Ce mai fac ai nostri?

Ce mai fac neo-marxistii nostri? Pai, dupa ce si-au facut peste noapte partid, iar in ziua urmatoare le-au luat mintile, cu voturi cu tot, unora de dreapta, au intrat in parlament, unde si-au facut imagine, si au legiferat, dupa aia au procedat invers, pe urma au protestat, manifestat, rezistat si confiscat…. protestele din strada, si iar si-au facut… partide (!), ca sa faca aliante, si au mintit, si au boicotat cu mare succes, in presa si pe feisbuc, un mare referendum popular, iar acum scot legi ca sa oblige si sa reeduce parintii si sa educe “nivelul cognitiv al elevilor” – totul pentru ca sa obtina, maine, victoria!

Si ai nostri, aia de dreapta? Pai, dupa ce au criticat poporul ca nu s-a prezentat la vot – sa voteze pesedepemepeneleuseremizerie – s-au dus la cate un simpozion, si au postat pe Facebook, si au semnat petitii, si au participat la cate o lansare de carte, si la un dialog teve live, si au postat iar, si i-au criticat pe aia de fac legile, si au luat parte la o masa rotunda, si au indemnat la moderatie, si au chemat lumea la valori europene, la patriotism european, la #rezist, la strans semnaturi # fara penali, si iar la moderatie, la deschidere, la respectul dreptului oricui de a crede si a zice ce vrea, si i-au criticat iar pe aia cu legile, si au condamnat izolationismul cazon, drumurile peticite, nationalismul de carton, latrinele din fundul curtii, taraful, opinca, sudalma muie pesede, multi au condamnat si referendumul, unii si ignoranta poporului roman…. iar acum cheama lumea la moderatie, iar, la o lansare de carte, la o platforma civica, la votat penelelaeuropene, la o dezbatere la Ateneu, la solidaritate cu Tismaneanu, la …..Nu si la infiintarea unui partid de dreapta cu care sa obtina victoria!

Pentru ca pentru ai nostri, aia de dreapta, a obtine victoria nu reprezinta un scop, pentru ei cel mai important lucru este o participare frumoasa!

Reclame

2 comentarii

  1. bunica sabela · · Răspunde

    Ai nostri? Eu nu recunosc pe nici unul ca fiind dintre „ai nostri”!
    TOTI, din TOT spectrul poolitic, niste carcalaci si scolopendre…

  2. avem nevoie de un partid de dreapta care să apere interesele românilor, nu ”de dreapta” care să apere interesele corporațiilor/ globaliștilor. probabil că securiștii deja lucrează la un astfel de proiect.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: