Orwellizarea Uniunii Europene

„Stanga are nevoie sa intretina fictiunea ca totalitarismul nazist este, azi, la fel de important ca in anii ’35 sau ’40, si inca la scara mondiala, spre a putea trece cu buretele peste totalitarismul comunist…Intr-o lupta cu fantomele, victoria este asigurata din capul locului” – Jean Francois Revel

In timp ce in ultimii ani atacurile comise de teroristi islamisti sau de simpli imigranti musulmani asupra evreilor, a scolilor evreiesti, a magazinelor evreiesti sau a sinagogilor – din Franta si Belgia, pana in Suedia si Germania – s-au inmultit exploziv; in timp ce numai in ultima saptamana, la Paris si Montreuil, adolescenti proveniti din comunitatile musulmane au comis mai multe atacuri ale caror victime au fost homosexualii; in timp ce in Suedia, Germania si Italia jafurile, crimele, violurile si agresiunile sexuale comise asupra femeilor, in grup sau individual, de imigranti afro-asiatici, au devenit banalitati cotidiene; in timp ce, din Franta si pana in Germania, organizatiile ANTIFA si Black Bloc, de extrema stanga,  ataca magazine, banci si institutii, sedii si case ale partidelor si politicienilor de dreapta, incendiaza si comit atentate teroriste, se ciocnesc cu fortele de politie si ataca manifestatii legale, Parlamentul European a adoptat cu 355 de voturi pentru, 90 contra si 30 de abtineri o rezolutie impotriva “gruparilor de extrema dreapta, neo- naziste si neo-fasciste”, ale caror actiuni violente “afecteaza societatea in ansamblul ei și vizeaza anumite minoritati, cum ar fi negrii europeni, evreii, musulmanii, romii, cetateni non-UE, persoane LGBT si persoane cu dizabilitati.”!

Parlamentul European propune tarilor membre UE interzicerea acestor grupari, cercetarea legaturilor anumitor politicieni, forte politice si politisti cu gruparile neo-naziste si neo-fasciste (!!), instituirea in cadrul fortelor de politie din fiecare tara membra a unor “Unitati de Crima Anti-Ura” (!!), care sa investigheze si sa urmareasca penal actiunile care pot fi incadrate ca actiuni de ura! Parlamentul European propune deasemenea luarea unor masuri dure pentru “contracarea raspandirii fascismului, nazismului si xenofobiei cu ajutorul Internetului” !

Repet: “cercetarea legaturilor anumitor politicieni, forte politice si politisti cu gruparile neo-naziste si neo-fasciste” (asta aminteste de cererea recenta a socialistilor, comunistilor si Verzilor germani ca Alternativa pentru Germania sa fie pusa sub supravegherea serviciilor secrete, cat si de acuzele aduse lui Hans – Georg Maasen, fostul sef al Serviciului federal de securitate interna, ca este colaborator al nazistilor germani !), instituirea in fiecare tara membra UE a unor “Unitati de Crima Anti-Ura”si cenzurarea Internetului ori de cate ori cineva va decide ca este vorba de “raspandirea fascismului, nazismului si a xenofobiei”!

In acest moment, sub masca luptei impotriva unor grupuscule neo-naziste din cateva tari, ridicate insa, oficial, la rang de amenintare continentala, Parlamentul European a facut un pas important pe calea orwellizarii Uniunii Europene, si asta pentru ca aceasta rezolutie reprezinta, in realitate, inceputul definirii in viitorul apropiat a oricarei forme de opozitie la linia ideologica impusa de Bruxelles, drept nazism si fascism!

Si o astfel de idée n-ar trebui sa para nici exagerata, nici deplasata si nici utopica, intr-o Uniune Europeana unde, déjà, cei care sustin notiunile de patrie, natiune, identitate nationala, credinta, familie sau civilizatie europeana, si care se impotrivesc ca Europa sa devina colonia fostelor sale colonii, sunt etichetati drept extremisti de dreapta, asta in timp ce victoriile electorale ale partidelor de dreapta au ajuns sa fie considerate actiuni indreptate impotriva statului de drept! Europa, locul in care s-a nascut democratia, se transforma, treptat, in cimitirul acesteia!

http://www.europarl.europa.eu/news/en/press-room/20181018IPR16527/parliament-demands-ban-on-neo-fascist-and-neo-nazi-groups-in-the-eu

Reclame

2 comentarii

  1. bunica sabela · · Răspunde

    Bolsevicii… pardon, stangistii din intreaga lume, dar mai ales cei europeni, americani si chinezi, vor sa puna pentru totdeauna botnita populatiilor care se impotrivesc idioteniilor poolitice promovate de ei. Au niste draci in ei, de numa’-numa’… abia acum isi arata adevarata fata hidoasa… Da’ las’ ca-i scoatem noi la iveala pe TOTI cat de curand! CEVA se pregateste in adancurile fiintei umane civilizate… CEVA care a inceput deja sa bolboroseasca si sa-si faca loc… CEVA care nu le va placea si care in final le va aduce pieirea. DEFINITIV! Urmeaza EXPLOZIA finala. NU va fi o „revolutie”, ci o adevarata EVOLUTIE A CONSTIINTEI UMANE, prin TREZIRE! SATANISTII declarati (pooliticienii), recunoscuti („celebritatile” artistice), precum si cei ascunsi cunoasterii noastre (societatile „secrete” de toate tipurile), TOATE aceste focare de infectie planetara NU mai au ce cauta printre oamenii normali! Care dintre ei nu va fi de acord cu cele ce vor urma, o va face pe propria raspundere si o va simti pe propria piele! Nici nu va fi nevoie sa fie ucis, de catre cei treziti, vreunul dintre ei. O vor face singuri! Se vor manca si se vor ucide intre ei Am zis! Asa este si asa sa fie!

  2. black bloc și antifa sunt unu și aceeași lucru. idioții utili care-și spun antifa se îmbracă în negru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: