Interviu cu Tommy Robinson – inamicul numarul 1 al guvernului britanic

Cand Tommy Robinson a dezvaluit legaturile gruparii fundamentalist islamiste Al –Mouhajiroun cu terorismul islamic, Tommy Robinson a fost bagat in închisoare pentru rasism, iar Anjem Choudary – unul dintre fondatorii gruparii – a fost invitat la BBC. Cand Tommy Robinson si English Defense League i-au aparat pe soldatii englezi intorsi din Afghanistan, de atacurile musulmanilor extremiști conduși de Anjem Choudary, a urmat, se stie, inchisoare pentru primul, BBC pentru al doilea. Cand Tommy Robinson a dezvaluit, in urma cu ani de zile, ca la Rotherham sute de fetite sunt transformate in sclave sexuale de catre bandele de pakistanezi – totul desfasurandu-se sub acoperirea politiei, a administratiei si presei locale, care se temeau ca intervenind vor fi acuzate de rasism – casa lui Tommy Robinson a fost perchezitionata de politisti inarmati cu arme automate, iar “rasistul” a fost aruncat in închisoare ! Cand unul dintre discipolii lui Anjem Choudary  l-a decapitat pe strada, la Londra, pe soldatul Lee Rigby, Tommy Robinson a ajuns la comisariatul de politie, iar Anjem Choudary, autorul moral al decapitarii, a ajuns pe platorile BBC!

“Rasistul” și “islamofobul” Tommy Robinson a avut astfel ocazia, in repetate randuri, sa se convinga ca o puscarie britanica, acolo unde detinutii musulmani fac legea, combate islamofobia la fel de bine cum combatea un lagar siberian anti-comunismul. De cate ori a iesit din puscariile sale, unde a fost pentru ca a indraznit sa-si ridice vocea contra fundamentalismului islamic, nu a fost intampinat de nimeni cu onoruri si bani. Niciun ziar mare nu l-a intervievat, niciun post de televizune nu l-a invitat in platourile sale. In cele din urma, Tommy Robinson si numeroasa lui familie, care nu au primit niciodata o lira ca ajutor din partea statului britanic, asa cum au primit Anjem Choudary si discipolii sai, si-au vandut casa pentru a plati avocatii care-l apara in numeroasele procese intentate de oengeuri anti-rasiste, de asociatii musulmane sau chiar de statul britanic, impotriva acuzatiilor de rasism si islamofobie.

Mark Rowley – seful contra terorismului britanic – spune despre Tommy Robinson ca este aidoma lui Anjem Choudary. Repet: cel care l-a demascat pe mentorul teroristilor britanici, este la fel cu acesta! Asta ca sa intelegem de ce in Marea Britanie au fost, sunt si vor fi atentate islamiste. Da,  “extremistul de dreapta” Tommy Robinson este simbolul a ceea ce uraste cel mai mult Theresa May, “extrema dreapta” – cea despre care premierul britanic spunea: “ Trebuie sa luam foarte in serios si sa tinem cont de amenintarea terorista pe care gruparile de extrema dreapta o exercita asupra tarii si este foarte important atunci sa nu difuzam propaganda extremista a acestor grupari….. In ceea ce priveste islamul radical, musulmanii britanici sunt cetateni pasnici si cu respect fata de legi. Ei sunt victimele actelor de teroare savarsite de extrema dreapta.”!

In interviul acordat jurnalistei Brittany Pettibone, Tommy Robinson povesteste calvarul la care a fost supus de institutiile statului britanic (arestari, perchezitii, procese, detentii) pentru ca a luptat impotriva teroristilor islamisti din jurul lui Anjem Choudary (azi, in sfarsit, aflat in inchisoare pentru apartenenta la o organizatie terorista – ISIS) si pentru ca a dezvaluit crimele comise de bandele de predatori sexuali pakistanezi asupra minorelor, in orasul Rotherham.

Cum poti fi retinut de fortele speciale, cum iti poate fi perchezitionata de politie casa familiei, cum poti fi inchis – toate astea pentru „pagube materiale” in valoare de 33 de euro – si multe altele, se pot afla urmarind interviul cu Tommy Robinson. Ce povesteste el s-a intamplat, si inca se intampla, nu in Rusia lui Putin, ar fi fost normal, ci in Marea Britanie, a lui Cameron si Theresa May , acolo unde abuzurile astea au devenit, culmea, la fel de normale ca si in Rusia!

Tommy Robinson, la inceput un baiat de cartier, crescut printre musulmani, un lider al ultrasilor britanici, putea ramane un anonim, dar viata i s-a schimbat complet in momentul in care a vazut cum veteranii din Afganistan, care defilau anual pe strazile orasului, au fost atacati de islamistii lui Anjem Choudary, fara ca politia britanica sa intervina! A fost momentul in care a devenit un „extremist de dreapta”. A fost clipa care l-a transformat in  inamicul nr. 1 al guvernului britanic. Filmul cu interviul, titrat si in franceza, in linkul de mai jos.

http://www.fdesouche.com/971593-tommy-robinson-linterview-choc-que-le-royaume-uni-a-essaye-dempecher-maintenant-traduite-en-francais__trashed-2

 

 

 

Un comentariu

  1. A republicat asta pe ZAMOLXIAN.

Lasă un comentariu