Marea Britanie: 84% dintre pedofilii ce actioneaza in bande sunt pakistanezi!

Intre 1997 și 2013, in Rotherham, un orașel din nord-estul Angliei, 1400 de copii (aproape in totalitate fetite albe) au fost victimele abuzurilor si ale exploatării sexuale. 1400 de copii in 16 ani! Crima la scara industriala! Politia locala a stiut in tot timpul acesta! Si servicile sociale au stiut totul! Si presa locala a stiut, dar s-a autocenzurat! Pentru ca  politia, serviciile sociale si presa locala au fost sesizate in repetate randuri. Nu au reactionat, insa, 16 ani, permitand bandelor de pedofili pakistanezi sa actioneze nestanjenite, de frica ca reactia lor sa nu fie interpretata drept rasism! Cu toate ca autoritatilor si presei le-au fost reclamate cazuri de fetite stropite cu benzina si puse sa se uite la violuri in serie, inainte de a fi violate in serie! Cu toate ca politia, serviciile sociale si presa stiau de fetite batute,torturate, arse cu tigara si violate sub amenintarea armelor de foc! Desi in urma acestor violuri s-au nascut 100 de copii, totul a fost musamalizat timp de 16 ani, pana ce cazul Rotherham a ajuns in atentia presei centrale si scandalul a devenit national.

Si Rotherham nu este unic. In “cazul Rochdale”,  un oras din West Yorkshire, politia a anchetat 179 de crime sexuale comise asupra fetitelor sau fetelor tinere, de 165 de violatori si pedofili de “origine asiatica”. O fata de 14 ani, care a fost victima violurilor in serie, in repetate randuri, a fost sfatuita de serviciile sociale sa-si puna sterilet! Si la Rochdale, politia si serviciile sociale au stiut dar n-au actionat!

Un raport al grupului de reflexie asupra extremismului, Quilliam, a descoperit ca peste 8 barbati din 10, recunoscuti vinovati de pedofilie in banda organizata, in Marea Britanie, sunt originari din Pakistan!

Culmea este ca cei doi cercetatori autori ai studiului sunt amandoi de origine pakistaneza si au demarat investigatia, asupra gangurilor de pedofili, cu dorinta expresa de a “demistifica” perceptia potrivit careia musulmanii sunt suprareprezentati.

Muna Adil, unul dintre autori, a declarat: “La inceput ne-am gandit ca vom demonta “povestea media” ca Asiaticii ( in Marea Britanie pakistanezii sunt numiti corect politic “asiatici” n.a.) sunt supra reprezentati in aceste gen de crime. Dar cand au venit rezultatele finale am fost alarmati si uimiti. Pentru ca amandoi suntem de origine pakistaneza aceasta constatare a fost profund personala si tulburatoare.”

Analiza cercetatorilor a dovedit ca 222 din cele 264 de condamnari, in 58 de cazuri in care au fost implicate bande de pedofili in Marea Britanie intre 2005 si 2017, ii vizeaza pe autori de origine pakistaneza, asta in timp ce Pakistanezii nu reprezinta decat 7% din populatie!

Raportul indica ca 18 din cei 264 de pedofili condamnati sunt albi, in timp ce 22 sunt negri.

Cei doi cercetatori au constat ca daca fetele din comunitatea pakistaneza erau considerate ca “protejate”, pentru ca virginatatea lor este legata de “onoarea familiei”, tinerele fete albe erau considerate ca “tinte usoare” si “deschise relatiilor sexuale cu un pic de convingere”.

“Un pic de convingere” inseamna, tradus, Rotherham si Rochdale!

http://www.telegraph.co.uk/news/2017/12/09/grooming-gangs-muslim-men-failed-integrate-british-society/

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4526822/Parents-fury-Three-Girls-paedophiles-Rochdale.html

http://www.manchestereveningnews.co.uk/news/greater-manchester-news/rochdale-grooming-gang-deportation-rights-10903124

 

 

9 comentarii

  1. bunica sabela · · Răspunde

    Si, dintre tatii fetitelor in cauza, nu s-a gasit nici unul in stare sa castreze macar cateva dintre leprele pakistaneze, chiar cu riscul incarcerarii ulterioare?!
    Deci autoritatile au vazut, au auzit si au tacut, ceea ce mie mi se pare a fi o crima infinit mai mare decat ceea ce au infaptuit jegurile musulmane! Dar daca si acestea, autoritatile adica, se dedulceau GRATIS la „placerile nevinovate” oferite de acele suflete chinuite ale victimelor?!?!


    1. Europeanul alb trecut prin scolile de stat e castrat si efeminat, nu a tras niciodata cu o arma de foc (nici nu are dreptul sa detina asa ceva) si, prin urmare, e incapabil sa riposteze violent chiar atacat in propria casa. In scolile de stat copiii sint dresati ca animalele:
      1. sa se prezinte la locul indicat, in banca indicata, la ora indicata si sa stea acolo cit li se cere
      2. sa respecte o ierarhie care le e impusa
      3. sa execute munci repetitive.

      Școala e agenția de publicitate care te face să crezi că ai nevoie de societate așa cum e ea acum.

      „Scopul școlilor de stat nu este să îi inzestreze pe tineri cu cunoștințe și să le stimuleze inteligența. Nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr. Scopul este pur și simplu de a reduce cît mai mulți indivizi la același nivel sigur, de a produce si de a forma cetățeni standard, de a reprima opiniile divergente și originalitatea. Acesta este scopul în Statele Unite, indiferent ce ar pretinde politicienii, pedagogii și alți șarlatani asemenea lor și acesta e scopul oriunde altundeva.” – H. L. Mencken, American Journalist (April 1924).

    2. De ce trebuie sa merg la scoala?

      Ca sa poti fi modelat pentru a deveni o drona standard aprobata de stat care nu poate gindi in afara unui cadru prescris. Vei invata sa repeti informatii si nu cum sa gindesti pentru tine insuti astfel incit sa nu devii o amenintare pentru status quo. Cind iti vei termina studiile, vei avea un job si iti vei plati taxele pentru a perpetua sistemul corporativ al sclaviei contractuale (al muncii pentru hrana, adapost, imbracaminte si alte nevoi esentiale in loc de bani).

  2. Cit de decazuti sint vest-europenii de azi e ceva ce nu se poate descrie in cuvinte.

    Am citi zeci de articole cu subiectul „the systematic rape and sexual abuse of thousands of underage English girls in the town of Rotherham over the course of a decade”. Cel mai bun, cel mai limpede, cel mai citit si recomandat este:

    „Strong Tribe vs. Weak Nation: Rotherham Rape Scandal Shows the True Face of Political Correctness” de James Kirkpatrick:

    http://www.vdare.com/articles/strong-tribe-vs-weak-nation-rotherham-rape-scandal-shows-the-true-face-of-political-correctness

    Si nu e doar Rotherham. O tovarasa laburista (Sarah Champion, the Labour Party’s sitting MP in Rotherham) zice ca: „…there could be up to a million victims of exploitation nationwide, including right now. Girls in the process of being groomed…we know at least four big cases each with a couple of thousand each in smallest towns””

  3. Anthony Daniels e un medic si psihiatru de englez care a lucrat toata viata cu detinuti si publica pe internet sub pseudonimul Theodore Dalrymple :
    „Corectitudinea politica e propaganda comunista scrisa cu litere mici. Studiind societatile comuniste, am ajuns la concluzia ca scopul propagandei comuniste nu a fost sa demonstreze sau sa convinga, nici sa informeze, ci sa umileasca; si de aceea, cu cit corespundea mai putin realitatii, cu atit mai bine.

    Cind oamenii sint fortati sa ramina tacuti atunci cind li se spun cele mai evidente minciuni, ori, chiar mai rau, sint fortati sa repete minciunile ei insisi, acestia isi pierd o data pentru totdeauna sensul probitatii. A accepta minciunile sfruntate inseamna a coopera cu ticalosia si, intr-o oarecare masura, a deveni tu insuti ticalos. Capacitatea oamenilor de a mai opune rezistenta la absolut orice este, in felul acesta, erodata si chiar distrusa.

    O societate de mincinosi emasculati e usor de controlat. Cred ca, daca examinam corectitudinea politica, aceasta are acelasi efect si chiar acesta ii e scopul.” – (FrontPageMagazine dot com | Wednesday, August 31, 2005)

  4. Patrick J. Buchanan, fost candidat prezidential, fost in echipele guvernamentale ale lui Nixon si Reagan:

    „In America, familia s-a dezintegrat. In timp ce nasterile in afara casatoriei in anii 1950 erau rare, azi 41% din toti copiii americani sint nascuti in afara casatoriei, iar Hollywoodul celebreaza acest stil de viata. Jumatate din copiii nascuti in America de femeile sub 30 de ani sint ilegitimi. 3 din 10 copii albi se nasc in afara casatoriei, la hispanici rata e de 53%, iar la negri 73%. Copiii din familii dezintegrate sint de multe ori mai susceptibili decit ceilalti de a abandona scoala, de a consuma droguri, de a se asocia in gasti, de a comite crime, de a sfirsi in inchisori, de a-si pierde sufletul si de a produce inca o generatie de suflete pierdute.”

    Buchanan aminteste de discursul lui Bill Clinton (1998, Portland State University) in care le spune absolventilor ca copiii si nepotii lor vor locui intr-o tara in care „in mai putin de 50 de ani, nu va mai exista o rasa majoritara in U.S. Nici o alta natiune nu a trecut vreodata in istorie printr-o schimbare demografica de aemenea magnitudine intr-un timp atit de scurt…”

    La care Buchanan noteaza perplex:
    „This episode is astonishing. Here was a president of the United States telling a largely white student body the day is coming when their own kind will cease to be the majority in a country where the majority rules. Most peoples would sit in stunned silence at such a revelation, or rise in rage at the prospect. The Portland State students cheered the news of the coming minority status to which they and their children have been consigned by their government.

    Imagine a Mexican president or Japanese prime minister lecturing to Mexican or Japanese college students and telling them they should welcome their coming minority status in their own nation. Would they greet the news with such enthusiastic zeal?

    “Ethnomasochism, the taking of pleasure in the dispossession of one’s own ethnic group, is a disease of the heart that never afflicted the America of Andrew Jackson, Theodore Roosevelt, or Dwight Eisenhower.”

    The Census Bureau has now fixed at 2041 the year when whites become a minority in a country where the Founding Fathers had restricted citizenship to „free white persons” of „good moral character.”

    Tot ce spune Buchanan despre U.S. e valabil, cu diferente nesemnificative, si pentru Canada si pentru Europa de Vest: tragem obloanele. Sfirsit de civilizatie.

  5. O opinie interesanta (desi discutabila) privitoare la decaderea natiunii engleze o are Ol’ Remus: cei mai valorosi barbati englezi din doua generatii succesive au pierit in primul si in al doilea razboi mondial, ceea ce, dupa el, inseamna ca England nu are cum sa supravietuiasca.

    Long-time readers may remember my theory that England’s catastrophic losses in the 1914-1945 world war, which stripped her of two generations of her best young men, meant England as such may not survive.

    The capable emigrated long ago, those who could. Look at England today. Effeminate posers, deranged Marxists, diversity enforcers, career weirdos, faggots, political correctness commissars and child molesters run the place. Which puts all hope of England’s viability in her besieged young white males. Again.

    Does anyone believe the „traditional masculinity” grunts and limeys and flyboys of those bygone days, or the progeny they never had, would put up with 23,000 jihadists at large in London, much less with one as mayor? More likely every lamppost between London and Folkstone would be decorated with them and their apologists. Then they’d raise a pint to a job well done.

    Until I see the mayor and his fellow eighth-century primitives marched down the M3 to waiting barges they may also spare me the candlelight vigils. Without the will to resist they’re just another act of submission.

    http://www.woodpilereport.com/html/index-481.htm

    O a doua opinie a aceluiasi Ol’ Remus: dupa cel de-al doilea razboi mondial, „Europa ramine invinsa mental si spiritual”.

    I’ve been looking at the Big Picture of Europe in the last century, noodling with the arithmetic.

    In World War I, the Great War of 1914—1918, there were more than 11,000,000 European military casualties. „Casualties” means deaths. „European” means the United Kingdom less India, the Entente Powers which includes the US but less Japan, and the Central Powers less the Ottoman Empire. Civilian casualties totaled 747,000.

    In World War II, 1939—1945, there were 20,550,000 European military casualties and 20,776,000 European civilian casualties.”European” as above, also less Japan and China.

    Totals for both wars comes to 31,550,000 military and 21,523,000 civilian casualties, which is more than 53,000,000 million European casualties over a span of thirty-one years.

    It matters who won the two world wars of course, but Europe itself was defeated. No one dares to even think „make Germany great again” or „UK UK UK” or „France first”. Europe remains defeated in mind and spirit. Does anyone imagine the ancient tribes of Europe—the Remii, Belgii, Sigrambi, Ubii, Usipetes, Ambivariti, Helvetii, Tencteri, et al—would invite hundreds of thousands of foreigners to occupy their lands, then house them and feed them even as they raped and plundered the place.

    If Europeans ever again conduct war at anything like this scale, it had better be something other than killing each other’s young, fit men and their families.

    http://www.woodpilereport.com/html/index-470.htm

Lasă un comentariu