Congresul deputatilor popoarelor, de la Strasbourg, a votat pentru stoparea contra revolutiei culturale din Ungaria

Scriam in urma cu cateva luni: „Si in Polonia si in Ungaria, dreapta face acum ce a facut stanga intotdeauna si peste tot, si n-a facut dreapta nicicand si niciunde: o revolutie culturala de dreapta! Denunta societatea multiculturala deschisa, no borders, si spune nu colonizarii cu semintii aduse de pe alte continente, in timp ce predica, in loc de “suveranitatea europeana”, importanta natiunii si a dragostei de patrie. Repune pe piedestal, la locul sau, cultul familiei si al prezervarii culturii nationale, in bataia clopotelor si in absenta strigatelor muezinului, ceea ce, zice stanga occidentala, reprezinta o incalcare grava, premeditata, a normelor Statului de drept!
Conservatorii polonezi si unguri, aplicandand exact strategia folosita de stanga, au inceput in Polonia si Ungaria deconstructia societatii neo marxiste! Incearca sa bata stanga chiar cu armele ei! ”

Contra revolutia asta, culturala, este numita la Bruxelles „incalcarea valorilor europene”! Si pentru incalcarea sistematica a „valorilor europene”, adica pentru oprirea contra revolutiei culturale din Ungaria, stanga a activat azi in Parlamentul european, la initiativa extremistei de stanga Judith Sargentini, prin votul a 448 de deputati, procedura articolului 7, ce poate duce la sanctiuni fara precedent contra Ungariei, unde, de la venirea la putere a partidului conservator Fidesz, s-au constat „multiple violari ale democratiei, drepturilor omului si incalcari ale normelor statului de drept”.

In 1956, pentru a opri revolutia anticomunista, Moscova si-a folosit tancurile. Prin urmare, putem spune linistiti, pentru ca istoria se repeta, desi poarta alta palarie: Congresul deputatilor popoarelor, de la Strasbourg, a folosit votul pentru stoparea contra revolutiei culturale din Ungaria!

La sfarsitul lui 2017, Comisia Europeana a declansat o procedura asemanatoare impotriva Poloniei. Pentru ca si in Polonia alegerile le-a castigat dreapta, nu centru dreapta-stanga, nu centru-stanga, nu stanga-dreapta, cum este voie. Asadar, in Uniunea Europeana, rarele victorii electorale ale dreptei clasice au ajuns sa reprezinte actiuni indreptate impotriva statului de drept si amenintari la adresa celebrelor “valori europene”, valori care, in realitate, nu mai au absolut nicio legatura cu valorile invocate la intemeierea Uniunii.

https://bogdancalehari.wordpress.com/2018/03/19/in-polonia-si-ungaria-dreapta-da-jos-calauza-din-spate-si-ii-ia-nuielusa-din-mana-face-revolutie-culturala/

 

Reclame

2 comentarii

  1. Mi e teama ca am intrat intr-o vâltoare fara întoarcere!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: