Știri din Eurabia

quote-europe-is-no-longer-europe-it-is-eurabia-a-colony-of-islam-where-the-islamic-invasion-oriana-fallaci-9-24-83

Weekendul trecut s-a desfășurat în localitatea Val-d’Oise, “Salonul salafist de toamnă”- manifestare dedicată anul acesta “rolului femeii în islam”. Că a fost așa, a dovedit-o și faptul că de la tribună, printre atâția bărbați îmbrăcați în qamis, a vorbit și o femeie! Atmosfera destinsă a fost tulburată de intervenția a două activiste Femen care, dezbracându-se de burqa, au protestat arătându-și sânii goi în fața salafiștilor perfect integrați în societatea franceză. Și-au imaginat, cu siguranță, că se află în catedrala Notre Dame, unde în urma cu ceva timp și-au etalat nurii și au bătut darabana cu ciomagele în clopotul aflat în interior, fără ca nimeni să le facă nimic. La Val- d’Oise au sfârșit  pe jos, bătute cu picioarele de către salafisti. Astfel, Femen a aflat care este locul și, deseori, “rolul” femeii în Islam.

Ieri, Hans –Georg Massen – șeful Serviciului de informații interne german – a declarat că salafiștii încearcă  să recruteze adepți printre sutele de mii de imigranți sunniți primiti cu brațele deschise de cancelarul Germaniei. “Am observat că salafiștii pozează în filantropi și își oferă ajutorul…” a spus Georg Massen. În moscheile salafiste noii veniți vor trece mult mai repede peste inevitabilul șoc cultural, mai ales atunci când imamii îi vor convinge că nu sunt diferențe prea mari între Raqaa, Kabul sau Fallujah și unele locații din țara de adopție.

Werner Faymann – cancelarul Austriei – a dezvăluit în cadrul interviului acordat săptămânalului Der Spiegel, că 7,5 milioane de imigranți musulmani vor ajunge în Europa în următorii câțiva ani. “Nimeni nu mă poate convinge că nu putem gestiona corect această situație”  a spus cancelarul cu fermitate, după ce Austria și-a trimis armata la granița cu Ungaria. Nu se știe cine își va asuma riscul de deveni nazist, numai pentru că a încercat să-l convingă pe cancelar de contrariu. Putem fi siguri însă de doua lucruri: că salafiștii europeni vor fi foarte ocupați în următorii ani cu integrarea noilor sosiți și că Bruxelles nu respectă cu rigurozitate maximă programul elaborat de ONU, potrivit căruia pe continentul european trebuie să fie relocați până în 2050 circa 160 de milioane de imigranți din Africa și Asia – majoritar musulmani. Comisarul european pentru imigrație a anunțat că UE va primi până în 2060 doar 50 de milioane de imigranți. Prima veste bună după atâta timp!

Situația în Giessen, cel mai mare centru german de primire al “refugiaților” este dezastruoasă: violurile, încăierările și prostituția constituind regula. Potrivit ziariștilor germani și olandezi, femeile și fetele dorm îmbrăcate și nu mai folosesc noaptea grupurile sanitare pentru a nu fi violate. Machismul bărbaților musulmani nu se dezminte. Cele peste 7000 de suedeze violate în cursul anului trecut de către concetățenii lor musulmani pot depune mărturie. “Situația este gestionată corect” – ar spune Feymann.

Recent, după ce a tăiat brățara electronică însărcinată de statul german să-l păzeasca, Rafik Mohamad Yousef a tăiat și gâtul unei polițiste germane. Nu, Rafik nu este unul dintre înspăimântătorii naziști germani, care protestează contra imigrației, ci unul dintre membri respectatei grupări fundamentalist islamiste, Ansar Al –Islam. În 2008 a fost condamnat și închis pentru tentativă de asasinat asupra premierului irakian, aflat în vizită în Germania. Și el, ca și islamiștii care au îndoliat Franța anul acesta, trebuia să se afle în spatele gratiilor în momentul comiterii crimei! Statul german, ca și cel francez, nu poate fi însă acuzat de complicitate la crimă, doar l-a eliberat pe asasin din considerente umanitare. Rafik, nu vei fi uitat! Unii dintre copiii clandestinilor, care acum arată cu muchia palmei, în fața camerelor de televiziune pline de compasiune, cum se taie corect gâtul unui “necredincios”, vor pune peste câțiva ani mâna pe cuțit și-ți vor urma exemplul.

Vineri, în cadrul vizitei pe care o întreprinde în Suedia, Manuel Valls le-a spus participanților prezenți la o întrunire având ca temă combaterea radicalizării tinerilor musulmani, că “lupta contra radicalizării jihadiste va dura în Franța o generație”! Cu câteva zile înainte ca primul ministru francez să fixeze  acest termen optimist, Christophe Gomart – patronul Direcției de Informații Militare franceze – a dezvăluit că circa un milion de clandestini se află pe coastele Libiei, gata să treacă Mediterana pentru a intra în Europa. Ținând cont de declarațiile cancelarului austriac, sefului de servicii, comisarului european și de planurile ONU, se pare că Manuel Valls, altfel un om tânăr, nu va apuca “sfârșitul luptei contra radicalizării jihadiste”.

În Franța, Direcția Generală de Informații Interne a anunțat arestarea altui musulman “integrat”, care pregătea o serie de atentate teroriste ce aveau ca țintă sălile de concerte. Tânărul islamist plecase la jihad în Siria, de unde revenise în Franța, fără a fi depistat și oprit, pe traseul Gaziantep, Istanbul, Varșovia, Praga, Amsterdam, Paris. A trasat astfel, fără să vrea și fără să stie, o parte din traseul urmat de actuala invazie.

Agenția pentru Refugiați  a ONU (UNHCR) a avut grijă să-i informeze și pe Twitter pe cei care vin să schimbe fața Europei: “Nu este o crimă să treci o graniță pentru a cere azil” și “Refugiații sirieni au suferit prea mult. Ei merită un tratament mai bun decât tunurile cu apă.”

La inceputul lunii septembrie, Tariq Ramadan – cetățean elvețian, reputat profesor de studii islamice la universitatea Oxford și nepot al celebrului Hassan Al- Banna, fondatorul organizației fundamentalist wahhabite “Frăția Musulmană” -, i-a anunțat pe elvetieni  într-un interviu televizat, că Elveția albă își trăiește sfârșitul și că imigrația este o șansă pentru continentul european. Tariq Ramadan le-a spus elvețienilor cu ani în urmă și că imigrația este o șansă pentru Elveția.

Dornici ca viitorul Romaniei să semene cu cel al Elveției, premierul și președintele au fost de acord cu cotele fixate de Comisia Europeană. Ponta a declarat pentru Al-Jazeera: “ …Cred că toate țările europene își permit să primească emigranți, pentru că aduc valoare adăugată în societate, muncind și adaptându-se foarte repede.”! Nici președintele Iohannis nu s-a lăsat mai prejos, el mărturisind că se gândește la ziua când președintele României va fi un sirian! Ținând cont că atunci Prima Doamna a României va purta hijab și nu va mai umbla cu genunchii descoperiți, ar fi bine de aflat și părerea actualei Prime Doamne.

Azi, în apropierea coastelor Libiei, vapoarele (!!) organizației “Médecins sans frontiers” și garda de coastă italiană au salvat încă 2200 de imigranți clandestini. Ei vor fi aduși în siguranță pe continentul care le va aparține.

 

http://www.leparisien.fr/val-d-oise-95/videos-les-femen-deboulent-au-salon-de-la-femme-musulmane-a-pontoise-13-09-2015-5087805.php#xtref=https%3A%2F%2Fwww.google.ro%2F

http://www.lejdd.fr/International/Europe/Les-salafistes-invitent-les-refugies-dans-leurs-mosquees-afin-de-les-enroler-751699

http://www.nasul.tv/cancelarul-austriei-cifra-halucinanta-75-milioane-de-migranti-urmeaza-sa-vina-in-europa/

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/germany/11872727/Islamic-terrorist-shot-dead-after-Berlin-attack-on-policewoman.html?fb_ref=Default

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/germany/11872727/Islamic-terrorist-shot-dead-after-Berlin-attack-on-policewoman.html?fb_ref=Default

http://www.midilibre.fr/2015/09/18/valls-la-lutte-contre-la-radicalisation-jihadiste-prendra-une-generation,1215135.php#xtor=RSS-5

http://www.lepoint.fr/editos-du-point/jean-guisnel/depuis-la-libye-un-million-de-migrants-prets-a-franchir-la-mediterranee-13-09-2015-1964400_53.php

http://ripostelaique.com/lelimination-des-europeens-prelude-a-la-dictature-mondialiste.html

http://www.francetvinfo.fr/monde/europe/migrants/direct-au-moins-750-migrants-secourus-au-large-de-la-libye_1090653.html

http://www.7sur7.be/7s7/fr/1505/Monde/article/detail/2458862/2015/09/17/Viols-bagarres-et-prostitution-dans-un-camp-de-refugies-un-document-secret-divulgue.dhtml

http://www.mediafax.ro/politic/victor-ponta-ue-trebuie-sa-incerce-sa-integreze-emigrantii-nu-sa-i-respinga-sau-sa-i-lase-sa-moara-pe-mare-14194051

 

 

 

 

 

 

Anunțuri

18 comentarii

 1. In zonele controlate de jihadisti in Siria (in special cei din ISIS) au aparut de mai multa vreme „abatoare” in care crestinii sunt sacrificati, dezmembrati, ca ofrande religioase, si vanduti spre a fi consumati. Ma intreb ce o fi in capul elitelor politice europene. Cred ca dementa religioasa importata odata cu imigrantii de ieri, de azi si de maine nu ii va afecta si pe ei sau pe urmasii lor?

  P.S. Nu mai pun link-ul pentru deoarece ca mi se pare oribil si nici nu-i recomandat pentru persoanele mai slabe de inima. Cine vrea poate cauta pe Google „christian slaughterhouse in Syria”.

 2. bunica sabela · · Răspunde

  Dedicatie speciala pentru “milosii” de pe net la adresa “necajitilor” de “refugiati” musulmani(aci):
  Internet-ul musteste deja de site-uri care arata, cui vrea sa vada ADEVARUL, CE inseamna islamul, o ideologie de-a dreptul SATANISTA, dupa cum am mai scris pe aici de multe ori.
  Sacrificiile astea umane, urmate indeaproape de BAUTUL SANGELUI DE CRESTIN si de CANIBALISM, CE anume inseamna decat SATANISM in cea mai “pura” forma a sa ?!
  La alegere:
  1/-“…Syrian jihadists are actually draining the blood of their Christian victims and selling it for profit. As if beheading their victims wasn’t bad enough, they’re slicing the heads in such a way as to preserve the blood. The severing of the neck has to be done just right to get the required amount of blood. ..”
  http://www.dcclothesline.com/2014/01/06/obama-backed-syrian-islamic-rebels-beheading-christians-selling-blood-100000-vial/
  2/-“He said in Arabic “Abshir Bithabih”, in English, “Rejoice, you will be sacrificed”.
  “The slaughterhouse was on a hill. It is secluded and is void of any homes nearby” says Al-Adlubi. “I witnessed lifeless bodies hanging upside down as if they were slaughtered sheep,” he added.
  “In the center of the slaughterhouse is a huge Egyptian about two meters high. He was the one doing the slaughtering”
  “The Egyptian butcher examines the row of the young and old men who were about to be slaughtered: Armenian Christians, Syrian Christians, Shiites and even Sunnis.”
  http://www.whaleoil.co.nz/2015/02/breaking-silence-history-repeating-disturbing-images/
  3/- “…Christians are being captured, taken to these slaughterhouses, and dissected alive for their organs… Hostages who’s ransoms go unpaid are led to the slaughterhouses like cattle. Their blood can be sold to Muslim families for up to $100,000 each. SOME MUSLIMS HOLD THE ARCHAIC BELIEF THAT THE BLOOD OF CHRISTIANS HARBORS SPECIAL POWERS…
  http://mrconservative.com/2014/11/52272-graphic-the-muslim-slaughterhouses-where-christians-are-killed-for-their-organs/
  Alte site-uri despre aceeasi problema:
  http://shoebat.com/2014/11/03/muslims-capture-christians-take-slaughterhouses-dissect-still-alive-rip-organs-kill-sell-organs-turkey-saudi-arabia/
  https://shoebat.com/2014/03/17/actual-literal-islamic-human-slaughterhouses-christians-discovered/
  http://mrconservative.com/2014/11/52272-graphic-the-muslim-slaughterhouses-where-christians-are-killed-for-their-organs/
  http://shoebat.com/2013/03/07/the-promotion-of-human-sacrifice-and-cannibalism-in-egypt/
  http://www.liveleak.com/view?i=0a1_1394505598&safe_mode=off
  P.S.- Domnule Calehari, daca veti hotari sa NU postati acest comentariu al meu, va fi alegerea Dvs. si nu ma voi supara pentru ca nu am de ce. La urma urmei acest site e “casa” Dvs. pe net si aveti tot dreptul sa refuzati pe oricine credeti Dvs. ca incalca “politically correctness”…
  Dar m-am gandit ca navigatorii nostri de pe net nu prea au timp sa caute si m-am gandit sa le dau eu ceva-ceva mura-n gura… Mai bine zis mi-am permis sa fac acest lucru pe site-ul Dvs.
  Daca v-am suparat cu asta, imi cer iertare cu anticipatie!

 3. bunica sabela. Nu are de ce sa ma supere adevarul.

 4. Si eu care ma gandeam sa nu sochez lumea prea tare punand astfel de link-uri… 🙂 Dar mai bine ca adevarul, pana la urma, sa fie spus asa cum este.

 5. Tot mai multi dintre noi, chiar daca nu recunosc sau nu-si dau seama, sunt influentati de extraordinara masina de propaganda a ideologiei progresisto- umaniste corecte politic.

 6. ”Și noi polonezii am fost imigranți în timpul comunismului. Dar indiferent unde am mers, am respectat cultura și legile locului. Acești imigranți sunt altfel. Chiar ajunși la a doua sau a treia generație – uitați-vă la Franța, de exemplu – care au avut parte de educație bună și s-au îmbogățit, tot se întorc împotriva țării gazdă.”

 7. Cine nu a vazut documentarul de ieri de pe B1 (Europa, ultima reduta):

  http://inregistrari.b1.ro/view-360_de_grade___edi%C8%9Bie_special%C4%83-87.html

  1. bunica sabela · · Răspunde

   Nu se poate deschide inregistrarea…
   De incercat aici:

 8. Conform Eurostat doar 1 din 5 imigranti provine din Siria. Ce naiba se intampla, cine organizeaza invazia? Are legatura cu Assad (si implicit Rusia) asa cum se spune prin presa sau sunt implicate doar organizatii musulmane? Prin presa au aparut informatii conform carora si o fundatie a luo Soros ar fi implicata.

 9. Am mai spus-o: nu Rusia si cu atat mai putin Siria sunt in spatele invaziei. De pe coastele Libiei, Statul Islamic este cel care a trimis pana acum sute de mii de refugiati, iar traficantii turci s-au umplut si ei de bani sub ochii inchisi binevoitor de autoritatile Turciei, care au tot intersul sa mai scape de povara refugiatilor. Da, socialistul mondialist George Soros este si el amestecat : Open Society Foundation – care ii apartine – finanteaza la greu tot felul de oengeuri care furnizeaza asistenta de tot felul imigrantilor clandestini http://www.ndf.fr/nouvelles-deurope/17-09-2015/un-guide-pour-emigrer-clandestinement-en-europe-distribue-en-turquie-par-une-ong-europeenne#.VfrMG8unK31 Deasemenea organizatii ca Medecins sans Frontieres s-au inrolat si ele in acesta uriasa „coloana a 5 – a ” occidentala, ale carei dimensiuni uriase nici nu nle banuim. MSF are o veritabila flota care „salveaza” saptamanal mii si mii de refugiati care vin din Libia In realitate, sunt sunati de traficanti libieni si MSF, ii ia pe clandestini de langa tarmul libian si ii transporta in Europa. Totul se face cu acordul Bruxelles, care a dat dispozitie flotilei FRONTEX sa colaboreze cu Medecins sans Frontiers. Tot felul de „ziaristi” si „analisti” lanseaza pe piata romaneasca elucubratii la foc automat, „stiri” care nu au nicio legatura cu ce se intampla pe teren.

 10. În manualele de clasa întâi dispar, uşor-uşor, Ştefan, Ion, Vasile, Constantin, Gheorghe, dar apare „nenea Omar”, un nume arab

  http://www.nasul.tv/cititi-si-va-cruciti-apoi-distribuiti-in-manualele-de-clasa-intai-dispar-usor-usor-stefan-ion-vasile-constantin-gheorghe-dar-apare-nenea-omar-un-nume-arab

  1. bunica sabela · · Răspunde

   Omar ?
   Da’ Obam… aaa… Osama ce are, nu-i „corect politic” ?!

 11. Croatia cere Serbiei sa trimita refugiatii in Romania

  http://www.hotnews.ro/stiri-international-20444038-croatia-cere-serbiei-trimita-refugiatii-romania.htm

  Sunt curios sa vad ce vor face autoritatile romane.

 12. „GERMANY LOST CONTROL OF OVERFLOWING MUSLIM MIGRANTS Even Police get attacked by Muslim thugs Well done Angela Merkel, you are f***ed.”

 13. Se pare ca este filmuletul de mai sus este un fals

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: