Democratia europeana isi apara valorile.Normal.

In Marea Britanie, spitalul in care se afla internat un micut in varsta de 11 luni refuza sa-l inapoieze parintilor pentru a fi dus in Statele Unite, unde exista o terapie experimentala pentru boala de care suferea. Parintii sesizeaza justitia, dar aceasta da dreptate spitalului si ii decade din exercitiul drepturilor parintesti, numind un tutore in locul lor! Justitia britanica decide ca, pentru a-i proteja demnitatea, micutul trebuie sa moara in spital! Justitia britanica decide ca Marea Britanie este tara in care viata unui individ apartine Statului, care are drept de viata si de moarte asupra lui. Normal.

In Marea Britanie, justitia interzice altor doi parinti sa-si scoata bebelusul grav bolnav din spital – a carei conducere hotarase ca micutul poate sa moara – si sa-l transporte intr-o tara straina a carui sistem medical se ofera sa-i mai acorde micutului o sansa. Bebelusul este deconectat de la aparate si moare dupa 4 zile, de foame si de sete. Parintii cer cadavrul copilului si  efectuarea unei autopsii. Justitia britanica le respinge cererea si hotaraste ingroparea corpului intr-un loc neidentificat, fara autopsie. Normal.

In Marea Britanie, justitia hotareste ca presa nu are voie sa ofere nicio informatie despre arestarea si condamnarea unui ziarist care transmitea, direct pe Facebook, din fata unui tribunal unde erau judecati membri unui gang de violatori pedofili care traficau minore in scopul exploatarii sexuale. Presa britanica se supune. Normal.

In Finlanda, politia scoate un film video, difuzat pe toate canalele de televiziune finlandeze. In film, copiii sunt indemnati sa-si urmareasca si sa-si atentioneze parintii sa nu posteze pe retelele de socializare mesaje contra politicienilor. “Cand postezi o insulta pe internet, vei plati in curand o enorma amenda. Atentie, Atentie, Atentie! Nu spune nimic prostesc pe retelele de socializare, te rog!” – ii spune copilul din film mamei sale. Normal.

In Germania, intervievat fiind, pe 17 iunie 2016, asupra fenomenului de contestare a politicienilor profesionisti si a elitelor, presedintele Joachim Gauck declara: “Nu elitele sunt problema, ci poporul.” Normal.

In Germania, Bundestagul adopta legea “care prevede amendarea retelelor sociale cu pana la 50 de milioane de euro daca nu inlatura rapid sau daca nu blocheaza accesul la stiri false, la continut xenofob si la continut care incita la ura.” Ce stiri sunt false, ce postari sunt xenofobe, sau care sunt cele care incita la ura, hotarasc cenzorii Departamentului din Ministerul Justitiei insarcinat cu monitorizarea si controlul Internetului si al retelelor de socializare, departament in fruntea caruia a fost numita o fosta informatoare STASI, Anetta Kahane! Normal.

In Germania, lui Frauke Petry, la vremea aia presedinta AfD, ii este incendiata masina de catre un Antifa neindentificat. Normal.

In Germania, lui Beatrix van Storck, la vremea aia vicepresedintele AfD, ii este incendiata masina de catre un Antifa neindentificat. Normal.

Scriitorul germano-turc Akif Pirinçci ia cuvantul la un miting al Pegida. Presa germana ii deformeaza total sensul mesajului si-l acuza de rasism. Editura ii reziliaza contractul. Amazon ii scoate cartile de la vanzare, inclusiv cele pentru copii. Masina ii este incendiata. Normal.

In Germania, unei politiciene AfD, membră în Landtag-ul Saxoniei, ii este vandalizată casa. Atacul este revendicat de catre militiile de extrema stanga, Antifa. Organizatia Antifa este sponsorizata de Partidul Socialist german (SPD), aflat de 9 ani la guvernare. Normal.

In Germania, candidatii AfD la localele din Lubeck solicita secretizarea adreselor personale. Se tem ca locuintele le-ar putea fi atacate de catre Antifa. Vreme de o luna de zile, biroul competent nu le raspunde. Candidati AfD se adreseaza justitiei. Insotesc cererea cu o lista a atacurilor comise de Antifa asupra unor locuințe personale și sedii AfD din land. Anexeaza si un raport oficial al Verfassungsschutz – instituția care supraveghează organizațiile teroriste , raport care certifica atacurile. Justitia germana refuza secretizarea adreselor. Normal. Considera ca amenintarea nu poate fi dovedita si ca e vorba de incidente izolate. O parte dintre candidati AfD renunta sa mai candideze. Normal.

In Germania, Postbank hotareste sa inchida contul  think-tank-ului de dreapta Institut für Staatspolitik, condus de catre Götz Kubitsheck. Trei cereri de deschidere de cont facute la alte banci sunt respinse imediat. Normal.

In Germania, Steffen Seibert, directorul secției de stiri al canalului public de televiziune ZDF, este numit de catre cancelarul Angela Merkel, purtatorul sau de cuvant. In Germania presa este independenta. Normal.

In Germania, Thorsten Schulte, comentator si scriitor, membru timp de 26 de ani al Partidului Crestin Democrat (CDU), scrie cartea “Kontrollverlust – Pierderea controlului”. Cartea critica politica de imigratie a cancelarului Angela Merkel si deschiderea granitelor, de catre Merkel, prin incalcarea Constitutiei si a legislatiei germane.

Cartea ajunge rapid pe locul 2 în topul bestseller al lui Spiegel si pe primul loc in topurile Bild si Amazon. La cateva zile după publicarea cartii, canalul public de televiziune ARD elimina de pe Youtube o emisiune la care participase Thorsten Schulte. Thalia, liderul pe piata al librariilor germane decide sa nu vanda cartea lui Schulte in librariile sale; alte librarii ii urmeaza exemplul. Cartea dispare din topul BILD. Thorsten Schulte nu mai este invitat in niciuna dintre emisiunile de televiziune la care comenta. Normal.

In Germania, casa lui Uta Ogilvie, cea care la Hamburg a fost scanteia care a dus la declansarea demonstratiilor anti-Merkel, este atacata de Antifa. Pagubele sunt evaluate la 50 000 de euro. Uta Ogilvie cere protectia politiei, dar este refuzata. Normal. Uta Ogilvie renunta sa se mai implice in organizarea manifestatiilor. Normal.

In Germania, Parchetul General al landului Saxa, Primul ministru al landului Saxa si Seful Servicului Federal de Securitate Interna declara public ca in urma cercetarilor intreprinse  la Chemnitz, locuitorii orasului au demonstrat pasnic si nu s-au dedat la “vanatori colective de straini” , asa cum declarase cancelarul Angela Merkel. Seful Serviciului Federal de Securitate Interna este demis de Angela Merkel, iar presa germana il acuza de colaborare cu “nazistii”! “Nazistii”  sunt politicienii Alternativei pentru Germania (AfD), partid parlamentar format din politicieni plecati din CDU! Normal.

In Germania, Max Otte, economist germano-american, declara: ““Sunt membru CDU. Sunt foarte îngrijorat ca prin Angela Merkel alunecam intr-un totalitarism soft, in care oponenții politici sunt defaimati, izolati, boicotati si distrusi economic, discriminati profesional, amenintati corporal si intimidati”.

In Germania, justitia a decis ca Sami Al Mujtaba (fostul bodyguard al lui Osama bin Laden) sa nu fie expulzat in Tunisia, acolo unde drepturile fundamentale i-ar putea fi puse in pericol. Datorita unei intarzaieri in circulatia hartiilor Sami Al Mujtaba a fost expulzat. Acum, tribunalul din Münster a hotarat ca Sami Al Mujtaba sa fie readus in Germania. Normal.

In Olanda, pedeapsa minima pentru viol este de 2 ani (24 de luni). Un imigrant afgan de 38 de ani violeaza o tanara de 18 ani. Pentru a-l proteja justitia olandeza hotareste sa incalce legea si sa-l condamne la doar 22 de luni, ca sa nu fie expulzat. Normal.

In Franta, in timp ce presedintele Emmanuel Macron biciuieste “lepra populista din Europa”, din “tarile unde nationalismul renaste”, Adunarea Nationala adopta “Legea Anti FakeNews” – legea ce instituie controlul asupra informatiei. Legea obliga platformele si motoarele de cautare sa publice cu prioritate continutul informatiilor produse de catre marile intreprinderi de presa. Orice informatie care nu este credibila nu poate fi publicata, si nu sunt credibile informatiile care nu sunt publicate in mainstream media. Normal.

In Franta, Alexandre Benalla, bodyguardul personal al presedintelui Emmanuel Macron este filmat in timp ce batea, impreuna cu jandarmii CRS, niste manifestanti pasnici, retinuti abuziv. Se descopera ca la 26 de ani, Alexandre Benalla este déjà locotenent colonel in rezerva operationala a jandarmeriei franceze, fara sa fi urmat niciuna din scolile care i-ar fi dat dreptul sa acceada la acest grad, conform legii. Presedintele Emmanuel Macron declara: “Sunt mandru ca l-am angajat pe Alexandre Benalla la Élysée .” Normal.

In Franta, in urma cu 3 ani, vesnica opozanta Marine Le Pen, publica pe Twitter imagini cu crimele ingrozitoare comise de jihadisti Statului Islamic – partidul ei fusese acuzat ca este mai periculos pentru Franta decat ISIS! A fost data in judecata pentru “publicare de imagini  violente”. Normal. Acum, justitia franceza a hotarat sa-i ceara lui Marine Le Pen sa efectueze o evaluare psihiatrica pentru a dovedi ca “nu este o amenintare pentru ordinea publica si siguranta persoanelor”. Normal.

Pe 11 septembrie 2018, Parlamentul European hotaraste cu mare majoritate, prin votul a 448 de deputati, activarea articolului 7 impotriva Ungariei pentru multiple incalcari ale democratiei, ale independentei presei si justitiei si repetate incalcari ale normelor statului de drept. Normal.

 

 

 

Reclame

Un comentariu

  1. bunica sabela · · Răspunde

    Ca sa ne intelegem:


    Nedumeriri?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: