Suedia a votat in “duminica orbului

„In afara Germaniei, nicio tara din Europa nu a primit atat de multi imigranti cum a primit Suedia. Si niciuna nu are atatea probleme. Nu mai e nimic de facut pentru suedezi. Nicio tara nu are o clasa politica atat de ridicol de timida, autocenzurata si oarba in mod voluntar. Am facut turul periferiilor si am vazut cartiere deacum invadate de crime, bande, violuri si atacuri cu grenada. Aproape toti ziaristii sunt prezenti pentru a urma linia partidului si a regurgita aceleasi minciuni. Par sa gandeasca ca singura lor misiune este sa mentina stirile proaste cat mai departe de public. Atunci, ca si in Germania, publicul trebuie sa invete sa citeasca stirile cu ajutorul unui dispozitiv de decodare intern, asa cum se facea in vremea comunismului. Astfel, ca exemplu, daca este semnalat un viol si numele violatorului nu este mentionat, toata lumea stie ca este vorba de un imigrant” – scria ziaristul Douglas Murray, autorul cartii „Strania sinucidere a Europei”.

La cateva luni dupa ce Lise Tamm, procurorul general al parchetului din Stockholm, si seful Unitatii de lupta impotriva crimei organizate, a declarat ca periferia Rinkeby este o “zona de razboi”, asemanatoare cu zonele de razboi din Columbia si Salvador , iar Primul ministru, socialistul Stefan Lofven, s-a angajat public sa faca tot ce-i sta in puteri, inclusiv sa foloseasca armata, pentru a pune capat valului de violente cauzat de bandele traficantilor de droguri, duminica, adica ieri, in tara de care vorbea Douglas Murray au avut loc alegeri. Rezultatele sunt astea:

Partidul Social Democrat – ala care a bagat in tara, in 2015 si 2016, 250 000 de imigranti musulmani (cel mai mare nr. de imigranti raportat la numarul populatiei, din Europa) a primit 28,4% din voturi.
Partidul Comunist – ala care e de acord ca in Suedia sa intre cat mai multi imigranti musulmani, a luat 7,9%
Partidul Ecologist – ala care si el de acord cu social –democratii si comunistii a fost votat de 4,3% dintre suedezi.

Asadar, Blocul stangii suedeze pro imigratie a totalizat 40,6 %, adica 143 din locurile parlamentului.

Partidul de Centru 8,6%
Liberalii 5,5%
Moderatii 19,8%
Crestin democratii 6,4%

Prin urmare, Blocul burghez, cum i se zice, s-a clasat pe locul al doilea, obtinand 40,3% , adica 143 de locuri. Blocul burghez e ala fara de care Blocul stangii n-ar fi reusit sa aduca Suedia, in 2017, pe locul 6 in clasamentul mondial al violurilor, dupa Africa de Sud, Lesotho, Botswana, Swaziland si Bermuda; sa faca din cartierul Rinkeby , Columbia si Salvador, si nici pe traficantii de droguri atat de tari incat sa fie nevoie sa fie mobilizata armata impotriva lor, ca in favelele din Rio.

Pe locul 3, la alegerile de duminica, cu 17,6% si 62 de locuri in parlament, s-a clasat Partidul Democrat, adica extrema dreapta. (In media internationala, pentru ca totul este sa provoci frica, se va vorbi de “ascensiunea fara precedent a extremei drepte in Suedia”) De fapt un partid de dreapta, dar pentru ca nu vrea imigratie, nu vrea Suedia ca Salvador, Columbia, Lesotho, Botswana si Africa de Sud, nu vrea droguri si tancuri in “favele”, vrea ca Suedia dinainte de Olof Palme, este nazist!

Deci, ca si pana acum, si deacum incolo, in Suedia la putere va fi stanga, sprijinita de “stanga burgheza”. Suedezii au votat pentru asta. Modelul suedez se aplica, de vreo 9 ani, multumita lui Merkel, si in Germania. Si acolo, partidul de dreapta anti-imigratie, AfD, adica extrema dreapta, a obtinut 17,6 % din voturi la ultimele alegeri, iar partidele pro Merkel, restul. Asa au vrut germanii!

In afara Germaniei, nicio tara din Europa, nu a reusit un lavaj cerebral atat de perfect, la nivel de mase, ca Suedia! Pentru ca nu poti sa ai “o clasa politica atat de ridicol de timida, autocenzurata si oarba in mod voluntar”, fara un popor de mankurti.

 

Reclame

4 comentarii

  1. PIUS BURUIAN · · Răspunde

    Cum reusesc astia sa-si faca rau singuri, nu stiu. Ca isi fac rau singuri nu ar fi o problema. Chestiunea e ca se propaga. Se schimba lumea asta cu o viteza ametitoare si am impresia ca nu mai e nimic de facut. Ignoranta e la putere si vad ca place al naibii de mult.

  2. Eu cred ca primele doua strofe din imnul Romaniei li se potriveste perfect si suedezilor si,in general, vest- europenilor. Dar se vor trezi ei oare ? Ma intreb adsolut detutat: europenii de varsta a doua ,a treia nu- si mai amintesc cum aratau orasele lor acum 30-40 de ani fara cartiere intregi de paria alogeni? Atunci ce ,Doamne iarta-ma, ii determina sa voteze in dementa sinucigase acele partide care ,intr-o lume normala ,ar fi rase din viata politica si acuzate de crima de inalta tradare ?

  3. O parte sunt suedezi spalati pe creier si alta parte sunt exact „refugiatii” care odata ajunsi in Suedia primesc si drept de vot…va dati seama cu cine voteaza astia. Deci pt Suedia s-ar putea sa fie prea tarziu, noi sa ne pazim tara noastra (tocmai am citit pe pro tv ca un refugiat sirian a omorat o romanca si a incendiat o casa si la noi)

  4. […] SUEDIA A VOTAT IN “DUMINICA ORBULUI – Bogdan Calehari […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: