute vezi un african (și tot mai mulți copii mulatri), un arab sau un chinez; în anii următori probabil că vom ajunge la cifra de 500,000 de imigranți prognozată de generalul Cozma de la securitate.
    La marșul de protest din 5 decembrie au participat doar câteva sute de persoane. Mai se organizează unul pe data de 10 decembrie (Noua Dreaptă este organizator, trebuie urmărită pagina lor), poate atunci vor ieși mai multe persoane. Bogdan, ar fi extraordinar dacă ai da o mână de ajutor și ai face puțină publicitate evenimentului. Chiar dacă nu putem schimba nimic măcar să le arătăm trădătorilor care conduc țara că încă mai există români adevărați și poate îi trezim și pe alții!

  8. V-ati intrebat cine sau ce este ONU!!!!
    EGYPT,ARABIA SAUDITA ce gluma proasta asta cu ONU= drepturile omului! Europa adormita cu petrol araboilor musulmani! Bogdanel…scrie si cevacde onu sa vedem unde bati de fapt!!
    …..

  9. Cizer Tudor ,sa intelegem ca,in tot acest balamuc care zguduie Europa,singura figura luminoasa,inocenta,sans reproche,este dl. Putin. Adica d-sa nu are nici o treaba cu iadul din Siria,cu isis, care au stat la baza valului de refugiati de care profita acum toti desperatii din lumea a treia? E bine ca apare cate un ,,iluminat ” care sa ne dumireasca pe noi ,,idiotii” sa nu mai bajbaim prin bezna ticaloasei propagande antiputiniste.

    1. @Mihai. Cand vine vorba despre cauzele care au provocat „valul de refugiati” , din pacate nu-l putem acuza pe Putin (sau si pe Putin) si asta pt. ca el , sau si el, a fost doar unul dintre efectele provocate de aceste cauze. Daca Gaddafi nu ar fi fost dat jos de la putere de catre Sarkozy si Obama (el fiind cel care tinea zavorata usa „valului imigrational” provenit din Africa Subsahariana) si daca Franta, SUA (Obama), Arabia Saudita , Qatar si Turcia, nu ar fi sprijinit financiar si logistic „rezistenta democratica” siriana impotriva lui Bashar, atunci nu s-ar fi ajuns la dezastrul sirian. Acolo unde Putin ( unul dintre efecte) a intervenit tarziu si numai atunci cand soarta dictatorului ateu Bashar Al-Assad parea pecetluita, el urmand sa fie invins de catre jihadistii sunniti din Frontul Al-Nosra (Al-Qaeda) si ISIS. Drept remember, ca sa-ti reamintesti, sau sa afli, cum si de ce a inceput totul in Siria pun aici un articol pe care l-am scris in 2012 http://inliniedreapta.net/siria-jihad-pentru-instaurarea-democratiei/ Putin nu a vut nicio legatura cu declansarea conflictului sirian sau libian. Il facem noi ,mare, dar uneori, daca ne uitam cu atentie , vedem ca altti sunt mai mari ca el.

      1. bunica sabela · ·

        „…altii sunt mai mari ca el.”
        …si mult mai perversi si infinit mai ticalosi!
        Pe mine ma socheaza faptul ca toata lumea il injura pe nenea Putin, in timp ce de nemerniciile si CRIMELE infaptuite in zona amintita de O-banana si de statul sau paralel numit „deep state” (adica ESCROCII hrapareti corporatisti… pardon, DEMOCRATII care fac parte din complexul militaro-industrial , precum si CRIMINALII din anumite agentii de „intelligence”) nu pliscuie nimeni dintre comentatori, si nu doar aici pe blog. E cumva interzis de catre globalisti? Ii deranjeaza ca lumea sa afle adevarul pentru ca nu le mai iese pasienta cu prostirea permanenta a „prostimii”?! LUMEA SE TREZESTE, CRETINILOR CONGENITALI GLOBALISTI! CAT credeati c-o sa va mai mearga?! La infinit?! Ei, iaca pozna ca v-am dres-o! NU va va mai merge ca pana acum! Ati rupt-o-n papusoi, neicusorilor!
        Cat despre asa-zisa ONU, la ora actuala a ajuns o hidoasa si infecta CLOACA ARABEASCA ce are tupeul zoios sa hotarasca destinul a miliarde de oameni in conformitate cu propria agenda de GENOCID la adresa RASEI ALBE!

    2. @ Mihai Daca vrei sa fii cat de cat informat pe subiect, si sa nu mai spui ca Putin (alti spun ca evreii sau masonii) este la originea iadului sirian si al ISIS, e bine sa citesti si asta. http://inliniedreapta.net/siria-jihad-pentru-instaurarea-democratiei-ii/ daca vrei si mai multe informatii despre ce s-a intamplat in Siria si Irak, sau despre ce a facut Obama in Siria si Irak, pe blogul meu sunt zeci si zeci de texte scrise in anii 2014, 2015 , 2016…

  10. Am spus eu ca Putin este la originea iadului din Siria!? NU! Am spus doar ca a-l socoti ca total strain de situatie mi se pare cam mult. Stiu destul de bine ,cred ,cine sta la originea dezastrului din Siria si din Africa de nord,acesta din urma fiind denumit in mod ticalos-pervers drept ,,primavara araba”. Este indeobste cunoscuta ,,lucratura” politica criminala a lui Obama si Sarkosi in zona. De fapt ceace cred eu,si ma tem ca am dreptate, este ca exista o coniventa,o cardasie criminala intre fosti si actuali diriguitori politici din occident si d-l Putin pentru a contribui la metisarea,mankurtizarea si in final la distrugerea civilizatiei crestine occidentale

  11. Eugen Qy · · Răspunde

    Daca vest-europenii,voiau crestere demografica trebuiau sa accepte Romani, Bulgari, Polonezi sau Rusi si sa termine cu DROGURILE, Homosexualitatea si incesturile, care duc spre REDUCEREA POPULATIEI tarilor respective !

  12. Natalitatea este o gogorita! Forță de muncă? În fiecare stat european exista șomaj. Tineri, adolescenți, oameni în deplinătatea forței biologice, forța de muncă, sunt lăsați prada drogurilor sau pauperitatii, cauza a lipsei de educație și de a perpetua noi generații utile societății. Natalitatea este o falsa problema – poate avortul, mijloacele contraceptive, incurajarea tinerilor sa constituie familii, sa faca copii, sa aibă cu ce să-i crească, cultivarea unui stil de viata sănătos și moral în rândul tinerilor – poate astea sunt probleme cu care ue ar trebui să-și bata capul, sa acorde finate. Lăsând lucrurile sa se deruleze la modul distructiv cu tinerii europeni, apelând la imigranți ca sursa de cetățeni viitor europeni, oameni cu o alta cultura, care oriunde în Europa vor sa profite de toate avantajele sistemelor sociale, dar vor sa trăiască ca în tarile de origine, enclavizati în cartiere, refuzând sau rămânând indiferenți la nevoia de a se integra prin educație și de a contribui la economia statelor gazda, prin integrarea în munca. Imigranții sunt doar o sursa de spoliere a resurselor statelor și UE prin dirijare finantor spre întreținerea acestora, la care se mai adaugă și presiunea sociala prin infracționalitate și cheltuielile legate de controlul acesteia. Acești bani ar putea fi folosiți mai util rzolvand situațiile enumerate mai sus, cu privire tinerii europeni și problemele lor. Metisarea n-are treaba cu natalitatea, ci cu producerea unor generații fără rădăcini, fără instrict național, fără motive de a se revolta atunci cand papusarii economici ai lumii vor dispune cum vor ei de teritorii, resurse, bunuri, forta de munca, după bunul lor plac – gândind planeta în termeni de eficienta economica, ca o megaferma zootehnica.

    1. Petru – De acord!

  13. […] via Amestecarea raselor nu este o alegere, este o obligatie […]

Lasă un comentariu