Demofrenia le scoate pe teroristele ISIS din Irak si le elibereaza in Germania!

Demofrenia: stadiul in care au ajuns statele occidentale, care aplica principiile democratice ale drepturilor omului, ale egalitatii si libertatii, si in cazul conflictelor armate, religioase si ideologice, asta in timp ce adversarii resping cu fermitate  aceste principii.

Teroristul Jamal Al-Harith a fost eliberat de la Guantanamo si repatriat in Marea Britanie numai datorita interventiei lui Tony Blair. La revenirea in Anglia, Jamal Al-Harith a fost salutat ca un erou, ca o victima nevinovata a injustitiei, a “razboiului impotriva terorismului”. The Mirror si ITV i-au oferit 73000 de euro pentru istoria in exclusivitate a experientei sale carcerale la Guantanamo. Mai mult, Al-Harith a fost despagubit cu un milion de lire sterline de catre autoritatile britanice. Victima “cruciatilor americani” a mai primit, gratie contribuabililor englezi, si o casa frumoasa! Dupa toate astea, Jamal Al-Harith a plecat la jihad, in Siria, s-a inrolat in randurile Statului Islamic si, in martie 2017, s-a aruncat in aer, la Mossul, murind ca un shahid! Multumiri, demofrenicului Tony Blair!

Omar Khadr, cetatean canadian, s-a inrolat la 15 ani in randurile talibanilor, a ajuns expert in confectionarea bombelor, si a ucis in 2002, in Afganistan, un soldat american, pe sergentul Christopher James Speer. In cele din urma, Omar Khadra fost facut prizonier si inchis la Guantanamo. In 2010, Omar Khadr, cel care l-a ucis pe Speer, si a fabricat nenumarate dispozitive explozibile, a fost condamnat de justitia americana la 40 de ani de inchisoare. In 2012, este eliberat de la Guantanamo si transferat intr-o inchisoare de maxima securitate din Canada. In 2015, Curtea de Apel din Edmonton hotareste, in ciuda opozitiei prim ministrului conservator Stephen Harper, eliberarea lui!

Canada fiind un stat de drept magistratii demofrenici, care impart “dreptatea” lor in justitia canadiana, sunt mai puternici decat guvernul Canadei!

Povestea lui Omar Khadr nu se opreste aici: drepturile omului, conventia de la Geneva, copilul soldat pe care Canada l-a lasat prada torturii la Guantanamo. Proces contra statului canadian ce tocmai il eliberase! Avocatul talibanului cere 20 milioane de dolari despagubire! Justin Trudeau, premierul Canadei, aureolat reprezentant al tembelismului occidental, negociaza 10 milioane si ii cere scuze din partea Canadei, lui Khadr, pentru suferintele indurate!
Din nefericire nu este fake news, este demofrenie!

Cand credeam ca limita tampeniei occidentale nu mai poate fi depasita, Germania fixeaza o noua granita: agentii politiei federale (BKA) reusesc, la ordinul vestitului Heiko Maas (fostul ministru al justitiei, actualul ministru de externe) sa scoata dintr-o inchisoare din Erbil, fara stirea autoritatilor irakiene, doua periculoase jihadiste al Statului Islamic, cetatene germane, sa le treaca clandestin granita si sa le aduca sub protectia statului de drept german, unde sunt puse in libertate!
Asta dupa ce tunisianul Anis Amri, care nu a fost arestat din dispozitia lui Heiko Maas (pe atunci ministru al justitie) si a lui Thomas de Maiziere (ministru de interne), asteptandu-se ca astfel sa fie descoperiti si alti teroristi, a ucis 11 oameni si a ranit alti 55, in atacul cu camionul de la Berlin!

https://www.focus.de/politik/deutschland/in-geheimaktion-bka-evakuierte-zwei-gefaehrliche-is-frauen-aus-dem-irak-jetzt-einreisesperre-fuer-deutsche-ermittler_id_9394789.html

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: