Cum sa ma fac tata daca sunt fetita? Si ce daca esti fetita? Te poti face tata!

Boualem Sansal: “Dormiti, prin urmare, linistiti, oameni buni, totul este absolut fals, iar restul e sub control.”

Ministerul Educatiei Nationale – Strategia Nationala de Educatie Parentala 2018 – 2025: “Familia nu este inteligibila ca o realitate obiectiva”. Ministerul Educatiei Nationale: “Trebuie regandit sistemul de valori al familiei pentru ca noile ideologii promovate in domeniul protectiei copilului intalnesc acolo mentalitati conservatoare”. 7000 de educatori parentali ii vor educa pe parinti si copii sa nu aiba “mentalitati conservatoare” si sa nu “idealizeze familia traditionala”. Cost: 70 de milioane de euro!

Presedintele Klaus Johannis a promulgat Legea egalitatii de gen. Apare ocupatia de “expert in egalitatea de gen”.

“Sa dezlegam tainele textelor literare” – Carmen Iordachescu si Dana Dogaru – manual pentru copiii din clasa a III-a, semestru II: “Cum te cheama? Laura. De ce nu te cheama Matei? Pentru ca sunt fetita! Si ce daca esti fetita? Te poate chema Matei. Ce vrei sa te faci tu cand vei fi mare? Top-model. Aa…deci nu vrei sa ai copii? Ba da! Vreau sa fiu mama! Pai de ce? Asta inseamna sa stai la cratita si sa faci cumparaturi. Mai bine fa-te tata! Pai cum sa ma fac tata daca sunt fetita? Si ce daca esti fetita? Te poti face tata! Ce, tie  nu-ti place fotbalul?”

Ministerul Educatiei Nationale: 7000 de educatori parentali ii vor invata pe parinti si copii sa nu aiba “mentalitati conservatoare” si sa nu “idealizeze familia traditionala”. „Vreau sa fiu mama! Pai de ce? Asta inseamna sa stai la cratita si sa faci cumparaturi”.

Dupa ce a refuzat sa se intalneasca cu reprezentantii Coalitei pentru Familie, presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu reprezentantii LGBT. “De ce nu te cheama Matei? Pentru ca sunt fetita! Si ce daca esti fetita? Te poate chema Matei.”

Presedintele Klaus Johannis: “Inițiativa de redefinire a Constituției inflamează spiritele în societate și încurajează intoleranța față de comunitatea LGBT”. Asociatia ACCEPT felicita USR pentru ca marea majoritate a membrilor au votat pentru poziționarea partidului împotriva redefinirii familiei în Constituție. Asociația ACCEPT saluta poziționarea ferma a USR si angajamentul membrilor acestui partid fata de drepturile omului, libertatea individuala si statul de drept. “Si ce daca esti fetita? Te poate chema Matei”.

Ministerul Educatiei Nationale: “PRESCRIPTIILE INSTITUTIONALE generate de promovarea actualelor valori, DEVIN NORME CARE OBLIGA FAMILIILE sa se adapteze noilor ideologii”. Vlad Alexandrescu (USR) pentru Radio France International: “ Eu sper din toata inima….ca acest referendum nu va avea loc. Mi se pare un demers total gresit de a exclude din harta morala a Romaniei persoane de alta orientare sexuala”. “Mai bine fa-te tata! Pai cum sa ma fac tata daca sunt fetita? Si ce daca esti fetita? Te poti face tata!”.

Presedintele Klaus Johannis: “Pana in 2020, 70% din institutiile din Romania vor avea experti in egalitatea de gen”. Vladimir Tismaneanu: “România în ițari, cu opinci și cu ochelari de cal: Anunțatul referendum este de un penibil nebun. Paseism neghiob, idilism rural, pășunism în zdrențe”. Mircea Cartarescu: “Familia traditionala nu mai exista de 100 de ani, e un basm, un mit”. Ministerul Educatiei Nationale – Strategia Nationala de Educatie Parentala 2018 – 2025: “EA (familia) ESTE MAI DEGRABA UN PRODUS SOCIO CULTURAL,  o constelatie de idei, imagini si terminologii: creata si recreata permanent de practicile socio-culturale”. Manualul pentru clasa a III – a: “Vreau sa fiu mama! Pai de ce? Asta inseamna sa stai la cratita si sa faci cumparaturi. Mai bine fa-te tata”.

