Transgender UK

Circula pe Facebook un filmulet in care o fata de 12 ani, romanca de-a noastra, plecata cu parintii in Anglia, povesteste cum sta treaba cu educatia sexuala, cu ideologia de gen si cu cei 5 gay de la ea din clasa, care se saruta in timpul recreatiilor. Cinci! Intr-o singura clasa!

Dar asta nu-i nimic; am aflat, dupa aia, din DailyMail. Acolo, alta, mult mai tare: la o scoala pentru autisti din Marea Britanie, 17 elevi vor sa-si faca operatii pentru a deveni transgenderi! Elevii au fost influentati nu numai de colegii lor mai mari care au facut déjà pasul spre lumea non-binara, dar si de vedetele transsexuale de pe YouTube. O invatatoare a destainuit totul presei, cu conditia ca identitatea sa nu-i fie dezvaluita, si asta pentru ca risca sa fie data afara, dupa ce a muncit la catedra 20 de ani. De ce data afara? Pentru ca in Marea Britanie, care a progresat imens in ultimii cativa ani, cat n-a facut-o in toata istoria ei, lobbyul transgender este foarte puternic, de aia! S-a convins de asta si Kate Scottow, mama a doi copii, care a fost arestata de 3 politisti, in prezenta fetitei bolnave de autism si a bebelusului pe care-l alapta, dupa ce a spus pe Twitter ca un transgender care se considera femeie este de fapt barbat. Politia britanica a reactionat astfel la reclamatia activistului transgender Stephanie Hayden (Marea Britanie nu are activisti comunisti, pentru ca la putere sunt “conservatorii”, dar are activisti transgenderi – au avut „conservatorii” grija de asta) si a ridicat-o pe Kate de acasa pentru “comunicari rau intentionate”!

Dar sa stiti ca in Regatul Unit nu e mereu asa. Poate fi si mai bine! O doamna care a reusit sa scape de sani – asta se numeste mastectomie -, pentru ca a inceput sa se considere barbat (aici am sa fac o paranteza si am sa spun pentru cei multi si neinformati, care nu stiu dar o vor afla in curand pe pielea lor, pentru ca de progres nu scapa nimeni, ca in lumea civilizata – aia, “de afara” – aia din universitati si, dupa ei, aia de la guvernare, au descoperit ca sexul nu mai e ceva biologic, ci doar un construct social, care, de curand, a devenit si fluid pe deasupra, asa ca poti fi azi femeie si maine barbat fara ca sa ajungi tu la balamuc, ci ala care te contrazice, la politie) a dat in judecata autoritatile, pentru ca nu vrea sa fie considerata mama bebelusului pe care l-a nascut, ci tatal lui, deoarece ea se identifica acum ca barbat!

Am spus ca, “afara”, aia din universitati si guvernantii au descoperit ca sexul a devenit ceva fluid? Poftim, iata una din multele dovezi ca nu s-au inselat! Ca sa nu fie ridicat de politie, judecatorul a declarat ca va cerceta cazul cu cea mai mare atentie. Normal, din moment ce, mai mult ca sigur, este vorba de o incalcare grava a drepturilor omului. (Azi mai ai drepturi, adica mai esti om, doar daca esti de culoare, musulman sau elgibiti.) Pentru ca, asa cum bine observa un scriitor de-al nostru, azi, lumea civilizata a descoperit ca “sexul este o temnita si l-a inlocuit cu genul fluid, optional sau temporar.”

 

Reclame

4 comentarii

 1. bunica sabela · · Răspunde

  Prostia umana depaseste deja limitele galaxiei… Si mai si miroase urat de te trasneste!

 2. Horațiu · · Răspunde

  Cine mai poate combate Calea nouă, Adevărul și Viața?
  LGBT a facut minuni când i-a convertit, in masă (!), pe cei mai îndărătnici (vezi pilda cu cei 17 autiști –> cap.1 cu *3).
  Punem pariu că-l va scula și pe Lenin din morți ?

 3. Horațiu · · Răspunde

  Baconschi petrece…
  Brava lume postmodernă i-ar putea inspira, cel mult, o nouă „Estetică a Urâtului”.
  Prilej de finețuri stilistice bizantine, simpozioane..

  https://dilemaveche.ro/sectiune/din-polul-plus/articol/cum-sa-n-o-iei-razna

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: