Faptul divers multicultural III

Carrières-sous-Poissy, Franta –  Un imigrant clandestin care striga “Allah Akbar” si profera amenintari in centrul comercial Leclerc a fost imobilizat si retinut de politie. Va fi supus unei expertize psihiatrice.

Saint – Martin-du- Touch, Franta – Un mecanic a patruns pe pista companiei Airbus de la Saint-Martin-du-Touch, aproape de Toulouse, si-a pus covorasul de rugaciune intre doua avioane, s-a rugat, dupa care a inceput sa urle Allah Akbar si sa-i ameninte pe ceilalti angajati cu un baston. A fost imobilizat de personalul de securitate al intrerprinderii aeronautice si predat politiei. A fost declansata o operatiune de deminare.

Paris – Un imigrant tunisian, inarmat cu un cutit, a inceput sa strige “Allah Akbar” in fata Marii Moschei din Paris. Trecatorii alarmati au anuntat politia. Ajunsi la fata locului, politistii au fost atacati. Tunisianul a fost imobilizat cu ajutorul sprayurilor lacrimogene si a unui pistol cu socuri electrice.

Spania – Intr-un punct de frontiera de la granita cu Franta, politistii spanioli i-au cerut unui francez sa iasa din masina. Acesta a iesit avand ceva in mana si s-a indreptat spre politisti strigand “Allak Akbar”. I s-a strigat sa ramana pe loc, au fost trase focuri de avertisment dar degeaba, “Allah Akbar” a continuat sa avanseze. A fost impuscat in sold.

“Da, trebuie sa-i aparam pe musulmani impotriva identitarilor care fac din ei cauza tuturor relelor” a scris recent Jean Christophe Cambadelis, fostul secretar general al Partidului Socialist.

Oskarshamn, Suedia – Locuitorii orasului suedez Oskarshamn vor avea posibilitatea sa practice joggingul in siguranta: seful politiei,Peter Karlsson, a anuntat ca in fiecare seara amatorii de jogging vor putea alerga, in grup, insotiti de politisti inarmati! Karlsson a declarat ca raspunde astfel cererilor venite din partea concitadinilor sai, care nu se mai simt in siguranta dupa lasarea intunericului. „Pana acum la noi nu s-a intamplat nimic, insa oamenii sunt influentati de evenimentele din exterior si se simt in pericol atunci cand se lasa intunericul.” – a spus Karlsson.
In Germania, acest proiect nu a fost inca implementat, desi au fost numeroase cazurile in care practicantele joggingului au fost atacate, violate si chiar ucise de cei care, in tarile lor de origine, au fost obisnuiti sa le trateze pe femeile singure drept o prada ce trebuie vanata. Este de asteptat totusi ca dupa formarea unei noi coalitii guvernamentale, doamna Merkel sa declare joggingul sport extrem.

Suedia – Violata in luna martie de un refugiat sirian care i-a patruns in locuinta, Angelica Wiktor s-a sinucis de curand, dupa ce a aflat ca, in ciuda probelor evidente, justitia a hotarat sa-l puna in libertate pe violatorul care ii era si vecin. Pentru ca nu este primul caz in care justitia suedeza se arata deosebit de blanda cu violatorii proveniti din randurile imigrantilor musulmani, se poate spune ca in Suedia, la fel ca in multe alte tari islamice, in caz de viol vinovata este femeia. Constienta, Angelica Wiktor s-a pedepsit singura.

Suedia – Anul acesta, datorita valului fara precedent de agresiuni sexuale comise de imigranti asupra tinerelor suedeze, cel mai mare festival de muzica din Suedia a fost anulat! Suedia a devenit astfel prima tara din lume care anuleaza un festival de muzica din cauza violurilor! Anul viitor, la Göteborg, intre 31 august si 1 septembrie, va fi organizat primul festival de muzica numai pentru femei. Asadar, Suedia isi va putea proclama, din nou, intaietatea: prima tara din lumea fosta civilizata, care le separa pe femei de barbati la o manifestare culturala de amploare!
Foarte probabil, Suedia va fi prima si in ceea ce priveste aplicarea segregarii pe criterii de sex in scoli, licee si universitati. Astfel, multumita lui Olof Palme, cel care a decretat-o stat multicultural, Suedia va fi prima tara fosta civilizata care, depasind post-modernismul, prinde din urma Iranul.

Londra – Sirianul Hasan Alkhabbaz si familia sa au primit din partea autoritatilor britanice drept de azil in regim de urgenta. La numai o luna dupa fericita intamplare, Hasan Alkhabbaz si-a gasit un loc de munca: se ascundea in pasajele subterane ale metroului londonez si se arunca asupra femeilor singure. In fata tribunalului din Southwark s-a recunoscut vinovat in cazul a sase acuzatii de agresiuni sexuale. I-a marturisit judecatorului ca simtea o placere teribila vazand groaza intiparita pe fetele victimelor sale. Pentru sinceritatea lui si pentru colaborarea cu justitia a fost condamnat la 16 luni de inchisoare – doua luni si-un pic pentru fiecare victima agresata. Dupa ispasirea unei parti din pedeapsa va fi eliberat. Autoritatile britanice spera ca Londra va avea parte, tot in regim de urgenta, si de un “serial killer”.

Linz, Austria – Un refugiat afgan de 21 de ani si-a realizat visul pentru care a batut atata drum: a atacat o femeie care se plimba intr-un parc, a doborat-o si a violat-o. In zilele urmatoare, a mai agresat si alte femei, in cele din urma fiind prins de patrulele politiei, care s-a mobilizat la maxim pentru prinderea predatorului sexual.

Hamburg – Un imigrant algerian a cerut unei nemtoaice si prietenului ei o tigara. Pentru ca nu aveau, imigrantul algerian, socat de groaznicul razboi care s-a abatut asupra tarii sale, si-a scos plua din pantaloni si i-a aratat-o tinerei, careia i-a adresat si cateva complimente – ce buna esti, ce te-as  fu.., de astea. Prietenul ei, neamtul, s-a gandit ca ar trebui sa intervina, asa ca algerianul a scos cutitul si l-a taiat de patru ori pe fata! Ce nu stiu inca barbatii in Germania, e ca atunci ca atunci cand ies insotiti de femei pe strada, trebuie sa aiba obligatoriu la ei un pachet de tigari si o sabie.

Gorlitz, Germania – Dupa ce s-a batut cu un prieten, un refugiat libian a decis ca n-ar strica sa le aduca aminte nemtilor ca principalul pericol care ii pandeste nu e imigratia musulmana, cum spune “extrema dreapta”, ci nazismul. Prin urmare s-a taiat la o mana si cu sangele lui a pictat cateva zvastici pe marmura celebrului grup statuar Mischelminna din Görlitz Postplatz. Nu se stie inca prin ce minune monumentala Mischelminna si vestalele seminude ce o strajuiesc, au scapat neviolate!

Berlin – Norocul Mischelminnei nu l-a avut insa si poneiul din ferma pentru copii situata in parcul Gorlitz. In lipsa caprelor, un refugiat sirian de 23 de ani a cedat in fata farmecelor micutului patruped si l-a violat fara sa-i mai pese ca scena este filmata de o bona ingrozita – aceasta a anuntat in cele din urma politia. Pedofilul zoofil a fost prins, dar bona a fost atat de traumatizata de vizita la ferma ca a refuzat s-o mai comenteze.

Ca mare dreptate mai avea o lidera a Verzilor germani cand spunea ca “fara islam, Germania ar fi o tara plictisitoare.”

 http://www.leparisien.fr/carrieres-sous-poissy-78955/carrieres-sous-poissy-arrete-apres-avoir-hurle-allahou-akbar-dans-un-hypermarche-17-11-2017-7399518.php

https://www.ladepeche.fr/article/2017/11/18/2687251-salarie-perturbe-seme-trouble-entree-airbus.html

https://twitter.com/FloBerthout_05/status/931815200386437120/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.fdesouche.com%2F908941-paris-tunisien-menacant-arme-dun-couteau-a-ete-interpelle-devant-grande-mosquee-criait-allah-akbar

http://www.fdesouche.com/909147-un-francais-apparemment-desequilibre-blesse-par-la-police-espagnole-apres-avoir-crie-allah-akhbar

http://www.huffingtonpost.fr/jean-christophe-cambadelis/defendre-les-musulmans_a_23284075/?utm_hp_ref=fr-homepage

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/jogging-med-polisen-for-okad-trygghet?cmpid=del:tw:20171118:jogging-med-polisen-for-okad-trygghet:nyh:lp

https://francais.rt.com/international/45747-reponse-violences-suede-inaugurera-son-premier-festival-reserve-aux-femmes

https://theoldcontinent.eu/rip-angelica/

http://www.krone.at/598503

https://www.morgenpost.de/berlin/polizeibericht/article212502451/Junger-Mann-vergeht-sich-sexuell-an-Pony-im-Goerlitzer-Park.html

https://www.welt.de/regionales/hamburg/article170644291/Exhibitionist-belaestigt-Paerchen-dann-sticht-er-ploetzlich-zu.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5070077/Syrian-refugee-launched-sex-attacks-women-jailed.html

http://m.bild.de/regional/dresden/hakenkreuz/von-asylbewerber-mit-eigenem-blut-an-wand-geschmiert-53821370.bildMobile.html#fromWall

 

5 comentarii

  1. hope141993 · · Răspunde

    Respect pt informarea corecta a oamenilor, link.urile atasate il conving si pe Toma necredinciosul sa accepte aceste stiri crude petrecute la adresa crestinilor. Ce nu inteleg este ironia cu care le prezentati, poate fi confundata ca un accept din partea dvs la cele intamplate. Toate stiriile sunt de o cruzime fara margini, sa mai si radem de acel context imi pare cam crud. Este parerea mea, imi cer scuze daca v-am suparat. Va doresc ca toti cititorii sa ia atitudine in fata acestor evenimente ce este posibil sa se abata si asupra tarii noastre din cauza corectitudinii politice.

    1. bunica sabela · · Răspunde

      Domnul Calehari are un stil inconfundabil. La inceputurile mele privind preluarea informatiilor de pe acest blog, aveam aceeasi nedumerire ca si Dvs., gen „cum e posibil sa scrie in acest fel ironic/cinic despre asa ceva?” In timp mi-am adus aminte totusi ca ironia este o figura de stil inca inaccesibila multor scriitori/bloggeri, intrucat ironia enunta ceva pentru a se intelege si a intari exact contrariul celor enuntate. Dupa cum scriam, domnul Calehari are un stil inconfundabil. Dar cu atat mai valoros, zic eu.

      1. Multumesc! Din pacate nu mai pot sa ma schimb! :))

  2. Cu toata simpatia pentru voi si datorita acestei simpatii si a respectului pt. limba romana mi-asi permite sa spun ca ironia NU este o figura de stil,este un mod de exprimare pe care ,e adevarat,Calehari il stapaneste foarte bine,fapt pt. care il felicit si eu.

    1. bunica sabela · · Răspunde

      Iata ce “spune” DEX:
      IRONÍE s. f. 1. persiflare. ♢ ironie a sorții = situație intervenită contrar tuturor așteptărilor, ca un joc neașteptat al întâmplării. 2. categorie estetică și filozofică, desemnând expresii sau imagini cu semnificații opuse sensului obișnuit, în scopul ridiculizării disimulate. ♢ FIGURĂ DE STIL PRIN CARE SE ENUNȚĂ CEVA PENTRU A SE ÎNȚELEGE CONTRARIUL. (< fr. ironie, lat. ironia)

Lasă un comentariu