Adriana Saftoiu (PNL): “Referendumul este o manipulare politica ticaloasa…Nu există nicio dovadă că asupra familiei “tradiționale” planează pericolul iminent de a fi atacată și trebuie să se pună la adăpostul Constituției.” Ministerul Educatiei Nationale: “Familia nu este inteligibila ca o realitate obiectiva… Trebuie regandit sistemul de valori al familiei”.

Mai bine fa-te tata! Pai cum sa ma fac tata daca sunt fetita? Si ce daca esti fetita? Te poti face tata!

 

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22012955-klaus-iohannis-pana-2020-70-din-institutiile-din-romania-vor-avea-experti-egalitatea-gen.htm

https://www.rfi.ro/politica-104975-alexandrescu-usr-referendum-familie

https://evz.ro/gheorghiu-iohannis-oponent-referendum.html

https://adevarul.ro/news/societate/familia-traditionala-nu-e-reala-basm-1_598ac10c5ab6550cb8dbfbe4/index.html

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22727763-adriana-ftoiu-despre-referendum-manipulare-politic-tic-loas-chiar-nu-ine-propria-lor-ignoran.htm

 

 

 

Reclame

4 comentarii

 1. Mare șansă are poporul român! Acum îi vedeti fraților pe majoritatea ce îi duce capul! Nu uitati cand alegeți data viitoare sa alegeți pe cineva care il vede pe Matei Matei si care a aflat pana la alegeri ca Matei se poate naște doar dintr-un tata si o mamă! Pana sa discutam de programe politice sa vedem mai întâi ce inseamna normalul pentru fiecare!

 2. Rasu’-plansu’.

  Sa precizam totusi ca MEN a retras Strategia Nationala de Educatie Parentala 2018 – 2025 „dupa reactiile primite”. https://www.mediafax.ro/social/ministerul-educatiei-nu-isi-asuma-strategia-pentru-educatie-parentala-proiectul-a-fost-retras-17346524

  Si sambata viitoare avem o sansa unica sa mai dam o lovitura puternica neomarxistilor, prezentandu-ne la vot si votand DA !

 3. bunica sabela · · Răspunde

  Telectualii nostri au dovedit, a milioana oara, ce sunt ei cu adevarat: niste gunoaie… mmm pardon, niste inaintasi de nadejde ai viitorului partid al NWO…
  Huooo, dezaxatilor!!!

 4. Sa intelegeem ca M Cartarescu omul este rezultatul concret,real al unui basm si al unui mit. Pacat ca uneori basmele si miturile produc astfel de jalnice,mizerabile concreteti. De fapt maestrul Cartarescu, in cautarea febrila a retetei celebritatii si nemuririi prin adjudecarea Nobelului pt. literatura,se pare canu se da in laturi de la nimic pentru a fi in trendul progresist. A vazut el ca de la o vreme acordarea susnumitul premiu in domeniile umaniste cum e literatura nu mai are mare legatura cu valoarea produsului ci e din ce in ce mai mult o chestie de ideologie neomarxista. Si cum pentru unii scopul scuza mijloacele, baiatul s-a orientat, cum spuneau batranii activisti comunisti. Cat priveste pe dl. prof. V. Tismaneanu dovedeste ca oricat ar incerca sa ia distanta de genitorii sai , lichelismul si ticalosia se transmit genetic. Ca sa arunci acea cascada de epitete pline de venin unei intregi natii care se preocupa de asigurarea unui viitor NORMAL generatiilor urmatoare arata o lipsa de scrupule vecina cu nemernicia. Pacat, aveam ocu totul alta parere despre acest om. Bine insa ca si-a dat arama pe fata ca sastiu cucine am deaface.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: