In Germania, deocamdata, numai Hans-Georg Maaßen a fost prins colaborand cu nazistii!

Cel mai informat om din Germania, Hans-Georg Maaßen, seful Serviciului Federal de Securitate Interna (Bundesamt für Verfassungsschutz), a avut proasta inspiratie sa spuna adevarul si asta chiar atunci cand Angela Merkel s-a apucat sa minta, asa ca a fost demis! A fost demis pentru ca bazandu-se pe informatiile culese de agentii de la fata locului, pe analizarea lor, a spus ca la Chemnitz nu au avut loc vanatori de oameni, asta cand Merkel ii anuntase chiar de a doua zi pe germani ca aia din Chemnitz cu asta isi omoara timpul… de cate ori arabii ii omoara pe unii dintre ei!

Mai mult, Hans-Georg Maaßen a avut atata sange in el incat a declarat ca are loc o dezinformare menita sa abata atentia publicului de la crima comisa de imigranti: „Împărtășesc scepticismul cu privire la vînători de oameni făcute de extremiști de dreapta în Chemnitz. Nu avem la dispoziție nici o informație credibilă că asemenea vînători ar fi existat….În aprecierea mea prudentă, există motive bune să credem că este vorba despre informații false, direcționate, probabil pentru a distrage atenția opiniei publice de la crima din Chemnitz”.

Presa germana a descoperit deja de ce Merkel Antifa l-a demis pe Hans-Georg Maaßen: nu pentru ca a spus adevarul, cum dracu’ ?, ci pentru ca spiona in favoarea nazistilor de la AfD, carora le furniza informatii vitale !

Aia de la Parchetul General din landul Saxa si prim-ministrul Saxoniei, Michael Kretschmer, care au declarat inaintea lui Maaßen ca in Chemnitz nu au avut loc „vanatori colective de oameni”, nu au fost demisi si asta pentru ca despre declaratiile lor nu se mai vorbeste! Da, nimeni nu mai spune nimic! Si atunci ele nu mai exista! Ca si cum nu ar fi fost facute!

Se procedeaza astfel pentru ca nu pot inca in Germania sa faca ce facea Stalin: sa-i acuze pe mai multi de colaborare cu “nazistii” si sa le organizeze procese colective. Inca! Asa ca Maaßen va ramane pe moment singurul vinovat!

Iar Germania va ramane in continuare un stat de drept, o democratie liberala, un exemplu pentru noi toti, nu ca populista si iliberala aia de Ungaria!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: