Won Hee-ryong, Merkel de pe insula Jeju

520 000 de nazisti, rasisti si fascisti sud coreeni au semnat intr-un interval scurt de timp o petitie prin care cer sistarea politicii favorabile imigratiei; deasemenea ei cer si expulzarea celor 950 de refugiati musulmani yemeniti ajunsi pe insula Jeju.

Mai mult, unii au iesit chiar in strada purtand pancarte, pe care scrie “Falsi refugiati carati-va acasa! ”, in timp ce au strigat: “Nu vrem sa ajungem ca Europa”.

Culmea, asta tocmai cand Europa a hotarat sa ajunga ca Africa, Asia si Orientul Mijlociu! Si o parte chiar a reusit!

Tot scandalul din cauza ca autoritatile de pe insula Jeju au introdus un program care permite oamenilor din 186 de tari sa vina acolo fara viza turistica. Din toate tarile astea, doar Yemen si-a trimis pana acum reprezentantii pe Jeju, asta ca sa vada cum stau sud coreeni cu ajutoarele sociale si cat sunt de dornici sa munceasca si pentru milioanele care au ramas acasa si asteapta  doar un telefon ca s-o puna de o reintregire familiala in masa. Daca Yemen reuseste sa debarce, dupa aia nu mai e o problema: vine si Afganistanul, Somalia sau Bangladesh, ca sa deseneze ONU pe harta, intre China si Japonia, un nou Dar al-Islam cu capitala la  Seul.

Hank Kim, patronul unei agentii de voiaj si unul dintre organizatorii protestelor a declarat: “Oamenii sunt nelinistiti. Au citit despre problemele pe care imigrantii le-au cauzat in Europa – in Germania si Franta in special – si nu vor ca asta sa se intample si aici. Suntem mai ales nelinistiti de religia lor. Nu am avut contacte cu musulmanii inainte, dar stim ca au familii numeroase si ca isi aduc propria cultura, in loc sa incerce sa se integreze in locul unde au ajuns. Oamenii de aici se gandesc ca ar trebui sa se refugieze in celelalte tari musulmane”.

In fata protestelor si a criticilor, Won Hee-ryong, guvernatorul insulei Jeju, a facut un pas inapoi si a declarat ca insula Jeju nu poate face fata singura problemelor, pe care chiar el le-a creat, si ca va cere sprijinul guvernului de la Seul pentru a-i deplasa pe musulmani in Coreea continentala. Asta e la fel cum ar scapa un virus din laborator.

Cand vezi ce se intampla acolo nu poti sa nu te gandesti ca insula Jeju seamana cu Germania, Won Hee-Ryong o copiaza pe Merkel, Seul pe Bruxelles, iar Coreea continentala tine loc de UE. Iar daca mai avea si “valori”, cum are Europa, sigur o lua dracu’!

https://www.dreuz.info/2018/07/03/protestations-en-coree-du-sud-contre-les-refugies-musulmans-nous-ne-voulons-pas-devenir-comme-leurope/

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: