In Germania, la Chemnitz, refugiatii au fost invinsi…iar!

Ciocnirea  asta, “dintre nationalitati”, de la Chemnitz, m-a facut sa ma gandesc la ce spunea retardatul ala care conduce Canada: “Daca iti ucizi dusmanul el a invins”.

Dupa rationamentul lui Trudeau, duminica, neamtul ala ucis cu cutitul de catre imigrantii musulmani pentru ca si-a aparat femeia, a invins, iar ceilalti doi, care i-au sarit in ajutor si au fost grav raniti, sunt si ei aproape invingatori – adica, tradus: au vazut “victoria” cu ochii.

Invinsi pe toata linia sunt, insa, imigrantii musulmani. Ca si in alte ocazii… multe alte ocazii! In intalnirile cu nemtii, deacum cotidiene, imigrantii sunt mereu infranti! Numai ca, la Chemnitz, de doua zile, sunt nemti, spre meritul celorlalti nu multi, care nu se mai multumesc doar cu victoria si vor mai mult, asa ca ii alearga pe strazi pe cei invinsi!

In conditiile astea mi se pare normal ca doamna Merkel sa le condamne comportamentul, iar presa germana, si nu numai, sa titreze “nazistii ii vaneaza pe refugiati”!

 

Reclame

2 comentarii

  1. Constantin · · Răspunde

    Mi s-a parut ca vad la Chemnitz, in filmul de pe youtube publicat de RT, statuia lui Marx acolo intr-o piata…asa o fi sau eram eu aburit cand m-am uitat la film ?

  2. […] IN GERMANIA, LA CHEMNITZ, REFUGIATII AU FOST INVINSI…IAR! – Bogdan Calehari […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: