Gruparile neo-naziste si neo-fasciste ameninta Europa!

2012 – La Toulouse, in curtea scolii evreiesti Ozar Hatorah, islamistul Mohamed Merah ucide prin impuscare 3 copii mici, toti evrei, si pe parintele lor .

2012 – La Villeurbane, 3 tineri evrei care purtau kippa sunt grav raniti in urma unei batai administrate cu ciocane si bare de fier de un grup format din 12 musulmani.

2014 – La Bruxelles, islamistul Medhi Nemmouche deschide focul in Muzeul Evreiesc: 3 morti si un ranit grav

2014, iulie – La Paris se desfasoara o uriasa manifestatie organizata de  Partidul Comunist, Frontul de Stânga și Noul Partid Anticapitalist. Multimea patrunde incolonata in Place de la Bastille strigand: “Moarte evreilor” , “Sa-i decapitam pe evrei”, “Jos Israel”, “Traiasca Hamas”. In strigate de “Allah Akbar” si “Moarte evreilor”,  sinagoga din strada La Roquette este atacata. Urmeaza sinagoga din strada Des Tournelles. In zilele urmatoare, magazine evreiesti sunt atacate si devastate. Ariel Kander, directorul Agentiei evreiesti pentru facilitarea “Alya” declara ziarului Le Figaro: “In 2014 am inregistrat recordul de plecari al evreilor francezi in Israel, de la infiintarea acestuia in 1948. Vom depasi cu siguranta 5000 de persoane. Un 2013 au fost 3300, o crestere de 72% raportata la 2012. Este vorba de factorul climatului antisemit ”

2014 – Sinagoga din Wuppertal este atacata cu cocktailuri Molotov de trei imigranti palestinieni.

2015 – Un musulman tunisian ataca cu o masina pe cei 4 soldati care pazeau moscheea din Valence .  Este grav ranit in timpul atacului.

2015 – La Paris,  teroristul  islamist Amedy Coulibaly intra in magazinul evreiesc Hyper Cacher ia ostatici si impusca mortal 4 evrei francezi.

2015 – La  Nisa, musulmanul  Moussa Coulibaly  ataca centrul cultural evreiesc si injunghie cu cutitul 3 soldati care asigurau paza.

2016  –  La Marsilia,  un tanar musulman turc  ataca  cu o maceta, in plina zi, pe un invatator evreu care purta kippa. Atacul este inregistrat ca atac anti-semit fiind al treilea atac anti-semit comis de musulmani la Marsilia in ultimele 3 luni.

2017 – La Paris, evreica Sarah Salimni (66 de ani) este atacata in propria casa de  musulmanul  Kada Traore, care o tortureaza si o arunca pe fereastra de la etajul 3. Sarah Salimni moare pe trotuar.  Justitia franceza refuza sa incadreze atacul si crima la terorism sau atac anti-semit, desi atacatorul strigase in permanenta “Allah Akbar”,  considerand ca este vorba de un “incident casnic”!

2017 – Roger si Mireille Pinto au fost atacati in cursul noptii la domiciliul lor din Livry Gargan, in Seine-Saint-Denis, de 3 indivizi care au patruns in casa, i-au doborat la pamant, i-au legat si i-au batut cu picioarele.  In cazul “Pinto”, politia a deschis o ancheta pentru sechestrare, jaf si violente legate de apartenenta religioasa. Pe 28 noiembrie, au fost arestate 5 persoane (4 barbati si o femeie), suspectate ca au organizat si participat la jaful si “agresiunea antisemita” (cum a catalogat-o ministrul de interne Gerard Collomb) din Seine-Saint-Denis.

2017 – La Amsterdam, restaurantul evreiesc HaCarmel este atacat cu pietre de catre un palestinian care striga “Allah Akbar”. Palestinianul sparge geamurile restaurantului inainte de a fi arestat de politie.

2017 – Sinagoga din Goteborg este atacata cu cocktailuri Molotov de un grup de imigranti musulmani.

2017 – La Malmö , in timpul unei demonstratii a organizatiilor de stanga, mii de manifestanti striga “Moarte Evreilor” , “Moarte Israelului” si “Traiasca Hamas”.

2017 – Primul ministru Stefan Loftven recunoaste ca evreii suedezi sunt atacati din toate partile si se declara socat de “ nivelul mare de anti-semitism inregistrat printre imigrantii din Orientul – Mijlociu”.

2017 – Reprezentantul comunitatii evreiesti din Bochum a declarat pentru Radio Bochum ca, pentru a-si ascunde identitatea si a se  a se proteja in fata atacurilor venite din partea musulmanilor, membri micutei comunitati evreiesti din oras au hotarat sa nu mai poarte acoperamantul traditional kippa. In momentul cand ies pe strazi purtand kippa, evreii sunt insultati si atacati de catre musulmani. Deplangand bunavointa aratata de autoritatile germane, in fata actelor comise de imigrantii musulmani, reprezentantul comunitatii a spus: “Cand am atras atentia fostului ministru german al Justitiei (socialistul Heiko Mass) asupra aducerii in Germania a numerosi arabi si musulmani, ministrul mi-a raspuns ca aceasta chestiune va fi tratata in contextul eforturilor depuse de autoritatile germane pentru integrarea noilor sositi in viata si valorile germane.”

2018 – La Paris, evreica Mireille Knoll, 85 de ani, este ucisa cu 11 lovituri de cutit si arsa in apartamentul sau de un vecin musulman.

2018 – La Viena, in fata unui restaurant evreiesc, un cetatean austriac, musulman turc, bate 3 evrei care purtau kippa. Agresorul este arestat.

2018 – Parlamentara de stanga, suedezo-iraniana Oldoz Javid, membra a Feminist Initiative Party, propune ca toti evreii din Suedia sa fie expulzati in Statele Unite pentru asigurarea pacii sociale.

2018 – La Paris, un evreu de 69 de ani, care purta pe cap traditionala kippa, a fost atacat la iesirea din sinagoga si batut cu salbaticie de un tanar nord-african de 19 ani, care a strigat in tot timpul atacului “Traiasca Hitler”, “Moarte evreilor” si “Allah Akbar”. Agresorul a fost arestat de catre politisti.

Aprilie 2018 – Aflata in Israel, cancelarul Angela Merkel denunta antisemitismul refugiatilor arabi intr-un interviu acordat unui canal de televiziune israelian: “Ne intalnim cu un nou fenomen, datorat marelui numar de refugiati printre care se afla multi de origine araba, care manifesta o noua forma de anti-semitism”.

2018 – La Bonn, un profesor de filozofie evreu este atacat de un tanar palestinian care ii smulge kippa din cap, il bate si ii striga: “fără evrei în Germania”. Alertati, politistii sositi la fata locului, il lovesc in figura pe profesorul evreu, il trantesc la pamant si ii pun catusele! Politia din Bonn este acuzata de vatamare corporala grava in exercitiul functiunii. Seful politiei din Bonn si ministrul de interne al landului isi cer scuze.

2018 – La Berlin, doi evrei israelieni care purtau kippa sunt agresati de 3 tineri imigranti. Unul dintre ei, un palestinian de 19 ani, ii bate pe cei doi cu o curea. Atacul filmat, provoaca reactia cancelarului Merkel care calfica incidentul drept “teribil” si promite ca va lua “masuri”.

2018 – La chemarea organizatiilor de stanga, la Berlin s-a desfasurat o mare manifestatie impotriva rasismului, a xenofobiei si a “extremismului de dreapta”. La manifestatie au participat peste 200 000 de persoane. Vorbitorii au chemat la “eliberarea totala a Palestinei” la “boicotarea si distrugerea statului Israel”. Printre participanti s-au aflat Centrul Islamic din Hamburg (controlat de regimul isranian) si Consiliu Central al musulmanilor, care reuneste mai multe asociatii musulmane turce. Avocatul germano-turc Seyran Ates a declarat pentru BILD: “Este o idée foarte naiva  ca oameni care doresc toleranta sa demonstreze impreuna cu cei care nu o doresc”.

 

Din ianuarie 2012 si pana in octombrie 2018, in tarile Uniunii Europene au avut loc 149 de atentate si atacuri teroriste islamiste, comise, in zdrobitoarea lor majoritate, de celule islamiste formate din cetateni ai UE sau de islamisti izolati, cetateni ai Uniunii Europene. Alte peste 200 de atentate puse la cale de celule islamiste sau de musulmani fundamentalisti au fost dejucate de serviciile secrete ale tarilor membre UE. Atentatele si atacurile teroriste islamiste din acesti 6 ani s-au soldat cu mii de morti si raniti si cu pagube economice de sute de miliarde de euro.

Mai 2016 – Aflat in fata Adunarii Nationale,  Patrick Calvar, directorul general al Serviciilor de Securitate Interna,  le spune parlamentarilor  francezi: “Europa este  in mare pericol, extremismele se dezvolta pretutindeni si noi suntem, noi, serviciile interne, pe cale sa ne deplasam toate resursele, pentru a ne concentra atentia pe EXTREMA DREAPTA, cea care nu asteapta altceva decat confruntarea.”

Iulie 2016 – Dupa 2 luni, la Nisa, islamistul Mohamed Lahouaiej Bouhlel, ucide 85 de oameni ! Impreuna cu alti 5 complici pregateste sangerosul atentat timp de cateva luni, fara ca Serviciile de securitate interna, a caror atentie era deplasata spre extrema dreapta, sa-l deranjeze cu ceva, desi era fisat S!

2017 – Dupa o serie neagra de 5 atentate si atacuri teroriste comise de fundamentalisti musulmani, soldate cu 35 de morti si 200 de raniti, primul ministru Theresa May declara: “Trebuie sa luam foarte in serios si sa tinem cont de amenintarea terorista pe care gruparile de EXTREMA DREAPTA o exercita asupra tarii si este foarte important atunci sa nu difuzam propaganda extremista a acestor grupari….. In ceea ce priveste islamul radical, musulmanii britanici sunt cetateni pasnici si cu respect fata de legi. Ei sunt victimele actelor de teroare savarsite de EXTREMA DREAPTA.”

 

Iunie 2017 – La Torino, in piata San Carlo, un gang de imigranti magrebieni ataca cu petarde si sprayuri lacrimogene multimea adunata sa urmareasca transmisia finalei Ligii Campionilor, cu scopul de a crea panica si a-i jefui pe cei cazuti, de bani si de obiectele de valoare. Rezultatul atacului: 1500 de raniti si un mort!

Iulie 2018 – O fata de 18 ani si prietenul ei de 23 de ani, care luau masa intr-un fastfood din Berlin, au fost interpelati de o gasca de circa 30 de persoane provenite din imigratie care i-au adresat fetei injurii cu caracter sexual in limba araba. Cei doi tineri au fost obligati sa paraseasca in fuga fastfoodul fiind urmariti pe strazile Berlinului de cei 30 de indivizi care au aruncat asupra lor cu scaune si sticle, in timp ce continuau sa le strige amenintari in limba araba. Fata a fost lovita de o sticla in spate si si-a pierdut cunostiinta. Perechea s-a refugiat in curtea interioara a unui imobil unde a fost blocata de urmaritori. Politia a intervenit cu rapiditate si a operat trei arestari.

 

2017 – La Meylan, militantii francezi de extrema stanga incendiaza mai multe vehicule ale jandarmeriei.

2017 – La Limoges, 5 vehicule ale jandarmeriei sunt incendiate in cursul noptii de catre militanti de extrema stanga.

2017 – La Grenoble, cazarma jandarmeriei si 12 vehicule sunt incendiate de militanti de extrema stanga. Atacurile au loc ca raspuns la judecarea la Paris a anarhistilor de extrema stanga care au dat foc masinii in care se afla 2 politisti, cu scopul de a-i ucide

2017 – In Drôme, in Ardèche si in Isère, extremistii de stanga revendica incendierea mai multor relee, actiuni care lasa fara telefon si radio sute de mii de abonati.

1 mai 2018 – La Paris, 1200 de membri ai organizatiei de extrema stanga Black Bloc se ciocnesc cu fortele de politie, incendiaza magazine, sedii de banca, masini si mobilier urban, pe principale bulevarde din centrul Parisului.

2018 – La Saint Andre, extremisti de stanga il ataca si il bat pe Robert Menard, primarul orasului Beziers.

2018 – Extremistii de stanga blocheaza luni de zile cursurile in 15 universitati franceze.

2018 – La Rennes, 50 de membri ai organziatiei de extrema stanga Black Bloc ataca un autocar care transporta participanti la Marsul pentru viata de la Paris, ii dau jos pe calatori si incearca sa-i dea foc cu rachete incendiare. Mai multi calatori sunt raniti.

2017 – Cu ocazia summitului G 20, Hamburgul este devastat de catre anarhistii de extrema stanga: 420 de politisti raniti, imobile si masini incendiate, magazine atacate si jefuite, pagube de zeci de milione de euro.

Decembrie 2017 – O grupare de extrema stanga afiliata ANTIFA publica pe Internet numele a 50 de politisti germane care au actionat impotriva anarhistilor din Hamburg, cerand publicului sa trimita date, adrese si informatii despre ei si membri familiilor lor.

Casa și biroul lui Karin Wilke, membra AfD în Landtagul din Saxonia a fost vandalizata de catre membri organizatiei de extrema stanga ANTIFA.

Casa lui Andreas Licherts, candidat AfD în Landtag a fost vandalizata de catre membri organizatiei de extrema stanga ANTIFA.

Mașina lui Wilhelm von Gottberg,deputat AfD în Bundestag, a fost incendiata de catre membri organizatiei de extrema stanga ANTIFA

Casa lui Volker Münz, deputat AfD în Bundestag, și sediul AfD din Göppingen au fost vandalizate de catre membri organizatiei de extrema stanga ANTIFA.

Uwe Kamann, deputat AfD în Bundestag, a fost batut la un info-stand AfD de catre membri organizatiei de extrema stanga ANTIFA. Uwe Kamann a fost internat in spital.

Beatrix von Storch, lider AfD, a fost atacata cu acid butiric de catre membri organizatiei de extrema stanga ANTIFA.

Götz Kubitschek și soția, membri AfD, au fost atacati si batuti la Frankfurt de catre membri organziatiei de extrema stanga ANTIFA.

Biroul AfD din Gotha a fost vandalizat de catre membri organizatiei de extrema stanga ANTIFA. Atacurile au avut loc intre aprilie si octombrie 2018.

Octombrie 2018 – Parlamentul European adopta cu 355 de voturi pentru, 90 contra si 30 de abtineri o rezolutie impotriva “gruparilor de extrema dreapta, neo- naziste si neo-fasciste”, ale caror actiuni violente “afecteaza societatea in ansamblul ei și vizeaza anumite minoritati, cum ar fi negrii europeni, evreii, musulmanii, romii, cetateni non-UE, persoane LGBT si persoane cu dizabilitati.”

https://www.nouvelobs.com/faits-divers/20120604.OBS7385/trois-juifs-portant-la-kippa-agresses-a-villeurbanne.html

https://www.i24news.tv/fr/actu/france/179795-180719-france-un-juif-violemment-agresse-au-cri-d-allah-akbar-a-paris-20eme

https://www.lapresse.ca/international/europe/201804/22/01-5162045-merkel-denonce-lantisemitisme-chez-certains-refugies-arabes.php

https://www.bild.de/wa/ll/bild-de/unangemeldet-42925516.bild.html

http://www.europe1.fr/international/allemagne-lun-des-agresseurs-dune-attaque-antisemite-a-berlin-sest-rendu-3630782

https://www.bild.de/wa/ll/bild-de/unangemeldet-42925516.bild.html

https://www.thereligionofpeace.com/attacks/europe-attacks.aspx

http://torino.repubblica.it/cronaca/2018/04/13/news/torino_tragedia_di_piazza_san_carlo_arrestati_i_ragazzi_che_hanno_scatenato_il_panico-193727176/?ref=RHPPLF-BH-I0-C4-P2-S1.4-T1

https://www.jpost.com//Diaspora/Anti-racism-rally-in-Berlin-calls-for-destruction-of-Israel-569497

https://www.jta.org/2018/07/20/news-opinion/1574214

https://www.timesofisrael.com/swedish-parliamentary-candidate-suggests-deporting-all-jews-from-israel/

https://www.at5.nl/artikelen/176055/man-met-palestijnse-vlag-slaat-ruiten-joods-restaurant-in

https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/EoW6p5/lofven-oroad-over-antisemitism-bland-invandrare-fran-mellanostern

https://www.jpost.com/Diaspora/German-Jews-stop-wearing-Kippot-amid-Muslim-attacks-515457?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

https://www.francetvinfo.fr/decouverte/1er-mai/violences-du-1er-mai-centralien-fille-de-chercheur-au-cnrs-des-prevenus-aux-profils-etonnants_2736481.html

https://www.sudouest.fr/2018/05/05/saint-andre-de-cubzac-33-robert-menard-violemment-bouscule-5032963-3072.php

https://www.lemonde.fr/campus/article/2018/04/18/une-quinzaine-d-universites-perturbees-la-justice-demande-l-evacuation-de-montpellier-iii_5287355_4401467.html

https://www.letelegramme.fr/ille-et-vilaine/rennes/marche-pour-la-vie-le-car-pris-en-embuscade-a-rennes-21-01-2018-11821522.php

https://www.lexpress.fr/actualite/societe/fait-divers/qui-se-cache-derriere-l-incendie-des-voitures-de-gendarmerie_1945974.html

https://www.20minutes.fr/lyon/2106515-20170719-sabotages-revendiques-libertaires-multiplient-auvergne-rhone-alpes

http://www.fdesouche.com/869889-g20-hambourg-devastee-par-les-anarchistes-dextreme-gauche-lheure-des-polemiques

http://www.fdesouche.com/923977-allemagne-groupe-antifa-publie-liste-de-54-policiers-a-viser

http://www.europarl.europa.eu/news/en/press-room/20181018IPR16527/parliament-demands-ban-on-neo-fascist-and-neo-nazi-groups-in-the-eu

 

Reclame

3 comentarii

 1. Grigore Viorel · · Răspunde

  Pai, neo- nazistii si neo-fascistii sunt de Stanga, Nu ?

  Progresistii, Socialistii si Social Democratii sunt la Putere in UE si ei striga ca Extrema Dreapta e de vina !

  Cata minciuna ! Cata Ipocrizie ! Cat Machiavelism !

  1. bunica sabela · · Răspunde

   Asta e comportamentul CRIMINAL tipic stangist: te acuz PE TINE de crimele/jafurile/escrocheriile pe care EU le fac! A se vedea ce fac la nivel global gruparile CRIMINALE reunite sub numele de ANTIFA, care numai „antifasciste” nu sunt!
   Cel mai grav mi se pare faptul ca mass-media nu doar ca tolereaza acest tip de comportament, ci il promoveaza si il exhiba cu un tupeu si un grobianism demn de o cauza mai buna.

   1. bunica sabela · ·

    Daca in SUA, la „midterms”, vor avea castig de cauza republicanii (Doamne-ajuta!), sa ne asteptam din partea ANTIFA la lupte de strada impotriva albilor si a sustinatorilor Presedintelui Trump! Nu e de gluma si nu te joci cu idiotii utili ai stangii esichierului poolitic, care sunt in stare sa ajunga chiar si la crime doar ca sa-si satisfaca nevoia bolnava de a fi cat mai prezenti social… Idiotii utili: feministele, poponautii (cu toti ceilalti lgbt pisici cu mac), marea majoritate a „profesorilor” din scoli si universitati, „telectualii” de carton care au convingerea ca tot universul se roteste in jurul lor, casnice care, in loc sa aiba grija de familiile proprii, se angajeaza in adevarate hartuiri stradale sau/si telefonice, oameni fara capatai care nu citesc altceva decat barfele feisbuciste etc.!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: