Drapelul LGBT si profetia sfantului Antonie cel Mare

Recent, Procurorul general al statului Pennsylvania a facut public dosarul care incrimineaza peste 300 de preoti catolici pentru pedofilie si abuzuri sexuale. Aproape concomitent, arhiepiscopul Carlo Maria Vigano, fost nuntiu apostolic la Washington, a dat publicitatii un document de 11 pagini care detaileaza practicile pedofile si homosexuale din Biserica Catolica americana, incriminandu-l in primul rand pe cardinalul Theodore McCarrick, cel pe care papa Benedict XVI l-a pus pe bara si pe care activistul Bergoglio l-a reintrodus in teren.

Taman acum, fara sa tina cont ca Biserica Catolica se afla in plin scandal mediatic, sau, mai rau, profitand de asta, parintele Paul Kalchik, de la parohia Invierea din Chicago, s-a gasit sa faca ordine in biserica si sa anunte arhidioceza ca are de gand sa puna pe foc drapelul LGBT, ornat cu o cruce, care atarna in sanctuar.

Arhidioceza i-a cerut insa sa-si abandoneze proiectul, si sa puna drapelul la locul lui – probabil ca sa astepte acolo niste vremuri mai bune. Numai ca parintele Kalchik nu s-a conformat si, cu discretie, ca sa nu deranjeze comunitatea homosexuala din parohie, a declarat el, a dat foc drapelului!

Reactia cardinalul Blaise Cupich, superiorul lui, a fost una normala, spun asta tinand cont de lumea in care am ajuns sa traim, asa ca l-a dat afara! Numai ca Paul Kalchick, el insusi victima abuzurilor sexuale in copilarie, a ajuns in fata presei, unde a  declarat: “Nu pot sa stau alaturi de oameni asemenea cardinalului Cupich, pentru care toate astea nu inseamna nimic. Iertati-ma, dar aproape toate cazurile de abuzuri sexuale care implica preoti si episcopi sunt comise de barbati. Este vorba, cu siguranta, de homosexualitate.”

Aici parintele Kalchik a aratat ca nu s-a multumit numai sa faca curatenie in biserica, dar ca ii place sa si fluiere in ea, asa ca, potrivit unor surse, Arhidioceza a reactionat acuzand starea lui psihica si i-a ordonat sa se interneze la Institutul Saint Luke, un spital pentru cei bolnavi psihic. Ar fi fost culmea sa se intample altfel!

Pentru ca mare adevar a grait sfantul Antonie cel mare: “Va veni vremea ca oamenii sa innebuneasca si cand vor vedea pe cineva ca nu innebuneste se vor scula asupra lui, zicandu-i ca el este nebun, pentru ca nu este asemenea lor”

https://www.newsweek.com/chicago-priest-who-burned-rainbow-flag-while-reciting-exorcism-prayer-removed-1135126

Reclame

3 comentarii

  1. Sincer mie nu-mi mai place de loc lumea in care trăiesc! Am fost nascut prea tarziu!😢

  2. Depinde de noi sa o facem mai buna. Romania (inca) se mai poate salva….

  3. Fără a-l urma pe Dumnezeu în toate, nu de poate o Românie mai bună!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: