Peste doua saptamani, in America, vor avea loc alegeri intermediare

Fostul presedinte democrat Barack Obama, un adversar recunoscut al lui Donald Trump, a primit prin posta un plic cu un dispozitiv exploziv in el!

Democrata Hillary Clinton, adversarul lui Donald Trump la ultimele alegeri prezidentiale, a primit un plic cu un dispozitiv exploziv prin posta!

George Soros, sponsorul lui Obama si Hillary, si adversar declarat al lui Donald Trump, a primit si el un dispozitiv exploziv pe adresa de acasa!

Postul de televiziune democrat CNN a primit si el, tot prin posta, un pachetel cu un dispozitiv exploziv care ii era adresat lui John Brennan, fost sef al CIA si virulent critic al presedintelui Donald Trump! Cladirea in care se afla CNN a fost evacuata! In august, Donald Trump a revocat autorizatia de securitate a lui John Brennan, spunand ca acesta isi utilizeaza accesul la informatii sensibile pentru a declansa atacuri politice.

Eric Holder, avocatul lui Barack Obama, a fost vizat, deasemenea, de un plic venit prin posta care continea un dispozitiv exploziv! Eric Holder intentioneaza sa candizeze in 2020 contra lui Donald Trump!

Congresmana democrata Maxine Waters, atacata virulent, in repetate randuri, de presedintele Donald Trump, si-a primit si ea plicul exploziv prin posta! Normal!

In apropierea locuintei familiei Clinton, FBI cerceteaza un pachet suspect!

Democratul Bill de Blasio, primarul New York-ului, a declarat ca e vorba de “un efort de a instaura teroarea.”

FBI a declarat ca ancheta este prioritatea sa numarul 1 si ca “destinatarii vizați nu au primit pachetele și nu au fost expuși riscului de a le primi”.

Democratii americani se pregatesc pentru alegerile intermediare ce vor avea loc peste doua saptamani.

Cu doua trei zile inaintea acestor alegeri, New York Times va cita, intr-un articol pe prima pagina, o „sursa secreta” din interiorul Casei Albe, care va informa publicul american ca Trump sta in Biroul Oval, scrie adrese, si lipeste timbre pe niste plicuri suspecte!

 

Reclame

3 comentarii

 1. trump a pus anchetatorii federali la treaba. in 3 zile il gasesc pe autor care e probabil vreun politician democrat. asta va prabusi si mai mult pe democrati in sondaje. apropo, votul prin corespondenta si early vote-ul arata urmatoarele: prezenta uriasa la republicani, prezenta sub asteptari la democrati si putini independenti care voteaza (ma refer la cum sunt ei inregistrati in scripte). este efectul kavanaugh. si mai important e ca peste jumatate vor vota asa, iar cealalta jumatate de electorat in ziua votului. predictie: republicanii isi maresc majoritatile in ambele camere. nytimes nu mai conteaza , presa clasica nu mai conteaza, nu o mai asculta nimeni dupa ce timp de 3 ani l-au facut pe trump racist, facist, omul lui putin, homofob, nationalist alb, etc.

 2. bunica sabela · · Răspunde

  Tot internetul e cracanat de ras dupa hoax-ul cu plicurile continand bombe la adresa „elitelor” stangiste americane!
  Au existat persoane serioase care au sustinut inca de acum cateva luni ca se vor intampla, exact inainte de „midterms”, tot felul de „false flags” pe mai multe paliere, intrucat disperarea leftistilor e la apogeu, ca niciodata.
  Plicurile suspecte au fost doar inceputul.
  Migratia in masa din Honduras (finantata de ONU cu soros scos la inaintare!) isi urmeaza cursul ei, vom vedea ce se va intampla la granita SUA in curand.
  CE urmeaza? Probabil atacuri cu acid (actualmente la mare moda prin U.K.!), injunghieri pe strada comise de persoane „instabile emotional” (vezi programele de control mental de tip MKUltra!), sau/si focuri de arma trase de lunetisti sau de persoane instruite sa faca asa ceva (fosti combatanti retrasi din „activitate”) in multimile adunate prin scoli, universitati, mall-uri, aeroporturi, statii feroviare etc.
  Democracanatii au activat deja de ceva vreme numitele „sleeper cells” si actioneaza in cel mai pur stil bolsevic, urmarind propria victimizare in fata alegatorilor lor, cati dintre ei or mai fi ramas, in scopul atragerii votului acestora si al celor nehotarati inca daca sa participe la vot sau nu.
  Totul e o vasta operatiune de tip PSYOP pentru prostirea in masa a multimilor de americani absolut normali, care au copii si familii de intretinut, care muncesc zilnic de le zbarnaie creierii si care platesc taxe statului!
  Ramane deci cum am stabilit: Go, go, Trump & Grand Old Party! MAGA

 3. Mai sunt 12 zile pana la alegerile intermediare americane.
  In cate zile ajunge „caravana ONU”, aia plecata din Honduras, la granita cu Statele Unite? Intreb, pentru ca atunci va incepe marele show, pentru care scrisorile astea „explozive”, cu praf in ele, n-au fost decat deschiderea.
  Pentru ca daca ajunge cu cateva zile inainte de alegeri inseamna ca Democratii au inventat coincidenta! Ca sa voteze cu ei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: