Ahmed Aboul Gheit, presedintele Ligii Arabe, explica de ce refugiatii aleg Europa

Vin cu milioanele, sunt primiti cu bratele deschise si li se ofera cazare, masa, ingrijire medicala si bani de buzunar…fara limita de timp! Si pentru asta, multi dintre ei,  se revanseaza: ataca, violeaza, jefuiesc si ucid. Nu sunt pedepsiti, sau, de cele mai multe ori, pedepsele sunt simbolice. Intra in inchisoare pentru cativa ani doar in cazuri de crime deosebit de grave. Sunt considerati un fel de cetateni extra legali, ale caror drepturi sunt superioare cetatenilor autohtoni – pentru asta chiar se considera superiori autohtonilor, pe care ii trateaza cu dispret. Din cauza de toleranta, diversitate. anti rasism si anti fascism! Din cauza de valori europene! Dupa expirarea pedeselor nu sunt expulzati pentru ca in tarile de origine drepturile fundamentale le-ar fi puse in pericol! Toate astea s-au aflat pe doua continente, asa ca robinetul nu mai poate fi inchis. Dar nici nu se doreste asa ceva! Pentru ca reprezinta o bogatie ! Pentru ca reprezinta viitorul Europei!

De cand a inceput invazia imigrationala, multi dintre comentatorii fenomenului au acuzat bogatele tari arabe ca refuza sa-i gazduiasca pe refugiati, pe cei de aceeasi credinta, limba si cultura. Sa vedem cum raspunde acestor acuzatii o persoana indreptatita sa o faca: Ahmed Aboul Gheit, presedinte Ligii Arabe. Sa vedem daca putem putem considera justificate si rationale, argumentele si explicatiile sale:

“Ahmed Aboul Gheit, presedintele Ligi Arabe, a fost intervievat de canalul de televiziune chinez Tian Wei. Jurnalista l-a intrebat pe Ahmed Aboul Gheit: “De ce tarile arabe nu primesc imigranti?”

TW: De ce imigranti nu vor sa vina in tarile arabe?

AAG: Pentru ca noi nu suntem tari de destinatie pentru imigranti. Dar ramanem deschisi.

TW: Atunci, va rog sa ne explicati de ce toti acesti imigranti si refugiati nu vor sa vina in tarile dumneavostra?

AAG: Este foarte simplu: pentru ca noi nu facem diferente intre oameni!

Atunci cand trec frontierele noastre si cer azil, urmatorul pas este ca trebuie sa semneze un document care ii obliga sa respecte toate drepturile si legile tarilor noastre, si care stipuleaza ca in caz de nerespectare a acestui acord ei vor fi condamnati, in procedura de urgenta accelerata, la aceleasi pedepse ca si populatia locala ( care pot merge in unele cazuri pana la pedeapsa capitala) si vor fi trimisi inapoi in tarile lor atunci cand isi vor termina executarea pedepsei.

Deasemenea, noi ii obligam sa semneze un acord care prevede ca ajutorul financiar pe care il primesc pentru integrarea in tarile noastre trebuie sa fie rambursat integral in doi ani de zile, in caz contrar toate bunurile le vor fi confiscate si vor fi expulzati definitiv in tarile lor.

Daca cineva nu stie sa scrie si sa citeasca, acesta isi va pune amprenta pe document. Deasemnea nu este acceptata nicio scuza de genul “nu cunosc cultura locala”, ceea ce este greu de crezut in cazul persoanelor de origine araba, si acest gen de scuze nu sunt luate in considerare.

TW: Nu gasiti prea radical acest mod de abordare, domnule Gheit? Europa Occidentala este mult mai supla ca dumneavoastra.

AAG: Deloc! Pentru ca daca eu caut refugiu si cer ajutor in alta tara, gasesc ca este datoria mea absoluta sa ma supun, cuvant cu cuvant, legilor acelei tari, in caz contrar pot fi expulzat indiferent prin ce mijloace. Europa Occidentala va sfarsi prin a se trezi si a privi realitatea in fata. Ar trebui ca liderii Europei Occidentale sa fie trimisi la Doha, in Qatar, sau oriunde in Arabia Saudita, sa ceara azil acolo pentru a experimenta pe pielea lor ceea ce am spus eu. Acolo se vor trezi! Si asta ii va face sa judece, nu-i asa?

http://www.europe-israel.org/2018/09/interview-du-president-de-la-ligue-arabe-pourquoi-les-migrants-ne-vont-ils-pas-dans-les-pays-arabes/

 

5 comentarii

  1. O politica de bun simț spre deosebire de cea europeana!

  2. Ce lectie extraordinara de ratiune si realism politic d8n partea acestui domn! Priviti prin aceasta optica, conducatorii politici din Europa si Canada par fie niste imbecili irecuperabili fie niste criminali perversi ,monstruosi,pe langa care unHitler sau in Stalin par niste simpli ageamii.

  3. Bună ziua. Am fost foarte curios să văd interviul respectiv și să aud răspunsurile lui Ahmed Aboul Gheit la întrebările jurnalistei Tian Wei de la postul CGTN, legate de motivele pentru care refugiații/migranții sau cum li se mai spune în prezent aleg Europa în locul țărilor arabe. Din păcate partea respectivă, dacă există, a fost tăiată, pentru că lipsește din clip. M-am uitat și la varianta postată de către CGTN care are cu vreo trei minute mai mult decât cea postată pe pagina europe.israel.org dar lipsește și de acolo. Singura referire la problema migratiei apare undeva pe între minutele 3:53 și 7:28, interval în care Ahmed Aboul Gheit dă vina pe faptul că țările occidentale au incitat populațiile (nu popoarele) arabe să se revolte împotriva guvernelor proprii și că Vestul trebuie să-și asume consecințele propriilor acțiuni, pentru că oricum țările arabe fac mult mai mult decât e cazul pentru gestionarea problemei și că migranții aleg Europa pentru locuri de muncă și o viață mai bună. Încheie partea legată de subiectul migrației spunând că țările arabe trec printr-un proces de reformare și că populațiile (nu popoarele) arabe s-au cam prins ele în ultima vreme, că intervenția străină e un blestem și că ea trebuie blocată și că sfaturile pretins bune ale Occidentului nu sunt de fapt altceva decât mijloace prin care sfătuitorii își promovează interesele. Sincer, îmi doream să-l aud spunând lucrurile menționate în fragmentul de interviu care lipsește ( sau nu există?) pentru că sunt niște măsuri pe care elita politică a UE ar fi trebuit să le aplice în ceea ce-i privește pe migranți, dacă scopul ei n-ar fi fost distrugerea culturii și civilizației judeo-creștine și metisarea populației europene.

  4. Dă pragmatic şi la subiect ! Asta se întâmplă când eşti patriot !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: