Sclava Ashwak si stapanul ei, Abu Hamam, s-au reintalnit intr-o tara necivilizata

Ma uit la imagini. Platoul unei televiziuni irakiene. Moderatorul, imbracat in costum este incadrat de un detinut in zeghe galbena, cu catuse la maini, si de o fata tanara, fara hijab,  cu parul pe umeri, imbracata cu pantaloni negri si bluza alba. El, detinutul, este un jihadist al Statului Islamic. Ea, tanara pe nume Ashwaq Haji Hamid, este o fosta sclava yazidi. A fost prinsa de islamistii ISIS, la 14 ani, si vanduta ca sclava. Cel in zeghe galbena este violatorul si fostul ei stapan.  Ashwaq Haji Hamid i-a fost sclava timp de un an de zile. Un an in care a fost violata si batuta. Zi de zi. Acum pe platoul televiziunii irakiene isi infrunta fostul stapan, cerandu-i s-o priveasca in ochi si sa-i spuna de ce a torturat-o. Isi sterge lacrimile, se clatina, si, in final, se prabuseste!

Asta s–a intamplat, de curand, intr-o tara necivilizata – Irak. Pentru ca numai intr-o tara necivilizata un detinut, Abu Hamam, poate fi adus pe platoul unei televiziuni – cu catuse la maini si imbracat in zeghe – si supus oprobriului opiniei publice. Numai aici unul care a ucis si a violat n-are decat dreptul de a da socoteala. Care nu e un drept al omului.

Germania este, spre deosebire de Irak, o tara civilizata. Da, fara nicio indoiala! Drepturile omului sunt acolo religie. Asa ca, acolo, in urma nu cu mult timp, jihadistul Abu Hamam se plimba liber! Da, se plimba in masina, cand si-a vazut fosta sclava umbland pe strada. Fosta sclava yazidi se refugiase in Germania! Ca si el! Si da, in Germania, islamistii nu poarta zeghe portocalii si catuse in public. E contrar religiei de care am vorbit.  Se plimba insa cu masina. Civilizatie! Abu Hamam  a oprit si i-a spus lui Ashawak, care-l privea incremenita, ca stie unde sta si cu cine locuieste. Apoi a plecat. Ashawaq s-a dus la politia germana si a raportat incidentul. N-a primit raspuns nici dupa o luna. Pentru a fi in siguranta, Ashwak s-a reintors in Irak. Intr-un tarziu, purtatoarea de cuvant a Curtii federale superioare a declarat ca, cu toate eforturile politiei, Abu Hamam n-a putut fi prins. A fost prins, in cele din urma, in Irak. A fost adus in catuse pe platoul unei televiziuni si a fost supus oprobriului public. Repet: Irak nu este o tara civilizata!

 

https://www.digi24.ro/stiri/externe/video-momentul-in-care-o-fosta-sclava-sexuala-yazidi-isi-confrunta-violatorul-acum-stii-ce-inseamna-tortura-1226578

Tanara Yazidi ex-sclava sexuala in Irak

 

 

 

Un comentariu

  1. Beldean ioan · · Răspunde

    Incet dar sigur Europa se intoarce in negurile istoriei pentru alte 2000 de ani si rasaritul va inflorii din nou! Este incredibil ce se intampla in vest in numele civilizatiei, al egalitattii de …. de ce?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: