Lui Samar Badawy, care lupta pentru drepturile unor femei fara niciun drept, i s-a taiat capul!

Arabia Saudita a decapitat-o in public pe Samar Badawy, militanta pentru drepturile femeilor saudite. Unei femei care lupta pentru drepturile unor femei fara niciun drept i-a fost taiat capul!

Ati vazut sau ati auzit pe undeva vreo reactie a pletorei de aparatori ai Drepturilor Omului de la Bruxelles? Unei femei care lupta pentru drepturile unor femei fara niciun drept i-a fost taiat capul!

A auzit-o cineva pe comunista Federica Mogherini, sefa diplomatiei europene, condamnand actul salbatic al sauditilor? Unei femei care lupta pentru drepturile unor femei fara niciun drept i-a fost taiat capul!

Ati sesizat vreo reactie in lant a mediei internationale, altfel atat de ocupata sa-i condamne pe „nazistii” din Chemnitz? Unei femei care lupta pentru drepturile unor femei fara niciun drept i-a fost taiat capul!

Le-ati auzit pe feministele alea de la # Metoo scotand vreun miau? Doar unei femei care lupta pentru drepturile unor femei fara niciun drept i-a fost taiat capul!

Nici eu! Pentru ca nu e corect politic! Decapitarea are imunitate ideologica!

Reclame

2 comentarii

  1. Ariel Galushca · · Răspunde

    Nu sunt sigur ca e real. Putem verifica undeva? Am cautat peste tot referinte si tot ce am gasit este: https://www.thequint.com/news/webqoof/saudi-woman-beheaded-fake-news
    Vad ca nici Wiki n-a schimbat statutul, cu toate ca daca era executata cred ca o faceau. (Eu sunt acelasi cu „Gica Fara Frica” de pe FB). Stiu ca asteapta procesul, dar mai mult nu stiu. Anunt daca mai gasesc ceva nou. Toate bune!

  2. da, ai dreptate, e un fake news! Am verificat dupa ce mi-au atras atentia mai multi; de pe facebook am sters. Eu am postat, fara sa verific, pt. ca stiam ca e in colimator si ca o poate pati oricand.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: