Cu o nouă mentalitate, Biserica islamo-catolică își deschide larg porțile

croix-en-feu--la-peine_19-118647

Adresându-se imigranților musulmani, Jorge Bergoglio, neo – marxistul ce ține loc de papă la Vatican, spunea: “Cei care, asemenea vouă, și-au părăsit propriul pământ din cauza opresiunii, a războiului, din cauza unei naturi desfigurate de poluare și deșertificare, de o injustă distribuție a resurselor planetei sunt frații cu care ne vom împărtăși pâinea, casa și viața…Prea mult timp am refuzat să vă primim! Iertați închiderea și indiferența societăților noastre care se tem să-și schimbe viața și mentalitatea pe care prezența voastră o cere.”

Și europenii sunt convinși, treptat, că trebuie să-și schimbe viața și mentalitatea, primindu-i cu brațele deschise pe cei care, spune același Bergoglio, “aduc cu ei o istorie, o cultură și niste valori prețioase”.! Se ocupă cu asta, zilnic, elitele politice, mass-media și conducătorii Biserici Catolice.

Recent, în Germania, cardinalul romano – catolic Rainer Woelki își încheia discursul pro-imigrație spunând răspicat: “Aici nu facem diferența între musulmanii credincioși, evrei și creștini. Cel care acceptă clopotele trebuie să accepte și minaretele.”!

Că Rainer Woelki nu face nicio diferență între musulmani și creștini, este evident. Cum la fel de evident este că Jorge Bergoglio o face – din moment ce, prin fapte și declarații, el se ocupă de adepții lui Allah, aflați în nevoie, nu și de creștinii supuși genocidului religios, din Pakistan, Siria și Irak,  până în Nigeria și Niger.

Că europenii ( atei, creștini sau evrei) trebuie să-i accepte pe “ceilalți” e clar acum. “Ceilalți” însă, musulmanii, manifestă oare intenția să-și schimbe, și ei, odată ajunși pe un nou pământ, viața obiceiurile și mentalitatea? Te-ai aștepta ca măcar noii veniți – cei alungați de războaie, poluare și deșertificare (!) – să o facă, dacă cei aflați aici de două sau de trei generații nu au făcut-o încă. Numai că, aceia care “acceptă minaretele”  nu vor accepta nicicând ca între ei și creștini sau evrei să fie pus semnul egal. Și nu au făcut-o, de bună voie, niciodată în istorie.

Și ce se întamplă în Germania, și nu numai, dovedește încă odată asta. Pentru că după ce au încheiat purificarea religioasă în țările lor, imigranții musulmani o aplică acum și în centrele de refugiați! Creștinii sirieni, irakieni sau iranieni s-au convins și se conving de asta pe propria piele. Așa cum, înaintea lor, s-au convins și creștinii copti, care au scăpat de progromul declanșat împotriva lor de Frăția Musulmană din Egipt, căutând adăpost în Europa.

Max Klingberg, care lucrează cu refugiații de peste 15 ani, fiind membru al “Societății internaționale pentru drepturile omului”, mărturisea ziarului Die Welt că imigranții afgani și pakistanezi seamănă teroarea în centrele pentru azilanți din Germania, ei fiind mai extremiști chiar decât sirienii și irakienii. Așadar, cei care au fugit, se zice, de teroare, seamană teroarea imediat ce au găsit un adăpost. Klingberg spunea: “Trebuie să încetăm să ne închipuim că toți cei care vin aici respectă drepturile omului. Este o iluzie. Mulți dintre refugiații actuali sunt mai religioși decât Frații Musulmani. Creștinii și yezidis sunt primele lor victime. Iar musulmanii care s-au convertit la creștinism nu au nicio șansă: vor fi atacați în proporție de 100%.”

“Prea mult timp am refuzat să vă primim! Iertați închiderea și indiferența societăților noastre”, spunea Bergoglio.

Pastorul Gottfried Berlin Martens, care se ocupă de creștinii veniți din Siria, Irak și Afganistan, confirmă spusele lui Max Klingberg. El a declarat pentru Die Welt: “În centrele de azilanți, musulmanii radicali fac legea. Ei spun ‘aici, unde suntem noi, deasupra la toți este Sharia’. Creștinii nu au nici măcar dreptul să-și prepare hrana în bucătăriile comune. Cei care nu se roagă de 5 ori pe zi, cu fața la Mecca, sunt bătuți. Cruciulițele purtate la gât sunt interzise.”

“Aici nu facem diferența între musulmanii credincioși, evrei și creștini” , spune cardinalul Rainer Woelki, care știe foarte bine cum se comportă musulmanii față de creștini în centrele de refugiați.

Said este un creștin iranian al cărui frate a fost închis pentru că a fost prins rugându-se într-o biserică clandestină. A reușit sa scape din Iran, refugiindu-se în Turcia și apoi în Germania. Nu se aștepta ca, odată ajuns aici, să încapă pe mâna islamiștilor și a polițistilor și gardienilor musulmani (din centrele de azilanți), care îi protejează. El a declarat: “Am crezut că, odata ajuns aici, voi putea să trăiesc liber în religia mea. Dar dacă spui că esti creștin într-un centru de refugiați ești amenințat cu moartea. În timpul Ramadanului, mă trezeau în zori pentru a mă obliga să mănânc și să beau înainte de răsăritul soarelui. Când am refuzat, m-au scuipat, m-au bătut și m-au tratat ca pe un animal. M-au amenințat că mă ucid.”

“Sunteți frații cu care ne vom împărtăși pâinea, casa și viața”, spunea Bergoglio.

Creștinii originari din Irak trec printr-un adevărat coșmar în centrele germane pentru azilanți. O familie de creștini, care a decis, din cauza persecuțiilor, să se reîntoarcă în zona kurdă din apropierea Mossul-ului, și-a descris o parte din experiența trăită aici: “Urlau versete coranice și sloganuri chemând la decapitarea necredincioșilor…Strigau ‘ vă vom ucide și vă vom bea sângele’. “

În situația aceasta se află la ora actuală circa 40000 de refugiați creștini aflați în taberele și centrele de azilanți din Germania, inundate de circa un milion de musulmani sunniți. Numeroase organizații umanitare și creștine, dar și poliția germană au propus același lucru: separarea creștinilor de musulmani. Este posibil ca această intenție să aibă o finalizare. Realitatea, care contrazice utopiile papei, o cere.

Dar ce vor face ceilalți europeni, creștini sau nu? Ei nu pot fi separați de musulmani. Sunt, încă, prea mulți. Se pare că “deschiderea” este cea mai bună idée. Deschiderea către “ceilalți”, către religia, portul și obiceiurile lor. În islam i se spune “supunere”. Pentru că “prezența musulmanilor o cere” – ca să-l citez din nou pe “Sfântul Parinte” – în Belgia, acolo unde mulți musulmani au dansat de bucurie după ultimele atentate comise de islamiști, potrivit declarației ministrului belgian de Interne, Biserica Catolică și-a anunțat credincioșii, prin vocea lui Lieven Boeve – arhiepiscopul de  Malines – că școlile catolice se “vor deschide cultului musulman”! Lieven Boeve, care a mai cerut ca “interzicerea portului burqa să fie suprimată”(!), a anunțat că în școlile “catolice” se vor inființa săli de rugăciune, va fi autorizat portul vălului islamic, va fi servită hrană halal pentru elevi și vor preda profesori musulmani! Pentru că, explică tot el, “identitatea catolică nu mai este necesară pentru fiecare elev sau profesor, atâta timp cât ei susțin proiectele școlii…Școala trebuie să devină reflexia societății.”!

Exact pe sufletul islamiștilor care-i terorizează pe creștini in taberele pentru refugiați din Germania – țara unde “cei care acceptă clopotele trebuie să accepte și minaretele”. Așadar, nu mai este nevoie ca “frații” afgani, pakistanezi sau sirieni să-și schimbe mentalitatea, din moment ce aceia care i-au primit o adoptă pe a lor. Si nu trebuie să mire pe nimeni faptul că Biserica Catolică belgiană a lansat, asemeni radicalilor de stanga “No borders”, la îndemnul lui Bergoglio, un apel la “deschiderea frontierelor” și la “o politică solidă de primire a imigranților… fără să se țină cont de religia și rentabilitatea lor economică”.

Amel Nona, arhiepiscopul chaldeean de Mossul, spunea în 2014, atunci când mii de creștini mureau ca niște martiri pentru că nu vroiau să renunțe la credința lor: “Suferințele noastre de azi sunt preludiul celor pe care voi, europenii și creștinii occidentali, le veți îndura într-un viitor apropiat. Principiile voastre liberale și democratice nu valorează nimic aici. Ar trebui să reflectați asupra realității din Orientul Mijlociu, pentru că primiți în țările voastre un număr din ce în ce mai mare de musulmani. Și voi sunteți în pericol. Trebuie să luați decizii ferme și curajoase, chiar dacă pentru asta trebuie să vă încălcați principiile. Credeți că toți oamenii sunt egali. Nu este adevărat! Islamul nu spune că toți oamenii sunt egali. Valorile voastre nu sunt valorile lor. Dacă nu veți înțelege asta la timp, veți deveni victimele inamicului pe care-l primiți azi în casa voastră.”

Și se va întampla cum spune Amel Nona, pentru că indiferent câte picioare musulmane va spăla acest papă care pune acum sub semnul întrebării rădăcinile creștine ale Europei, deoarece îi amintesc lui de “viziuni triumfaliste, răzbunătoare și colonialiste”….Indiferent de câți musulmani va primi în gazdă la Vatican, în timp ce creștinii din Orient au soarta vechilor martiri… Și indiferent de cât de albe îi vor deveni păcatele, cum crede, pentru că deschide porțile Bisericii în fața islamului, musulmanii vor rămâne la fel cum au fost timp de 1400 de ani: niște soldați hegemonici, totalitari și expansioniști, care practică prozelitismul și folosesc, când și unde pot, forța, pentru a lărgi frontierele pământului stăpânit de Allah.

http://lesobservateurs.ch/2016/05/03/allemagne-cardinal-woelki-celui-accepte-clochers-accepter-minarets/

http://lesobservateurs.ch/2016/02/20/allemagne-leglise-decouvre-refugies-musulmans-intolerants-migrants-chretiens-persecutes/?neuvoo_page=1

http://www.welt.de/politik/deutschland/article146919471/Islamisten-bedrohen-Christen-in-Fluechtlingsheimen.html

http://www.knack.be/nieuws/belgie/lieven-boeve-hoofddoekenverbod-moet-in-elke-school-afgeschaft/article-normal-531807.html

 

 

 

Reclame

5 comentarii

 1. Reblogged this on radupopescublog.

 2. bunica sabela · · Răspunde

  Oligofrenul de Bergoglio ar fi necesar sa faca bine sa nu mai vorbeasca idiotenii multi-kulti in numele a sute de milioane de europeni CRESTINI si sa-si „impartaseasca painea, casa si viata” cu ma-sa si cu toate neamurile lui proaste din groapa, Doamne iarta-ma!
  La final, sa-mi fie iertat, f*ck allah, f*ck islam, f*ck mohamed, f*ck shariah!!!
  Jesus rules in Europe! Amin!

 3. Bergolio (sau Imbroglio, cu prefer sa-l numesc pe acest personaj de-a dreptul satanic) nu este oligofren, ci unul dintre tot mai numerosii „useful idiots” care nu vor sa vada ca isi sapa singuri groapa. In care noi suntem deja intinsi, cu mainile pe piept.

 4. Un fragment din interviul acordat de Imbroglio ziarului catolic La Croix, care spune totul despre spiritul anti-crestin promovat de acest eretic:

  – The fear of accepting migrants is partly based on a fear of Islam. In your view, is the fear that this religion sparks in Europe justified?

  Pope Francis: Today, I don’t think that there is a fear of Islam as such but of ISIS and its war of conquest, which is partly drawn from Islam. It is true that the idea of conquest is inherent in the soul of Islam. However, it is also possible to interpret the objective in Matthew’s Gospel, where Jesus sends his disciples to all nations, in terms of the same idea of conquest.

  – The significance of Islam in France today, like the nation’s Christian historical foundation, raises recurring questions concerning the place of religion in the public arena. How would you characterize a positive form of laicity (Editor: ‘laicity’ refers to the French system of separation of Church and state)?

  Pope Francis: States must be secular. Confessional states end badly. That goes against the grain of History. I believe that a version of laicity accompanied by a solid law guaranteeing religious freedom offers a framework for going forward. We are all equal as sons (and daughters) of God and with our personal dignity. However, everyone must have the freedom to externalize his or her own faith. If a Muslim woman wishes to wear a veil, she must be able to do so. Similarly, if a Catholic wishes to wear a cross. People must be free to profess their faith at the heart of their own culture not merely at its margins.

  The modest critique that I would address to France in this regard is that it exaggerates laicity. This arises from a way of considering religions as sub-cultures rather than as fully-fledged cultures in their own right. I fear that this approach, which is understandable as part of the heritage of the Enlightenment, continues to exist. France needs to take a step forward on this issue in order to accept that openness to transcendence is a right for everyone.

  – In a secular setting, how should Catholics defend their concerns on societal issues such as euthanasia or same-sex marriage?

  Pope Francis: It is up to Parliament to discuss, argue, explain, reason [these issues]. That is how a society grows.

  Cat despre Germania…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: